MetiLu
|
Čer Sem malo zabušavala dones, pa vidim, da ste lepo klepetale Okol dveh me je moj zvleku ven na zrak, sav šla na en sprehod in potem do sosedov (ki prodajajo avte). Očitno bova mojega vseeno menjala jutri jim ga dava ščistit in poslikat, ker ga bodo prodajali namesto naju (men se s tem ne da ukvarjat), pol bom pa neki druzga pri njih kupila. Trenutno razmišljam o Peugeot 307 SW. Moram še malo prespat Za kosilo je bila pica, pa še en obisk svaimela vmes, tako,d a bom zdele malo bolj pridna. Dolenjka za šoping, tiste majčke so pa ful ful dobre, jaz sem jih tud hotla kupit zadnjič, pa jih pol nisem kakšne čeveljčke si pa kupila?? Srečka nosečka, jaz se vsak dan sprašujem, kako se bom počutila ko malega ne bo več v bušiju Sem se tko navadila lovit te sladke male podplatke po trebuščku, da jih bom pomojem kar pojedla, ko pride ven Bamby, sej me ne skrbi koliko bo otrok stal, samo pravim, da nimam nobene prestave koliko bo stroškov. V vsakem primeru jih bo treba pokrit, kar zame pomeni bistveno manj šopinga . Ampak za malega vse, samo da bo zdrav !! Suzi, malo pozno : jaz za 4 večje goveje zrezke potenstam eno srednje veliko čebulo, notri vržem zrezke, posolim, popram, dodam majaron, peteršilj, grobo mleti česenj in redečo papriko v prahu. Dodam malo vode, da se ne žge. Dušim par minut, potem dodam dva nastrgana korenčka in zalijem z vodo, pa še malo paradižnika iz tube zraven. Dušim/kuham vsaj 1 uro, ponavadi uro in pol, nato notri naribam en manjši krompir in počakam, da se pokuha (cca. 15 mih), saj to lepo zgosti omako. Če je treba, potem na koncu poberem zrezke iz omake in omako pretlačim, pa dam zrezke nazaj. Vedno kuham tako, da so zrezki tako mehki, da jih ni treba z nožem rezat.
_____________________________
12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez 8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat
|