|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
7.1.2008 13:49:08   
Suzi*
Itata, res krasen bauhi. user posted image  Zdej se pa ful pozna razlika, je kar lepo zrasel.

Pinči, čakamo še tvojo fotkico od bušija, da vidimo, če je res tako ogromen kokr praviš. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 576
7.1.2008 13:52:04   
itata
suzi: je zrastel vsega skupi v obsegu okol 30 cm... to se mi zdi ful ampak ok. na srečo nimam strij.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 577
7.1.2008 14:00:21   
katka37
Itata, lep buši, meni se sicer sploh ne zdi velik.

Meti, to bo zdaj naš tretji user posted image , pa imam tudi celo goro vprašanj, dvomov... ampak ko se otrok rodi, nam je v bistvu vse nekako jasno, če pa bo že kakšen dvom, pa se bomo že posvetovale.

Misar, pozdravi se.

Ugotavljam, da bom morala zdaj kar naenkrat očitno nabaviti še kake spodnjice, ker se mi je trebuh res toliko spustil, da se mi te, ki sem jih nosila do zdaj, kar naenkrat zarežejo v kožo. Samo upam, da se mi ne bodo zdaj začele delati strije, v prejšnji nosečnosti so se mi pojavile v zadnjih tednih.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 578
7.1.2008 14:00:24   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: itata
če ga zdejle slikam k se je neki obrnil user posted image  in z rito navzven sili bi vas itak kap k zgledam k en mutant... čist čudne oblike vse skupi!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 579
7.1.2008 14:06:43   
ella79
itata user posted image user posted image za posteljico in super bauhija. Res je zdej v teh tednih zrastu, kar je pa čist ok user posted image

mi bomo imeli tudi na začetku samo košek, tako da je kovterček od posteljice čisto prevelik in mi je sestra posodla tak čisto majh prečit kovterček k gre ravno v prevleko za vzglavnik. Tako da bomo kar tega imali, če bo pa premalo, pa še dekco čaz.

danes sem končno uspela zlikat cotke user posted image user posted image to gre tok počas, k je vse tako majhno user posted image ubistvu sem sam do velikosti 62, 68 bom pa kasneje, k itak še nekaj časa ne bomo potrebovali

jaz sem tudi sedaj dobila že novo odločbo iz CSD, kjer so mi upoštevali še božičnico user posted image itata, jaz bom potem tudi rekla, da je bla porodniška boljša kot plača user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 580
7.1.2008 14:11:26   
Februarka08
Itata še do mene:user posted image lep bauhi.
Evo, kosilce se kuha, še pol ure pa bomo papcali... Že komaj čakam, ker mi kruli...
Popoldne greva pa tudi midva v šoping, grem pogledat v Interspar tiste bodije k so sedaj baje v akciji pa še v H&M bom skočila (če se mi bo dalo). Morm nekje še dobit eno dekico in eno kopalno brisačo... Pa še v BC morva it po podlogo za previjalno, ker sva jo zadnjič pozabila vzet.user posted image Spet en kup letanja, upam da bo vse v redu jutri na pregledu. Potem pa res začnem bolj polako, ko bom mela vse doma...
Za iz P bom tudi jaz vzela nosečniške hlače, drugih itak ne bom spravila nase - sem ravno včeraj to premlevala.
Za v zibko sem dala pa eni narest kovterček - enga velikega smo imeli še doma in ga je odrezala in zarobila, zraven mi je pa iz blaga naredila še posteljnino za 2x preblečt. Ostali kovter bo pa za igranje in bo na tleh npr.
Pridno čvekajte še naprej (danes vam kar laufauser posted image ), se oglasim kasneje...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 581
7.1.2008 14:13:37   
vrtnica76
Pridno čvekejte še naprej,jaz pa se bom počasi šla zrihtat,ker imam ob treh pregled.Čavči.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 582
7.1.2008 14:17:52   
pina-1
evo bauhi, cotike za domov iz bolnice in ena slikica moje Mie so v albumu.. Slike bauhija niso ne vem kako dobre, ker sem se sama slikala... no upam da se velikost vidiuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 583
7.1.2008 14:26:59   
mlavla
Vrtnica..pa ko prideš domov..poročaj...upam, da je vse vredu...

pina- ja ni kaj lep bušiuser posted image user posted image

moje kosilce je pa že pod streho..zdej bom šla pa še mal kavč peglat..pol dobimo pa še obiske...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 584
7.1.2008 14:27:53   
itata
pina: je prav lep in enakomerno okrogel! men se zdi prav lepš k moj k je ves špičast... je pa malo nižje to je pa res. sam to pa mi ni čist jasno zakaj so eni višje eni nižje trebuščki...
pridne bodite. šibam v city park mal pošpegatuser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 585
7.1.2008 14:29:23   
mlavla
aja pina pozabla sem pohvalt cujnce za domov..res so lepe..jst pa še zdej ne vem kaj naj pripravim?user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 586
7.1.2008 14:32:09   
Suzi*
Pinči, krasen trebušček. user posted image  Tako lepo okrogel. pa oblekce tudi. user posted image  A si zamenjala al je to še vedno tisti kompletek, ki je ful mini številka???

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 587
7.1.2008 14:55:01   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Zanima me, kakšno zalogo plenic (enkratna uporaba) ste nabavile?

Jaz sem jih za cel mesec nabavila 210 plenic 3-6 kg (5 paketov), za povrhu pa še en paket 4-9 kg = 46 kosov. Vse so Mullerjeve. Če bo treba manjše 2-5 kg, jih bomo pa kupili naknadno.

dolenjka, upam da uspeš najti udobne čevlje!

kati kati, dobrodošla med nami user posted image . Zdaj pa pridno čvekaj, dokler se ne odpelješ v Rim user posted image !

februarka, nikar ne delaj prevelike panike zaradi povečanja teže. Moraš razumeti,da tudi otrok pridobiva na teži. Koliko si pa vsega že pridobila?

lara, prevleko komot opereš kot si sama dejala. Po moje ji ne more biti nič hudega. Lidlovi robčki so pa prav gotovo zelo vredu, kot še marsikateri drugi. Jaz sem jih spotoma kar v Mullerju nabavila 6 paketov v kompletu za 6.99€.
user posted image  bom pa verjetno res kar v pajacek oblekla, ali pa v majčko, body in žabice zapete na ramenih. Imam pa namen še v žakeljček oblečt user posted image . To bolj zaradi tega, če se slučajno ne bomo dojili in bo treba otroka ponoči po flaški fotrat. Ponoči se namreč malce ohladi in iz tople posteljice otroka vzet ni najbolj zdravo. Zaradi tega pa tudi ne mislim celo noč kuriti.

meti, plenice iz Lidla so baje zelo fajn, samo jih dobiš šele od 4-9 kg naprej. Za naše user posted image  so za začetek malo prevelike. So pa tudi še cenejše kot Mullerjeve.
Koliko te bo prvo leto user posted image  stal sploh ne razmišljaj, ker cena ni pomembna. Važno je,da je otrok zdrav, denar se pa itak najde.
Če boš otroka dojila je lažje z njim po svetu hodit, kot če je na flaški. Joške imaš zmerom s sabo in toplo mleko za otroka... če pa si na flaški je pa že večji problem, ker ne moreš mleka kar tako pripravit, če nimaš tople vode. Jaz sem se odločila, če bo še enkrat tako kot prvič, da bom kar v termovki nosila toplo prekuhano vodo.

pina, kaj se je pa dogajalo s tem tvojim žolčem??? Mater, ne govori mi o bolečinah, ker vem kako je to user posted image . Jaz sem ga že operirala, ker sem imela kamne. Je bilo konec novembra že 2 leti.
Lep trebušček in cotke za Ano iz P user posted image . Pa je tisti siv kompletek tako majhen? Meni je videti velik vsaj za 6 mesecev user posted image user posted image .

misar, upam da je vročina minila user posted image user posted image . Te je pa dobro zakuhalo. Samo da je vse vredu! Rokavičke praviš user posted image . Jaz jih prvič nisem imela, zdaj pa tudi nisem računla nanje. Če ne gre drugače jih lhko tudi sama sešiješ iz kakšnega jersy materiala ali bombaža. Narediš žakeljčke, pa vrvico ali elastiko za okrog rokice. Lahko se jim pa tudi nogavičke čez rokice natakne.
Vložke za začetek kupi kar konkretne vir 80 ali vir 90.

itata, jaz imam pripravljen kovtrček, ki je sicer malo tanjši, ampak imam še enega večjega za čez. Imam še odejico iz flisa, pa še kakšna bi se našla za silo. Kovtrček pa bom oblekla v kapnco (prevleko).
Lep trebušček user posted image !
Porodniško nadomestilo imamo pa več ali manj verjetno vse večje, kot so bile plače user posted image . Jaz računam malo, da bomo še kaj več dobile, kot je na odločbi, če januarja povišujejo nadomestila user posted image . Da bi me le uslišali in prispevali še kak evro več user posted image .

vrtnica, jaz bom verjetno domov odšla kar v tistih cunjah kot bom v P šla user posted image . Nosečniške kavbojke si bom v pasu prilagodila (če bo sploh potreba user posted image ), pa bo. Itak je res vprašanje, koliko se bo materinca že skrčila user posted image . Nekaj se bo, čisto pa verjetno še ne, zato se ne mislim basat v neke pri piki ali celo preozke kavbojke user posted image .

suzi, si že spekla zrezke v omaki??
Jaz jih potolčem, osolim in vržem na vroče olje in opečem iz obeh strani. Potem vržem noter sesekljano čebulo (je fajn, če je večja) in 2-3 stroke česna. Tem zrezkom ves čas prilivam vodo, da se ne izsušijo in jih dušim vsaj uro in pol, da se čebula fajn razpusti. Potem se pa samo odločim, ali je omaka iz čebule dovolj gosta ali ne, ker drugače dodam še malo mezge in malo moke zmešam z vodo in primešam omaki, da jo zgostim in še nekaj časa kuham.

Jaz pa na razprodaje ne mislim nič iti. Moram pa iti darila za sestro in taščo kupiti, ker imata v prihodnje obe rojstne dneve.
Za kosilo sem pa jaz danes kar malo zelenjavne mineštre skuhala, ker je že skrajni čas, da se malo postimo user posted image .

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 588
7.1.2008 14:56:00   
nizy
Pozdravljene,
ve ste že vse pripravle za naše user posted image ,jaz sem že v 37t pa skoraj še nič.
Za iz P za našo user posted image  grem šele jutri malo po trgovinah. Do zdaj nisem še nič kupila ,ker imam še vse od naše 2 leti stare pupe. Tko,da ni panike ,če bi že zj rodila . Je pa že vse oprano,pa zlikano. Danes sem brez avta, pa mi ne bo ratal še z 2 otrokoma okol peš hodit.

Pojstlca je tud že naročena pri  najbolšem sosedu. Za pokrit mam kovterček 80*100 je tak manjši,pa glih prov za novorojenčka.

Plenic na zalogo ne bom kupovala,samo en paketek bom pripravila .Kar se tiče lidlovih pleničk, se meni zdijo uredu,jih uporabljamo za našo mlajšo,pa najbolj ji pašejo.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 589
7.1.2008 15:03:48   
pina-1
suzi ni tisti isti pajacek. tisti čaka da jo preoblečemo ko pridemo domovuser posted image

kompletek sem kupila pri tabolšemu sosedu. Pa ni bil tako drag: majčka, hlače in brezrokavnik  za 16€. Barva pa je olivno zelena. Se malo slabo vidiuser posted image user posted image user posted image

bamby, velikost je 60 cm. mislim, da ne bo prevelikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vidim, da si si ti tudi nabavla zalogo pelenic. Si taka kot jaz, samo meni so prepovedali, češ da mi bojo kupili ko rodim. No pa naj bo. Moraš pusti malo veselja.

Sedaj grem samo še v nabavo torbe za vozek. Bamby ti maš od samsonite, ne? a se da na voziček obesti. JAz bi tudi kaj takega.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 590
7.1.2008 15:10:19   
Suzi*
Bamby, hvala za odgovor...zrezki pa to. user posted image  Nisem še kuhala, sem pa ravno na kulinariki si en čist podoben recept kot tvoj zbrskala, tako da bodo zrezki res kar v čebulni omakci. Komaj čakam. je pa govedina že kuhana, bom malo priredila, pa jo samo na hitro popekla, pa omakca bo tudi expres. user posted image  Zraven pa verjetno kar široki rezanci z drobtincami in velik zelene solate s koruzo.

Pina, se mi je zdelo, da tole ni tini-mini oblekica o kateri si govorila. user posted image  Naše dete bo pa kar bolj na komot šlo domov. Sem nabavila en plišast kompletek v H&M (hlačke in jopica s kapuco, pa bodi, ki paše zraven)...tudi zeleno. user posted image  Bom ob priliki pofotkala. Sem pa tudi jaz kar večje kupila, da bo za dlje.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 591
7.1.2008 15:13:34   
larisa
Zdravo user posted image ,

danes sem pa jezna ko user posted image . Sem bila pred božičkom v kiplingu, kjer sem hotela božičku pokazat katero torbo za na voziček bi rada in mi je ''prijazna user posted image '' prodajalka svetovala naj počakam do razprodaj, če se mi ne mudi, da bodo imeli še več barv in seveda 40% off. Pa grem danes takoj zjutraj, da me user posted image  ne prehitijo in seveda nimajo nobene več, razen ene temno modre, ki mi nikamor ne paše in sploh ni praktična in še povejo mi da itak to ni nikol znižano, ker so vsako leto iste, le barve menjajo in pol ne morejo bit znižane. Ker pa je tak baby boom, pa so seveda okrog novega leta vse božički in dedki mrazi in miklavži pokupili user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa sem brez ostala user posted image .....
A imajo še kje kake lepe torbe, razen samsonite??

Itata in Pina, obe imata zelooo lepe trebuščke user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 592
7.1.2008 15:20:16   
Marusah
Zdravo punce...

Evo me, pa sem prispela domov iz mesta user posted image  Opažam, da vedno težje vozim. Bo potrebno počasi kr taksiste organizirat user posted image  Sem spet malo zapravljala...in končno sem prišla do modrca za dojenje user posted image  Pa naš user posted image  je spet par stvari dobil, tako, da zdej imamo vse...samo še pikeca čakamo user posted image

Sem pa bila na user posted image  z eno septemberko 07 pa mi je povedala presenetljivo zgodbo. Ne vem, če ste mogoče že zasledile, ampak pri njih je ena mamica rodila punčko v 28 tednu in to kr v avtu na poti v porodnišnico. Tu je njena zgodba:

"začelo pa se je vse zelo hitro, okol 5 zjutraj sem močno zakrvavela, me je moj kar spakiral v avto, da bi me peljal v ptujsko porodnišnico, ampak sem 200 m od hiše začutla tak popadek, da so mu menda skor bobniči poknili in se je kar odločil, da bo peljal v prvi zdr, dom. in med tem ko je šel on not po zdravnico, sem jaz v avtu začutla drug popadek, in tamala je že bla zunaj, zdravnica je prišla še glih pravi čas, da mi je potegnila hlače dol in ujela tamalo, s posteljico vred. po pravici povedano, me je od same panike skor kap, še posebi, ker tamala ni nič zajokala, sva oba misla...najhujše..pa tudi zdravnica je mislila enako, dokler se mala po kakih 10 minutah, ko smo že bli a ambulanti , le oglasla.
pol pa je bla še enkrat večja panika , vsaj pri zdravnici, ker ni mogla nič pomagati tamali, rešilca ni bilo od nikoder, helikopterja tudi ne, tak da nas je že hotel moj spakirat nazaj v avto in sam odpeljati, no, pol smo le dobli rešilca, ki nas je odpeljal v Mb, kjer so nas pred vhodom čakali z vsemi mogočimi aparati, ampak so bli full presenečeni, ker je mala dihala samostojno, tako, da tudi ta 2 meseca, ko je bila v Mb pediatriji, ni blo nič posebnih težav z njo. "
Melani 99

Neverjetno res... ima pa tudi slikice v albumu od hčerkice (je taki mali srček)!

Danes ni glih moj dan - Sem malo avto ruknilauser posted image . Ni nič hujšega, samo barvo sem dol nesla. Sem v gražni hiši malo po stebru podrgnila. Sem se morala eni stari omici umaknit, ker drugače bi se oma v mene zaletela. Hvala bogu, da ni nič hudega...

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 593
7.1.2008 15:34:26   
dolenjka
Evo mene nazaj user posted image

Šoping delno uspešen, še dobr, da sem šla "zjutraj", ker je bilo težko parking dobit. No, čevlje sem kupila v Zazza (poleg novega Tuša v BTCju), samo niso ravno zimski, bodo pa za vozičkanje super user posted image  30 EUR. Pol sem šla pa optimistično v Mass in karkoli sem probala ni blo ok, prenizko narejeni na nartu, peta čudno žulila ali kaj podobnega. Tko da sem hitro zaključila. Potem sem šla še na kavico z bivšo sodelavko, pol pa na kosilo s sestrico in sva po pomoti (če verjamete) zavili v H&M in sem kupila 4 majčke velikosti 2-4 mesece. Seveda sekica ne ve, da bo punčka in sem imela malo zvezane roke. 1 majčka je rumena in ima naslikanega kužija, 2. bela z napisom: Milk built this body, 3. siva z napisom My daddy is stronger than yours in 4. pisana od kolekcije Kitty. Mojmu sem preventivno po tel. že povedala, da je njegov TRR za čevlje lažji za 30 EUR in zaradi majčk za 20 EUR pa začuda ni nič pizdil. Sej ko bo napise videl bo pa sploh happy user posted image .

Zdej sem pa tko zaspana ko user posted image , pa si ne upam it spat, ker bo reku da nisem za okrog hodit in pol ko on domov pride samo spim user posted image

Grem posesat bajto, pol bom pa vidla v kakšnem stanju bom user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 594
7.1.2008 15:40:58   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

... 2. bela z napisom: Milk built this body, 3. siva z napisom My daddy is stronger than yours 

...jaz sem tut ti dve majčki kupla user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 595
7.1.2008 15:56:13   
anariya
O sonosečke, evo jest se javlam v novem letu prvič. Danes sem mela ultrazvok in je vse normalno, trebuh mi raste, strij imam za izvoz tko da če jih kera hoče jih prodam,hahah. LPuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 596
7.1.2008 16:04:08   
katka37
Anariya, hvala za ponudbo,imam svojih še od prej dovolj.

Bom očitno tudi jaz morala še kaj šopingirat, ko pa imajo same lepe stvari.

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 597
7.1.2008 16:18:40   
nizy
No ,so me glihkar iz M pohištva klical naj pridemo po pojstlco. Sm prov vesela ,da se bo še to uredilo. Jo gremo jutri iskat ,pa takoj sestavt.

A še kero spodnji del trebuha boli,kot bi z nožem rezal . Upam ,da se ne bo začel prehiter dogajatuser posted image .

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 598
7.1.2008 16:19:46   
dolenjka
O Marusah fino, pol se mormo pa nujno z mulčki in atiji srečat, da vidmo kaj in kako je v resnici user posted image  user posted image  user posted image

Mate lepe bauhije, mojga že dolgo nisva slikala, bo res treba, da ne bom prej rodila in pol tisto povešeno kožo slikala user posted image

Pinči, lepo, da me še vedno ubogaš user posted image

Jaz sem pa med tem bajto posesala user posted image  Zdej pa še posodico pomijem (čist mal) pa sem zmagala in grem lahko likat, kavč seveda user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 599
7.1.2008 16:20:38   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

No ,so me glihkar iz M pohištva klical naj pridemo po pojstlco. Sm prov vesela ,da se bo še to uredilo. Jo gremo jutri iskat ,pa takoj sestavt.

A še kero spodnji del trebuha boli,kot bi z nožem rezal . Upam ,da se ne bo začel prehiter dogajatuser posted image .

Nizy ne sikaj user posted image  , veš kje je še 1.2. user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.