Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 13:15:41
|
|
|
|
Bubamaraa
|
oboje Mily.... glavno je to, da mam vse narejeno... mam fajn šiht...bolžga ni...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 14:13:02
|
|
|
|
KBM
|
mam fajn šiht...bolžga ni... Super, sam da si zadovoljna Zdaj boš mogla pa še podpis spremenit, ker naslednje leto je že letos
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 14:48:23
|
|
|
|
mily
|
Ampak res A pol te bomo mogle klicat Gospa Romana?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 15:14:51
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ne vem kje ve vidite kako Romano... drgač pa sem dons delala samo do 14-ih, ker mi ob petkih firma časti 2 uri....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 15:27:11
|
|
|
|
mily
|
Oprosti, potem pa gospa Bubamaraa Romano pa vidim v tvojem podpisu. Sej drugač sploh ne bi vedla s kiro govorim.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 19:53:10
|
|
|
|
lunca2
|
Midva sma pa dons kupla Ažbetu avtosedež. Zgleda pa tkole:
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 20:30:48
|
|
|
|
KBM
|
UU, Lunca, ali ste za Ferrari?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 20:58:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Čbela, kako se Taju dopade vrtec? Aja, a veš, da je najina babca že rodila?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 20:59:47
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Jasmina je rodila?????' kaj pa ima???? btw: to je tud moja babca...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 21:18:33
|
|
|
|
Miss Piggy
|
za Jasmino! Sploh vedla nisem, da je bla noseča. Sicer ni bla moja babca, vem pa, da je super punca! Lunca, tazga mata tud naša dva, no sam drugo skupino! Super so! A Taj je že v vrtcu? Ojoj, sej bosta z Elo drug mesc že eno leto stara!!!! Ne morš verjet, kok cajt beži!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2008 21:45:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 21:55:11
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
O čestikte babici Jasmini . Nisem vedla. Ja naš Taj je pa že v vrtcu. Je kar priden, danes je bil že ene pol ure sam, pa je bil že zaspan in je mal joku. V pondeljek bo pa že malo dlje sam, pa bomo vidli, kako bo. Sicer pa res, še dober mesec, pa bo star eno leto, joj kako čas beži. JAz pa grem že v četrtek v službo , se mi prav nič ne da. Bo treba hitr spet na porodniško.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 22:01:44
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja Čbela kr na hitr še enga....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 23:04:56
|
|
|
|
KBM
|
Bravo Taj , priden, saj se bo hitro navadil, samo prve dni je pri vseh najtežje! Naša Karin, gre sedaj tko rada v vrtec, čeprav so bili prvi dnevi kar težki
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 5.1.2008 9:16:22
|
|
|
|
lunca2
|
Elis res mamo skor tak stolček kot vi. Nama je bil všeč, čeprav nisma za ferrari. Ažbetu so pa všeč žive barve.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 5.1.2008 10:15:07
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot JAz pa grem že v četrtek v službo , se mi prav nič ne da. Bo treba hitr spet na porodniško. Recept poznaš...
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 5.1.2008 10:29:58
|
|
|
|
Bubamaraa
|
morning... evo na hitr se javm....zdej pa šibava v Lj.... morm nabavt material za poročna vabila..in kalup od marjetice...ker ga je Čbela eni posodila in se oseba niti tuk ne zrajta, da bi ji vrnila... pridne bodite...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 5.1.2008 11:07:08
|
|
|
|
lunca2
|
Romana fajn zapravlita in se imejta lepo.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 5.1.2008 12:16:52
|
|
|
|
KBM
|
Čbela eni posodila in se oseba niti tuk ne zrajta, da bi ji vrnila... Ja, takšnih je pa res veliko Drugače se pa imejte fajn in uživajte v Lj
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 5.1.2008 13:03:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa kosilo kuham, pol pride pa čbela na kofe. Kaj pa čem, sem jo mogla povabt, če ona mene ni, ko sva se skup šetale po dolin.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 5.1.2008 15:36:55
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot JAz pa grem že v četrtek v službo , se mi prav nič ne da. Bo treba hitr spet na porodniško. Recept poznaš... Ja ta recept je kr fajn. Sam ne rata vedno
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 5.1.2008 15:37:43
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Jaz pa kosilo kuham, pol pride pa čbela na kofe. Kaj pa čem, sem jo mogla povabt, če ona mene ni, ko sva se skup šetale po dolin. Zdej me pa zanalašč ne bo. Pa kar sama pij kavo. La la la.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 5.1.2008 16:03:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: hothien Jaz pa kosilo kuham, pol pride pa čbela na kofe. Kaj pa čem, sem jo mogla povabt, če ona mene ni, ko sva se skup šetale po dolin. Zdej me pa zanalašč ne bo. Pa kar sama pij kavo. La la la. Dej dej, komi čakaš, da boš lahk prišla.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 5.1.2008 20:41:53
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Evo jaz srebam metin čaj, moj se je pa v en brezveze film zabulu . A bo kej čveka dons? Čebela, zgleda da si ti ful ustvarjalka - a maš kak album na netu, da si tvoje umetnije mal pogledam?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 5.1.2008 20:56:54
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Čebela, zgleda da si ti ful ustvarjalka - a maš kak album na netu, da si tvoje umetnije mal pogledam? Ja sem ga mela, oz. verjetno je še kje, sam ne pridem več not, ni gesla. Pa tudi ne vem, naslova. Bom enkrat mal poslikala, sam velik stvari gre kr hitro naprej. Lahko pa prideš kdaj na kavico, pa si mal ogledaš. Se pa moram pohvalit (če me Bubamaraa in Hothien nočta), da sem ful lepe ploščite nardila za njuni dve mali pikici.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?