NRMM
|
Čeer! Na brzino,da zaželim vse naj naj slavljenčkom za pol leta . Pri nas je kriza .Maša je nekje staknila drisko,v bistvu mi niti ne deluje neka huda driska,ker kaka kolkotolko trdo (kašasto),brez sluzi,ampak kaka tudi do 10x na dan.Pije veliko,papa tudi normalno,mogoče celo malo več,volje je super.Lahko,da so samo zobki,ker ima tudi rdeča lička in slini se ko polžek.Kaj bo prinesla noč,ne vem,ampak danes je mož dežuren in zna se zgodit,kot že večkrat,da bo spala lepo in po možnosti dolgo. Jaz pa sem zakuhala na 38,5,težko diham,v prsih me boli,nos poooln itd itd.Pa še cajt za je.....ko ima hudič mlade jih ima ogrooomno. Kakšni cukerčki so vaši otročki .Še ima katera kakega fantka fraj,za mojo Mašo ? Danes sem začela z uvajanjem dnevnega spanja v postlci in je 3x uspelo povsem .Sicer je bilo 2x malo joka,ni pa bilo pretirano.Vzrok za to uvajanje je včerajšnji dan.Sem čistla hodnik in šla vmes pogledat,če še Maša spi in sem jo našla sedeti zraven vožička .Je zlezla iz njega,ko se je predramila in se na vso srečo popeljala po zimski vreči na tla....grooza,to je v enem tednu že 2ič . Tašonka kako ti znese služba,otroci,dom?Sej mene tudi ima,da bi šla kar v službo,da bi vsaj malo odklopila,ampak bo še treba do junija počakat...grrr. Afnica ne obremenjuj se s to GH.Sej bo.Moji Maruši se sicer od hrane ni nikoli nič zaletelo,se ji je pa od sline in to tako zelo,da je bila že vsa modrikasta,jaz pa sama z njo .Super,da tako pridno spite. Freycha si pozabla name?Sem ti mail poslala na ZS. Grem počasi spat,tableta me je pogrela,tako,da je očitnoo prijela. Lep večer in prijetno noč. lp