Anonimen
|
Helou! Za na pot pripravim naprimer krompir, pa ga pogrejem na obisku... Ena je spraševala, če lahko shraniš hrano, oziroma krompir, da ga drug dan poje... Jaz naredim zvečer po novem zalogo za dva dni, pa dam v hladilnik ali pa v zmrzovalnik, potem pa samo pogreješ v mikrovalovki... Po novem je tako : 8h - Milupa kašica z banano 11h - Sadje ( naprimer jabolka, keksi, .... ) 14h - Zelenjava ( korenje, ali pa krompir, .... ) 17h - kašica za lahko noč Hipp 20h - mleko ob 21h se zbudi, malo poigra, mu dam malo čajčka, potem pa celo noč spi.. Zdaj še moram uvesti, da bo zvečer brez mleka... Bruha mi pa več ne, edino če preveč čaja spije, tako, da je čisto vse - zaenkrat - trkam na les Bačko, moj je enak.. Če počne kaj, česar ne pustim, mu rečem NE, me čukasto pogleda, pa gre dalje, pa spet rečem NE, pa je mir.. Pa to ko me za lase vleče, rečem neeee, neha, če pa rečem au, pa se smeje pa še dalje vleče Čestitke Domenu in Davidu za sedem mescov... U, mater, David je pa fajn bruhal... Ampak je vseeno cartek mali... Ulla, malečka je faca.. Luštna je full... Pri nam sije sonček, je fajn toplo, sva z malim šla na en krog, sem nameravala za dlje biti zunaj, pa me je tak na stranišče potisnilo, da sem samo hitela
|