Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:01:54
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica brez glutena je riž, koruza, proso in ajda. kaj pa če sama probaš kaj, kupiš recimo ajdovo kašo, jo orenk skuhaš, zmiksaš in s svojim mlekom zmešaš...al pa polento, riž.... jaz mam namen tko, samo ljubit se mi more
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:09:18
|
|
|
|
kapica
|
Backo, si pa ekspresen nakup naredila , pa veliko kupla v tem cajtu .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:12:38
|
|
|
|
kapica
|
Ulla, to pomeni da sem glih ta oves nasla, ko ma gluten . Ja, bom poskusla, sem ye poskusla psenicni ydrob skuhat, sam tisti ma tu gluten. Tak da pravo stvar najdem . Se vidijo moje kuharske sposobnosti . Ja, si bom napisala, pa sla mal gledat v trgovino kaj bi lahko vyela no. Tasonka, se nisem prebrala nazaj, a das meni tudi geslo ya poroko prosim, morem se it pogledat, kaj je bila to ya ena poroka .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:24:36
|
|
|
|
julij
|
Dan punce! Najprej vse najboljše Davidu in Domnu, ter seveda vsem ostalim, ki ste že praznovali! Danes sva bile z Ano v laboratoriju. Niti solzice ni spustila. Tako radovedno se je ozirala po ambulanti, da sploh ni vedla, da jo je sestra pičla. Potem pa je z velikimi očmi opazovala rdeče kapljice, ki so kapljale v epruveto. Urin nama je seveda stekel mimo vrečke! Pa sva dobile novo in malo počakale, da je na novo nateklo. Sem bila kar ponosna na njo, ker je bila tako pridna. Sma še mislile it malo po razprodajah, pa se mi pol ni dalo gužvat. Sem že okoli zdravstvenega doma krožla pol ure, da sem plac dobila. Zdaj pa se bašem z kremšnito. Malo grešim, ker bi naj bila z mojim na dieti. Samo meni to tak ne diši, sem non stop lačna. No, saj zdi se mi tak. Moj pa ima ful voljo in se strogo drži. Pa še kar me kuha in mi iz nosa teče. Ah, saj bo, ne bom več jamrala... Zdaj pa morem malo likalnik zagret in cote popeglat, dokler še Ana spi. Pridne bodite, se beremo!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:31:13
|
|
|
|
rumba
|
Kapica, našadva sta imela ful rada ajdovo kašico. Pa ajda se fuuuul lepo razkuha in jo lahko fino spasiraš. Kupi navadno ajdovo kašo in jo skuhaj s kakim sadjem mogoče. Kuhaj jo pa vsaj 20 minut. Če jo prej namočiš, bo hitreje. Prosena kaša se pa ne tako lepo razkuha in ju našadva nista preveč porajtala. Koruzno kašo lahko tudi narediš sama iz koruzne moke. Jo zakuhaš, čahko tudi na kompotu, lahko na gosto in jo razredčiš z mlakom... Ta je pa hitro pripravljena. bačko, kaj v H&M imajo kaj znižano?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:35:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jap Kapica, samo enkrat ima mleko.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:36:21
|
|
|
|
kapica
|
Rumba, a je ajdova kasa tud fajn nasitna? Po mojem imajo rayprodaje povsod, tud v H&m_u. Punce, kje kupujete spodnje perilo? Da je normalno in da se da fajn nosit, brey da te reze v koyo in se ne potrga takoj po par pranjih?
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:37:07
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Jap Kapica, samo enkrat ima mleko. Uau! A ti lahko pripeljem Julijo za kak teden? .....da jo prevzgojiš, seveda.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:37:15
|
|
|
|
SANEK1
|
Lap pozdrav! Midve sma tudi iz 2-urnega sprehoda . Kak je fajn, ko ni tistega mraza, pa še sonček je bil. Še Živi je blo tak všeč, da je celo za 20 minut zaspala, ostalo pa samo radovedno gledala. Le po kom ima to Zdaj ji kuham jabolko, okoli 12 pa je pojedla brokoli z krompirčkom in čisto malo kisle smetane za okus. Vse je zmazala, zdaj pa me že spet gleda in pravi: Am-am-am-am... in usta odpira kot . To dela že kak teden. Se hitro uči od svoje starejše sestrične. Včeraj sma ji dala skutico za probat, sej ji nisem mogla dat samo 2 žlički, ker je kar z očmi požirala, tak da jo , sicer v dveh delih, celo zmazala. Tašonka, jaz bi tudi geslo, prosim! Bačko, super za nakupe
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:38:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Jap Kapica, samo enkrat ima mleko. Uau! A ti lahko pripeljem Julijo za kak teden? .....da jo prevzgojiš, seveda..... Ni problema, ti kar
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:40:42
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Rumba, a je ajdova kasa tud fajn nasitna? Po mojem imajo rayprodaje povsod, tud v H&m_u. Punce, kje kupujete spodnje perilo? Da je normalno in da se da fajn nosit, brey da te reze v koyo in se ne potrga takoj po par pranjih? Po moje je vse to bolj nasitno kot tista blaga riževa kašica. H&M v Sloveniji običajno nima razprodaj, ker ima menda celo leto kaj znižano. Spodnje perilo pa kupujem v Intimissimi. Sem prav zaljubljena v njihovo perilo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:41:14
|
|
|
|
kapica
|
A_R, tak bi tud jay rada, samo 1 do 2 krat mlekeca, ker mi ga ye tak zmanjkuje, da se v 6 ih urah komaj joska napolni. Ce dobi vmes obrok GH. Eno noc je bil pa cist prazna, tud po 6 ih urah .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:41:33
|
|
|
|
SANEK1
|
Ulla, Bojana, ful lepe slikice Bojana, Živa je tudi dobila pametnega kužka, samo ga še mamo zapakiranega, ker je dobila tolko novih igrač, da ji jih kot GH postopoma uvajama.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:44:41
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica A_R, tak bi tud jay rada, samo 1 do 2 krat mlekeca, ker mi ga ye tak zmanjkuje, da se v 6 ih urah komaj joska napolni. Ce dobi vmes obrok GH. Eno noc je bil pa cist prazna, tud po 6 ih urah . kapica, pridi k meni. Jaz ga imam sedaj na razprodaji do -70%. Ga Julija zadnje čase toliko napumpa.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:46:07
|
|
|
|
kapica
|
Po moje je vse to bolj nasitno kot tista blaga riževa kašica. H&M v Sloveniji običajno nima razprodaj, ker ima menda celo leto kaj znižano. Spodnje perilo pa kupujem v Intimissimi. Sem prav zaljubljena v njihovo peril A tako, to pa nisem vedela. Saj zgorJ JE TUD VECKRAT KAJ ZNIYANO, sam ko so pa razprodJE, JE pa tud nekaj, tako da... A je ta trgovina kje v Mb/ju tud? Jooj, kak me jezi ta tipkovnica .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmm... To je pa bad ja.. Jaz sem mojega tak navajala na GH, da mu mleka nisem dajala po GH in mislim, da zaradi tega bolj pridno je in ne misli več na mleko.. Še zvečer komaj mleka v sebe spravi... Kaj pa vem..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:47:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Tasonka, a temu ti pravi pocasno uvajanje GH? Dino je jedel komaj banano jabolko, hrusko, korencek, vceraj sem pa yacela y krompirjem. Torej grem jay po polyevo . Ja no kaj, sej te samo za eno vrsto hrane šišamo. Pa še to je tisto dobil samo enkrat eno žličko in ni več hotu ust odpret. Sem se pa zdajle spomnila, da mi bu bilo fajn kako polento počasi skuhat. Mu jo grem kar zdajle. Cvetačka se že kuha. Zvečer mu jaz dam po novem proseno kašico (je brez glutena, kupim od Alnature v DM), pred spanjem pa še flašo in spi celo noč. Po riževi je začel tudi on postajat lačen. Ojoj, siskamiska, kaj je pa to bruhal tako? Bogi... Aha, že vidim, kaj. Ulla, stripy je pa itak zakon! Cuker! Joj, jaz pa sploh nimam tkole naštudirano, kdaj kej in kolk je. Se ne ubadam s tem. Ko je lačen, dobi za jest. Ponavadi dopoldne dve flaši mleka, popoldne zelenjavo ali sadje, pol vmes flašo mleka, zvečer kašico in pred spanjem flašo. Se mi zdi tko nekak. kapica, sp. perilo jaz kupim kar v Intersparu, ampak vzamem od Skiny-ja. Meni so super! Ej ful sem vas na hitro preletela, upam, da nisem kaj pomembnega spustila! Če sem, se opravičujem.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:47:27
|
|
|
|
kapica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica A_R, tak bi tud jay rada, samo 1 do 2 krat mlekeca, ker mi ga ye tak zmanjkuje, da se v 6 ih urah komaj joska napolni. Ce dobi vmes obrok GH. Eno noc je bil pa cist prazna, tud po 6 ih urah . kapica, pridi k meni. Jaz ga imam sedaj na razprodaji do -70%. Ga Julija zadnje čase toliko napumpa. Poskusi preko ebaja kaj prodat .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:48:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica IZVIRNO SPOROČILO: kapica A_R, tak bi tud jay rada, samo 1 do 2 krat mlekeca, ker mi ga ye tak zmanjkuje, da se v 6 ih urah komaj joska napolni. Ce dobi vmes obrok GH. Eno noc je bil pa cist prazna, tud po 6 ih urah . kapica, pridi k meni. Jaz ga imam sedaj na razprodaji do -70%. Ga Julija zadnje čase toliko napumpa. Poskusi preko ebaja kaj prodat .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:50:24
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica IZVIRNO SPOROČILO: kapica A_R, tak bi tud jay rada, samo 1 do 2 krat mlekeca, ker mi ga ye tak zmanjkuje, da se v 6 ih urah komaj joska napolni. Ce dobi vmes obrok GH. Eno noc je bil pa cist prazna, tud po 6 ih urah . kapica, pridi k meni. Jaz ga imam sedaj na razprodaji do -70%. Ga Julija zadnje čase toliko napumpa. Poskusi preko ebaja kaj prodat .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:50:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Tak, zdaj grem malo na sprehod, upam, da me ne bo spet potisnilo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:57:42
|
|
|
|
madejka
|
Tašonka mater si luškana na slikcah!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 14:59:47
|
|
|
|
kapica
|
Tasonka, fuuul si lusna . In lepe slikice imata .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 15:00:40
|
|
|
|
kapica
|
Jaz pa kuham korencek in krompircek .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 15:13:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ehhh, dež je
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?