Anonimen
|
uf, da se še jaz malo javim...madona, končno je konc teh preznikov, jaz sem res tak sita, da ne morem povedat pa nč cajta.... ula je zaspala ob pol 9ih, pa se je že dvakrat zbudila do zdaj sicer res kr nazaj zaspi, do polnoči pričakujem še najmanj 2 krat zbujanje z gh kar lepo gre, je pa res da čisto lagano to jemljem....tko da kao za kolsil dobi zelenjavo, do zdaj koren, cvetačo, bučko in krompir, za večerjo pa rižolino. je pa zanimivo, da ne mara krompirja, pa sem ji z mlekom nardila, ampak se dobesedno davi pa sem sama probala in niti ni slabo za jest, samo ji zgleda ni...vse ostalo pa ok je...zdaj še samo brokoli, pol ne vem kaj ji še naj dam od zelenjave namreč, za one kupljene kašice pa jaz nisem, tko da to odpade... je pa prava čveka, joj, kok se mi dobr zdi redo na sporedu dadada, mamama, ninini, ne ni, baba, dejdej najboljša je pa ko spravi iz sebe nakej kar se sliši kot affzzzssszzz ...bo čisto po mamici zgleda vidim da se o flierjih pogovarjate, jaz tudi nameravam to nabavit, ker v banjici je ne morem več obdržat, tak nori, pa cela kopalnica je mokra, tak da jo kr zraven sebe vzamem v tavlko banjo....in je čisto divja, bolj se lahko obrača in premika v vodi in je ful navdušena...sem pa gledla, se splača rabljenga kupit, mu itak nima kaj bit, jih ful prodajajo od 10 do 15 € nekje, kr dost cenej kot v trgovini. tak
|