|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: štarjerke
20.1.2008 18:50:13   
saskija
moj je 6.8.2007, stanujemo pa v hiši pod  pekrsko gorco in se tam tudi pogosto sprehajam.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 726
20.1.2008 19:04:59   
issa
heh moj pa 7.8.06..ja jaz pa sem na kamenškovi,..se pa tudi pogosto sprehajama z anejejm tam okoli,.in včasih naju dragi tudi spremlja(danes prvič)user posted image user posted image user posted image ,ko je pač doma,..drugače pa se okoli hiše veliko podiva naokoli,..ali pa muce naganjama,..user posted image user posted image user posted image to je novi šport pri nas...user posted image user posted image user posted image user posted image sam mačke se nena pogosto strinjajo z pravili tega športa.-.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 727
20.1.2008 20:35:10   
Laubica
Hvala za lepe željeuser posted image ,no še malo pa bosta ugotovili da se poznatauser posted image user posted image user posted image -boge mačkeuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 728
20.1.2008 21:26:54   
saskija
issa ziher se sprehajaš, sprehajata mimo naše hiše- ko sta dva dvojčka barvna  zraven kamenškove-polančičeva in preganjata našo muco piko. mi imamo zeleno hišo in tri otročke.user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 729
20.1.2008 22:38:43   
issa
heheh,ja vejetno se kar pogosto mimo sprehajama,...jaz sem tista mama ki ponavadi vpije "nee anej pusti,..."" ali pa "pridi no,daj ,..anejjjj",..user posted image user posted image user posted image ok no se kdaj pa kdaj pa lepo hodi,(poudarek na kdaj),..heheh mačke pa lovimo večino tu pri naši hiši,najbolj nastrada naš čupi,pa tri črne mačke ki so same prišle,pa se motajo tu okoli........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 730
23.1.2008 18:00:03   
issa
pozdravljene!
hej,..ja kje pa ste vse??
jaz sem bila danes v celju,pa je bil pravi dolgčas na tem sejmu za up podjetja,..razen no sončka,ki je bil tako lepi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hm saskija kaj to je tista hiša ko je ena stran zelen druga pa ne?hehe sem včeraj na sprehodu malo pogledla,.....user posted image user posted image user posted image user posted image  tak malo.....
in kako ste ostale.......če je kerauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 731
23.1.2008 20:33:36   
aischa
ojla štajerke

sem si vzela malo časa za vas, se cele dneve pridno učim ker imam 29 in 31 izpite na epf maribor.

in kako kaj rastejo vaši otročički.

naša je že pravi user posted image  ko je sama ali pri babici se lepo igra.
ko pa mene zagleda pa je celi halouser posted image  takoj bi se cartala in samo na rokah pri meni bla.

se grem nazaj učit drugače ne bom nikoli te šole dokončala

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 732
23.1.2008 20:50:32   
Laubica
Pozdravljene-mi smo dosti na sončku-ponoči mi ga pa nekaj sračkal-celo noč nismo spaliuser posted image user posted image Jutri ima točno 3. meseceuser posted image user posted image user posted image po mojih merah ima 61.5 cm in 6700guser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 733
24.1.2008 16:57:14   
LEA27
oj evo še mene po dolgem času,mi smo tudi većinoma na sončku cele dneve,zdravi smo-hvala bogu!in kako  kaj ve?upam,da uživate v teh lepih dnevih!
lp

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 734
24.1.2008 20:09:45   
issa
ojla!!
matr sem raz.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem tako veliko sporočilo napisala,pol pa seveda vse nekam izgubi......mislim.......user posted image user posted image user posted image ........

tako da zaj nem več tako veliko napisala in se bom držala bolj na kratko da mi se slučajno ne ponovi,in se vse izgubi,nekam..............................
ja vreme je res lepo,samo še topleje bi lahko bilo!!! mi smo malce bolani,je naš tamali včeraj zvečer dobil vročino tako da je bila danes doma,.tečen ko sto user posted image user posted image ,...

aischa držim pesti da ti bo šlo na izpitih vse po načrtih,.....user posted image user posted image user posted image

laubica se bo,..bote pa danes tolko bolj spali,.(upam)....imaš pa velikega pikecauser posted image user posted image user posted image

lea živjo,..lepo da ste vsi zdravi,..upam da boste tudi ostali,...in kako kaj mala?

nič rekla sem da bom kratka....user posted image
lepo se imejte....

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 735
24.1.2008 21:46:30   
saskija
ja issa naša je zelena hiša.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 736
25.1.2008 11:52:32   
issa
no saskija te sma pa sosedi....user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo pa za vašo hišo,mislim naša je taka bela,..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in ostale kako ste....naš mali še vedno smrka,kašlja in kuha...user posted image user posted image user posted image user posted image tako da ne moremo nič ven...pa tako nena rada notri čepim,..user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 737
25.1.2008 17:12:28   
Laubica
ISSA-pozdravite se user posted image user posted image user posted image -sem vama rekla da bosta ugotovili da se poznatauser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 738
25.1.2008 17:42:44   
issa
user posted image user posted image  hvala laubica......samo se ne poznama,..smo se komaj pred kakima dva meseca sem preselili,..tako da poznam samo sosede na levi in desni strani in tiste ki sko s hodijo čez dvorišče,...user posted image user posted image user posted image
drugače pa še ne poznam ljudi,......
in kako ste vi laubica?zdravi vsi?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 739
25.1.2008 18:59:46   
Laubica
Ja hvala -sem bila jaz prejšni teden virozna-tak da -dosti mamo zdaj tega sranja-gremo v nedeljo na morje in mormo bit zdravi

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 740
25.1.2008 20:40:25   
issa
na morje......................uhhhhhhhhhhhh ja to bi jaz tudi šla.....
ti zavidam malouser posted image user posted image user posted image ..
kam pa greste?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 741
27.1.2008 8:50:57   
issa
hojla!
ja kam pa ste vse šle.....user posted image user posted image
hm midva z malim že skačema naokoli,on res poskrbi da imam dovolj dela ali pa da nebi slučajno imela kaj prostega časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
in kako ste ve?
no nič lepo nedeljo želim,imejte se fajn ne glede na vreme!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 742
29.1.2008 21:05:07   
issa
khmmmm...sama držim tale temu pri življenju.....user posted image user posted image user posted image user posted image
hehe malo heca.... ja kje pa ste vseuser posted image  laubica ste že šli na morjeuser posted image

hm jutri pa te imamo zadnjo posvetovalnico,..tako da bomo vidli točno koliko smo težki in kako smo kaj zrasli!!!! hm edino cepljen verjetno ne bo ker je prehlajen,..no bomo vidli..
in ostale kam ste pobegnile?user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 743
29.1.2008 22:10:16   
madejka
Zadnjo posvetovalnico issa? A to je pri enem letu?

Jaz priznam da kar pozabim prebrat štaRjerkeuser posted image user posted image

Naš tud zdaj ni bil cepljen, ker je dobil full alergijo na bogvekajuser posted image Zdaj pa mormo poklicat... Pa kri mu bojo vzeli pa vrečkico mu morm gor navezat na lulekauser posted image

Issa, saskija jaz sem bla pa 10 min peš od tam doma prej... zdaj smo se pa v Miklavž preselili pa nobene ne poznam tuuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 744
30.1.2008 11:32:29   
LEA27
oj po zdravček še od mene!mi smo ok jaz malo bolj napeto se pripravljam na izpit,ki ga imam v petek(za avto),no upam,da mi tokrat rata!v soboto pa je pustna sobota,kaj bote kaj maskirale malčke????
lp

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 745
30.1.2008 21:02:22   
issa
oj!
kako smo kaj dame?
no mi smo imeli danes posvetovalnico, hehe danes smo bili zadnjič,..pa je naš tako kričal,da so zaradi njega še vsi ostali malčki začeli,...user posted image user posted image  no ja morem priznat da je bil totalnoma tečen že zaradi tega ker on ponavadi ob tem času tako spi,da ga niti bomba nena predrami....

ja lea držim pesti za v petek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in upam da bo ratalo.......

ja sem malemu glih včeraj kupla kostumček,tako da bo letos dinozaver,..user posted image user posted image user posted image  glasen že tak je za enega dinozavra...user posted image user posted image
in grete kam za te pustne prireditve? majo kaj pametnega v mariboru?
lp!!

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 746
1.2.2008 8:42:35   
LEA27
oj samo da nA hitro javim naredila sem izpit za avtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
no naša malecka pa ma spet vnete uhice tak,da jemljemo antibiotik in ne vem če bomo jutri kam šli pustovatuser posted image !
no,lepo se mejte tisti ki greste

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 747
1.2.2008 13:24:28   
issa
lea čudovito...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam,sem že zjutraj študirala nate..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja mi tudi verjetno nemo šli,ker je pač prišlo neki vmes....ahhhh ja.bom pa si jaz z tamalim naredila lepo in boma par krofov pojema z kakavom,..njami!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja lepo se imejte.....

pa lea glej da tvoja lea hitro ozdravi.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 748
1.2.2008 19:31:24   
nanalu
Sem iz okolice Maribora.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 749
1.2.2008 19:57:57   
issa
oj nanalu!!!s kere okolice pa?user posted image

(odgovor članu nanalu)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?