frrrr
|
*blu* - sem že spremenila v seznamu rojstev, da ne bo Sara imela napačne mamice zraven napisane js pa sumim današnjo slavljenko. altati, em aj rajt? lahk na zs je rekla, da nas bo počastila s tortico na RR danes, pa ni nič od nje. zihr je taprava vmes sm mogla vskočit, ker je mož pod tušem. prejšnjič sem tamaučka opravljala, da se začne jokat in nikoli ne pokliče. no, zdej je pa prvič poklical - tako nežno mama mama, pol pa še ponovil, ker nisem takoj prišla ga morm še mau opravljat, mogoče bo pa še to popravil pr hranjenju... če je kaj konkretnega (riž, testenine, meso), potem vsako 5 žlico sam vtakne v usta. sicer se pusti pitati. zjutraj, ko je pa na jedilniku kašica ala rižolino, čokolino, medolino, pa mu dam žličko in rečem sam, on pa mi jo vrne in mi reče mama jutr bomo v vrtcu kregani, ker od novembra ni nič napredoval pr hranjenju. bo v vrtcu pobral od vrstnikov, a ne vaši pridno jedo, al obstaja še kje kakšen otrok, ki se med hranjenjem raje igra in pusti pitati? lucika - čist mau treme jutr... tolk, da boš najboljša. ne pa tolk, da bi se simptomi gripe pojavli! drž se! zrneca pa še nisem gledala a sem zdej kriva, ker ne bo na sporedu neki cajta okulist - našla sem napotnico in ugotovila, da nimam več koledarja, kjer je bilo napisano kdaj sem naročena in kje. zdej pa ne vem kje sem se sploh naročila, da bi tja poklicala in vprašala kdaj morm prit kaka kura sem, joj... najboljš, da spet tis odprem in grem po vrsti... tako sem se tudi naročila na RR sem napisala datum, ampak mi nič ne pomaga, ker so te strani itaq brisane... tam nekje avgusta, septembra sem se naročala... Maxica, crknila sem skor od smeha... mogoče te bom pa posnemala in šla nalašč s..... @lina - pozdravite se. naj Matjažek čimprej odpravi vročino in kašelj! tudi Martin, Zoja in Gael naj bodo čimprej zdravi in veseli! lepo spite... če morete, ker vas altati matra
|