Anonimen
|
Čvekeeeee! Kolk ste našrajbale! Sem že celo kavo spila, sam da sm se prebila čez use! Mi smo še kr balavi, nosek zabit totaaaalno Men se že mesša od fiziološke, nisite in pumpice. Aja - pa sesalca mam poln kufer, ker enkrat ko se prižge, rabimo celo večnost da ga ugasnemo. Zakaj? Zato, ker Alen tolk obožuje sesalec, da ga niti pomotoma nesmem ugasnat, je kr tak jok, da dihat ne more. Pa centrifuga je tud zakon, ja! KAJ SO HECNI IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jasna a ste že OTVORILI SEZONO LOVA NA ????? Mi še nismo debateral o tem.....trenutno mam filing d mam od službenega stresa res eno vnetje in v pondelk pokličm G na grem spet na tehnični pregled, da bo mir. Mah, glih resno sezona še ni odprta. Malo se "špilamo" Če bo, bo. Itak vam sporočim use. Sam mene je zdej kr naenkrat ful strah. Mater, brez službe sem, samo moj dela, enga že imava, drug bo to leto na poti (upajmo), cene skačejo gor ko nore, službo je vse težjedobit in obdržat... Ma ful me je strah, res! Sem mojmu danes neki omenla, pa je popi Ker js si vsak mesec drugač namislim Pa še Alen je bolan, tak da mi je verjetno tud to mal zbilo voljo...neprespane noči, jokec, tečkec... Sej bo! Mateja ti nč ne boš čakala! Midve boma na naslednjem forumu tud skupi! Mater babe, me ja ne bote pustile same!?!? Kera gre z mano? Hitr se pofočkat! Moja dva tulita po dnevni! jooj kok sta hecna! Menda se lovita, tamali je v hojici. Ja - nobena mi ni odgovorila - A KATERa UPORABLJA HOJICO??? Ja, čestitke vsem ki praznujejo! Naš je tudi praznoval, sam mi smo kr malo za vami - 28.12. je imel polnih 10 mes. Cajt gre... Nč, morm it, ker mam ene 3 žehte za oprat pa posušit. Sem učeri mal štrajkala, pa še obisk smo meli, zvečer se mi pa itak ni dalo. Se še javim pol kasneje, če bo slučajn kaka matineja!
|