MetiLu
|
Jutro punce! Danes sem se pa spet fajn naspala, samo en obisk WC-ja Gledam malo vaša poročila s pregledov in teže vaših in srčno upam, da bom šla jaz čez teden ali dva najkasneje rodit (Dolenjka SORČI ), ker jaz 4 ali več kilskega otroka ne mislim rojevat, pa ne bi rada šla na CR! Moj Janez je imel že 18.1. ocenjeno težo 2.170g, to je bilo pa točno 3 tedne nazaj No, sicer je pa važn, da lepo rastejo in napredujejo, a ne? Jaz sem večraj tudi zlikala zadnjo rundo pleničk, je šlo lepše, ker so bile posušene na lojtrci. Pripravila pa sem tudi oblačila zase in za malega za domov Vsem za nakupe, še dobr, da rajši nikamor ne grem, bo moj račun precej v boljšem stanju ostal Razmišljava pa, da bi kupila rabljeno lupinco Maxi Cosi, da bo šla na vozek. Sem vidla, da jih ful lepo ohranjene dobiš že za 60, 70€, pol cenej kot nova! Kolikor vem, si v LJ porodnišnici ne moreš izbirat oz. plačat babice, ki bi se samo s tabo ukvarjala. Jaz upam, da bom dobila vsaj kakšno študentko zraven, ker potem je vsaj nekdo skoz pri teb, glavna babica bo pomojem leteča, glede na to koliko je porodov zadnje čase Čaja jaz še nimam, bom šla rajši še na kakšen sprehod al pa jotico skuhat, da se bomo bolje odpirali Olje za presredek mazat pa imam (sem dobila novega od kolegice, ki je rodila še preden se je sploh začela mazat ), samo ne vem kako nej bi to masiranje zgledalo Danes najbrž dobim na obisk mamo, mi bo pomagala slivove knedeljne narest , pol pa še mami pride, da jo bo domov odpeljala. Pa moj avtek moram it spraznit, da ga spucajo, poslikajo in začnejo prodajat. So me zdej čist sprovociral s tem avtom