|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
7.1.2008 10:26:31   
bačko
Ja bogi David!user posted image Kaj pa je to jedel?

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
7.1.2008 10:28:49   
siskamiska
Bačko jaz bi temu rekla požrešnost user posted image user posted image .
Dala sem mu pa hruško, slive in rozine.
Glede na to kolk je tega pojedu se ne čudim da je tudi bruhal.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
7.1.2008 10:29:23   
Anonimen
user posted image siskamiska ojoj...to pa je bruhanje ja.....jaz morm rečt da odkar sem na brezmlečni sploh ne bruha več, izjemoma da pikico polije ko se podoji, pa niti kupčkov ne podirama več tko redno....je pa res da zdej ko gh jejo, to bruhanje bolj opasno zgledauser posted image

jutrouser posted image od enih sem na vsako uro vstajala, sploh nam komentiralauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4103
7.1.2008 10:29:51   
Freycha
ooo bogi David.... kaj mu je kaj zaškodovalo, al je to pač standard, pa se zdej bolj vidi, ko je GH?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
7.1.2008 10:40:52   
SANEK1
Domen in David, vse naj, naj, naj, naj, naj... za vajino obmesečnico user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
7.1.2008 10:42:29   
Anonimen
stripyuser posted image

user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4106
7.1.2008 10:50:02   
siskamiska
Sanek še tebe sem čakala user posted image . Hvala lepa vsem za čestitke.
Freycha, preveč se je najedu, pol pa bruga ker je kapaciteta želodca premajhna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
7.1.2008 10:51:35   
kapica
Siskamiska, ubogi david, res groyno ygledauser posted image .
Ulla, kaka lepoticauser posted image .

Punce, saj vem da se ne sme dajat hrano y GLUTEINOM, yato sprasujem, katera je se druga vecerna kasica, y katero imate obcutek, da je otrok sit. Ker po drugi mlecni kasici, je enostavno se lacenuser posted image .

Dino je yaspal, jay grem pa potelovadituser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
7.1.2008 10:52:11   
bačko
NO lepo se imejte!Zdajle bova jedle potem pa greva malo za Žano nakupiti oblekic na razprodajah!Seveda večje številke!user posted image user posted image Pa pa vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 4109
7.1.2008 10:56:30   
rumba
user posted image user posted image user posted image  
Spet sem prebedela celo noč. No, danes je bil verjetno kar rekord, saj ni spala niti enkrat po 15min v enem kosu. Jaz niti ne utegnem zadremat, ko moram že vstati. Jao. Priznam, da sem orng razmišljala, da bi jo pustila jokat, ker ni NIČ zaleglo. No, ni mi uspelo, sem ostala le pri razmišljanju.user posted image
David in Domen, vse naj, naj, naj .... za 7 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Siskamiska, joj kak pacek je David.user posted image  Ja, to pa je tapravo bruhanje. Še dobro, da je samo od prenažiranja.
Ulla80, svetski pajac ima oblečen Ula. Fuuuuul dobro izgleda!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4110
7.1.2008 10:57:47   
rumba
Kapica, ne znam ti svetovati.user posted image
bačko, poročaj, kako je na razprodajah.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
7.1.2008 10:59:47   
baja*
Bogi Daviduser posted image , to pa je porcija. Naš pa ful manj bruha, odkar je GH. Se pa še najde kak špukecuser posted image
Čestitke Davidu in Domnu!! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ulla, a je Ula bla huda tu? Kak resen pogled mauser posted image . Stripy bi se mogo po tleh valjat od smehauser posted image
kapica jaz mu še raje ne dajem glutena in mu ga še nekaj časa tudi ne bom. Naš je kašico od Milupe in ga kar nasiti. Kolko pa mu je narediš? Jaz nekje 130-140ml vode pa enih 5 žlic kaše not.
bačko in freycha fajn kupujtauser posted image

Pa še naš jedilnik (približne ure):
7:30 mleko
9:30 sadna kašica in nato še mleko
12-12:30 zelenjavna kašica in nato mleko
15:30 mleko
18 riževa kašica
19:30 mleko
+ 2x mleko ponoči

šibam jaz, mali se je zbudil....
lep dan vam želim... pri nas tak lepo sonček sijeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
7.1.2008 11:04:05   
Anonimen
baja ni bla hudouser posted image sam silvestrsko razpoloženje pa tud niuser posted image

kapica jaz ji dam zvečer navadni rižolino, samo se zbuja kar naprej, samo zarad lakote ziher ne, ker se samo priklopi na joško in spi dalje..tak da pomoje karkoli mu daš in ga lahko še tak zafilaš, se bo vseeno zbujaluser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4113
7.1.2008 12:10:11   
kapica
Ulla, ne vem ce je to res. Ker prav tiste 3 noci, ko sem mu dala kasico y glutenom, je spal kot polhek, samo enkrat se je ybudil. Yato ne vem, al leyi na kasici al res na glutenu no. Porkadususer posted image .
Baja, katera kasica od Milupe je to?Jaz mam skoy od Alete, ko nic drugega ne najdemuser posted image . A si kupla mogoce v Mulerju?
Rumba, ubogica, verjamem, da bi jo pustila kr jokati jauser posted image . Saj ti ne ynam pomagat no, a je moy odsoten al lahk kako dezurata? A jo zobki matrajo?
Backo, upam da kaj najdes in da ne bo prevelike guzve. Jay bom sla verjetno v sredo.user posted image

evo, sem potelovadla, zunaj je tako lep soncek, a je konec zime?user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
7.1.2008 12:15:33   
Anonimen
sma ble zun, je kr hladno...brrrr....bemti zimo, a bo že koncuser posted image
kapica ne vem no, če je to zarad glutena, da bi to bolj nasitilouser posted image sj tud ti, če ješ gres, a si bolj sita kot če ješ polento...pojma nimam, res...po moje je blo slučajnouser posted image
ful sem ti v pomočuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4115
7.1.2008 12:37:06   
Anonimen
Helou!

Za na pot pripravim naprimer krompir, pa ga pogrejem na obisku... Ena je spraševala, če lahko shraniš hrano, oziroma krompir, da ga drug dan poje... Jaz naredim zvečer po novem zalogo za dva dni, pa dam v hladilnik ali pa v zmrzovalnik, potem pa samo pogreješ v mikrovalovki...

Po novem je tako :

8h - Milupa kašica z banano
11h - Sadje ( naprimer jabolka, keksi, .... )
14h - Zelenjava ( korenje, ali pa krompir, .... )
17h - kašica za lahko noč Hipp
20h - mleko
ob 21h se zbudi, malo poigra, mu dam malo čajčka, potem pa celo noč spi..

Zdaj še moram uvesti, da bo zvečer brez mleka...
Bruha mi pa več ne, edino če preveč čaja spije, tako, da je čisto vse - zaenkrat - trkam na les user posted image

Bačko, moj je enak.. Če počne kaj, česar ne pustim, mu rečem NE, me čukasto pogleda, pa gre dalje, pa spet rečem NE, pa je mir.. Pa to ko me za lase vleče, rečem neeee, neha, če pa rečem au, pa se smeje pa še dalje vleče user posted image user posted image

Čestitke Domenu in Davidu za sedem mescov... U, mater, David je pa fajn bruhal... Ampak je vseeno cartek mali... user posted image

Ulla, malečka je faca.. Luštna je full... user posted image

Pri nam sije sonček, je fajn toplo, sva z malim šla na en krog, sem nameravala za dlje biti zunaj, pa me je tak na stranišče potisnilo, da sem samo hitela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4116
7.1.2008 12:42:03   
madejka
Ojla punce!
Mi2 sva bila zdaj zunaj in je mali lepo pančal!user posted image Res je fajn sonček, čeprav full piha tu čez Dravsko polje!user posted image
Naša noč pa je bla obupna! Rumba te zastopimuser posted image Jaz ne vem od kod malemu energija. Čez dan je spal 2x po pol ure in potem je imel od devetih do polnoči dostuser posted image Odkar uvajamo GH je vse še slabše... a naj ne bi šlo na boljše?user posted image

Freycha, Bačko lepo nakupujta!

Davidu in Domnu VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
7.1.2008 12:55:26   
bojana2
Pa kje živite punce, da maste sonce????? user posted image  Pri nas je oblačno, mal megle, sivo, turobno, temno, vse mokro...user posted image ...nič od nič...

Tiste, ki ste kupile pametnega kužka vašim user posted image , a se kaj igrajo z njim?? Moj je čist mahnjen na njega. Sem mislila, da je še premajhen, pa sem mu ga vseeno pokazala in ga je objemal, dajal v usta, poslušal pesmice, ponesreči pritiskal na tačke in trebušček in poslušal kaj kuža govori...noro vam rečem...user posted image ...ker se ponavadi igrače na začetku mal boji, predvsem če oddajajo čudne zvoke...kužka pa naravnost obožuje. Leži na postelji, mu ga položim na trebušček, noge dvigne in skrči da mu ne pade dol in se igra..??!!?? user posted image

Evo dokaz...

user posted image

mal je motna, ampak saj se vidi...user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
7.1.2008 12:57:52   
madejka
Bojana full dobra slikca! Frajer mali!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
7.1.2008 13:27:03   
Češnca
Soooončeeeeeek, pridi še v okolico Ljubljane, prooooosiiiiiiim!!! Tu je tko turobno... user posted image  Jest bi pa mojga miškota ful vn pelala. V tako pa ne grem, ker kašlja. user posted image

Pa še ponovno se navajam na vlogo mami, ker je šel moj v službo. user posted image  

David in Domen vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image  Tale bruhec pa ni kar tko...

Ulla mala je ful luštkana s temi široko razprtimi okami!

Bojana do zdej sm slišala same pohvale tega kuža, no mi ga (še) nimamo.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
7.1.2008 13:28:35   
Češnca
Fajn nakupte, tiste ki greste v šoping! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
7.1.2008 13:34:17   
Češnca
siskamiska hvala za geslo! Kolk sta fletna. user posted image  Še posebej, ko sta skupi v postlci.

Tašonka joj, kaj sta bla lepa na poroki! Si kot ena princeska. user posted image  Čist druga si z dolgimi lasmi. Ti pa oboje paše!!!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
7.1.2008 13:44:29   
madejka
Tašonka še meni geslo za poroko prosiiiiiim!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
7.1.2008 13:48:43   
bačko
No midve sva iz nakupa.Sva nakupile malo bodijev in hlač pa eno jopico in dvoje žabice.Malo sem nakupila v H&M ostalo pa v intersparu.Sem pa vse kupila večje številke kot jih nosi.Ni bila panika glede gužve.Žana ima pa danes pevske vaje.Kar naprej vpije.Aja kupila sem nastavek za magični lonček s tremi luknjicami ki naj bi bil za 3 mesece stare otroke.Sem ji dala na flaško da bo pila in je bila čisto šokirano ker je toliko teklo ven.Ker je pila korenčkov sok potem veste kakšen je slinček in bodij.user posted image Počasi jo bom že navadila.user posted image Pa kozarček od aventa sem ji kupila za kasneje seveda.Zdaj pa kuham za Žano za kosilo.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
7.1.2008 13:54:55   
kapica
Ulla. saj ne mislim da je bil vzrok spanja v glutenu, ampak problem je ta, da ne najdem enake kase brey glutena. V tej je oves, jabolko in banana se mi ydi. In sem kr prepricana, da je od tega fajn spal, ker je jed res gosta oy. bolj kompaktna, kto pa ona druga kasa, ki jo imam. Bom danes dala spet to y glutenom, pa jutri povem, ce je spet spal.
V pomoc si mi pa vedno, ze zato, ker me nasmejisuser posted image .
A_R, a samo yvecer se dobi mlekeca?
M adejka, hm ,kao naj bi bilo boljse spanje y GH, ne vem nouser posted image .Saj pravim, dino je spaj teh nekaj noci, ko je dobil yvecer dobro porcijo.
Bojana, tu na stajerskem je bil fajn soncek, sedaj ga ni vec. Pametnega kuyka pa mi se nimamouser posted image .

Midva sva bila eno urco yunaj, dino je sedaj na joski, pol pa upam da bo spet ena runda spanjauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?