Februarka08
|
Dobro jutro še iz moje strani... Sem vas že včeraj zvečer malo brala, danes nadaljevala, ampak ste tooooooooooolk čvekale, da je težko sledit. Sva šla učer popoldne v BC po zadnje detajle za našega in punce, zapravla sem 150€!!! Me je skor pod pult vrglo. Ok, saj je bil samo jogi 60€, ampak vseeno. Groza. Naj se že neha. Pa še koš za plenice morva kupt in baby fon... Koš za plenice bom kar naročila za darilo, če se bo kdo ponudil . Končno sem kupila tudi kompletek za iz P, ostalo mi pa ni pustil. Kok je smotan. Pa saj imaš vsega dovolj, skoz poslušam... Pa še to imam vse izposojeno... K sva pa dam pršla, sva se pa spomnla, da sva pozabla vzet podlogo za previjalno, pa že izbrano sva mela... Tko da morm zdele poklicat in jo rezervirat, ker je bla ravno prav velika in sploh fajna. No, pa bo še to 20€, pa še dekico morm kupt pa še eno brisačo za kopanje... Ampak to pa ne v BC, je predrago. Bom že nekje staknila. Tud jest perem že drugi stroj cunj, enega sem prižgala že ob 5-ih zjutraj,ker spet nisem mogla spat... Imam cel stroj tetra plenic, so že v sušilcu, potem pa likanje.... O, groza, to bom naveličana... No, bo vsaj za mano. Meti, boš videla, da bo vse ok z diplomco. Na kakšno napako in pripombo se pa kar pripravi, jaz sem se premalo in sem bila potem šokirana. Ampak, saj bo. Važn da imaš že tolk spisano. Sem prebrala tudi, da ste za jotico sestavine skup dajal... Jest bi jo tud... Midva prakticirava samo kakšen org.. sem pa tja, ki pa Meti, nič ne povzroča odpiranja ali mehčanja MV ali karkoli... Tako trdi Pušenjak na svojem forumu in to je že parkrat povedal. Pravi, da je orgazem dogodek v glavi in nima nobene povezave z . No, vsaj upam. Jao, samo čvekam... Zdej bo pa počasi treba začet delat. Vas še kaj preberem, čeprav mi zih ne bo dolgčas danes. Dobro, da je kosilo že narejeno (jota ).