|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
7.1.2008 13:09:49   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Nenny

Uf, kako res čas beži. Tudi mi smo danes imeli 11-ko. Še en mesec in tortica. Ja, tudi jaz že razmišljam, kako bo kaj rojstni dan potekal.

Zapoznele čestitke za 11 mesecev user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
7.1.2008 13:11:55   
DeMer
Atena, kako je bilo danes v vrtcu?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
7.1.2008 13:13:06   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Atena ja kolk maš pa ti dopusta, če ni skrinost. Glede na to da bi mogla jet že decembra delat? In 10 delovnih dni skupaj porabit v tekočem letu.
Meni je namreč teh 10 dni propadlo. Ostalo pa mi je še 12 dni, ki jih moram porabit do konca junija.

Držim pesti, da bo jutri vse OK na uvajanju. In da David ne bo preveč gledal za mamico.

Jih imam 26 dni! Pa še ne bom uspela do konca porabiti. Pet dni mi bo še ostalo. Se je poznalo, da so bili tavelki prazniki!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
7.1.2008 13:16:43   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Darca čestitke za odločitev za poroko. user posted image  Pogumna odločitev.

ha ha Margit dobro si se zvekla!

Darca_k pridružujem se čestitkam user posted image user posted image user posted image ! Se že veselim dekliščine user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
7.1.2008 13:20:13   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

jutro---

VSEM BRUCKOM, FAZANOM IN GUŠTERJEM en lep zčetek novega obdobja v novem kolju z novimi frendi in tršicami.

Vsem bolančkom in Evi pauser posted image

Se podpišem!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
7.1.2008 13:25:57   
atena777

IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Atena, kako je bilo danes v vrtcu?

Po dolgem času se je zgodilo, da sem potrebovala kar nekaj časa za prebrati vse - tempo na februarčkih je crazy user posted image .

Uvajanje:

USPELOOOOOOOOOOO!

To je ziher zato, ker ste ve drage februarke držale pesti za Davida!

K podrobnostim:

Res je neverjetno dobro uspelo, tako, da noben ni mogel dobro dojeti. Jaz sem ga že za 1,5 ure tam samega pustila. In sploh ni poregistriral. Ko sem prišla je lepo sedel pri kosilu in se smejal.

Noro!

Jutri ga pustim že kar celo dopoldne, v sredo pa spanje!

Res vsem želim, da boste tako uvedle, brez težav, je pa definitivno res to kar je Darca_k napisala! Večji del je od mamic odvisno kako bodo sprejeli uvajanje! Solze, panika, slabi občutki mamice, user posted image  zelo otežujejo sprejemanje novega okolja. Tudi odnos z vzgojiteljico je pomemben.

Pa velikoooooo pozitivne energije! Pa je!

Jupiiiiiiiii!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 13:39:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1082
7.1.2008 14:24:33   
Nenny
Res je neverjetno dobro uspelo, tako, da noben ni mogel dobro dojeti. Jaz sem ga že za 1,5 ure tam samega pustila. In sploh ni poregistriral. Ko sem prišla je lepo sedel pri kosilu in se smejal.
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Čestitke!user posted image user posted image user posted image Kako si želim, da bi blo tud pr nas tako.....

http://customglitters.com/cust/119676336983927.gif

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
7.1.2008 15:54:28   
ribicau
Alo! Mam par minutk zdele, ko Eva spi! Ponoči je blo do 2eh mir, potem pa je skoz stokala, pa se obračala, pa vstajala...tko da sem jo ob 4ih, ko je dvakrat rekla mama, mama, v eni sekundi vzela ven iz posteljice in jo prestavila k nama. Sej tam je blo isto, s tem, da me je lahko objemala, pa cukala, pa šipala....če ji je le pomagal. Pol je pa zaspala, in je spala do 6.45, pa sem ji šla flašo nardit in sem vidla, da ima cel obraz ful zatečen, pa še rjuha je bla kr fajn krvava. Po flaši je takoj zaspala nazaj, jest sem se šla pa zrihtat, pa dohtarja klicat, ker me je pa mal skrbel, da ni še kej hujšega. Mal čez osem smo bli na vrsti in sem jo mogla fejst močno držat, ker ni pustila nobenmu, da bi bliz pršu, vse je blo pa tko zatečeno (sploh en del ustnice). Pol nekako je dohtarci le uspel pogledat v usta - delno, in smo ugotovil, da zobek je, samo ga je polovico pomojem nazaj not porinla, pa znotraj ma ustnico čist u prafaktorjih (na zunaj skoraj ni nič - še sreča). Zdej kaj bo z zobkom še ne vemo. Stalni zobek ga bo potem verjetno ven porinil, zdej a je zobek notri cel al ne bomo pa vidl, če bo ratal rjavkast. Jest upam na najboljše, sej veste. Sem pa zmenjena s prijateljico, ki je zobarca, da ko oteklina zgine, da jo peljem do nje in bo pogledala kako in kaj (kar se bo seveda dalo)! Upamo pa tudi to, da ni prišlo do poškodbe dlesni na tisti strani, kjer se je udarila, sej pravm, zdej je vse še tko zatečeno, da se leve strani ne da vidt!  No morm pa rečt, da je oteklina za 90% manjša kot včeraj in danes zjutraj! Dobil smo pa sirup Calpol proti bolečinam, sej mi je hotla dat svečke, ampak sem ji rekla, a jih mam dost doma, pa itak mam cele borbe, da ji jo lahko vstavim. Že ko jo previjam mi 15-krat vstane in se obrne, predno ji lahko plenico gor dam, tko da, svečke odpadejo.    Eva je pa heroj, to ne morte verjet. Ona čisto normalno papca, no piškota ne more pregriznit, ker jo zgleda še preveč boli, ampak vse ostalo pa, kot da se ni nič zgodilo. Prejle za kosilo sem ji kr poletno naredila, da ni nč treba grizd, pa je pojedla eno ornk porcijo polente, pa še en kos štrudlna čez. Res pridna punca. Jest se slabi držim, res. Jest šele zdele prvo stvar jem danes, pa še to ene rogljičke, ki sem jih zdele v mikrovalovki pogrela za 20 sek. Ko je Eva zbujena in se igra, se tud za sekundo ne upam premaknil od nje. Ful se bojim, da bi se na rano naslonila in bi jo bolel!  No tole je blo na kratko. Mogoče zvečer še kaj napišem, ko gre Eva spat.   Hvala vsem za  user posted image , res jo potrebujemo!

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
7.1.2008 17:42:27   
atena777
Joj Ribicau tole je pa res grozno slišati! Jaz srčno upam, da ni z zobkom nič narobe in da ko oteklina mine, da se bo izkazalo, da ni bilo nič posledic.
Pa tudi, da je bil to vse en slučaj in da se  v bodoče ne bo več ponavljalo.
Mene je danes tudi malo zvilo, ko je David dobil prvo buško v vrtcu, ker saj veste uvožene buške grejo čez drugo carino user posted image . Eno je dobil na neki omarici, ki je kao igrača kuhinja (prava lesena), eno pa ko sem bila zraven, je dobesedno zdrknil s stolčka, ko je nehal jesti in se je upiral. DOma je to drugače, ga trapček zaustavi, tukaj pa je vse nezaščiteno. Ampak tudi to je del uvajanja. Je pa rekla, da ni niti malo zajokal, ko je dobil prvo buško, ko sem bila pa jaz zraven, pa ko da so vaške koline. Pa je bila prva oteklina bistveno večja. Mater že zdej hoče bit mačo.

Kolumbo a tko praviš, kovačeva kobila..a pol me ne moreš potolažit, ker so vsi otroci starejši od Davida, skoraj 2 leti in vsi eno glavo večji. Večina zna že sama jesti z žlico, pa vsakemu tadrugemu masten šmrkel iz nosa teče?

< Sporočilo je popravil atena777 -- 7.1.2008 17:44:23 >

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
7.1.2008 19:18:31   
visnjaaa
Oj!

Atena777 ja super za Davida, da se je tako fajn odrezal v vrtcuuser posted image user posted image user posted image .
Ja sej to je res, da je veliko od mame odvisno, kako reagira in kakšno energijo oddaja....jaz po eni strani komaj čakam, da ga dam v vrtec, po drugi strani pa se mi zdi, da ne bom zdržala brez njega. Ko ga imam včasih polno rit, pa komaj čakam, da se ga bom losala za par ur. Ja tako pač je.

Nama se z malecko_matejo ni uspelo spoznatiuser posted image user posted image user posted image ....no sicer pa sem optimistična in upam, da vas bom kmalu spoznala.

Kdaj bo naslednji miting?
Mogoče v Čateških?
Pa dejte no punce pridite v moje kraje. Ja sej zdej je res bolj ****njeno vse skupaj, ker se ne mormo sprehajat. No kopamo pa se vseeno lahko, čeprav ne vem, kako so te toplice fajne za dojenčke....se mi zdi, da je gnezdo bacilov.
Sej zdej se mi bojo moje sestre sigurno smejale, ker jaz vsepovsod vidim same bacile, tak da.......user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz zdej mojga Nejca dajem spat samo še enkrat na dan, počasi ga navajam na vrtec, tak da čuje do kosila....sej komaj zdrži, se mi pa zdi, da je danes ponoč bolj trdno spal in se ni tolikokrat zbudil. No po kosilu oa gre spat.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
7.1.2008 21:11:37   
malecka_mateja
čer!

mi pa imamo avtouser posted image user posted image user posted image mater se srečna!ful!je rdeč megan!lep sam barve bi mogo drug bit amapk ok!

no sma se z višnjo zmenle da zdaj ko am avto priletim enkrat dol ker je naša bla že tečna od vožnje pa tud nejc ni bil razpoliožen in sem ji obljubila da v kratkem prdem!grem po kolumbo in grevauser posted image user posted image user posted image ne res obljubim!

no sem utrujena ful ker že cel dan letam!zdajle smo no prej po pice leteli sem en kos pojedla in mi sploh ni sem preveč srečna!pa dva deci piva je padlo sem mogla avto že zlit da bo dobro šeluser posted image user posted image

tamala je zaspa šele ob 8 ker je bla čist anvdušena pa ni dosti spala ampak verjetn se je z mano veselila in sploh ni bila zaspanauser posted image user posted image user posted image

no višnja sej sem ti mahala danes to pa je že nekajuser posted image user posted image

zdaj pa grem spat ker sem povožena in obljubim da jutri več napišem!

darca user posted image za kombinezon
atenauser posted image za vrtec
jazuser posted image za vretc
evauser posted image da se pozdraviš in da ni hujšega
maticuser posted image da se pozdraviš

upam da nisem koga pozabla!

torej pri nas je tud vrtec uspel v pon gre spet ker še nimam zdrv.potrdila in ga v pon dobiva in gre za 3 ure v torek pa za cel dan no po kosilo grem po njo!

no zdaj pa res grem spat!lep bodite!
mirno noč¨!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 21:12:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1088
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 21:13:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1089
7.1.2008 21:20:18   
malecka_mateja
MAJ in ELA user posted image user posted image user posted image  11-ko  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
7.1.2008 21:20:37   
DeMer
Sem se dlih spraševala, kje ste vse!?!!

Jest grem jutri v službo poglčedat, kaj me čaka. Me kr glava boli. Ma ja, kwa jamram skoz. SEJ BO, bi rekla Mateja.

Neposredna povezava do sporočila: 1091
7.1.2008 21:26:06   
DeMer
MAJ in ELA 11-ko

user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
7.1.2008 21:45:43   
DeMer
Mateja, varno in udobno vožnjo z novim avtomobilom!

user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
7.1.2008 22:15:52   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

MAJ in ELA 11-ko

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim, da imate že vse uštiman vrtec.... a to pomeni da ga samo jaz nimamuser posted image ....jst bom mogla dat pa kr v privat varstvo....pa sej poenstrani je kr kul, po drugi pa spet ne....ne bo imela nbene družbe, k bo gospa sm mojo čuvala, oz. upam da bo že Matica od Nenny vzela....morm vprašat, da bo vsaj mal družbe....ma ta Grosuple je za en kuser posted image ....so nov vrtec odprl, pa je vse zaseden....za znoret...pol pa mejmo otroke a, ne.....kam jih boš pa dal....pišuka....res je za znoret....pa zdej bojo še enga zaprl in bojo vse otroke po drugih vrtcih pošibal....namest da bi najprej novga nrdil in potem unga zaprl-bo pa glih obratno....pa kje zaboga jim je logika....in pol za nas ni placa....

user posted image user posted image user posted image  Mateja za nov avto....čimveč lepih voženj....

nč pupe uživejte...vas še berem...
papa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 22:52:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1095
7.1.2008 23:14:48   
Anonimen
Čao punce!

Najprej user posted image user posted image user posted image za Davida in Tjašo! Pridna sta, ni kaj! Upam, da bo nam vsaj približno tako dobro steklo, čeprav še ne gre v vrtec. Računamo, da bi šel v vrtek, ko bo mami po 2. porodniški šla delat. user posted image

Mateja user posted image za avto, naj te dobro služi, pa "po pameti" bi moj zdej reku.

Mi smo danes tudi dobili 2 buške. Je trešču ob steno z glavo in se je tolk ustrašu, da je zgleda moru še enkrat butnat. user posted image Pa samo 2 metra sem bila stran. user posted image Ampak sej zdej je že ok.

Ribicau user posted image za Evo. Res je grozno tole slišat. Ona se je enkrat tudi ob mizo udarla z zobki, a ne? Revica. Upam, da ne bo hujšega... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sma bila danes na vozičkanju. Je tttttooooolllllkkkk pasalo, da vam povedat ne znam. Končno smo malo bolj zdravi, da gremo ven. Sem ga pa zadekala ko medveda. user posted image So se vsi sosedi smejali, ko so sam nosek pa učke vn gledale. user posted image Jah, kaj pa pol. Sm raje zdej previdna še kak teden, da se ne ponovi kej...

Nč, grem spat, ker sem čist zbita. Moj je dans prvi dan delu. kok je blo fajn, ko je bil na dopustu. Pogrešam tisto stiskanje ko se vsi zbudimo. user posted image Pa zajtrk in jutranja kavica v družbi. user posted image

Nč, se slišimo! Grem se zdej stiskat!user posted image Lahko noč vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1096
8.1.2008 6:49:11   
malecka_mateja
jutro!a še spite mi smo od 6 auf!user posted image user posted image zaspanaaaaa

hvala vsem za lepe želje za avteka upam da bo res lsužil in me varno vozil naokrog!če je zdržal in trebnja do mb je že ok!user posted image user posted image user posted image user posted image

margit imaš zs!

no te pa spite jaz pa grem malo poležat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
8.1.2008 11:06:44   
atena777
Čisto na hitro se vam oglašam!

Moram povedati, da celo noč nisem spala, ker je bil tako naporen dan (uvajanje, trije obiski)..., da je izgleda vse za menoj prišlo. Kriza uvajanja je nastopila šele včeraj in traja že ves dopoldan. Seveda ne od Davida, ampak moja. Sedaj delam duhovne vaje, da se zbrihtam, da to ne bi prešlo na Davida. Vzgojiteljica je že imela zjutraj "treznitev" zame, ker me je dobesedno nagnala iz vrtca, ker sem hotela še 15 min. podaljšat.
No ampak ko sem prišla domov je bilo pa super vse pospraviti brez, da te nekdo vleče za hlačnico user posted image .
Sedaj ga že šibam iskat, potem pa na razvojno.

Več javim zvečer, pa-pa

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
8.1.2008 11:52:00   
ribicau
Živjo!

Atena777 super, da ni težav v vrtcu. Naši user posted image  so tko prilagodljivi, da se nam tud sanja ne. Je pa za nas mamice vse skup 100x težje. Ko bo šla moja Eva v vrtec, bom tud pomojem samo user posted image .
Midve zdaj tudi že hodiva na uvajanje, ampak Evo bo pazila od moje sodelavke mami, tko da ji jo brez problema zaupam. Pa tud vem, da tam sigurno nič takega ne bo pojedla, kar vsebuje mleko ipd. Včeraj sva ble prvi dan ene dve urice tam, danes pa kakšno urco in pol, ker je bla pa Eva tko zaspana, da sva mogle it. Najprej ko prideva, mora vse pregledat, pa kr sama gre do te gospe, jo povleče za hlačnico in jo mora vzet v naročje in potem naredita en krog po hiši, da tamala vse pretakne, kar je zanimivega user posted image . Ful fajn, res. Pa ne boste verjele, napekli so ji piškotke in to take, da jih res lahko je (iz sladkorja, moke, jajc, limonine lupinice)! Res je imela včeraj dobrodošlico.

Ja Jasna81, Eva je že enkrat priletela v mizo, k sreči takrat še ni blo zobkov, tako da je prebila samo ustnico. Ja moja punčka ma res smolo kar se tega tiče. Kar se zbijanja zob tiče, je čist po atiju, on jih je tud že ene trikrat zbil, tko da ma zdej mostiček in umetne. Ja kaj čmo, tko je.

Je pa danes moja princeska že bolje, vsaj oteklina. Zobek sem tudi že videla in ni tako hudo šel nazaj v dlesen. Zdej, ker je še vse zatečeno in tako živo rdeče ne vem, a je zobek kej poškodovan - zdi se mi, da je malce drugačne barve....mah bomo videli.

Imamo pa zdej zaradi prehlada in te "nesreče" čisto zbegan sistem spanja. Ponoči se zbudi velikokrat, pa potem ne zaspi takoj nazaj....zjutraj vstaja okrog 7ih, tko da ni variante, da bi šla samo 1x na dan spat....za znoret. Pa še težavo mamo, ker je nikakor ne morem uspavat čez dan.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
8.1.2008 11:53:10   
ribicau
malecka_mateja srečno vožnjo!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?