Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 1.1.2008 18:33:20
|
|
|
|
Anonimen
|
O Čbela, ste se le zbudil? Lepo, lepo. A Romana pa še kr mačka zdravi? Mi smo meli pa prejle na obisku mily & family, pa mi je sam njen vošu (Romana, si kej fouš?) mily pa nč. Se ne mara kušvat baje.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 1.1.2008 18:37:23
|
|
|
|
Bubamaraa
|
nč nisem fovš..lahk je tvoj dec sam fovš, ko sem se s trotom ob polnoč tolk lizala, da se je kr cedil od naju....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 1.1.2008 18:42:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa nč nisem fovš..lahk je tvoj dec sam fovš, ko sem se s trotom ob polnoč tolk lizala, da se je kr cedil od naju.... Že joka.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 1.1.2008 18:44:45
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa nč nisem fovš..lahk je tvoj dec sam fovš, ko sem se s trotom ob polnoč tolk lizala, da se je kr cedil od naju.... Že joka. Kdo joka? Trot ne, čebela pa še manj.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 1.1.2008 18:51:48
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ne dec od hotke joka, ker se še ni z mano lizu..... hotka ti ga kr vpraš kaj sva si midva s tvojim zaželela letos, ko sva mal čez polnoč govorila.... komi čakam...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 1.1.2008 19:11:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jao jao, sej če ne bi svojga deca poznala že dvanajst let, bi ti mogoče še verjela.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 1.1.2008 20:22:54
|
|
|
|
mily
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien O Čbela, ste se le zbudil? Lepo, lepo. A Romana pa še kr mačka zdravi? Mi smo meli pa prejle na obisku mily & family, pa mi je sam njen vošu (Romana, si kej fouš?) mily pa nč. Se ne mara kušvat baje. Aha, aha, zato se mi je prejle tuk kolcal. Sem prec vedla kuk je ura Ne ne voščujem si rada. Sam pri tašči prejle se pa nisem mogla tuk gladko izognat.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 10:15:39
|
|
|
|
Bubamaraa
|
morning.... si grem en kufe skuhat, ker komi gledam...še danes lenarim jutri pa v novo službo....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 10:24:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Jaz se pa lih odpravljam k čbeli na kofe. Dragi bo pa doma Elčko mirkal. Bubasta bubamara, da ga ne boš kej motila.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 10:56:16
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
BUBAMARAA hitro izkoristi priliko in hop k Hotkinem možeku da izkoristiš kar sem ti zrihtal. Upam, da boš uživala. Elačebela tako že spi, tko, da vzemi si čas samo za vaju jaz bom pa zamotu Hotko. Trot
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 11:39:02
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot BUBAMARAA hitro izkoristi priliko in hop k Hotkinem možeku da izkoristiš kar sem ti zrihtal. Upam, da boš uživala. Elačebela tako že spi, tko, da vzemi si čas samo za vaju jaz bom pa zamotu Hotko. Trot evo zdej pa vidim kdo je res moj pravi prijatelj.... trot hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vglavnem sem glih kar od hotkinega dečkota, ki sem ga tolk izmučila, da tud do sape ni pišel... in ga morm kar pohvalt, da je tista sexi ritka zelo polna energije....bravo od hotke dečko.... pridem naslednjič spet ko boš sam doma....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 12:17:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej Trot , boš ti vidu . Sicer pa Čbela in Trot, srečnega pa zdravga, ne? Matr sem budala, sem bla tam, pa sem čisto pozabla izkoristit priliko, da bi se s Trotom lupčkala la novo leto.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 12:22:33
|
|
|
|
Bubamaraa
|
zato si se pozabla s Trotom polubčkat, ker si bla vsa napeta, ker si slutil kar se pri tebi doma dogaja.... grem pečt pecivo.... bom spekla za jutr za v novo službo..pa tud za doma, če bo še kak obisk prišel....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 12:24:57
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Ej Trot , boš ti vidu . Sicer pa Čbela in Trot, srečnega pa zdravga, ne? Matr sem budala, sem bla tam, pa sem čisto pozabla izkoristit priliko, da bi se s Trotom lupčkala la novo leto. Ha ha ha. Drugič pa razmišlaj še kaj drugega, kot samo to, ali je tvojmu z Bubamaro lepo, ali ne.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 12:29:58
|
|
|
|
Bubamaraa
|
to sploh ni dvoma, da bi kermu od naju blo kej hudo....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 12:33:49
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Vidim, da vam spet dogaja...
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 12:52:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Vidim, da vam spet dogaja... Podpis.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 12:58:03
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Vidim, da vam spet dogaja... kom dogaja???
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 13:16:15
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Vidim, da vam spet dogaja... kom dogaja??? Vam, bodoča gospa!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 13:18:59
|
|
|
|
Bubamaraa
|
jst nč ne vem.... punceeeeeeeeeeeee jejjjjjjjjj letossssss bom postalaaaaaaaaaaaa gospaaaaaaaaaaaaaaaa..... kolk je to fajn rečt...da se letos poročim in ne drugo letooooooooo....... p.s. najbolj je pomoje vesela Hotka
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 13:40:46
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa vglavnem sem glih kar od hotkinega dečkota, ki sem ga tolk izmučila, da tud do sape ni pišel... in ga morm kar pohvalt, da je tista sexi ritka zelo polna energije....bravo od hotke dečko.... pridem naslednjič spet ko boš sam doma.... Jst bi bla na Hotkinem mestu jezna, pa nisem zamerljive sorte. Ziher bi na njenem mestu zašvasala D gor deviške hlače in ga zaprla v stolp...kot je bla zaprta zlatolaska. Pol pa bi vidla Romano kok se smuka okol stolpa. Dvomim, da ma D tok dolge sramne dlake, da bi jih spustil iz okna Romani na tla, da bi le ta splezala po njih
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 13:43:57
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja zdej je pa res začel tuki dogajat... Hotka reč dceu, da se slučajn ne bi spodi kej začel brit..ziher je ziher...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 14:41:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa p.s. najbolj je pomoje vesela Hotka Ja res, ker zdej se pa full sekiram in prov spat ne morm od skrbi.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.1.2008 15:25:37
|
|
|
|
Angellina
|
Ok zdej mam pa dost. Se pa same pogovarjajte.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Katero ime za fantka?SadrikaKatero ime vam je lepše?Tilen (
50%)
Aljaž (
50%)
Število vseh glasov: 404Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!