Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 21:23:18
|
|
|
|
Češnca
|
No, upam, da mi bo končno uspel... Danes net ni na moji strani! baja super! Rene je pa tak cortek! Jaša!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 21:57:57
|
|
|
|
Freycha
|
daj mi prosim pošlji tale kompas..... jaz bi ga tudi rada našla počasi sem res full vesela za vaju
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 22:25:37
|
|
|
|
Freycha
|
pa kva vse Titanik gledate, al kaj?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 22:30:06
|
|
|
|
Afnica
|
Jaz ne. Pa tudi pri starem se ne cartlam.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 22:39:12
|
|
|
|
poldy
|
Jaz ga tud ne gledam sem ga že prevečkrat, pa zmer me je pol še par dni rit bolela tko, da ne prakticiram več . Pa tud pri mojemu nisem , ker me ne spusti zraven , ga še zmer roka ful boli in mu niiiii......... Urša spi, čakam, da zajoka,ker vsak večer po enih 15 minutah spanja, da jo dvignem za par sekund in pol spi naprej do jutra. Joka pa v spanju, pa že zelo dolgo in ne morem pogruntat, kaj je narobe. Kaka ideja ?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 22:40:02
|
|
|
|
poldy
|
Nč, zgleda, da dons pa ne bo in grem jest tud spat. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 22:44:34
|
|
|
|
Freycha
|
jah nič, jaz grem tut počasi..... še za nočni obrok (v kolikor bo potrebno) pripravim in grem počasi proti postelji. Če grem kdaj kako urco prej spat, me tut ne bo kap zadela! Moram pa priznati, da sem danes tekom dneva za pol urce zaspala in je fuuuulll pomagalo. Samo vseeno je boljše it spat, kot pa na netu viset, pa ta glup Titanik gledat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 23:36:09
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha pa kva vse Titanik gledate, al kaj? To sm tud jest prej hotla vprašat! Mene je 5x dol z neta zabrisalo, pol me je pa potrpljenje minil. A ja, ne, Titanika nisem gledala. Je blo 2x več kot zadost. Mirno nočko in sladke sanje!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 23:44:26
|
|
|
|
Ajvy
|
Kak Titanik, lepo te prosim...midva sva gledala Zločinski um na tv3...super zadeva..... Mi gremo tudi počasi spat, se kar bojim kako bom jutri vstala ...... Poldy, baje otročki jokajo, če so preveč čez dan doživeli...baje.....mogoče se pa samo mora prepričati, da nisi nikamor skliznila
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.1.2008 23:58:11
|
|
|
|
SANEK1
|
Zdaj mi je komaj jasno, o kakih majcah ste govorile . Gledam pa gledam tvoje slike Češnica, pa nobene neke extra majce ne vidim Sem pa pol šla album za album gledat in se mi je prikazalo. Ful dobre majce pa še lepša družinica Freycha, hvala za mail. Bom jutri malo bolj resno pregledala, danes že bolj blentavo vidim. Lahko noč babike.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.1.2008 2:00:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Tašonka pa vas ne zebe na strehi? Niti ne, se fajn oblečemo. IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki katera je rodila 4.6. 2007? razen mene O lej jo mami_miki! A ti si pa junijka? No, jst nisem rodila 4.6. NRMM, zaenkrat znese, bo pa velikokrat zelo težko. Pozdravi se! Pa Maša tud! Jure je tud zakuhal dans in so tud pomoje zobki. Punce, a tale fliper bi bil za tušeranje tudi primeren? Baja, meni je Rene tak lep fantek!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.1.2008 7:57:47
|
|
|
|
Afnica
|
Dobro jutro. Moji še spijo , jaz grem pa kurit.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.1.2008 8:19:28
|
|
|
|
Freycha
|
dobro jutro tudi iz moje strani! valda dragemu uspe tamalo sredi noči uspavat nazaj, meni pa ne. No, kakrkoli, ob 3h je jedla kar v posteljici (btw to se full obnese, ker veliko prej nazaj zaspi), pa do 7h, potem mi jo je pa čudežno uspelo uspavati še za eno urco Zdej pa kavo pijem in čakam dragega, da pride z nočne, pa da prinese sveži kruh za zajtrk
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.1.2008 9:27:26
|
|
|
|
tinispela
|
Jutro! Pri nas je bila dokaj solidna noč. Smo pa nekaj sprobaj včeraj, ko se prvič zbudi, sem ji dala najprej čaj za pit. Je naredila par požirkov in je spala do pol enih. Pol sva se pa morale dojit, ker sem imela preveč polne zize. Upam, da bo to šlo tud danes. Pustimo se presenetit Bravo Freycha za uspešno uspavanje Jaz pa sem par odlomkov Titanika gledala....da sem obudila spomine na srednješolske čase
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.1.2008 10:31:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Helou! Nočka, ista kot vedno, ne rabim omenjati, da lepo spi... Sem ga včeraj kopala, pa je kot za stavo norel, pa vriskal, pa brcal, vse je bilo mokroooo... Se vidi, da obožuje vodo - po meni Jaz bi tudi imela fliperja, a imamo le tuš, pa mam v mislih, da bi šla kupiti kad... A se fliper obnese tudi za tuš kabino? Tak, malega sem nazaj uspavala... Jaz pa pijem svojo dozo kave pa čik P.S. Češnca: jaz pa gesla nevem.. Ker sem brisala ZS-je, sem jih mela preveč...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.1.2008 10:33:37
|
|
|
|
tinispela
|
Češnca mi lahko prosim pošlješ geslo, saj ga jaz tudi še nimam.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.1.2008 11:23:41
|
|
|
|
Freycha
|
baja hvala za kompas mi imamo pa dva problema. 1. tamala je obsedena s televizijo in si je pripravljena glavo spahniti samo zato, da bi gledala TV 2. sploh je ne morem več posedeti, ker kar steguje noge in hoče na vsak način stati. pa full paziva, da se ne bi vstajala, pa če je v trenutku nepazljivosti na nogah
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.1.2008 12:02:02
|
|
|
|
Freycha
|
tkole njeno vstajanje izgleda
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.1.2008 12:02:15
|
|
|
|
Češnca
|
Super, Freycha! Tud mojmu prej rata uspavat ta malga... Mogoče mu deluje bolj odločen. A_R, tinispela dobita geslo! SANEK no pa si našla! Sori, ker je blo zapleteno... Tašonka za Jureta. Naj se zobek čimprej prikaže, da vročina mine.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.1.2008 12:08:25
|
|
|
|
Češnca
|
Uuuuuu, Freycha, Dita je pa res odločna, da bo stala! Pikica mala!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.1.2008 12:09:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Freycha, tak dela Patrick.. Za znoret
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.1.2008 12:10:39
|
|
|
|
Češnca
|
Sami srčki so tile naši otročki!!! Se kar topim. Je eden lepši/lepša od drugega/druge!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.1.2008 13:20:48
|
|
|
|
Freycha
|
evo, Dita je pojedla prvi mesni obrok v življenju. Ni šlo ravno slastno po grlu, a lahko bi bilo še hujše
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.1.2008 13:25:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Katero meso pa si dala če smem vprašati? Ker bi jaz tudi, pa nimam ideje oziroma nimam pojma, katero naj bi dala..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.1.2008 13:43:32
|
|
|
|
Freycha
|
purana s krompirjem in sladko koruzo. Smrdi pa ko pasja konzerva in to una - desetorazredna
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?