|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
5.1.2008 16:11:50   
tinispela
madejka, ravno danes sem gledala fliperja v BC in stane 29E (skoraj 30E).

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
5.1.2008 16:15:11   
Freycha
punce zdej pa tko: teh receptov za uvajanje GH je 32.strani in tega ne morem tu lepiti, ker je enostavno preveč.

je pa word dokument in če želite, vam pošljem po mailu. Valda bom spet rabila vaše maile, pa ker se mi ne da iskati tiste maile, ki jih kje že imam, prosim, da mi tiste, ki bi tele recepte rade imele, mail pač še enkrat posredujete preko ZS.

Bom pa malo počakala, da se nabere nekaj mailov, pa potem pošljem.....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
5.1.2008 16:15:46   
madejka
Tini tole pa ni poceni zadevauser posted image Bom porabla vse bone, ki jih še imamo. Bo treba najprej vprašat, če ga ima kdo na posodo. user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
5.1.2008 16:20:35   
tinispela
Ja, je kar drag. Jaz sem tud rekla, da bom mal premislila glede nakupa.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
5.1.2008 16:36:10   
Češnca
Ja, madejka, res paše! user posted image

Zdele pijem user posted image  in sem prilepla par novih fotk v albume (kužika, Anžej, mami in oči) - geslo ostaja isto.

Tale fliper pa tud mene mika... Cena pa ne preveč. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
5.1.2008 16:42:25   
Freycha
prvič v življenju mi je uspel Dito uspavati med tem, ko je ležala na kavču in ne v naročju user posted image user posted image user posted image user posted image  jupiiiiiiii, to pa je napredek!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej pa jaz lahko naprej tipkam po RR med tem ko mala spi user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
5.1.2008 16:46:18   
Češnca
user posted image user posted image user posted image  Dita! Juhu, mami! user posted image

Moja 2 sta pa vstala, in user posted image  se je odloču, da dava Anžeja prek študenta delat na vlak za šteparja (bo vozovnice luknal) user posted image  user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
5.1.2008 17:14:28   
majrim
madejka...mi smo fliperja vzeli v arielu...poglej,če je še v akciji...je bil 21€...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
5.1.2008 17:52:45   
madejka
Hvala majrim, veš da bom pogledala!user posted image

Wooow, bravo Dita!user posted image user posted image user posted image Freycha si pa ponosna a?user posted image

Joj, jaz pa grem čez eno uro na večerjo s folkom iz firme, kjer sem delala honorarno pred porodniško. Pa se po eni strani full veselim, po drugi strani pa mi je kar malo neudobno, ker bom mogla it cela spedenana tjauser posted image Se že nisem orng zrihtala odkar sem zanoslauser posted image Niti za krst, ker sem mela takrat še fajn trebuščka. Pa še lepe nosečniške hlače bom mogla met gor, ker drugih lepih nimam.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
5.1.2008 18:09:33   
tejči77
Čestitke, Freycha, za prvo ne v naročju uspavanje. Mi smo to začeli uvajati prejšnji teden. Pa deluje čez dan samo če ne zaspi v svoji posteljici. Ji v dnevni kar na kakvču zagradim prostorček, da ne more dol padit. Zvečer pa jokamo tudi pol urice. Saj jo ves čas hodim mirit, ampak ta sistem iz knjige Spi, dete spi nekako ne deluje.
Srce se mi trga, ampak vsaj do polnoči potem spi v svoji posteljici.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
5.1.2008 18:16:12   
tejči77
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

user posted image user posted image user posted image
Komaj čakam, da so razprodaje, da kupim en res kvaliteten spanec. user posted image
Ko bi vi vedela, kako sem vam vauš, za tak fajn spanec.....user posted image  
Juliji se je čisto sfuzlalo zadnji teden. Ponoči se zbuja najbanj 1x na uro, po 2x jo uspem prepručati z dudo, tretjič joška itd. Tako da se sedaj ponoči doji 3x in več. (pa noč je zame od polnioči dalje! Dojenje ob enajstih zvečer ne štejem zraven). Res obup. Sem zjutraj že seznanila moža, da bova morala dati v drugo prestavo, kar pomeni, da se jaz za kak teden izselim iz spalnice in jo ima on ponoči, da se en bo več dojila. Se mu je kar zameglilo.user posted image user posted image user posted image
Sicer pa, moj je spet v službi do večera, tako da sva sami. Jutri pa gremo iskati še druga dva razgrajača k noni.

Joj Rumba, takšna je moja ponoči, kot bi svojo zgodbo brala. Te res razumem. Sicer je tebi še težje, ti imaš tri, jaz imam vsaj samo Lariso.
Kaj boš naredila, jo bo možek odvadil ponoči piti?

< Sporočilo je popravil tejči77 -- 5.1.2008 18:19:04 >

Slikice naše Larise

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
5.1.2008 18:19:42   
tejči77
majrim, kakšen fliper je to? če vprašanje ni odveč, ker ste verjetno že predebatirale nekaj strani nazaj.
Jaz ne vem več kam bi tamalo še odložila, ker ji nikjer več ne paše. Sicer že sedi v stolčku, pa se ga hitro naveliča. Verjetno bo to počasi res razvajenost, tako kot me vsi prepričujejo.
Ali kaj?

Slikice naše Larise

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
5.1.2008 18:28:23   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

majrim, kakšen fliper je to? če vprašanje ni odveč, ker ste verjetno že predebatirale nekaj strani nazaj.

Tudi mene to zanima, sem gledala na bc strani pa mi kr neki ven vrže...user posted image

Moj mali je pa dans že tooolk spal, da se mi zdi, da bomo celo noč pokonci...user posted image . No sej slabš kot je najbrž sploh ne more bit.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
5.1.2008 18:36:20   
bojana2
Češnca luštne slikice...majčke so pa res hude... user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
5.1.2008 19:00:22   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

No, mi pa takole uživamo v kopanjuuser posted image

user posted image

tejči77 in bojana2, Manca od corfu je tukaj v fliperjuuser posted image .
tejči, ja mož jo bo prevzel ponoči, jaz se bom pa kar skrila. A še ne vem, kdaj bova to izvedla...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
5.1.2008 19:14:58   
mami_miki
katera je rodila 4.6. 2007? razen meneuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
5.1.2008 19:15:41   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

No, mi pa takole uživamo v kopanjuuser posted image

user posted image

tejči77 in bojana2, Manca od corfu je tukaj v fliperjuuser posted image .
tejči, ja mož jo bo prevzel ponoči, jaz se bom pa kar skrila. A še ne vem, kdaj bova to izvedla...

ej...kako varianto imaš to za kopanje?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
5.1.2008 19:38:44   
bojana2
Mi mamo pa dva zobka.....user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
5.1.2008 20:31:54   
NRMM
Čeer!
Na brzino,da zaželim vse naj naj slavljenčkom za pol leta user posted image .

Pri nas je krizauser posted image .Maša je nekje staknila drisko,v bistvu mi niti ne deluje neka huda driska,ker kaka kolkotolko trdo (kašasto),brez sluzi,ampak kaka tudi do 10x na dan.Pije veliko,papa tudi normalno,mogoče celo malo več,volje je super.Lahko,da so samo zobki,ker ima tudi rdeča lička in slini se ko polžek.Kaj bo prinesla noč,ne vem,ampak danes je mož dežuren in zna se zgodit,kot že večkrat,da bo spala lepo in po možnosti dolgo.
Jaz pa sem zakuhala na 38,5,težko diham,v prsih me boli,nos poooln itd itd.Pa še cajt za user posted image  je.....ko ima hudič mlade jih ima ogrooomno.user posted image

Kakšni cukerčki so vaši otročki user posted image .Še ima katera kakega fantka fraj,za mojo Mašo user posted image user posted image ?

Danes sem začela z uvajanjem dnevnega spanja v postlci in je 3x uspelo povsem user posted image .Sicer je bilo 2x malo joka,ni pa bilo pretirano.Vzrok za to uvajanje je včerajšnji dan.Sem čistla hodnik in šla vmes pogledat,če še Maša spi in sem jo našla sedeti zraven vožička user posted image .Je zlezla iz njega,ko se je predramila in se na vso srečo popeljala po zimski vreči na tla....grooza,to je v enem tednu že 2ičuser posted image .

Tašonka kako ti znese služba,otroci,dom?Sej mene tudi ima,da bi šla kar v službo,da bi vsaj malo odklopila,ampak  bo še treba do junija počakat...grrr.

Afnica ne obremenjuj se s to GH.Sej bo.Moji Maruši se sicer od hrane ni nikoli nič zaletelo,se ji je pa od sline in to tako zelo,da je bila že vsa modrikasta,jaz pa sama z njouser posted image .Super,da tako pridno spite.

Freycha si pozabla name?Sem ti mail poslala na ZS.

Grem počasi spat,tableta me je pogrela,tako,da je očitnoo prijela.

Lep večer in prijetno noč.

lp

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
5.1.2008 20:39:52   
bačko
Češnca lepe slike!user posted image user posted image user posted image
Dita pridna punca!user posted image user posted image user posted image
Bojana čestitke za zobke!user posted image user posted image user posted image
Jaz bi tudi fliperja kupila pa moj ni navdušen.Tako zdaj se kopava tako da se grem še jaz zraven kopati.Pa tudi imamo malo krizo, ker čakamo nov avto in zraven še za stanovanje šparamo.
Afnica čestitke za obletnico.Midva imava februarja 10 let.user posted image
Žana je danes malo sitnobica, upam da ponoči ne bo!Hvala za lepe želje!No lahko noč vsem!Predvsem mirno!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
5.1.2008 20:45:05   
Freycha
NRMM ooppprrooossttttiiiiuser posted image  imaš!user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
5.1.2008 20:47:21   
baja*
Hvala vsem za čestitkeuser posted image  7 mesecev ja, mater me kar pri srcu stisne, ko ga pogledam in sploh ne vidim več dojenčkauser posted image
Evo našega slavljenca na današnji danuser posted image
user posted image

Pa po tolikih naporih in mukah je revežu končno uspelo spravit to slastno nogico v ustauser posted image
user posted image

Mi smo drugače po starem. Oz. ne glih po starem, zadnje dni sem malo manj za računalnikom in malo več z dragim in delujeuser posted image  user posted image . Sem se prav na novo zalublauser posted image  user posted image .

bojana2 čestitke za zobkauser posted image . BTW: flipper se piše z dvema p - zato ti ga verjetno ni ven vrglo na bc strani.
freycha ja bravo za Ditouser posted image
madejka lepo se imej danesuser posted image
češnca ful lepe fotkeuser posted image  pa kjut majčkeuser posted image
rumba in bojana upam, da bo današnja nočka bolj mirnauser posted image
bačko ojej boga tvoja mamiuser posted image  in seveda tudi ti, ker verjamem, da ti je zelo hudo pri srcuuser posted image . Te user posted image user posted image user posted image  so za njeno zdravje.
NRMM pa še za vaju z Mašo user posted image user posted image user posted image  da se čim prej pozdravita!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
5.1.2008 20:53:15   
Freycha
iiii baja bo pa spet kmalu srečka nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image

full lepo!! Sem prav vesela za vaju!! A prosim povesta recept?user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
5.1.2008 20:56:43   
majrim
tejči77...jto je tak sedež,ki se vakumsko prilepi na dno...ga pa jaz uporabljam povsod...na tleh ali pa v kuhinji na pultu...smo ga vzeli v arielu,je bil v akciji...samo naša je iz dneva v dan bolj podobna mamiuser posted image ...živa ko poper...pa ko smo ble v banji (pri mojih), sem jo dla kar plavat...in je še najbolj uživala...doma imamo pa tuš kabimo,tako da pride to full v poštev...al pa čebričekuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
5.1.2008 21:07:56   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

iiii baja bo pa spet kmalu srečka nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image

full lepo!! Sem prav vesela za vaju!! A prosim povesta recept?user posted image

kaka nosečka, daj nea zabavaj user posted image  user posted image user posted image user posted image , je še prehitrouser posted image
Recepta pa nimam, kar samo od sebe se je zgodlouser posted image . En večer še po starem, drug večer pa... kaj naj rečem.... slon je najdo kompasuser posted image user posted image . V zadnjih dneh sma menda večkrat kot prej v pol letauser posted image  user posted image user posted image user posted image . Pa nič več me ne boli od šivovuser posted image , končnouser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?