kapica
|
Uh, jay sem pa bila na svoji poroki kakih 10 kil bolj debela kot sedaj po porodu . Pa me je moj kljub temu ozenil . Cesnca, verjemi da bos na svoji poroki najlepsa, ne glede na to koliko kil bos mela . Madejka, ti si bila tud lepo urihtana. Pa moj moz je mel tud tako dolge lase kot tvoj na tej sliki. Ah, takrat se v najstniskih letih . Sem vas ya nayaj preletle,a ste res cel album slikic ustvarile in taksne cukre imate, da je lusno ay gledat . Backo, zal mi je za tvojo mami. Tasonka, vidim da si ye yacela z sluzbo, seveda , saj je ye januar . No, si vsaj malo odpocijes . Baja, jaz sem tudi prej ful na to misli,a kako bom odstavila pa te zadeve. Sedaj ap vidim, da je kr enostavno obroke zamenjat z GH, tako da mislim, da bo dojenje bolj izzvenelo, ker sedaj recimo ga danes cez dan se sploh nisem dobro podojila, ker ni hotel. Tako da se mi lahko joske se malo napolnijo za noc . Ena me je vprasala , ce kaj pogresam nemcijo in ostalo kar je gori. In ja trenutno fejst pogresam moza, nemcijo kot tako pa malo manj. Ce bi bilo samo po moje, se sploh ne bi vracala gor, bi raje tu zazivela, ker se taak domace pocutim, pa skoz mam kam za it in koga obiskat, pa te zadeve. V glavnem ni mi tako dolgcas kot pa gori . Hm, v naslednjih letih mogoce, kaj pa ves, pa res pridemo nazaj . Sicer pa tudi moz pravi kako naju pogresa in naju ima rad, pa da mu je jasno postalo da zeli naju in ne samskega zivljenja, pa ce sem pripravljena spet poskusit in ce lahko vse kar je bilo pozabim .
< Sporočilo je popravil kapica -- 7.1.2008 16:32:07 >