|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
6.1.2008 20:55:51   
dolenjka
Čer user posted image

Samo na kratko se oglašam, s posebnim namenom:

Katka37 ne ga srat user posted image   Začni brati moja "navodila", opozorila, grožnje oz. kakorkoli hočeš: pred 1.2. nikamor, jasno? user posted image

Se beremo jutri, jaz bom zjutraj malo v LJ skočila in probala kake čeveljce zase najti, da bom bolj obuta za porivanje vozička user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 526
6.1.2008 22:44:19   
Janey
Čer
Vas malo pozdravim...jutri grem v feldbach na pregled in ogled porodnišnice. Za tiste ki vas zanima bom poskusila potem čimveč napisat. Pa še mala_pikica gre, tako da bo kar izčrpno poročilouser posted image user posted image

Bodite pridne, da nebote preveč po razprodajah hodile, da nebo kaj prej prišlo od navdušenja ko bodo znižani kakšni čevlji ki ste si jih vedno želeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehe mene ne ganejouser posted image user posted image

nočko

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 527
6.1.2008 23:06:09   
katka37
Dolenjka, pokorno poslušam in berem  navodila, ampak jaz bi šla rada prej, če ne drugo, te bom ubogala in počakala vsaj do 1.2.user posted image   Kaj bi me brez tebeuser posted image  Uh, zdaj pa ne bom mogla spati, me je kar strah user posted image . Jaz pa ukazujem tebi - kupi si jutri ene super čeveljčke, da boš uživala na sprehodih, pa ne glej na ceno, samo da ti pašejo.user posted image

Lahko in prijetno noč, pupe.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 528
7.1.2008 6:34:54   
vrtnica76
Dobro jutro souser posted image !
Je bla tko kratka noč.Sem se pred budilko zbudila, ker me je spet trebuh tolk srbel,da je to za znoret.Bom dons G vprašala s čim bi tole lahko ublažila.Res ne vem kaj najuser posted image .Se prav zadržujem,da se ne spraskam.Sem že v spanju začela to delat,tko da bom verjetno že kar v rokavicah spalauser posted image .Gibiuser posted image so se precej umirili samo kakšen pritisk rokice ali nogice se čuti.Ma pa res že gužvo tam notriuser posted image .Novost v zadnjih dveh dneh je pa ta, da se mu vsako jutro kolcauser posted image .Janey,z malo_pikico si pa le dobro oglejta porodnišnico in izprašejta v 0.Pa dobro pregled opravi. Si grem še mal bauhija namazat in se tipkamo kasneje.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 529
7.1.2008 8:46:53   
srečka nosečka
jutro user posted image

Noč minila hitro in brez vstajanja in tavanja do WC in nazaj. user posted image  Včeraj me je trebuh tako bolel, tam čisto spodaj. Sem mislila, da mi bo kar na kolena padel. Očitno je pomagalo celodnevno počivanje in je sedaj bolje. user posted image

janey - lepo opravi v Feldbachu. user posted image Vrni se polna informacij.
vrtnica - user posted image  hudič je to srbenje, verjamem. Hitro maži bušija, da bo bolje.

Upam, da mi danes uspe priti v DM, da si kupim modrce. Zgleda, da danes ni poledice. user posted image  

Zanima me, kakšno zalogo plenic (enkratna uporaba) ste nabavile?

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 530
7.1.2008 8:50:01   
dolenjka
Jutro user posted image

Danes sem pa malo zgodnejša user posted image . Sem se odločila, da grem v lov za čeveljci, če bom hitra, se mi v 1 uri uspe zbasat od doma user posted image

Pri nas se že sonček kaže user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 531
7.1.2008 8:54:13   
srečka nosečka
dolenjka - držim pesti, da najdeš prave čeveljčke. user posted image
Za sonček pa ti zelo zavidam. Pri nas ga že lep čas nisem videla. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 532
7.1.2008 8:58:42   
kati kati
najprej lep dan februarčicamuser posted image ...končno mam čas da se lahko vam  pridružim v  klepet.ja moj PDP je 7.2.2008...prav kmalu...še en mesec...kaj pa ve že imate vse prpravljeno za user posted image ?....lepo nakupujte na današnjih razprodajah...mogoče pa tudi jst grem malo....zdej ko še ni takšne gužve....
lep pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 533
7.1.2008 9:04:34   
Februarka08
Dobro jutro, čvekice...
Spala sem do 4-ih zjutraj, potem pa do ene 7-ih skoraj nič , sedaj proti koncu sem pa spet mal potegnila. Groza je tale spanje, pa še user posted image je ratal/a tako miren/a. Včeraj ni bilo pretiranega raztegovanja, sem pa tja malo, no vsaj važno da je nekaj. Se mu/ji pa tudi ravno kolca.
Joj, sem stopila na vago, pa bi raje vidla, da ne bi. user posted image Od kje tile kg, ne vem? 2 dni nazaj je tako lepo kazalo, sedaj pa kar 1.5 kg več??!!user posted image Saj tud jest nam več upala... Jutr na pregledu bom zih kregana...user posted image
Ste opazile, da se Anariya ne javlja več nekako od diplome? Upam, da je še v enem kosu...
Lep dan, jaz si grem narest čokolešnik, čeprav me je teta vaga čist užalostila...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 534
7.1.2008 9:31:51   
vrtnica76
Kati kati,dobrodošla med čvekeuser posted image !Pa prijeten nakup in čimmanj gužve.
Jest se pa kar ne upam kej šopingerat.Sej bi full šla,ampak me spodaj že tolk dol tišči in na trenutke ornk zaboli-mam slab občutek,še posebej če pomislim,da bi mogla dolg časa stat.Zadnjič,ko sva šla z dragim v trgovino mi je blo tko slabo,ko sva čakala na blagajni,da sem se prav bala, da ne bi skup zlezla.
Vse,ki pa boste šle nakupovat si pa kej lepega privoščiteuser posted image ,in  user posted image tudiuser posted image !
Dolenjka,blagor tebi, za sonček.Še k nam ga pošljiuser posted image !
Februarka,sej smo se zmenile,da se e bomo sekirale zaradi tete vage.Privošči si,dokler še lahko,ker nas čaka precej enolična prehranauser posted image !Ti kar navali na čokolešnik!Bom jest tut enegauser posted image !

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 535
7.1.2008 9:42:21   
MetiLu
Dobro jutro.
Dolenjka packa, mi gušte po šopingu delaš. Jaz ne morem nikamor user posted image  Upam, da najdeš kaj lušnega, jaz sem se odločila, da bom zdej rejši kakšen everček dala na stran, pa si bom spomladi šoping privoščila user posted image

Februarka, tud jaz sem danes iz firbca stopila na vago, pa mi je žal, je že +12kg user posted image  ne vem kje se je še ena kila najdlauser posted image  Sem kar mojmu rekla, zdej pa dost, gremo rodit! user posted image  user posted image  user posted image  
Katka, tudi jaz malo upam, da bo naš kakšen teden prej, ker če ne bom mogla ogromnega user posted image  na svet spravit. Čeprav meni se je trebuh šele dvignil čist pod rebra user posted image  jaz sem že prov firbčna, katera izmed nas bo prva zibala user posted image  
Kati Kati, pozdravljena in pridno čvekaj z nami.
Za Anaryjo sem pa tud jaz opazila, da se nič ne javi.
Srečka nosečka, jaz imam 35 tetra plenic, pampersk imam pa samo pol velikega paketa tistih taprvih od 3-5kg, se mi zdi. Sem jih dobila. Za naprej pa predvidevam, da mi jih bodo kej nakupil, če ne bom pa kar mojga pol poslala v štacuno. Se sploh ne morem odločit, katere bomo uporabljali.

Pleničke so se na lojtci lepo posušile, upam, da jih ne bo težko zlikat. To je edino delo, ki je v planu za dones. Pa kosilo, najbrž bo kar pica al pa kej podobnega nahitrco user posted image  Lubek je z nočne in je zadremal na kavču.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 536
7.1.2008 9:45:00   
*Naja
Vrtnica- mene je tudi pred časom noro srbel trebuh...tako, da še spati nisem mogla, ker sem se celo noč praskala. No, pa se je potem samo od sebe umirilo po parih dnevih. Trenutno je čist ok, le koža na bauhiju je nekoliko bolj rdeča kot drugje, kar je razumljivo, ker se tolk razteza.

Včeraj sva šla z mojim še k enim kolegom po lupinico, zdaj pa ne vem, ali lahko kar v stroj vržem prat tisto prevleko, ker gor na listku pa piše, da se lahk pere sam na rokeuser posted image Pa sj če dam na 40, verjetn ne bo nič narobeuser posted image

Zjutraj sem bila pa že navsezgodaj v Lidlu, ker imajo ful znižane robčke za user posted image (-50%, tak da je en paket 1evro, notr je pa 80kom)user posted image . Me je ena kolegica včeraj zvečer klicala, ko ima 8 mesecev staro pupo doma. Je skoz do zdej uporabljala Niveine in je bila zadovoljna...potem pa je za foro sprobala te iz Lidla in je čist navdušena. Da so dosti boljši, debelejši...Imajo pa 2 vrsti in ona mi je svetovala Sensitive-s kamilico in Aloa vero. Je pa ona ena tistih, ki res ne gledajo na ceno, ko se gre za otroka, tako da vem, da ni zdej delala reklame sam zaradi res nizke cene. No, jst sem se zdej založila. Upam, da se bodo dobr obnesli.

Še nekej me zanima. V čem bodo spali vaši user posted image ? A jih boste zvečer oblekle v pajacke...user posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 537
7.1.2008 9:51:46   
Marusah
Dobro jutro...

Semo toliko, da vas pozdravim, pa šibam naprej. Grem na CSD papirje rihtat, pa v mesto moram še skočit. Vas pridem proti večeru kaj prebrat.

Pridno čvekite....

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 538
7.1.2008 9:52:46   
dolenjka
OK, zdele sem popapcala 5 toast kruhkov s pašteto namazanih, zdej si grem pa masko narest in v šoping. Sem klicala sestrico, ki dela v BTCju  in pravi, da v BTCju ni vojne user posted image  user posted image  user posted image  Tko da zdej res grem, pa še na kosilo bova šli potem user posted image

Se beremo popoldan, ko dobite izčrpno poročilo user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 539
7.1.2008 9:57:43   
MetiLu
Oj Lara, tud na najini sposojeni lupinici je pisalo, da se pere samo na roke, pa sem dala v stroj na 40°C in 1000 obratov in se je obloga super oprala, pa nič ji ni bilo user posted image  Robčke sem pa tudi jaz kupila samo en paketek Niveinih, bom pa res mogla enkrat v tega Lidla pogledat, mislim, da je Bamby tudi plenice iz Lidla hvalila. Ja pri teh cenah bo res treba začet malo gledat, kje se da kej prišparat. Jest sploh nimam predstave koliko naju bo stal user posted image  1. leto, o plačilu vrtca pa raje sploh ne razmišljam user posted image user posted image

V čem bo naš mulček spal, pojma nimam. Se mi zdi, da bolj kot se bliža porod, več vprašanj se mi poraja. Glede dojenja, dnevnega urnika, kdaj bo šel spat, kolkokrat previjat, kdaj previjat (pred ali po dojenju), koliko oblačit (plasti), kaj oblačit (bombaž/pliš), koliko ga ponoči pokrivat, ... Miljon enih ???? user posted image  A sem mal smotana?
Najbolj me je strah tega, da bom postala en velik komplikator (ma sej to sem že zdej user posted image ). Trenutno imam predstavo, da po rojstvu vsaj ene 2 meseca ne bom mogla nikamor user posted image  Pa ne vem od kje mi ta ideja. Ko da bom mogla skoz z joško bit doma na lagerju user posted image  user posted image  oz. kot da je vzet otroka kam sabo tok zakompliciran postopek user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 540
7.1.2008 10:05:33   
pina-1
dannn!

najprej kati kati dobrodošla med najbolj čvekave nosečke na RRuser posted image user posted image user posted image

vikend je za nami in hvalabogu s tem tudi prazniki. Mam teh obiskov in tega žrtja že čez glavo. Upam, da se bo tempo sedaj malce umiril in bomo lepo počasi lezli proti našemu februarju.

No čez vikend se je pri nas kar fajn dogajalo in je bila torba za v P skoraj že v avtu. Sem mela napad žolča v soboto in je tako svinjsko bolelo, da me je cel trebuh bolel.Nisem vedela ali bi se šla pokazat ali kaj. No pol sem malo potrpela in zadeva se je umirila.. Sem se na dolenjko spomnila da se nič ne sme zgodit do 1.2.user posted image

Aja pa še raport glede jote. Je bla pol v nedeljo zjutraj, taka bol brzinska. Smo eno od Suzinih pozic sprobaliuser posted image . No ja... Vseeno komi čakam, da se vrnemo v stare tirnice, brez trebuhauser posted image user posted image user posted image

Danes je v planu pospravljanje po bajti. Je res že taka štala, da je prov grdo videt. S pranjem cotik za Ano sem se malo ustavila. Tu pri nas vreme ni nič kaj lepo, pa se ne sušijo...

Pa še jedilnik: danes bo na sporedu porova mineštrica, ker je blo mesa ufff čez glavo.

vse ki greste v shopping veselo zapravljane. Jaz bom jutri zapravla na tehničnem  za avtouser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 541
7.1.2008 10:09:14   
misar
dobro jutro čvekice.user posted image user posted image

za mano je en peklenski danuser posted image , še bolj peklenska nočuser posted image user posted image . včeraj sem cel dan preležala z vročino 39˙C, me je kuhalo pa mrazilo in spet kuhalo pa mrazilo, pa zgaga me je pekla. v glavnem čist adijouser posted image user posted image . Zvečer je temperatura padla na 37.7˙C, so me začel pa nori krči v roke in noge grabit, pa v medenici me je bolelo ko samuser posted image , pa na vse to mi je še v rednih intervalih trebuh otrdeval. Sem rekla, glih če ne bo treba it rodit. potem se je mal umirilo. Mi je celo ratal spat od 2 do 5 zjutraj. Kaj takega pa res še nisem doživela. Se vam kej sanja kaj bi to bilo?. danes imam temperaturo 36.4 počutje pa pač mačkasto, kot da bi ga celo noč žurala, glavobol, pa mal me grlo boli kot pri prehladu.

Sicer pa vreme je oblačno, kot že 3 tedne, tle v Celju, počasi se moram odpravit tud sama po nakupih. Dajte mi povedat kje najdem rokavičke za dojenčka, tiste proti praskanju. nam so rekli, da jih moramo prinest sabo v porodnišnico. aja pa še katere vložke naj se kupi od Vir?

lep dan vsemuser posted image    

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 542
7.1.2008 10:14:36   
*Naja
Meti- Hvala za nasvet glede lupinice. Se že pereuser posted image Jst imam trenutno okrog sebe kr nekaj kolegic z user posted image ....Vse so mi rekle, da so največji strošek v prvem letu plenice in da naj kr mal dam vedet, da mi naj to kupijo za user posted image , ko bodo začeli obiski hodit. Pa če dojenje ne steče, je precejšen strošek potem še hrana....drugače pa ni neke panike.
Tudi jst razmišljam, kako bodo potekali prvi tedni z malo bebico in koliko časa bom dejansko imela zase. Bom sploh lahko skočila po kakšnem opravkuuser posted image Verjetn je zelo veliko odvisno od otročka, od tega, kako se hrani...Pa sj, ko ujameš nek ritem z njim, je potem vse lažje....vsaj upam, da je takouser posted image . Prjatlca, ki je 10 dni nazaj rodila 2300g težko pupo mi je npr rekla, da si v življenju ni predstavljala, kaj jo čaka. Ima občutek, da 24 ur na dan samo dojiuser posted image . Ampak, verjetn bi tudi pri njej stvari izgledale malo drugače, če bi otroček imel več kot 2 kg....tako pa je mala bolj slabotna in je že pristavljanje k dojki pravi podvig, ki zna kr trajati. So ji pa v P rekli, da naj tiste čist tamale pleničke, ki so za novorojenčke (2-4kg) uporablja samo čez dan, ponoči pa eno št.večje. Sicer mala kr plava v njih, ampak so ji ponoči tiste čist majhne premočile. Jst sem si za začetek nabavila en paket Mulerjevih, teh namanjših...pa si bom zdej šla še po te mal večje, ki so od 3-5al6 kg.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 543
7.1.2008 10:21:33   
srečka nosečka
Sem že bila na tržnici, in pristavila lonec na štedilnik za segedin.user posted image  Je treba prej skuhat, če se hočem it potepat. user posted image

Meti, nisi edina, ki ima milijon + še kakšno vprašanje glede user posted image . Tudi sama se sprašujem podobne reči. Kako bo naenkrat, ko bomo trije. Vsi dosedanji urniki in tempo bodo spremenjeni. Sicer pa, če so ostale dale to skozi, bomo tudi me zmogle. Sigurno bodo naši user posted image  siti in čisti, pa seveda dovolj pocrkljani. user posted image  Vse ostalo bomo že sproti osvojile. Če na pa so tu še izkušene mamice, pa bomo kar njih spet povprašale pa bo. user posted image

misar - ubožica, te je pa zdelalo včeraj po takšnem tempu vročine. Upam, da je čimprej pozdraviš. user posted image
Vložke pa imam jaz VIR 80, takšne roza barve so.

pina - pridna, ker ubogaš dolenjko user posted image user posted image user posted image  Napad žolča pa upam, da se ti za doooooolgo časa ustavi in se ne pojavi.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 544
7.1.2008 10:22:15   
pina-1
lara na začetku se ti žviljenje z dojenčkom res postavi na glavo in imaš občutek da samo pereš kuhaš in dojiš.. Jaz sem pri Mii komaj čakala da sem šla nazaj v službo. Ampak samo za en renutek, ker sem bla štufa vsak dan isto.

Glede pelenic. Jaz sem pri Mii na začetku uoprabljala najmanjše pelenice ene 14 dni. Od 3-6 kg dso ji ble prevelike in je bla mokra. Sedaj sem si kupila dva paketa tamalih 2 - 5 kg ( ene od pampers in ene od MUllerja) ter en paket od 3-6 kg od Mullerja. Sem hotela kupit še kakega, pa so mi rekli da mi jih bojo prinesli. JE pa dobro met pelenice za vsaj 14 dni, ker meni se ni dalo takoj v trgovino laufat po pelenic. Moj ma pa 88 levih rok in v vsej ponudbi pelenic bi prnesu ziher kaj narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image

grem sedaj delat.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 545
7.1.2008 10:25:54   
srečka nosečka
Moj ma pa 88 levih rok in v vsej ponudbi pelenic bi prnesu ziher kaj narobe

user posted image user posted image user posted image  

Bom glede plenic, zaenkrat kar ostala pri enem tavelikem paketu pampersk. Če pa bo moj imel tudi 88 levih rok, bom pa sestro ponucala, da mi jih nabavi. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 546
7.1.2008 10:26:11   
Februarka08
Nam pa glede teh rokavičk proti praskanju niso nič svetovaliuser posted image . A to je potrebno? Jaz sem kupila vložke Vir 80.
Meti, veš da imava midve vedno iste +kg?user posted image Že odkar spremljam RR to opažam, tako da nama teža isto narašča... No, samo glede na tvojo manekensko postavo, imam jaz že kakšen kg več zaloge od prejuser posted image , tako da si ti na boljšem...user posted image
Mojemu sploh ne smem več jamrat o kg, ker me je že sit, prav tako vsi drugi... Saj se zadržujem, pa ne rata vedno.user posted image Sem malo boljše volje, ko me vse tako lepo miriteuser posted image pa še aleluja je malo zapela prejle. Danes bom ful pila in pila, zvečer samo kaj malega, potem bomo pa jutri videli pri G.
Pina za jotico..
Pridno čvekajte, kaj dobrega skuhajte. Danes bodo pri meni jetrca za železo in pire krompir.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 547
7.1.2008 10:26:14   
itata
jutro user posted image !

vikend počivanje, zdej sem pa nazajuser posted image  štartala porodniško... hecn je. nisem še čist dojela. maile in klice tud še dobivam iz službe, tko da je hecn vse skupi še zanekrat. bo že.
imam hude težave s spanje - ali pa tudi ne... ker med 4h in 6h zjutraj sploh ne spim! bo že bolš.
joto tud midva še kar kuhava, čeprav je men že tud kar podvig oziroma je vse skupi bolj na izi, ampak sem tko kot suzi mnenja bolš zdej mal na zalogo k pol ne vem kako bouser posted image  vse se pa uredi, tko da prav skrbi me ne...
posteljico bom danes kar po netu nabavla in čao. se ne bom več s tem ubadala. mojmu sem to tudi lepo obrazložila, da NOBENGA veselja se še s čem takim kot so rabljene posteljice ta moment ne mislim ubadat. da sploh ne omenjam, da sem še 2 dni brez avta, ker je na servisu in itak nimam kej okol skakat... tko da ni nič komentiral in je bilo to touser posted image  
pa pa

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 548
7.1.2008 10:27:24   
itata
no to s plenicam so res uporabne informacije. bom tudi jaz tko naredila. kupila en paket čist ta malih pol pa 3-5 kg pa bomo pol vidl kako bo...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 549
7.1.2008 10:30:45   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Pina za jotico..

Moglo bi bit takole: Pina user posted image za jotico...
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.