Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 15:26:14
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Jst bi bla na Hotkinem mestu jezna, pa nisem zamerljive sorte. Ziher bi na njenem mestu zašvasala D gor deviške hlače in ga zaprla v stolp...kot je bla zaprta zlatolaska. Pol pa bi vidla Romano kok se smuka okol stolpa. Dvomim, da ma D tok dolge sramne dlake, da bi jih spustil iz okna Romani na tla, da bi le ta splezala po njih Ta je pa dobra. Sicer pa Bubamaraa itak sam laja, grize bolj malo oz. nič.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 16:01:03
|
|
|
|
KBM
|
UUUUU, kolk vam dogaja
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 16:12:01
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa p.s. najbolj je pomoje vesela Hotka Ja res, ker zdej se pa full sekiram in prov spat ne morm od skrbi. kak persen bi ti pomoje pomagu.. Čbela ti kr trota vpraš kuk grizem.... Angi kaj maš dons??? KBM a Mačka Murija si že najdla?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 19:49:47
|
|
|
|
Anonimen
|
KBM a Mačka Murija si že najdla? Kaj pa ti Telebajske?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 19:55:21
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien KBM a Mačka Murija si že najdla? Kaj pa ti Telebajske? so doma na mizi... ko bote na obisk prišli dobite....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 20:02:53
|
|
|
|
lunca2
|
Dober večer! Vidm, da ste dobr in da vam dogaja. Pa sej prou. In kako se kej počutite v letu 2008? Mi se kr dobr. A ma katera za prodat avtosedež?
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 21:15:51
|
|
|
|
Bubamaraa
|
lunca na Bolho poglej...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.1.2008 8:24:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Tud jaz vam želim vse naj naj v letu 2008!! Bi vam voščila že prej, pa ni blo cajta - sem šele zdajle do računalnika pršla.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.1.2008 10:24:55
|
|
|
|
KBM
|
KBM a Mačka Murija si že najdla? Ti bom danes poslala, ok?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.1.2008 11:23:59
|
|
|
|
Bubamaraa
|
en lep pozdrav iz mojega novega delovnega mesta.... zdele sem se napapcala in lahk zdej malico pokoristim za RR....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.1.2008 12:55:26
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Bubamara, a se bo dal v prihodnosti si spet za kak dan sposodit tiste tvoje testerčke. Ene par se jih zanima zanje, pa še jaz bi si verjetno kazga prvošla .
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.1.2008 14:07:23
|
|
|
|
KBM
|
Evo Romana, poslano
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.1.2008 14:33:12
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Elis@ dobiš... KBM ko pridem domov pogledam..in hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.1.2008 14:37:45
|
|
|
|
lunca2
|
O dečve! Mi gremo pa okol 15 na kosilo v Celje k prababici, pol pa mal v Interspar morma za Ažbeta kupt kej za oblečt, kr raste kot konoplja . Romana si zadovoljna z novim delovnim mestom? Kje pa sploh delaš, sm pozabla?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.1.2008 14:38:55
|
|
|
|
KBM
|
hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Malenkost, tisto ta prvo, ki si me prosila pa nimam
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.1.2008 19:22:25
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja Lunca ful sem zadovoljna....resnično..delam pa v Trzinu v enem rač.servisu... KBM dobila in še 1x hvalaaaaaaaa
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 8:26:00
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Da nas spravim na prvo stran...
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 9:24:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro!! Ste že vse v pogonu?? Jaz se spravljam k sebi - me bo očitno neka viroza dohitela, ker sem čist hin.. Pijem čaj, vitaminske tablete, coldreks.. Pa mi ni čist nič prijetno. Drugače je pa ta teden tok fajn... Sam 2 dni smo bili v službi, jutri pa že spet doma!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 10:30:13
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Jaz sem itak skoz doma, moj ma pa po dveh tednih službe redni frej teden. Do naslednje nedelje! Al nam je fajn...
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 10:36:37
|
|
|
|
Bubamaraa
|
jaz pa delam in € služm.... in kaj kej počnete??? midva danes peljeva Danajo k babi spat ...in zvečer bova nadoknadila tist ko sva na silvestrovo zamudila...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 12:27:39
|
|
|
|
lunca2
|
Midva greva pa dons mal u Lublano u šoping. Bom šla u baby center mal pogledat za avtosedež pa u mullerja po plenice. Sam zdele čakam, da bo ura 13, da pride babi domov in da neseva Ažbeta k njej pol pa pičiva. No Romana sam da si zadovoljna s službo. Mene tud letos čaka iskanje službe.Upam, da se bo najdl kej pametnga in da bom zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 12:32:05
|
|
|
|
KBM
|
midva danes peljeva Danajo k babi spat ...in zvečer bova nadoknadila tist ko sva na silvestrovo zamudila... Super, uživajta Mi se gremo pa sankat, če bo snegeca dost, al pa na sprehod, ker snegeca je glih za glih za sankat Imate kaj več snega v Zasavju?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 12:33:07
|
|
|
|
lunca2
|
Nimamo velik snega. Drži se, ker je mrzlo ampak za sankanje pa ne vem če bi blo. KBM imaš Z.S.
< Sporočilo je popravil lunca2 -- 4.1.2008 12:36:47 >
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 12:46:41
|
|
|
|
Bubamaraa
|
KBM jaz tuhtam, da bi v nedeljo peljala Danajo na Podmejo sankat...in upam, da je še kej snega...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.1.2008 12:59:09
|
|
|
|
mily
|
Čao. kaj je zdej Romana si na šihti al na RR Mi se tut hodimo sankat na Podmejo Je ful fini hribček tam, pa še ful dolg sneg ostane tam, ker je tko bolj senčno.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
sadjeLelly28 RRv kakšni obliki vašim otrokom najrajši ponudite sadjesveže (
100%)
suho (
0%)
v kašicah /smutijih (
0%)
v pecivih (
0%)
kompot (
0%)
Število vseh glasov: 2Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!