|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
6.1.2008 13:45:10   
Anonimen
Aja, to si kupila frutek a ne? Vsaj mislim... Ker sem jaz zadnjič enakega kupila, pa mu nisem upala dati za jest, ker je od 6.mescov dalje bilo nekaj takega.. user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4026
6.1.2008 13:47:16   
Freycha
A_R veš kaj sem razmišljala... kaj ti slišiš, ko se Patrick joka, ali pa ko govori tale ma-ma-ma, k maš tut video?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
6.1.2008 13:49:28   
Anonimen
Ja, toliko slišim ja.. Naprimer da bi se nekdo z mano tak hitro pogovarjal, oziroma hitro govoril, to pa ne razumem...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4028
6.1.2008 13:55:46   
tinispela
Uau, Dita je pa res kar na vstajanje prešaltala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
6.1.2008 14:01:15   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Aja, to si kupila frutek a ne? Vsaj mislim... Ker sem jaz zadnjič enakega kupila, pa mu nisem upala dati za jest, ker je od 6.mescov dalje bilo nekaj takega.. user posted image user posted image

Hippova kašica in piše, da je od 4m naprej... sicer pa dva meseca zaostajamo za tistimi kašicami in ji dajemo vse, kar piše od 4m naprej.... do tistih, kjer piše od 6m naprej sploh še nismo prišli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
6.1.2008 14:04:04   
Freycha

Ja, toliko slišim ja.. Naprimer da bi se nekdo z mano tak hitro pogovarjal, oziroma hitro govoril, to pa ne razumem...

aja, to je potem superuser posted image ..... ker ko sem gledala tvoje videe mi je bilo kar malo hudo, da vsega tega ne bi slišala..... Pa zoprno bi bilo tudi, da ne bi slišala, ko ponoči joka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
6.1.2008 14:06:13   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

Uau, Dita je pa res kar na vstajanje prešaltala!

ma ja, sam men to full ni všečuser posted image . Pa ko jo hočem posedeti, naredi čisto trde noge, da bi jo ja na noge postavila.... čist je divja in ko jo pretentam in posadim se začne jokat, ker ji to ni ok.....

aja, ko je pa na trebuščku že rikverc puza...... res je čist divja...

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
6.1.2008 14:34:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

aja, to je potem superuser posted image ..... ker ko sem gledala tvoje videe mi je bilo kar malo hudo, da vsega tega ne bi slišala..... Pa zoprno bi bilo tudi, da ne bi slišala, ko ponoči joka

Res bi blo hudo ja, če tega ne bi slišala, ampak hvalabogu, da.. Pa sem se bala, da ko bom rodila, da ga ne bom slišala ponoči, pa ga hvalabogu...

Aja, potem pa bom šla enkrat kupit to če bo jedel..

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4033
6.1.2008 15:07:47   
Anonimen
Freycha, kako si naredila to, da si video sem prilepila?

Evo, moj ima pozno kosilo.. Zdaj mu dajam cvetačo in korenček.. Falot, ko samo spi... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4034
6.1.2008 15:14:07   
Freycha
greš na www.shrani.si in izbereš video, da ga pretvori in potem kot slike sem preneseš..... zlo simpel. Problem je le v tem, da lahko samo 5GB prenašaš, kar je pa v bistvu skor premalo.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
6.1.2008 15:28:57   
Anonimen
Aha.. Hvala, bom probala zvečer v miru, al pa prej, ko bo mali spal..

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4036
6.1.2008 15:29:05   
Anonimen
Pa nekaj fotk sn dodala v album Da nimam več kot 5000 slik, madona..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4037
6.1.2008 17:24:24   
bojana2
Jooj dans je pa že nedelja...user posted image , jutri gre pa moj po 17 dnevih spet delat...user posted image ...kriza...user posted image

Naša noč je bila pa kooončnooo omembe vredna!! Zaspal ob 21, pol se je pa okoli 2 premetaval, sem na hitro naredila aptamil, pridem v sobo - in mali spi. user posted image  Pa sva še eno urco potegnila in jedla ob 3 user posted image !! Mi ni blo nič jasno. Pol se je pa seveda še nasračkal, tko da sva zaspala ob 4 in je spal do 6.45...user posted image user posted image

Danes smo šli pa mal po obiskih, je bil res pridkan, čeprav smo pozabili doma dudo - no, sem jo jaz pozabila...user posted image ..pa ni bilo panike. Je v avtu zaspal brez dude...user posted image

A_R...luškane slikice, pa všeč mi je trenirkica...user posted image

Freycha a vi ste pa že na mesku...uh ste pridni...mi še vedno pri sadju vztrajamo, gremo jutri na zelenjavo...user posted image

Kje pa sta Zvesta in Kapica?

Punce a ve še podirate kupčka (pri user posted image  mislim user posted image ) ?? Nam sploh ne gre več...user posted image ..ponoči itak ne, zdaj pa še čez dan štrajka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
6.1.2008 18:28:19   
Anonimen
Freycha, Jure bi tud tako vstajal non stop.

Bojana
, jaz še podiram kupčka Juretu, ampak ga posedem, nič več na rami.

Jaz sem pa sinoči Juretu prvič naredila namesto riževe kašice proseno kašico. Imam tudi od Alnature. Jo je pojedel kot za stavo in to skoraj dvojno dozo, tako mu je bila dobra. Danes sem pa za kosilo skuhala korenček in ga pretlačila, pa ga ni hotel jest.user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4039
6.1.2008 18:29:52   
SANEK1
Freycha, Dita pa je res že prava mala alpinistka. user posted image user posted image user posted image
Se vidi, da  mama in ata dosti po Krvavcu šetata!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
6.1.2008 19:21:13   
bojana2
Tašonka mi gremo pa jutri na korenček. Sicer pa tudi moj obožuje kašice, sploh riževo, pri sadju in če je še bolj redko, je pa bolj tko tko. Pa tud naje se ne kaj dost. Če česa ne bo hotel, pa ni panike, bom pa čez nekaj časa spet poskusila. Sej se ne mudi...user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
6.1.2008 20:14:25   
Ronči
včeraj mi ni ratalo, bo pa danes user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
6.1.2008 20:17:02   
Ronči
user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
6.1.2008 20:35:35   
tinispela
Kaj ima še katera težavo, da je mali zvečer tako zaspan (ob 19-ih), da še kašice ne more pojestuser posted image  Jaz moram prav natempirat kdaj bo en obrok prej, da bo večernega lepo pojedla! Danes je komaj par žlic spravla vase.
Drugače pa smo danes čez dan probali malo bučke, pa jo je celo par žličk pojedaluser posted image user posted image user posted image
Ronči super da ti je ratalo, ker so slikice ful lušne!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
6.1.2008 21:04:42   
Češnca
iiiii, Ronči, kaka lepotička! user posted image user posted image user posted image

Anžej bi moral pa že slabo uro spat, pa se pogovarja v postlci... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

Neposredna povezava do sporočila: 4045
6.1.2008 21:05:53   
krkatja
Najprej z enodnevno zamudo: RENE VSE NAJBOLJŠE!!!
Dečica so tak sladki, da bi kar še enega imela...ampak prvo moramo temeljito zvaditi proces izdelave user posted image

Tini, a vi ste tudi na bučkah. Jurij že tretji dan pridno mljaska bučke. Jutri pa moram nekaj novega uvesti. Nameravala sem cvetačo, a bi jo morala it nabavit. Je pa mali neki smrkavi, kiha...tak da zadnje dneve ne hodimo več zunaj, kot do avta. Jutri bo verjetno dobil pire s korenčkom.
Je pa danes en tak zaspan dan, tako da ni čudno, da je Špela omagala. Jurij že tudi smrči (pač se zrak med smrklji preriva user posted image ). Joj, do torka mora biti zdrav kot riba v vodi (ima 1.uro plavanja).
Smo pa bili danes na obiskih in se je spet našla starejša gospa, ki je začela malemu roko iz ust rivat, ko si je začel dlesni ribat. Noče dude, pa rad kdaj pa kdaj s palcem zapolni praznino v ustih. Ampak vedno eno in isto osebo to moti. Še dobro da se redko vidimo.
Zdaj pa z dragim ponavljama ruščino, pa tu in tam sem smuknem pogledat. Jutri ima tečaj po skoraj treh tednih premora in je fuuul pozabil. Je pa kar kriza, ko bo spet šel v službo. Sem ravno razmišljala, da bi oba starša morala imeti porodniško, je dovolj dela za oba.

Neposredna povezava do sporočila: 4046
6.1.2008 21:07:35   
siskamiska
Čer!
Evo končno mi bo ratalo še kaj napisat.
Pri nas ni nič kaj pretresljivo novega, no nekaj je pa vam ne povem user posted image user posted image .
Včeraj sta prvič probala meso in sta pojedla skupaj 3 krompirje in pol zrezka user posted image . Ko pridem nazaj na šiht bom mogla šefu rečt za povišico drugače bom bankrotirala pri hrani user posted image .

Čestitke vsem za obmesečnice, pa slike so tud super.
Kaj velik časa nimam ker sta tamaledva iz dneva v dan bolj zahtevna. David je še vedno prehlajen, ni mi več jasno kaj naj naredim da se pozdravi. A se mu lahko že da sirup iz smrekovih vršičkov? Pomoje da je še premajhen.user posted image

Zdej se grem pa barvat da bom vsaj pribljižno zgledala podobno človeku. Aja, pa še eno čudno zamisel sem dobila danes in sicer bi imela krilo in škornje user posted image . Razen poročne obleke nimam doma nobenega krila.

Neposredna povezava do sporočila: 4047
6.1.2008 21:08:02   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

baja hvala za kompas user posted image user posted image

ni za kajuser posted image  user posted image  
Joj, kak se že Dita postavlja na noge... madona frajlica poskočnauser posted image . Meni se ona zdi ful gibčna pupikauser posted image . Se spomnim, da je že ful hitro začela s trebušnjakiuser posted image
bojana jaz ponoči ne podiram kupčka, podnevi pa (razen, če ne zaspi) - včasih ga dvignem, včasih ga pa podre kar sede
tašonka mogoče bo pa jedel krompir s korenčkom, naš ima to zelo rad. Malo ga spetrigajuser posted image
ronči in A_R lepe fotkeuser posted image
tinispela naš večerni obred je tak: ob 18-ih je riževo kašico, ob nekaj čez 19 ga skopava, ob cca. 19:45 pa ga še poknem na joško, potem pa zaspi.

Punce, predvsem tiste, ki še dojite, eno vprašanje za vas: ko je enkrat uvajanje GH končano, kdaj naj bi še dojile naše user posted image ? Zjutraj, pred spanjem, ponoči ali še tudi kdaj vmes čez dan...? Mi ni glih jasnouser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
6.1.2008 21:20:20   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: krkatja

Sem ravno razmišljala, da bi oba starša morala imeti porodniško, je dovolj dela za oba.

to gre tudi meni večkrat po glaviuser posted image  Tak bi moglo bit ja! user posted image user posted image user posted image
krkatja naš ima tudi malo zabasan nosek in se mora do torka pozdravit, ker imamo cepljenje. user posted image user posted image user posted image  za najina malčka, da se bosta jutri zbudila zdravauser posted image

siskamiska še za Davida user posted image user posted image user posted image , da se že enkrat reši prehlada. Fajn, da si se javila, sem te že pograšala... Pa lahko bi nam povedala tisto pretresljivo novico, ko pa veš, kak smo firbčbeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
6.1.2008 21:28:05   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

krkatja naš ima tudi malo zabasan nosek in se mora do torka pozdravit, ker imamo cepljenje. user posted image user posted image user posted image  za najina malčka, da se bosta jutri zbudila zdravauser posted image  

mi tud v torek... pa kašlja...user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?