issa
|
pozdravljene! no danes smo že bolje,no vsaj jaz,..ni me glava bolla kot včeraj,tako da sem bila že veliko boljše volje, ..volja je bila dobra mogoče, ker smo končno dobili novi računalnik,ki smo ga teden dni čakali.Zadevica je full super,hitra, ...še sreča da imamo prijatelja ki se s temi računalniškimi zadevami (widowse naloži,office,....) dobro spozna in nam je vse naštelo tak kot treba,.ker drugače bi morala malo čez sto evrčko plačat,če bi hotela da nam to oni (nem delala reklamo za trgovino) naredijo....tako da imam vseeno ve gor kar potrebuje in kar sem tudi hotela.... drugače smo imeli gužvo pri nas doma..imeli smo mojstra na obisku,ki nam bo nek "šalter" za centralno menjal,ker baje neki ni vredu narejeno ker peč greje preveč,.in posledica seveda prevelika poraba olja,kar pa našo lastnico totalnoma šokira,..hm samo če se spomnim,da nam spet zmanjka olja,kot se je to zgodilo pred parimi tedni,me prime groza.. ja verjamem da ga še ne iteresira,.saj našega tudi nebi,če nebi bilo tak glasno,..no vbistvu če nebi bilo muzike,ali pa da vsaj neki cingla,cvili in svetlika zudi nebi pogledo..... no zdaj je zaspal,danes začuda niti malo joka zdaj ga že kaka dva tedna navajam da sam zaspi,...pa opažam da se je kar hitro navado..na začetku je jokal kakih pet min,včasih sam tri,....ok priznam včasih potegnil tudi čez petnajst,ampak zdaj pa brez,..hehe vsaj sosedi nebodo mislili da mučim otroka ...... nič,grem malo še pobrskat naokoli po forumu... lepo se imejte!
|