lucika
|
dobro jutro tudi od naju z ajdijem. razdirava smrekco (smo bombone ze itak pojedli, pa čist nobenega čara ni več, ko je konec novega leta...). pa še malce nam je napoti..... pa še čas imamo danes, drug teden pa ne vem, če bo čas za dihat. ko pa nisem navajena... pa kruheca namakama, da narediva popečene kruhke. ima mama ful rada, mali pa tudi, samo redko se spravim to delat... ati je spet priden na hiški, kaj pa drugega... ma, zdaj se samo dela, pa nič ne vidi... sem že slišala kaj od tega ,sam verjela ne.... malo moram plan naredit, kaj vse je treba k babici preselit. pol omare, kako flaško, plenice, stolček za hranjenje; ga imamo mi itak za okras, njej se pa še zdui, da ga bo obdržala not. hm, vsaka ji čast, če ji rata...kaj se še sploh rabi? aja, kakšno drugo igračo, ker one tam niso zanimive, naše pa tu niti ne... kaj še, kaj še? hja, gremo dalje; potem pa še na en sprehod...samo še nisem glave ven potisnila, neke mokre šipe imamo, ne vem, če ne dežuje. mi pa okna tak vsrana, da ne vidim:)
|