Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 9:02:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro... Nočka spet odlična.. Sanek, jaz ne bi šla k doktorju... Moj je tudi kašljal, mel zabasan nosek čez dan, pa sem redno čistla nosek, pa mu toplega čajčka dajala... Zdaj pijem kavo, mali pa je v stajici s polno igračkami in se odloča, katero bi imel Hehe, Freycha, si me nasmejala s tvojim postom
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 9:16:05
|
|
|
|
julij
|
Joj, Freycha, zdaj pa si me nasmejala. Dita je mala navihanka, a? Kapica, sem včeraj pozabla povedat, da sem tudi jaz vesela, da misliš tako in da se pogrešate. Poldy, Corfu, Ula, za vas . Da bo boljše. Mi pa smo spali do 8. Ati je šel delat, najprej pa še je zajterk v posteljo prinesel. (Ani flašo, za mami pa nič.... ) No, in malo pustim na mojem pojštru, ko se je najedla. In hop v kopalnico. Pridem nazaj in najdem malo z papirnatim robčkom v ustih. In seveda je mala žverca en košček dol pogotnila. Potem pa tak velik, nagajiv nasmešek na usta. Ah, ta nama bo delala sive lase!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 9:22:11
|
|
|
|
julij
|
Sanek, midve sva včeraj bile pri zdravniku. Polna čakalnica pri laboratoriju, pa vsi bolani. Sma pač počakale, če sma že bile tam. Je pa bila gužva okoli 10 (po malici), potem pa se je ful spraznilo. Je pa za mano prišla ena mamica, ki je imela bebiko v avtu (seveda je bil nekdo z njo) in ko je bila na vrsti je šla po njo. Tak, da če moraš it, greš malo bolj pozno.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 9:22:52
|
|
|
|
Anonimen
|
naša lumpa
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 9:25:30
|
|
|
|
bačko
|
Dobro jutro! Tašonka meni tudi geslo!Prosim!!! Kapica sem vesela zate!Tudi mene je zadnji odstavek ganil. Ajvy jaz 2 samo mislim da bomo ostali samo pri Žani!Bomo videli! Pupi a pire krompir narediš tako kot za odrasle ali sam krompir speštaš?Nisem še Žani dala krompirja.Ji ga morem danes res dati! Corfu čestitke za super nočko! Freycha tudi tebi čestitke za nočko! Žana pa je to nočko malo nagajala!Do 1.15 je spala potem pa se je zbudila in ni hotela spati do 2.40.Potem je le zaspala in se zbujala vsako uro.OB 6 sem ji dala jest in je potem zaspala do 8.30.Zobki jo matrajo pa še včeraj je hruško jedla in je ponoči prdela kot torpedo.Boga je bila.Drugače pa je pridna. Jaz sem ekspresna glede nakupov.Če mi je kaj všeč za Žano pogledam ceno (ne sme biti predrago), velikost in šibamo na blagajno.Sva v eni uri vse nakupi kar sva rabili.Danes grem še v baby center malo pošpegat.H&M nima pa nobenih znižanj!So imeli pred novim letom ene izdelke znižane 50% ampak samo majhne velikosti! Zanima me kdaj lahko dam skuto in katero skuto? Danes ji bom kar dala sam krompir!Upam da bo jedla!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 9:25:45
|
|
|
|
Anonimen
|
he, tole je dobro....po tem sodeč je naša ula veliki mislec
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 9:28:04
|
|
|
|
julij
|
Bravo Ula. Zgleda starejša, prava damica. Najina Ana bo pa za drugi rojstni dan imela tako frizuro. Je na vrhu glave še skoraj gola.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 9:40:23
|
|
|
|
kapica
|
Ulla, kaki cuker no . daj jo malo reyerviraj ya Dinota . Ajvy jaz si nisem glih tak zelela otrok, oz. se ne spoimnim . Sedaj pa pravim, da bi imela veliko druzino, vsaj vec kot 2 . Corfu, da je cimprej pozdravis .Sanek, jaz tud se ne bi hodla k zdravniku, ti pa naredi kakor mislis, da je p[rav. Frezcha,t i si ap dobra no . Nasa nocka, 3krat se je ybudil, 1krat da je kakal, 2krat pa jedel, pa mislim, da bi bilo tudi enkrat dovolj no, ni kayal interesa, sam jay cumpa, sem takoj josko dala . Danes pa greva midva malo v trgovino, proti veceru, z mamo, ker ne bi rada glih sama hodla no, kaj pa vem. Rumba, ja, saj se mi je pol yvecer posvetlo ja, da to ne more bit isto...
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 9:44:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, Kapica, Ula je rezervirana za mojega Patricka Šala... Sem si tole sliko shranila, da bom vedla, kdaj je jezen, kdaj razmišlja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 9:51:26
|
|
|
|
SANEK1
|
Punce hvala za odg. Sem se malo pomenla z mojim, pa je tudi sam prišel do zaključka, da je še prezgodaj za hodit h dohtarju, kjer je vse bolano. Po moje kašlja zaradi noska, ker ji sluz pride v usta. Bomo še bolj pucali, pa bo. Upam, no. Ulla, jo kak je luštna Ula ( kak smešen stavek ). Bačko, jaz sem ji pire nardila z mojim mlekom, 1x sem ji z mičkeno kisle smetane, 1x kar tak-je bil bolj kot čigumi , lahko ji daš malo vode, kjer si k. kuhala... Skutico sem ji jaz dala od Lj. mlekarn, baje da Obst Garden niso OK, ker imajo precej umetnih snovi.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 9:53:10
|
|
|
|
SANEK1
|
Pozabila, Corfu še zate pikepoke, da se hitro pozdraviš:
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 10:07:33
|
|
|
|
corfu
|
Hvala za vse pikepoke in objemčke Jaz sem moji že dala skuto, od LJ, mlekarn.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 10:10:13
|
|
|
|
kapica
|
Punce, ko recete da nekaj ymesate y mlekom, a to y kupljenim al y svojim?
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 10:12:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica jaz s svojim, sem itak na brezmlečni dieti, tko da tud skute itd. odpadejo. ravnokar se je prvič na vse štiri postavla sicer po nesreči, pa ni ji blo glih jasno kaj zdaj sem se orenk nasmejala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 10:13:57
|
|
|
|
bačko
|
Sanek potem ji naj jaz pire naredim z adaptiranim mlekom?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 10:15:08
|
|
|
|
poldy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha joj, kaka noč zvečer full nisem mogla zaspat in sem se premetavala po postelji, ko pa sem zaspala, sem spala do 6.20 ko ubita. Ko sem se zbudila, sem ugotovila, da je že toliko ura in da mala še kar spi Sem bila čisto vesela, da je celo noč brez enega bujenja prestala in 10. minut po tistem se začne tamala nekaj oglašati. Se začnem vsa vesela kobacati iz postelje, ko se zbudi moj dragi in mu hitim razlagat, kako je tamala celo noč spala in kaka carica je, ko mi pove, da je mala ob 4h jedla, ob 5.30 ji je spet tlačil dudo notri in da se je mali spet zbudil Kdaj??? Svašta, vse sem prespala!! Pa sem imela električno varuško pred nosom, pa nisem nič slišala No, potem sem jo pa uspavala in sem spala do 8.30, mala se je pa očitno prej sama zbudila ampak ni nič tečnarila to se je meni tud že nardil, pa sred noči mi je lovilo policijsko postajo... Me je zjutrej moj zafrkaval, če so me vesoljci ponoč iskal Drgač pa sem študirala, da ko pri meni je vmes, je verjetno samo žejna po GH in to sploh ni obrok. Je pa tud res, da mleka je občutno manj od prometne. Ne vem bom probala dat še kak obrok gh vmes pa malo čaja al pa vode pa bom vidla.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 10:15:34
|
|
|
|
corfu
|
Jaz sem ji pire krompir, malo zalila z alpskim mlekom, pa tudi že malo kisle smetane sem ji dala v bučke...moja nima težav, tako, da jaz nič ne kompliciram.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 10:17:41
|
|
|
|
poldy
|
pri nas pa imamo nekaj novega: amamamamamam še sveže od danes
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 10:25:38
|
|
|
|
bačko
|
Tudi moja mama je rekla da naj ji dam pire z alpskim mlekom in da naj ji tudi že dam kislo smetano.Bom raje še malo počakala s tem.Se bojim da ne bodo dobre reakcije!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 10:26:39
|
|
|
|
SANEK1
|
Bačko, maš tak kot sem ti napisala maš več variant, pač po lastni presoji. Jaz tudi ne več kompliciram tolko, in sem ji že upala dat kislo smetano, včeraj sem ji pa dala "naš " pire za probat, ampak ker je bla že sita, ga ni kaj dosti šmirglala. Drugače pa sem zadnjič malo prebirala sestave hrane za po 6 mesecu, ne moreš verjet kaj vse lahko kao jejo po 6.mesecu . V 5 in pol pa bi jim škodlo al kaj. Ne vem no, po moji logiki, če je otrok na kaj alergičen je vseeno če se pokaže pri 5 ali 6 mesecih, prej se ugotovi, prej se ukrepa.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 10:28:21
|
|
|
|
corfu
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Bačko, maš tak kot sem ti napisala maš več variant, pač po lastni presoji. Jaz tudi ne več kompliciram tolko, in sem ji že upala dat kislo smetano, včeraj sem ji pa dala "naš " pire za probat, ampak ker je bla že sita, ga ni kaj dosti šmirglala. Drugače pa sem zadnjič malo prebirala sestave hrane za po 6 mesecu, ne moreš verjet kaj vse lahko kao jejo po 6.mesecu . V 5 in pol pa bi jim škodlo al kaj. Ne vem no, po moji logiki, če je otrok na kaj alergičen je vseeno če se pokaže pri 5 ali 6 mesecih, prej se ugotovi, prej se ukrepa. Se popolnoma strinjam
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 10:31:15
|
|
|
|
bačko
|
Saj nočem komplicirati samo malo me je strah. Vem da tudi včasih niso nič komplicirali pa jo bilo vse uredu z otroci.Ji bom danes dala sam krompir, jutri pa z kislo smetano ali pa z mlekom!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 10:33:43
|
|
|
|
Anonimen
|
meni se vsekakor zdi pametno počakati s tem...sicer pa vsak po svoje kravje mleko je za teleta. pika.in že tko zaradi takega tempa kot je, prehitevamo z vsem. v živalsem svetu ne vidiš da bi mladičem prekmalo turili drugo hrano. ko je pripravljen, to je takrat ko dobi zobe, kar je logično.pri otroku to sicer ne gre, vrtec itd, bi pa komot bil do 1. leta dojen in mu nič nebi manjkalo. in tak nov, neodporen organizem se mora privaditi na določene nove zadeve. meni je to pač logično. ker valjda če ga izpostavljaš nečemu, kar ne prenese dobro, rata reakcija. in kravje mleko definitvno je taka stvar, saj je sestavljeno za 50kg telička, ki ima tudi prebavni sistem drugačen kot človek, sploh pa otrok. pa kar je še ostalih stvari. tako jaz gledam na to. mačka nikol ne sili mladičov z dugo hrano. niti jim ne turi mleka od drdugih živali. niti se ne sprašuje, če bo mela mlek.tko je to.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 10:34:28
|
|
|
|
Freycha
|
joj, jaz bi ji tako rada dajala že kako skutico, pa kislo smetano itd... pa kaj, ko vse kaže na to, da je alergična na kravje mleko
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.1.2008 10:35:46
|
|
|
|
Češnca
|
Freycha si se vsaj naspala! Sanek pri nas je podobno. Sva ga ob 3h zbudila, ker je tako kašljal in mu čaj dala za pit. Mamo pa dons cepljenje, ga bomo itak prestavli! Sicer pa, kot sta napisali corfu in ulla (fiziološka). Sicer je pa spal od 8.30 pa do 9h!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?