|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
7.1.2008 21:27:43   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Rumba user posted image si na dobri potiuser posted image

Ja, samo je sedaj en hud plaz zasu tole pot, obvoza pa ni.user posted image

Če so takrat po plazovih na Gorenjskem nardili obvoze,se ni za bat,da bi tvoja pot ostala skoz zaprtauser posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
7.1.2008 21:31:14   
madejka
Rumba joj to ti pa verjamemuser posted image Si tak frajerka s tremi sama!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
7.1.2008 21:32:44   
Afnica
Kapica...sej ne najdem tvojega posta, kjer pišeš o dobri novici...sem pa iz branja drugih razbrala user posted image  V glavnem...vesela zate!

Siskamiska...Lana je isti bošček, ki tako bruha-včeraj full....danes pa še bolj full...korenček nam očitno nagaja. V prvem poiskusu so bili izpuščaji, sedaj bruhanje. Lan je pa takšne posledice imel po krompirju. Jaz se to tako prestrašim. Me je strah, da se zadušita.

Bačko...sem ti dolžna še Z.S. Nisem pozabla.

DOBRA NOVICA...včeraj nas je moja mami presenetila in prišla domov iz Krvavca nekaj dni prej. Sem bila tak presenečena. Mala 2 pa- ni za verjet, ampak sta bla čist navdušena.

KAŠICE...jaz sem jima danes namesto riževe, dala koruzno. Isto izgleda kot milupini riževi kosmiči, le da je rumena. user posted image  Je brez glutena, znamka pa Lino. Meša se z mlekom.

Madejka...lepa nevestica.

Otroci....vedno sem si želela 3, no oba sva si želela tri. Sedaj sva še preveč v šoku zaradi duple proizvodnje. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
7.1.2008 22:02:12   
Anonimen
A je katera iz Anglije? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4229
7.1.2008 22:12:17   
madejka
Kaj bi rada naročla od tam?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
7.1.2008 22:13:19   
Anonimen
Iz Next-a.. Mater imajo super cote, sam cene še kar ne razumem user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4231
7.1.2008 22:23:20   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Jst mam pa eno vprašanje...ko ste bile manjše, kolk otrok ste si želele...o kakšni družini ste sanjale.....

jaz sem govorila, da nikoli ne bom imela otrok
...
pa sem si pri 31 premislila
...
...
...
...
sedaj trdim, da ne bom imela drugega

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
7.1.2008 22:24:18   
Anonimen
evo, jaz sem dans skuhala uli koruzno kašico, iz koruzne moke, kot žgance, lepo pretlačila čez cedilo, da ni blo grudic ( pol se pa spomnem da imam vso možno mašinerijo, da bi lohk zmiksalauser posted image ), dolila malo vode in še malo pokuhala, pol pa razredčla z mlekom, seveda nardila preredkouser posted image fliknila zraven 2 žlici rižolinota in spitala tamaliuser posted image kak je jedla, še nič tak, res ji je blo všečuser posted image pa res je dost pojedla, jo je kar vrglo, sem se bala da bo vse zbruhala, no pa ni, pol še joško za povrh, e, boga mi da ne more bit lačna po takem obroku....je zaspala k top...in veste kaj? ma nikol ne uganeteuser posted image čez 45 min je že cmevkalauser posted image user posted image pa hop na joško in sekundi20 je spet spala....tak da mi noben nebo reku da se zarad lakote zbuja, ker tak k sem jo pa dons zafilala dol je pa neverjetno....bi mogla bit 5 dni sitauser posted image user posted image eh, ta moj otrok....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4233
7.1.2008 22:27:45   
Ronči
jutri dobim tole mrcino user posted image  user posted image  user posted image  

komaj čakam jutri, komaj čakam jutri, komaj čakam jutri user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
7.1.2008 22:28:54   
Ronči
http://www.fotomarket.net/images/image.php?item_id=3477&size=1&main=1

bo zdaj slikica??

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
7.1.2008 22:37:39   
Anonimen
Uauuuu Ronči... To bodo pa dobre fotke ha..

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4236
7.1.2008 22:40:03   
Freycha
Ronči lepa živalca, ni kaj user posted image

jaz do 25. leta nisem hotela sploh imeti otrok, potem mi je očitno nekaj na bučo padlo, pa sem hotela imeti 3user posted image  zdej pa sem rekla, da bo ena čist dovoljuser posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
7.1.2008 22:42:44   
Ronči
zdej mam eno tako sranje, da je kar groza. Praktika luxmedia5303...ajejjjjj

pred tem se imela canona a75, stal je tam okoli 80-90 tisočakov. Ravno preteče dve leti (seveda s tem tudi garancija) fotoaparat se pokvari in se moj dragi odpravi popravit fotoaparat. ...Khm, razkopal ga je, in tako razkopanega pospravil v predal, kjer se je valjal eno leto.

Tega canona se ne bo dotaknil user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
7.1.2008 22:58:41   
poldy
Na kratko:
9h mleko,
11.30h kašica(različne imava, vsak dan drugo) hipp, alete, milupa, alnatura, dm
13.30h zelenjava pri kosilu(iz zel. juhe z vsemi "domačimi" začimbami, razen vegete)
15h mleko ali kašica bolj redka z sadjem, ali samo sadje, 
17h sadje ali mleko
19h mleko
21h aptamil
22h mleko
tko nekako, se mi zdi da odkar sva na gh pri meni je potem na vsako uro in pol, včeraj sva vsega skupaj od pol 10h do 23h osemkrat jedle, moram če vmes kak obrok dat aptamil, ker to ni vse skupaj za nikamor.....

Drugače, pa jaz ne gledam da pod nujno ni glutena v hrani, ker se mi zdi pretirano vse skupaj, mi smo pri 4 mesecih že jedli surovo miksano sadje s piškotom, pa sem jaz čisto zdrava in nimam nobene alergije! Meso in juhe sem jedla pri 5h mesecih, in se moja mami in stara mama prav čudita, kako pa danes nič pred 6 mesecem, pa še potem samo "umetno".
JAz ji bom čez kak teden al pa že prej ko me bo razuser posted image , dala kak piškot v sadje. J.user posted image ..gluten mi smo tud z njim gor zrasli... Če pa na kašicah v enem stavku piše, citiram iz aletine kašice:
Brez glutena! Vsebnost glutena 20mg/kg HALOOOOO????

< Sporočilo je popravil poldy -- 7.1.2008 22:59:18 >

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
7.1.2008 23:01:14   
poldy
Grem spat, Urša spi, zutrej moram vstat ob 7.30 ker mi po ne vem katerem čudežu že tretjič v skoraj 2 mesecih pride sušilca popravt, pa v tem času še ni delal po popravilu....
Je treba se zrihtat s hranjenjem preden pride.
Pa brez avta sem še vednouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa slabe volje tud......

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
7.1.2008 23:16:22   
Freycha
madonca poldy si se razhudila user posted image user posted image

BTW ti pa res tamala veliko pojeuser posted image  Meni tamala čisto nič več ali pa manj ne poje, kot je prej. Edino zdej je že "tako velika punca", da je prešla iz 150ml mleka na 180 in ga skoraj vedno vsega spije.....

nič, grem spat... danes imam jaz dežurno, pa bi se mogla malo naspati, preden me vrže pokonci....

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
7.1.2008 23:33:29   
pupi
Čer ženske!

Po dveh dneh se spodobi, da se javim. Sem vedn tak pozna, pa kaj če mi ni ko je tamla budna.
Glede GH, midve sma pa kar s polno paro zalaufale z uvajanjem vsega možnega. Sem ji dala že tudi meseka zmletega v župiki, a albert keks v banani pa jabolki, za katere sem vidla da ste ene skeptične. Najin jedelnik zgleda tako:
7.30 mleko
11h-12h sadni obrok (z keksom ali kašico)
15h juhica oz zelenjava, danes pire krompirek s korenčkom (zmazala ko šus)
18h kašica (milupina z vodo seveda)
20.30 mleko

Se mi zdi, da mama proti ostalim kar malo obrokov, pa ne vem no, tak nama znese. Jaz sem se odločla, da ji pač ne bom dajal mleka po obrokih, bo pač toliko prej dobila naslednji obrok, pa če je to OK al ne, ne vemuser posted image

Glede razprodaj, sem jaz Naji nakupla cotike v H&Mu že pred razpodjamami ker je tak že blo dosti znižanega, danes pa sma šle še v Turmbo limača pri nas tukaj in kuple 2majčki in ene hlačeke za 10EURov (vse skupaj seveda) in se  mi je zdelo kar ugodno. Mojemu pa se je seveda kar iz uh kadilo, ker vse tak hitro preraste jaz pa še kar kupujemuser posted image .
Kapica sem vesela za tebe user posted image user posted image user posted image . Glede šentjanževega olja ko si zadnjič spraševala. Sem ga jaz uporabljala ko sem bla ginekolkško operirana pa mi je ostala grda brazgotina od CR pa sem tudi kar grdo pozna, samo jaz očitno grdo brazgotini ker mam od oper. hrbtenice tudi grdo brazgotino. Mislim, da pri tem nobeno olje ne pomaga, včasih je dovolj če samo z nečim masnim mažeš oz. masiraš in s tem mehčaš brazgotino.

Lepo bodite, čao

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
7.1.2008 23:40:10   
pupi
Tašonka, sta pa lepa s tvojim možekom!! Otroci bojo imeli po kom lepoto za erbat user posted image .

Sem prej pozabla, vsem ki ste imeli obmesečnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
7.1.2008 23:41:34   
Anonimen
no tak....se je še zbudila, zdaj čakam kaj bouser posted image dete čudežno....

ko ste še kar pri gh...pri tej starosti otrok še rabi nekje 600 - 800 ml mleka dnevno, v to so seveda vštete tudi kašice in ostalo kar je z mlekom pripravljeno....tak da se ne mudi tak hitro vse obroke zamenjatuser posted image (recimo dva obroka GH + en mlečni obrok kašica + 500ml mleka )
sam za infouser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4244
8.1.2008 7:43:58   
SANEK1
Dobro jutro!

No, pa sem le enkrat po dolgem cajtu spet prva.user posted image user posted image user posted image
Spali smo 1A, dokler naju ni dragi okoli 6 zbudil, ker je zaskrbljen za malo in preden je  šel v službo sem mu morala obljubit, da bom Živo pokazala pri dohtarju. user posted image
Namreč danes imam tak al tak namen it v laboratorij, zdaj bom pač šla 2v1!user posted image

Ampak vseeno ne vem, če je pamteno it in tam čakatuser posted image user posted image user posted image .

Zato prosim punce, svetujte mi.
Živa že 2 dni kašlja ( taki suhi kašelj), samo ne ful, čez dan skoraj nič, malo več pa zvečer in ponoči, nosek ima ful zabasan, vročine nima, je ful dobrovoljček, apetit na višku. Mogoče ima malo bolj hripav glas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
8.1.2008 8:02:07   
corfu
Jutro

Tašonka, geslo lepo prosim!
Kapica user posted image
Sanek1, jaz je še ne bi vozila k zdravniku. Pogosto ji čisti nos, pa bo...

grem, mam že dva dni trebušno gripo in spet kozlarim in sračkam, pa od česa hudiča to prideuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
8.1.2008 8:06:20   
Anonimen
jutrouser posted image matr....do polnoč se je 4krat zbudila, pol pa ob 1h, ob 3h in ob 5ihuser posted image user posted image in ni zaspala do mal prej....brezveze nouser posted image men so že smešne te noči....sej kaj pa mi ostane, sam vtrga se mi še lahkouser posted image

sanek, če nima vročine, je jaz nebi vozila k dohterju, sam nabaše lahko kako sranje tam....samo dobro, pa res dobro ji nos pucaj s fiziološko večkrat na dan, proti kašlju pa pojma nimam....mogoče pokličeš pa vprašaš no, samo po moje ti tko nimajo kaj narest, tud če jo tja pelješ....samo nos pucaj, da ne faše revca kajga vnetja ušeskuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4247
8.1.2008 8:15:42   
corfu
Naša je pa spala od 19.30 pa do 7 zjutrajuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
8.1.2008 8:25:54   
Anonimen
a mal zamenjamauser posted image user posted image user posted image sej sam zato, da boš vedla kok fajn ti jeuser posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4249
8.1.2008 8:47:50   
Freycha
joj, kaka noč user posted image

zvečer full nisem mogla zaspat in sem se premetavala po postelji, ko pa sem zaspala, sem spala do 6.20 ko ubita. Ko sem se zbudila, sem ugotovila, da je že toliko ura in da mala še kar spi user posted image  Sem bila čisto vesela, da je celo noč brez enega bujenja prestala in 10. minut po tistem se začne tamala nekaj oglašati. Se začnem vsa vesela kobacati iz postelje, ko se zbudi moj dragi in mu hitim razlagat, kako je tamala celo noč spala in kaka carica je, ko mi pove, da je mala ob 4h jedla, ob 5.30 ji je spet tlačil dudo notri in da se je user posted image  mali spet zbudil user posted image user posted image user posted image user posted image  Kdaj??? Svašta, vse sem prespala!!user posted image user posted image user posted image  Pa sem imela električno varuško pred nosom, pa nisem nič slišalauser posted image

No, potem sem jo pa uspavala in sem spala do 8.30, mala se je pa očitno prej sama zbudila ampak ni nič tečnarila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?