ribicau
|
Alo! Mam par minutk zdele, ko Eva spi! Ponoči je blo do 2eh mir, potem pa je skoz stokala, pa se obračala, pa vstajala...tko da sem jo ob 4ih, ko je dvakrat rekla mama, mama, v eni sekundi vzela ven iz posteljice in jo prestavila k nama. Sej tam je blo isto, s tem, da me je lahko objemala, pa cukala, pa šipala....če ji je le pomagal. Pol je pa zaspala, in je spala do 6.45, pa sem ji šla flašo nardit in sem vidla, da ima cel obraz ful zatečen, pa še rjuha je bla kr fajn krvava. Po flaši je takoj zaspala nazaj, jest sem se šla pa zrihtat, pa dohtarja klicat, ker me je pa mal skrbel, da ni še kej hujšega. Mal čez osem smo bli na vrsti in sem jo mogla fejst močno držat, ker ni pustila nobenmu, da bi bliz pršu, vse je blo pa tko zatečeno (sploh en del ustnice). Pol nekako je dohtarci le uspel pogledat v usta - delno, in smo ugotovil, da zobek je, samo ga je polovico pomojem nazaj not porinla, pa znotraj ma ustnico čist u prafaktorjih (na zunaj skoraj ni nič - še sreča). Zdej kaj bo z zobkom še ne vemo. Stalni zobek ga bo potem verjetno ven porinil, zdej a je zobek notri cel al ne bomo pa vidl, če bo ratal rjavkast. Jest upam na najboljše, sej veste. Sem pa zmenjena s prijateljico, ki je zobarca, da ko oteklina zgine, da jo peljem do nje in bo pogledala kako in kaj (kar se bo seveda dalo)! Upamo pa tudi to, da ni prišlo do poškodbe dlesni na tisti strani, kjer se je udarila, sej pravm, zdej je vse še tko zatečeno, da se leve strani ne da vidt! No morm pa rečt, da je oteklina za 90% manjša kot včeraj in danes zjutraj! Dobil smo pa sirup Calpol proti bolečinam, sej mi je hotla dat svečke, ampak sem ji rekla, a jih mam dost doma, pa itak mam cele borbe, da ji jo lahko vstavim. Že ko jo previjam mi 15-krat vstane in se obrne, predno ji lahko plenico gor dam, tko da, svečke odpadejo. Eva je pa heroj, to ne morte verjet. Ona čisto normalno papca, no piškota ne more pregriznit, ker jo zgleda še preveč boli, ampak vse ostalo pa, kot da se ni nič zgodilo. Prejle za kosilo sem ji kr poletno naredila, da ni nč treba grizd, pa je pojedla eno ornk porcijo polente, pa še en kos štrudlna čez. Res pridna punca. Jest se slabi držim, res. Jest šele zdele prvo stvar jem danes, pa še to ene rogljičke, ki sem jih zdele v mikrovalovki pogrela za 20 sek. Ko je Eva zbujena in se igra, se tud za sekundo ne upam premaknil od nje. Ful se bojim, da bi se na rano naslonila in bi jo bolel! No tole je blo na kratko. Mogoče zvečer še kaj napišem, ko gre Eva spat. Hvala vsem za , res jo potrebujemo!
|