|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
8.1.2008 9:02:06   
Anonimen
Jutro...

Nočka spet odlična.. user posted image

Sanek, jaz ne bi šla k doktorju... Moj je tudi kašljal, mel zabasan nosek čez dan, pa sem redno čistla nosek, pa mu toplega čajčka dajala...

Zdaj pijem kavo, mali pa je v stajici s polno igračkami in se odloča, katero bi imel user posted image

Hehe, Freycha, si me nasmejala s tvojim postom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4251
8.1.2008 9:16:05   
julij
Joj, Freycha, zdaj pa si me nasmejala. Dita je mala navihanka, a?user posted image  

Kapica, sem včeraj pozabla povedat, da sem tudi jaz vesela, da misliš tako in da se pogrešate. user posted image

Poldy, Corfu, Ula, za vas user posted image user posted image . Da bo boljše.

Mi pa smo spali do 8. Ati je šel delat, najprej pa še je zajterk v posteljo prinesel. (Ani flašo, za mami pa nič....user posted image ) No, in malo pustim na mojem pojštru, ko se je najedla. In hop v kopalnico. Pridem nazaj in najdem malo z papirnatim robčkom v ustih.user posted image In seveda je mala žverca en košček dol pogotnila. Potem pa tak velik, nagajiv nasmešek na usta. Ah, ta nama bo delala sive lase!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
8.1.2008 9:22:11   
julij
Sanek, midve sva včeraj bile pri zdravniku. Polna čakalnica pri laboratoriju, pa vsi bolani. Sma pač počakale, če sma že bile tam. Je pa bila gužva okoli 10 (po malici), potem pa se je ful spraznilo. Je pa za mano prišla ena mamica, ki je imela bebiko v avtu (seveda je bil nekdo z njo) in ko je bila na vrsti je šla po njo.

Tak, da če moraš it, greš malo bolj pozno.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
8.1.2008 9:22:52   
Anonimen
naša lumpauser posted image

user posted image

(odgovor članu julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 4254
8.1.2008 9:25:30   
bačko
Dobro jutro!
Tašonka meni tudi geslo!Prosim!!!
Kapica sem vesela zate!Tudi mene je zadnji odstavek ganil.user posted image
Ajvy jaz 2 samo mislim da bomo ostali samo pri Žani!Bomo videli!
Pupi a pire krompir narediš tako kot za odrasle ali sam krompir speštaš?Nisem še Žani dala krompirja.Ji ga morem danes res dati!
Corfu čestitke za super nočko!user posted image user posted image
Freycha tudi tebi čestitke za nočko!user posted image user posted image user posted image
Žana pa je to nočko malo nagajala!Do 1.15 je spala potem pa se je zbudila in ni hotela spati do 2.40.Potem je le zaspala in se zbujala vsako uro.OB 6 sem ji dala jest in je potem zaspala do 8.30.Zobki jo matrajo pa še včeraj je hruško jedla in je ponoči prdela kot torpedo.Boga je bila.Drugače pa je pridna.
Jaz sem ekspresna glede nakupov.Če mi je kaj všeč za Žano pogledam ceno (ne sme biti predrago), velikost in šibamo na blagajno.Sva v eni uri vse nakupi kar sva rabili.Danes grem še v baby center malo pošpegat.H&M nima pa nobenih znižanj!So imeli pred novim letom ene izdelke znižane 50% ampak samo majhne velikosti!
Zanima me kdaj lahko dam skuto in katero skuto?
Danes ji bom kar dala sam krompir!Upam da bo jedla!

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
8.1.2008 9:25:45   
Anonimen
he, tole je dobro....po tem sodeč je naša ula veliki mislecuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4256
8.1.2008 9:28:04   
julij
Bravo Ula.user posted image  Zgleda starejša, prava damica.

Najina Ana bo pa za drugi rojstni dan imela tako frizuro. Je na vrhu glave še skoraj gola.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
8.1.2008 9:40:23   
kapica
Ulla, kaki cuker nouser posted image . daj jo malo reyerviraj ya Dinotauser posted image .
Ajvy jaz si nisem glih tak zelela otrok, oz. se ne spoimnimuser posted image . Sedaj pa pravim, da bi imela veliko druzino, vsaj vec kot 2user posted image .
Corfu, da je cimprej pozdravisuser posted image .Sanek, jaz tud se ne bi hodla k zdravniku, ti pa naredi kakor mislis, da je p[rav.
Frezcha,t i si ap dobra nouser posted image .
Nasa nocka, 3krat se je ybudil, 1krat da je kakal, 2krat pa jedel, pa mislim, da bi bilo tudi enkrat dovolj no, ni kayal interesa, sam jay cumpa, sem takoj josko dalauser posted image .
Danes pa greva midva malo v trgovino, proti veceru, z mamo, ker ne bi rada glih sama hodla no, kaj pa vem.
Rumba, ja, saj se mi je pol yvecer posvetlo ja, da to ne more bit isto...user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
8.1.2008 9:44:11   
Anonimen
Ne, Kapica, Ula je rezervirana za mojega Patricka user posted image user posted image user posted image user posted image Šala...

Sem si tole sliko shranila, da bom vedla, kdaj je jezen, kdaj razmišlja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4259
8.1.2008 9:51:26   
SANEK1
Punce hvala za odg. Sem se malo pomenla z mojim, pa je tudi sam prišel do zaključka, da je še prezgodaj za hodit h dohtarju, kjer je vse bolano. Po moje kašlja zaradi noska, ker ji sluz pride v usta. user posted image user posted image user posted image
Bomo še bolj pucali, pa bo. user posted image   
Upam, no.

Ulla, jo kak je luštna Ula ( user posted image  kak smešen stavekuser posted image user posted image user posted image  ).

Bačko, jaz sem ji pire nardila z mojim mlekom, 1x sem ji z mičkeno kisle smetane, 1x kar tak-je bil bolj kot čigumiuser posted image , lahko ji daš malo vode, kjer si k. kuhala...
Skutico sem ji jaz dala od Lj. mlekarn, baje da Obst Garden niso OK, ker imajo precej umetnih snovi.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
8.1.2008 9:53:10   
SANEK1
Pozabila, Corfu še zate pikepoke, da se hitro pozdraviš:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
8.1.2008 10:07:33   
corfu
Hvala za vse pikepoke in objemčkeuser posted image

Jaz sem moji že dala skuto, od LJ, mlekarn.

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
8.1.2008 10:10:13   
kapica
Punce, ko recete da nekaj ymesate y mlekom, a to y kupljenim al y svojim?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
8.1.2008 10:12:25   
Anonimen
Kapica jaz s svojim, sem itak na brezmlečni dieti, tko da tud skute itd. odpadejo.

ravnokar se je prvič na vse štiri postavlauser posted image sicer po nesreči, pa ni ji blo glih jasno kaj zdajuser posted image sem se orenk nasmejalauser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4264
8.1.2008 10:13:57   
bačko
Sanek potem ji naj jaz pire naredim z adaptiranim mlekom?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
8.1.2008 10:15:08   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

joj, kaka noč user posted image

zvečer full nisem mogla zaspat in sem se premetavala po postelji, ko pa sem zaspala, sem spala do 6.20 ko ubita. Ko sem se zbudila, sem ugotovila, da je že toliko ura in da mala še kar spi user posted image  Sem bila čisto vesela, da je celo noč brez enega bujenja prestala in 10. minut po tistem se začne tamala nekaj oglašati. Se začnem vsa vesela kobacati iz postelje, ko se zbudi moj dragi in mu hitim razlagat, kako je tamala celo noč spala in kaka carica je, ko mi pove, da je mala ob 4h jedla, ob 5.30 ji je spet tlačil dudo notri in da se je user posted image  mali spet zbudil user posted image user posted image user posted image user posted image  Kdaj??? Svašta, vse sem prespala!!user posted image user posted image user posted image  Pa sem imela električno varuško pred nosom, pa nisem nič slišalauser posted image

No, potem sem jo pa uspavala in sem spala do 8.30, mala se je pa očitno prej sama zbudila ampak ni nič tečnarila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to se je meni tud že nardil, pa sred noči mi je lovilo policijsko postajo... Me je zjutrej moj zafrkaval, če so me vesoljci ponoč iskaluser posted image

Drgač pa sem študirala, da ko pri meni je vmes, je verjetno samo žejna po GH in to sploh ni obrok. Je pa tud res, da mleka je občutno manj od prometne. Ne vem bom probala dat še kak obrok gh vmes pa malo čaja al pa vode pa bom vidla.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
8.1.2008 10:15:34   
corfu
Jaz sem ji pire krompir, malo zalila z alpskim mlekom, pa tudi že malo kisle smetane sem ji dala v bučke...moja nima težav, tako, da jaz nič ne kompliciram.

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
8.1.2008 10:17:41   
poldy
pri nas pa imamo nekaj novega:
amamamamamam še sveže od danesuser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
8.1.2008 10:25:38   
bačko
Tudi moja mama je rekla da naj ji dam pire z alpskim mlekom in da naj ji tudi že dam kislo smetano.Bom raje še malo počakala s tem.Se bojim da ne bodo dobre reakcije!user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
8.1.2008 10:26:39   
SANEK1
Bačko, maš  tak kot sem ti napisala maš več variant, pač po lastni presoji. Jaz  tudi ne več kompliciram tolko,  in sem ji že upala dat kislo smetano, včeraj sem ji pa dala "naš " pire za probat, ampak ker je bla že sita, ga ni kaj dosti šmirglala.user posted image user posted image user posted image
Drugače pa sem zadnjič malo prebirala sestave hrane za po 6 mesecu, ne moreš verjet kaj vse lahko kao jejo po 6.mesecu . user posted image user posted image user posted image V 5 in pol pa bi jim škodlo al kaj.user posted image
Ne vem no, po moji logiki, če je otrok na kaj alergičen je vseeno če se pokaže pri 5 ali 6 mesecih, prej se ugotovi, prej se ukrepa.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
8.1.2008 10:28:21   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Bačko, maš  tak kot sem ti napisala maš več variant, pač po lastni presoji. Jaz  tudi ne več kompliciram tolko,  in sem ji že upala dat kislo smetano, včeraj sem ji pa dala "naš " pire za probat, ampak ker je bla že sita, ga ni kaj dosti šmirglala.user posted image user posted image user posted image
Drugače pa sem zadnjič malo prebirala sestave hrane za po 6 mesecu, ne moreš verjet kaj vse lahko kao jejo po 6.mesecu . user posted image user posted image user posted image V 5 in pol pa bi jim škodlo al kaj.user posted image
Ne vem no, po moji logiki, če je otrok na kaj alergičen je vseeno če se pokaže pri 5 ali 6 mesecih, prej se ugotovi, prej se ukrepa.

Se popolnoma strinjamuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
8.1.2008 10:31:15   
bačko
Saj nočem komplicirati samo malo me je strah.user posted image Vem da tudi včasih niso nič komplicirali pa jo bilo vse uredu z otroci.Ji bom danes dala sam krompir, jutri pa z kislo smetano ali pa z mlekom!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
8.1.2008 10:33:43   
Anonimen
meni se vsekakor zdi pametno počakati s tem...sicer pa vsak po svojeuser posted image kravje mleko je za teleta. pika.in že tko zaradi takega tempa kot je, prehitevamo z vsem. v živalsem svetu ne vidiš da bi mladičem prekmalo turili drugo hrano. ko je pripravljen, to je takrat ko dobi zobe, kar je logično.pri otroku to sicer ne gre, vrtec itd, bi pa komot bil do 1. leta dojen in mu nič nebi manjkalo. in tak nov, neodporen organizem se mora privaditi na določene nove zadeve. meni je to pač logično. ker valjda če ga izpostavljaš nečemu, kar ne prenese dobro, rata reakcija. in kravje mleko definitvno je taka stvar, saj je sestavljeno za 50kg telička, ki ima tudi prebavni sistem drugačen kot človek, sploh pa otrok. pa kar je še ostalih stvari. tako jaz gledam na to. mačka nikol ne sili mladičov z dugo hrano. niti jim ne turi mleka od drdugih živali. niti se ne sprašuje, če bo mela mlek.tko je to.

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4273
8.1.2008 10:34:28   
Freycha
joj, jaz bi ji tako rada dajala že kako skutico, pa kislo smetano itd... pa kaj, ko vse kaže na to, da je alergična na kravje mleko user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
8.1.2008 10:35:46   
Češnca
Freycha si se vsaj naspala! user posted image

Sanek pri nas je podobno. Sva ga ob 3h zbudila, ker je tako kašljal in mu čaj dala za pit. Mamo pa dons cepljenje, ga bomo itak prestavli! Sicer pa, kot sta napisali corfu in ulla (fiziološka). Sicer je pa spal od 8.30 pa do 9h! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?