MetiLu
|
Mater, sem spet mal preveč bla na nogah. Golažek (goveji medaljončki v omakci) se že lepo kuha in prov fajn diši Sem mal več danes nardila, da bo res še za v skrinjo. Mojga sem poslala še v Tuš, je nabavu celo zalogo hrane, piščančje prsi, pa mleto govedino, pa celo nekaj testenin je še dobil, tako, da je zaloga narejena Seveda je bilo treba meso popakirat po porcijah in pripravit za v skrinjo. Bamby, sej tko kot si opisala za štruklje jih tudi moja mama dela in me je učila, samo sama pa res še nisem tega ustvarjala Bo treba probat, pa nič bat, jaz vse take stvari, tudi za piškote, na prtu valjam, imam prov en prt za ta namen Pa za jotico. Mi se še malo šparamo. Februarka, jaz sem tud mojga en mesec in pol fehtala, no pa je le zrihtal, tako kot je treba . Na jutranji obisk je prišla samo moja Ninči, ker je tamala začela neki tečnarit in ju je doma pustila. Aja, pa Špeli bo stara že pol leta Tolk o tem, kok gre čas hitro, pa sploh nimam občutka prinesla mi je tetra pleničke, ki sem jih že oprala in obesila kar na lojtrco, da jih bo lažje likat. Pa oprala sem še posteljninco, ki sva jo zadnjič z Dolenjko kupile v leclercu in je tko lepa, da mi je žal da nisem še modre kupila Zdej grem okraske s smrekce pobrat, pol pa mal kavč polikat, pol pa kosilce dokončam in je to to za dones. Pa nič več spanja popoldan, ker pol ne morem zvečer zaspat