|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
7.1.2008 14:01:54   
Anonimen
kapica brez glutena je riž, koruza, proso in ajda. kaj pa če sama probaš kaj, kupiš recimo ajdovo kašo, jo orenk skuhaš, zmiksaš in s svojim mlekom zmešaš...al pa polento, riž....user posted image jaz mam namen tko, samo ljubit se mi moreuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4126
7.1.2008 14:09:18   
kapica
Backo, si pa ekspresen nakup naredilauser posted image , pa veliko kupla v tem cajtuuser posted image .user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
7.1.2008 14:12:38   
kapica
Ulla, to pomeni da sem glih ta oves nasla, ko ma glutenuser posted image . Ja, bom poskusla, sem ye poskusla psenicni ydrob skuhat, sam tisti ma tu gluten. Tak da pravo stvar najdemuser posted image . Se vidijo moje kuharske sposobnostiuser posted image user posted image . Ja, si bom napisala, pa sla mal gledat v trgovino kaj bi lahko vyela no.
Tasonka, se nisem prebrala nazaj, a das meni tudi geslo ya poroko prosim, morem se it pogledat, kaj je bila to ya ena porokauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
7.1.2008 14:24:36   
julij
Dan punce!

Najprej vse najboljše Davidu in Domnu, ter seveda vsem ostalim, ki ste že praznovali!user posted image user posted image user posted image

Danes sva bile z Ano v laboratoriju. Niti solzice ni spustila. Tako radovedno se je ozirala po ambulanti, da sploh ni vedla, da jo je sestra pičla. Potem pa je z velikimi očmi opazovala rdeče kapljice, ki so kapljale v epruveto. Urin nama je seveda stekel mimo vrečke! Pa sva dobile novo in malo počakale, da je na novo nateklo. Sem bila kar ponosna na njo, ker je bila tako pridna. user posted image

Sma še mislile it malo po razprodajah, pa se mi pol ni dalo gužvat. Sem že okoli zdravstvenega doma krožla pol ure, da sem plac dobila.user posted image  

Zdaj pa se bašem z kremšnito.user posted image  Malo grešim, ker bi naj bila z mojim na dieti. Samo meni to tak ne diši, sem non stop lačna.user posted image  No, saj zdi se mi tak. Moj pa ima ful voljo in se strogo drži.

Pa še kar me kuha in mi iz nosa teče. Ah, saj bo, ne bom več jamrala...

Zdaj pa morem malo likalnik zagret in cote popeglat, dokler še Ana spi.

Pridne bodite, se beremo!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
7.1.2008 14:31:13   
rumba
Kapica, našadva sta imela ful rada ajdovo kašico. Pa ajda se fuuuul lepo razkuha in jo lahko fino spasiraš. Kupi navadno ajdovo kašo in jo skuhaj s kakim sadjem mogoče. Kuhaj jo pa vsaj 20 minut. Če jo prej namočiš, bo hitreje. Prosena kaša se pa ne tako lepo razkuha in ju našadva nista preveč porajtala. Koruzno kašo lahko tudi narediš sama iz koruzne moke. Jo zakuhaš, čahko tudi na kompotu, lahko na gosto in jo razredčiš z mlakom... Ta je pa hitro pripravljena. user posted image
bačko, kaj v H&M imajo kaj znižano?

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
7.1.2008 14:35:01   
Anonimen
Jap Kapica, samo enkrat ima mleko. user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4131
7.1.2008 14:36:21   
kapica
Rumba, a je ajdova kasa tud fajn nasitna?
Po mojem imajo rayprodaje povsod, tud v H&m_u.

Punce, kje kupujete spodnje perilo? Da je normalno in da se da fajn nosit, brey da te reze v koyo in se ne potrga takoj po par pranjih?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
7.1.2008 14:37:07   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Uau!user posted image
A ti lahko pripeljem Julijo za kak teden?user posted image user posted image user posted image
.....da jo prevzgojiš, seveda.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
7.1.2008 14:37:15   
SANEK1
Lap pozdrav!

Midve sma tudi iz 2-urnega sprehodauser posted image . Kak je fajn, ko ni tistega mraza, pa še sonček je bil. Še Živi je blo tak všeč, da je celo za 20 minut zaspala, ostalo pa samo radovedno gledala. Le po kom ima touser posted image user posted image user posted image

Zdaj ji kuham jabolko, okoli 12 pa je pojedla brokoli z krompirčkom in čisto malo kisle smetane za okus. Vse je zmazala, zdaj pa me že spet gleda in pravi: Am-am-am-am... in usta odpira kotuser posted image . To dela že kak teden. Se hitro uči od svoje starejše sestrične. user posted image user posted image user posted image

Včeraj sma ji dala skutico za probat, sej ji nisem mogla dat samo 2 žlički, ker je kar z očmi požirala, tak da jo , sicer v dveh delih, celo zmazala.

Tašonka, jaz bi tudi geslo, prosim!

Bačko, super za nakupeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
7.1.2008 14:38:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Uau!user posted image
A ti lahko pripeljem Julijo za kak teden?user posted image user posted image user posted image
.....da jo prevzgojiš, seveda.....user posted image

Ni problema, ti kar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4135
7.1.2008 14:40:42   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, a je ajdova kasa tud fajn nasitna?
Po mojem imajo rayprodaje povsod, tud v H&m_u.

Punce, kje kupujete spodnje perilo? Da je normalno in da se da fajn nosit, brey da te reze v koyo in se ne potrga takoj po par pranjih?

Po moje je vse to bolj nasitno kot tista blaga riževa kašica.user posted image  H&M v Sloveniji običajno nima razprodaj, ker ima menda celo leto kaj znižano.user posted image

Spodnje perilo pa kupujem v Intimissimi. Sem prav zaljubljena v njihovo perilo.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
7.1.2008 14:41:14   
kapica
A_R, tak bi tud jay rada, samo 1 do 2 krat mlekeca, ker mi ga ye tak zmanjkuje, da se v 6 ih urah komaj joska napolni. Ce dobi vmes obrok GH. Eno noc je bil pa cist prazna, tud po 6 ih urahuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
7.1.2008 14:41:33   
SANEK1
Ulla, Bojana, ful lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

Bojana, Živa je tudi dobila pametnega kužka, samo ga še mamo zapakiranega, ker je dobila tolko novih igrač, da ji jih kot GH postopoma uvajama. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
7.1.2008 14:44:41   
rumba

A_R, tak bi tud jay rada, samo 1 do 2 krat mlekeca, ker mi ga ye tak zmanjkuje, da se v 6 ih urah komaj joska napolni. Ce dobi vmes obrok GH. Eno noc je bil pa cist prazna, tud po 6 ih urahuser posted image .

kapica, pridi k meni. Jaz ga imam sedaj na razprodaji do -70%. Ga Julija zadnje čase toliko napumpa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
7.1.2008 14:46:07   
kapica
Po moje je vse to bolj nasitno kot tista blaga riževa kašica. H&M v Sloveniji običajno nima razprodaj, ker ima menda celo leto kaj znižano.

Spodnje perilo pa kupujem v Intimissimi. Sem prav zaljubljena v njihovo peril

A tako, to pa nisem vedela. Saj zgorJ JE TUD VECKRAT KAJ ZNIYANO, sam ko so pa razprodJE, JE pa tud nekaj, tako da...
A je ta trgovina kje v Mb/ju tud?

Jooj, kak me jezi ta tipkovnicauser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
7.1.2008 14:46:23   
Anonimen
Hmm... To je pa bad ja..

Jaz sem mojega tak navajala na GH, da mu mleka nisem dajala po GH in mislim, da zaradi tega bolj pridno je in ne misli več na mleko.. Še zvečer komaj mleka v sebe spravi... Kaj pa vem..

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4141
7.1.2008 14:47:11   
Anonimen

Tasonka, a temu ti pravi pocasno uvajanje GH?user posted image Dino je jedel komaj banano jabolko, hrusko, korencek, vceraj sem pa yacela y krompirjem. Torej grem jay po polyevouser posted image .

Ja no kaj, sej te samo za eno vrsto hrane šišamo.user posted image user posted image Pa še to je tisto dobil samo enkrat eno žličko in ni več hotu ust odpret. Sem se pa zdajle spomnila, da mi bu bilo fajn kako polento počasi skuhat. Mu jo grem kar zdajle. Cvetačka se že kuha.
Zvečer mu jaz dam po novem proseno kašico (je brez glutena, kupim od Alnature v DM), pred spanjem pa še flašo in spi celo noč.user posted image Po riževi je začel tudi on postajat lačen.

Ojoj, siskamiska, kaj je pa to bruhal tako? Bogi... Aha, že vidim, kaj.

Ulla, stripy je pa itak zakon!user posted image Cuker!user posted image

Joj, jaz pa sploh nimam tkole naštudirano, kdaj kej in kolk je.user posted image Se ne ubadam s tem. Ko je lačen, dobi za jest. Ponavadi dopoldne dve flaši mleka, popoldne zelenjavo ali sadje, pol vmes flašo mleka, zvečer kašico in pred spanjem flašo. Se mi zdi tko nekak.

kapica, sp. perilo jaz kupim kar v Intersparu, ampak vzamem od Skiny-ja. Meni so super!

Ej ful sem vas na hitro preletela, upam, da nisem kaj pomembnega spustila! Če sem, se opravičujem.user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4142
7.1.2008 14:47:27   
kapica

A_R, tak bi tud jay rada, samo 1 do 2 krat mlekeca, ker mi ga ye tak zmanjkuje, da se v 6 ih urah komaj joska napolni. Ce dobi vmes obrok GH. Eno noc je bil pa cist prazna, tud po 6 ih urah .

kapica, pridi k meni. Jaz ga imam sedaj na razprodaji do -70%. Ga Julija zadnje čase toliko napumpa.

Poskusi preko ebaja kaj prodatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
7.1.2008 14:48:50   
Anonimen

A_R, tak bi tud jay rada, samo 1 do 2 krat mlekeca, ker mi ga ye tak zmanjkuje, da se v 6 ih urah komaj joska napolni. Ce dobi vmes obrok GH. Eno noc je bil pa cist prazna, tud po 6 ih urah .

kapica, pridi k meni. Jaz ga imam sedaj na razprodaji do -70%. Ga Julija zadnje čase toliko napumpa.

Poskusi preko ebaja kaj prodatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4144
7.1.2008 14:50:24   
rumba

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
7.1.2008 14:50:41   
Anonimen
Tak, zdaj grem malo na sprehod, upam, da me ne bo spet potisnilo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4146
7.1.2008 14:57:42   
madejka
Tašonka mater si luškana na slikcah!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
7.1.2008 14:59:47   
kapica
Tasonka, fuuul si lusnauser posted image user posted image user posted image user posted image . In lepe slikice imatauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
7.1.2008 15:00:40   
kapica
Jaz pa kuham korencek in krompircekuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
7.1.2008 15:13:04   
Anonimen
Ehhh, dež je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?