Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 11:58:01
|
|
|
|
pikecpokec
|
Evo, poročilo z našega izleta v Ikeo: kupla same pi je, od okraskov za smrekco (letos bo črno-rdeča), do nekih dribnih gospodinjskih zadev, stolček Antilop, en gugalni konjiček, eno igračo, neke košare za igrače pospravljat... V gravnem, nč konkretnga, pa takoj čez 100 ojrotov. pol smo šli pa še v seiersberg, pa sm si kupla 3 majce. to je vse. gal ni dobu nič ker ma vsega dost in preveč! pa itak mu vsi neka darila nosijo, tko da ne rabi še od naju. S tem je naše nakupovanje zaključeno. darilca sem nakupila, zdej se še sam za mami spomnem, pa mamo vse.
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 12:01:41
|
|
|
|
maya5
|
Hvala, maya5. Sem šla pogledat, pa ni nikjer v Celju ali okolici . Škoda! Pošji jim mail in lahko začnejo tudi v Celju- nam je ratalo tkao pri nas zrihtati:)
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 12:06:09
|
|
|
|
pikecpokec
|
a res? no, bom probala. ker bi blo res fino
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 12:22:01
|
|
|
|
Darca_k
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 a ktera ve, če sev avstriji dobijo kaj bolj ugodni jogiji za posteljico dimenzije 120x60? Atena mi smo dali 25EUR v Toysu za ta jogi, ki je pa ful v redu, ker se da zložiti in je prav fajn, če ga uporabiš v prenosni posteljici. Je pa rdeče barve, od medveda pu-ja. Imajo pa tudi Hauckovega modrega za isto ceno. No mislim da je bil takrat naš v akciji, da drugače stane 30EUR. Izgleda pa tako, samo da je rdeč s črtami (rumenimi...): http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop/DE/Product/890127?PID=Preisroboter&et_cid=18&et_lid=49381
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 12:30:17
|
|
|
|
Darca_k
|
To znoriš kakšne cene imamo pri nas!!! Sedaj sem se sprehajala malo po zgornjem naslovu in sem videla, da imjo Romerja - enakega kot smo ga kupili mi v Baby centru za okoli 225 EUR, v Nemčiji za 170 EUR!!! Znoriš kako pri nas baby trgovine služijo....
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 12:31:19
|
|
|
|
Darca_k
|
Pikec pokec ČESTITAM za opravljen izpit!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 13:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Darca_k se strinjam glede cen! Sej je itak brezveze komentirat njihov status življenja, pa po drugi strani naš? Pikecpokec Mi smo imeli noč katastrofalno... Alen se je zbudil ene 500-krat Pa včeraj ga nisem mogla js uspavat. Je mogu moj posredovat. Šele ob 23.30h je omagu. Sm mislila, bo vsaj fajn spal do kakih 8-9h Ja veš de... Že ob 7h sma bila auf! Danes mam kvoto že narejeno. Ne mrdnem niti s prstom več! Alen je zaspal, grem js tud mal poležat pred TV. Se vidimo kasneje!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 13:41:22
|
|
|
|
Bubilu
|
PikecPokec:
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 13:47:07
|
|
|
|
malecka_mateja
|
oj! kako? pikecpokec čestitke pa tdu za poroko mi smo ok!spali samo do 6 pol pa čaga! ma sejbo bolje! zdaj smo se potepali zdaj pa spet gremo!takje to!lepo nam gre
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 14:09:25
|
|
|
|
atena777
|
Koluzmbo a si tukaj? Pridi na MSN, da se nekaj zmeniva!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 14:25:43
|
|
|
|
atena777
|
Mi smo danes tudi prespali celo noč! 7h-8h!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 14:39:52
|
|
|
|
ribicau
|
Alo! Mi pa nimamo te sreče zadnji teden, da bi lepo prespali noč....kr nekej se premetava, pa zajoka ampak v trenutku tud zaspi nazaj - tolk, da se jaz zbudim! Spala je danes do 8.45 (od 20ih), pa potem je šla 11.20 spat za 30 min, pa je bla ob 14ih že tko zaspana, da sem jo kr spat dala. Tud jest noče kej dost, tko da sem ji pred spanjem zdele dala kr flašo mleka, da je vsaj nekaj. Vročine nima, mogoče je kakšen zobek na pohodu, kdo bi vedu.... Zdele sem zamesila kruh....sem že včerej zvečer enga spekla in mi je tko dobr ratal, da še nikol do zdej, pa niso bli prejšnji slabi....sem ga pojedla polovico, pa še moj ga je za zajtrk jedu in sem zdele kr skup mogla vržt za še enga! Dons me pa dragi pelje na hokej...a ste mi kej fouš? Evo pride merkat moja mami!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 16:33:44
|
|
|
|
atena777
|
Hojla, ravnokar Kolumbo gengigel prinesla. Sva ugotovili, da moramo nujno eno žurko februark izvesti. Mexico. Večer za mamice. Brez debate o tem kakšne barve kakec ima njen . Ženski trači dovoljeni . Sva prou fajn podebatirali. Darca_k jaz sem mislila jogi za normalno posteljico, ker bomo likvidirali stokke do 3 leta starosti, ko je lahko že brez ograjice. Drugega nič ne bi kupili. Škoda ker sem šla v Ariel po stolček in dno za prenosno posteljico. bi šla raje v Celoveh. Pheh. No se vidimo. pa-pa
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 18:43:31
|
|
|
|
Darca_k
|
Sorry Atena, nisem vedela . No naš mali je trenutno pri babici, sem imela popoldan off in letala od banke do banke. N e moreš verjet, na Raiffeisen so mi zadnjič nekaj narobe sprovedli (of couse v mojo zgubo - prodali in še enkrat kupili iste sklade, namesto prenakazali na druge), na NLB so se pred leti zmotili pri izplačevanj obresti na Modrem varčevanju (in to večini Slovencev - tudi meni), na NKBM pa so mi nekaj mučkali pri kreditu (seveda v mojo škodo) - no k njim grem v ponedeljek, pa magari se ... Sedaj pa grem še malo k , saj ponoči spet dela, midva z malim pa bova spala pri babici... Upam, da bo takšna mirna noč kot včeraj - po dooolgrem časi spet spal od 22:00 do 8:15 (le dva krat sem ga mogla obrniti ponoči - vedno ima glavo pri nogah in obratno...). Lep večer in mirno noč vam želim!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 19:29:41
|
|
|
|
Bubilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Darca_k (le dva krat sem ga mogla obrniti ponoči - vedno ima glavo pri nogah in obratno...). Lep večer in mirno noč vam želim! Jst pa Maja kr pustim, ker se itak nazaj obrne.
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 19:31:16
|
|
|
|
helimaša
|
Darca_k ti je mogoče kej uspel poslat?no sej če nisi ni panike.ko boš mela čas. pr nas pa nč novga.ponoč že ful dooolgo nismo spali celo noč tko da sm že pozabili to zgleda.jutr pa peljemo našo princesko k moji mami da bo tm do nedelje.midva pa greve zvečer na žurko in bom lahko v nedeljo spala malo dlje uf...že dolgo nism.nč punce uživajte.mi Maša tolče po tipkovnici in pljuva po njej tko da ne morm nč v miru napisat papa
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 19:44:04
|
|
|
|
Bubilu
|
Maj spi, jst sm se full najedla, zdej pa še kekse mažem, mojega je pa vrglo pred TVjem . Zdele še mal pobulim eno serijo, pol grem pa spat. Upam na mirno noč...
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 19:46:27
|
|
|
|
malecka_mateja
|
evo mala pravkar zaspala! sma se potepale pri neni boterci!je blo prav fajn! no in kdaj čaga???? kolumbo zakaj ne zvečer?sej pa maš tastarga bo on merkal maja? no kje ste vse? atena najcenejši jogi maš na sončku!zdaj je v akciji za nekje starih 6000 sit!poglej!tisti z kosoovim jedrom!mi ga imamo in je super! pa še lep je z edvedki
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2007 20:03:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 20:05:37
|
|
|
|
DeMer
|
Ojla! Kaj je to zdej z našimi februarčki, da nočejo spat ponoči? Mi mamo tud ibunge. Sploh ne vem, kaj ga je zdej pičlo. In ker se mi ne da 100x ustati in v njegovi sobci viseti in ga božati, ga nesem k nama! NAPAKA!!!! Hm, ko se pozdravi, bomo porbal nazaj na stari ritem priti. Kako? Hmmmm Kmal bo služba, pa ne bo fino, da bom hodila k zombi. Drgač pa še kr smrkamo in kihamo. Sej ne vem, kaj je zdej to. A je tak vreme? Jest sem čist zmatrana. Ja, party bo, a ne? Kje? Kdaj? Predlogi: - LJ, mexiko - MB -..... GLASUJMO! Atena, kaj so vam prenavljali? In kako je zdaj? Pikecpokec, a vidva se bosta poročila januarja 2008?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 20:07:10
|
|
|
|
DeMer
|
Atena hvala za super kavico, res se mormo kej dobit v veselem Decembru Hitr poročat, kje sta ga žurali!!!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 20:11:04
|
|
|
|
DeMer
|
se hecaš..Maj zaspi samo pri babi, ker ga nosi in mu poje kot CD player oz đuboks s tisoč in eno pesmico v sivih celicah Hm, pri nas pa je tako, da pri meni noče zvečer zaspat, ker je navajen, da ga daje oči spat. Ko pa on ne more, pa men norčije zganja.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 20:14:14
|
|
|
|
pikecpokec
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Pikecpokec, a vidva se bosta poročila januarja 2008? Yes. najverjetneje. še ne vema točno, ampak če bo župnik hotu brez da imava tečaj za zaročence, pol se boma 19. 1. 2008. drugač pa....hm, prvi tedn aprila. sej to bo čist majhna ohcet. sam kosilo, pol pa še torta pa domov. nočema nekih ceremonij, zato pa tud ne rabiva ful časa za organizacijo.
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 20:22:01
|
|
|
|
DeMer
|
Yes. najverjetneje. še ne vema točno, ampak če bo župnik hotu brez da imava tečaj za zaročence, pol se boma 19. 1. 2008. drugač pa....hm, prvi tedn aprila. Zelo fajn župnik je v Tunjicah nad Kamnikom in on sigurno ne bi težil glede tega. MI smo imeli za krst ene 20 min predavanj, pa še to je take ven metu, da smo se mu skoz smejali.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 7.12.2007 20:26:58
|
|
|
|
pikecpokec
|
Sej načeloma sma se že zmenla, sam morma it še enkrat k njemu da se dokončno in fiksno zmenimo. na un tečaj boma šla pa februarja. ker je drugač glih tist vikend ko bi se poročila. pol naslednje tri vikende moje mami ni ker gre v Ekvador, pol je postni čas (nema poroke), pol je pa že april. tko dolgo se pa jst ne mislim ukvarjat s pripravami, o ne! v glavnem, upajmo da bo možno!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?