|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: štarjerke
14.12.2007 20:33:25   
Laubica
Še tu te moram vprašat -kako nas nisi videlauser posted image user posted image user posted image Me smo se pa stegovale in gledale kje boš prišlauser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu adrijana1)
Neposredna povezava do sporočila: 651
14.12.2007 20:38:54   
adrijana1
A ni ena tudi imela  ULT.KOL.MI  do evropa.... sploh nismo prišliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 652
14.12.2007 20:41:13   
Laubica
Ja Duskamb ki je bila z nami na kavi

mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 653
15.12.2007 9:22:52   
madejka
Laubica verjamem, da se že v salonu načvekašuser posted image Se mi zdi, da so saloni glih za to narejeniuser posted image Je pa to čisto drugačen čvek ja. Vsa nekaj skupnega imaš s sočvekalciuser posted image

Lea full je lepo ko sneži! Pa dans se je blo tak lepo zbudit v tako jutro. SOnček in sneg!user posted image Sicer snega kmalu ne bo več...

Kako ste dans? Naša noč je bila kar znosna. S tem, da ati še spi, midva sva pa od pol osmih pokonciuser posted image Kaj boste dans počele? Jaz morm letno obutev spravit pa zimsko ven datuser posted image Cote sem že uspela!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 654
15.12.2007 10:48:46   
LEA27
dobro jutro!MI SMO PA DANES RES DOOOOOOOOOOLgo spali do 10.00 tak da sem se po dolgem času prav pošteno naspalauser posted image ,zunaj lepo sije sonček ampak je ka rmrzlo kolk sem šla na balkon pogledat!

se pišemo grem nekaj pozajterkovat!
se pišemo

Neposredna povezava do sporočila: 655
15.12.2007 19:34:58   
Laubica
user posted image
To je pa Disney jelen-Rudolfuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 656
17.12.2007 19:42:47   
Laubica
HALOOOOOOOO      user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 657
20.12.2007 17:04:25   
Anonimen
Zakaj jaz vedno zamudim, ko Štajerke čvekajo. Imam pa res smolo.user posted image

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
20.12.2007 17:27:15   
madejka
Ah duška ti kar kaj napiši. user posted image Kaj počneš? Darila že vsa kupljena, zavita? Voščilnice poslane?

Jaz se ubadam še z zadnjimi voščilnicami, da grejo še dans na pošto... tezensko seveda, ker do sedmih mi ne bo ratalo pri totem mojem pišeku tu zravnuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 659
20.12.2007 17:57:32   
Anonimen
Darila so že kupljena, skrita po omarah, moram pa kupit novi ovojni papir, ker tega, ki ga imam so otroci slučajno videli. In da nebo sumljivo....moram po novega.

Drugače pa se sedaj psihično pripravljam, da bi pomila posodo.

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
20.12.2007 18:37:08   
madejka
Duška mi smo pa pred kakim tednom dobli pomivalca!user posted image user posted image
Aha ti že morš skrivat zarad prvih dvehuser posted image Naš še ne ve kaj se dogajauser posted image Samo siten je, ker se mama zadnje čase premalo z njim ukvarja... mislim grdo... namesto, da bi se zdaj v tem času več ukvarjala z njim.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 661
20.12.2007 19:06:55   
Laubica
Halo-končno ste se zbudile upam da se ne bom spet sama z sabo pogovarjalauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 662
20.12.2007 19:08:21   
Anonimen
Midva že krepko razmišljava o pomivalcu. Prvo sva govorila, da ga bomo kupili, ko gremo v večje stanovanje, ker nama je žal rezat element v kuhinji. Zdaj, ko nas je pet, pa mislim, da je bolj pametno, da režemo element, kot pa čakamo na novo stanovanje.

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
20.12.2007 19:39:16   
Laubica
user posted image mislim da sta se res prav odločilauser posted image jaz ga imam od kar sva skupaj-10let,ker kot otrok sem doma mogla vedno samo jaz in to 3x dnevno umivat posodo in sem se odločla da je to prvo kaj kupim za svoj dom-in je res bilo

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 664
20.12.2007 19:46:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

user posted image mislim da sta se res prav odločilauser posted image jaz ga imam od kar sva skupaj-10let,ker kot otrok sem doma mogla vedno samo jaz in to 3x dnevno umivat posodo in sem se odločla da je to prvo kaj kupim za svoj dom-in je res bilo

To sploh ne dvomim.user posted image

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
21.12.2007 11:06:47   
madejka
Tud jaz sem vedno pomivala posodo pri nas doma, brisal pa jo je brat. Bognedaj da bi blo kdaj obratnouser posted image Ampak mi ni bil problem, sem si naštimala muziko al pa prisilila koga da se je tačas z mano pogovarjaluser posted image Ko sva se pa z dragim poročila pa sva imela zmenjeno, da tisti ko kuha, ne pomiva. In tako sem se kao losala pomivanjauser posted image Ampak se je prevečkrat zgodilo, da je posoda čakala 3 dni (!!!), da se je dragi spravil pomit in ko sem rekla, da mora kosilo domov prinest, ker nimam več loncev je pa koj pomiluser posted image user posted image user posted image
Duška a se kmalu selite al je še bolj to v mislih?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
21.12.2007 12:08:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Duška a se kmalu selite al je še bolj to v mislih?

Pri mami v hiši imamo veliko mansardo cca 100 kvadratov, voda, pa cevi za WC in centralna so že potegjeni do gor, ampak zdaj prvo kupujemo večji avto, ker nas je 5. V 2008, bomo izgleda delali streho. To pa je že začetek.

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 667
21.12.2007 17:28:16   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
21.12.2007 18:26:08   
Afnica
Duška...mi smo pa to investicijo imeli lani-letos (cel čas nosečnosti user posted image  ). Tudi 110 kvadratov v zgornji etaži. Streho smo delali leto prej. Full strošek, pa nič za videt. user posted image
 Instalacijo sva pa vse posebej delala, ker sva želela svoje račune. Tudi vhod sva dala ekstra. Je pa res, da je to dodaten strošek. No, sedaj sva pol leta not in nam je spustil spoj na cevi za centralno. In to v podložnih. In je blo treba štemat sredi dnevne sobe. user posted image  Moj dragi- majstor je vse zrihtal. user posted image  Jaz pa še nisem čisto vsega praha pobrisala. user posted image  

No, pol sva se pa še malo spufala in kupla družinski avto. Po moji izbiri. user posted image  Z dvojčki je  vsak avto premali. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 669
21.12.2007 20:23:08   
Laubica
Tudi mi smo mislili da bomo spomladi lahko delali mansardo pri tašči-pa je letos neki novi zakon prišel ven in imamo že preveč zazidano glede kvadratov parcele in NE SMEMO NAREDIT MANSARDE NA SVOJI HIŠI IN PARCELIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako sem žalostna da vam ne morem opisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi mi bi pol imeli čez 100kvadratov,otroka vsak svojo sobo,midva veliko dnevno z kaminom in veliko teraso,likalno sobo  in spalnico,kuhinjo in kopalnico-ZDAJ PA SE BOMO STISKALI NA 54 KVADRATIHuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V 2 SOBAH,kuhinji ,kopalniciuser posted image user posted image user posted image user posted image Ali pozna kera koga da bi mi kaj lahko pomagal?Nočemo pa na črno gradit ,ker imamo šarf sosede

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 670
21.12.2007 22:00:19   
Afnica
Za to pa prvič slišim. A bi morali spreminjat konstrukcijo- dvignit streho?

Mi imamo na 110kvadratih 2x otroško sobo, spalnico, wc, pralnico, kopalnico, računalniško sobo, kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo- tudi čaka na kamin (sfalilo dinarčkov), predsobo in hodnik.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 671
22.12.2007 10:00:24   
Anonimen
Joj Afnica, malo si me prestrašila.

Naša mansarda je genialna. Ker je hiša - dvojček, je nosilna stena med obema hišama in imam možnost imet glavni prostor (kuhinja, jedilnica in dnevna) v enem (mere 5x10m). Zaradi višine strehe, lahko nad tem naredim dve otroški sobi cca 4x8m (skupaj), potem pa je prostor še za spalnico, eno sobo in kopalnico. Pralnico pa imamo v kleti.
Edino kar bi posegali v izgled hiše, je ločen vhod. V pritličju živi mama, v prvem nadstropju brat, mi pa bi bili na vrhu. In imamo veliko dvorišče.

Ampak prvo avto. Nagledali smo si TOURANA.

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 672
22.12.2007 20:17:58   
Laubica
Za to pa prvič slišim. A bi morali spreminjat konstrukcijo- dvignit streho?

Ja dvignit bi mogli za 6 tistih - ne vem kak se rečeuser posted image user posted image ciglov ali kaj že-in ne smemo

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 673
22.12.2007 20:24:24   
issa
Pozdravljene!!
končno sem nazaj!!!!!!!!!!!Po dolgem času (4.mesece brez neta) ko se nisem mogla javit sem vidla da ste se malo kr razpisale,..kar nekaj novih sem opazil (no za mene)user posted image user posted image
spet sem v mb po novem smo na studencih,tako da je veselo biti spet na ravniniuser posted image user posted image user posted image user posted image
in kako smo?
se me kera spomni???user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo se imejte!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 674
22.12.2007 22:40:15   
madejka
Laubica peekolauser posted image morjo komplicirat glih tam kjer ni treba... pri taužntih črnih gradnjah pa nič ne nardijouser posted image

Afnica kaki avto ste pa kupli?

Duškamb uuu kak fajn bajticauser posted image Avto je pa kewl!

Issa glede na to, da si ti odprla ta forum bi te menda skor mogle poznatuser posted image user posted image
No, jaz sem bolj med novimi pa te ne... Kje ste pa bili? Selili ste se al zakaj te ni blo?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?