|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
4.1.2008 13:58:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: altati

pikapolona- pršice je pozimi veliko več.....si na to pomislila? Mene ravno to draži....
Daj vztrajaj na pregledu krvi in napotnici za alergologa. Res! Ne daj se!

sam a ni tko da bi potem skoz pokašljevala...pa v njeni sobi ni talnih oblog...pa tudi drugje jih nimamo..ima 5 pliškotov, ki ne spijo z njo v postelji......nebom še kuj panike z alergologom zagnala...joj upam da niso pršice teh se ne moreš izogibat

pršice so tudi v posteljnini, jogiju, povštru, kovtru.........

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
4.1.2008 14:00:27   
piskot
dan.

spet ta megla .... aja, naslednji teden gremo k drugi pediatrinji. bomo zamenjali. s tem sva se ze 3×zapela, pa se martin joka ko ga vidi. tako da nobenemu od naju ni vsec.

drugace smo imeli pa ponoci celega vraga. sva ga zbudila ob 00 za antibiotik, potem smo imeli pa 2 uri vesele urice s petjem v temi.

sivkamivka pa ti nisi normalna, kdaj pa vstajas zjutraj?

frrr ja ne vem kako je s tem zadahom. lu je zacela, da je to s kasljem povezano.

glede stolckov in mizice, smo jih pa mi pospravili. prva stvar ki jo je naredil je bila ta, da je stopil na sedez od stola in se zacel guncat na naslonjalo. sva ugotovila, da se ni varno. bomo poskusili cez kaksen mesec ali dva.

lu
zamenjat varovalko.

tasha pozdravite se cim prej. madona, ko vas takole berem, kolk imajo vasi piski vrocine, mi je kar grozno. jaz ze pri navadnem kaslju cist ven padem.
moci, psasa vi tudi cim prej pozdravite svoje pajace.

pikapolona, altati, remy bemtish, spet ta tema ki meni zivce para. nic, mi zdaj jemljemo AB in ga bomo do drugega tedna. zraven mu pa dajem probiotike.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
4.1.2008 14:03:27   
pikapolona2
remy jst sm za vsak najmanjši drek dobila AB in poleg fasala vnetje v spodnjem štuku + drisko...požrla sm v srednji šoli in še nato 3 leta miljon AB pa se ni nič pozdravilo...vse se je samo ponavljalo....enkrat je moral AB zaradi mojega mehurja jest še celo moj dec ker je kao on imel bakterijo ki je okužila meneuser posted image user posted image user posted image .....nato sm malo homeopatija malo način življenja spremenila in od takrat se še nism prtaknila niti AB niti lekadola. Bolana nisem bila pa že fuuul časa....upam da me zdej po križu ne udari ko se tkole hvalim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
4.1.2008 14:12:32   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

pikapolona- pršice je pozimi veliko več.....si na to pomislila? Mene ravno to draži....
Daj vztrajaj na pregledu krvi in napotnici za alergologa. Res! Ne daj se!

sam a ni tko da bi potem skoz pokašljevala...pa v njeni sobi ni talnih oblog...pa tudi drugje jih nimamo..ima 5 pliškotov, ki ne spijo z njo v postelji......nebom še kuj panike z alergologom zagnala...joj upam da niso pršice teh se ne moreš izogibat

pršice so tudi v posteljnini, jogiju, povštru, kovtru.........

zavesah itd.....
pa saj to ni zaganjanje panike ampak odkrivanje vzroka kašljanja.
Meni bi bilo to bistvo!
odkriti, zakaj otrok kašlja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
4.1.2008 14:13:50   
muki1
Pozdravljene.
Še eno urco oddelam in petek svetek user posted image .

Pikapolona, ko sem brala o Brininih težavah, sem tudi jaz pomislila na alergijo. Bodi pozorna. Ti pa verjamem, da se nočeš s tem še soočati, ker si tudi sama alergik, ker veš kakšen križ je to in se bojiš tega, da bi ti nekdo potrdil, da je tudi Brina alergična.
Jaz sem tudi dolgo ,,odlašala,, z Nežinim bruhanjem in bolečinami v trebuščku, ter se tolažila z mislijo, da je črevesna viroza, ker me je bilo na smrt strah iti na teste, saj sem nekje globoko v sebi že vedela odgovor, da je res alergična user posted image .
No, zdaj že korakamo na poti k ozdravitvi in smo že vsi tako not padli, Neža se je navadila, z vrtcem sem se dogovorila za dietno kuhinjo, ravno danes sva se z vzgojiteljico slišali in mi je cel menu prebrala, je bila zelo prijazna in razumevajoča, saj so tudi njej pred božičnimi prazniki odkrili cel kup alergij.
Vsekakor pa upam, da se bo mali Brincelj izkopala iz tega in bo pokašljevanje izzvenelo kot da ni bilo nič.
Držim pesti.

Gael, Miha..... tudi vama in mamicama pošiljam user posted image .

Remy, lepo te je brati. Daj oglašaj se večkrat. Znaš napisati kakšno zelo udarno in te zelo rada preberem user posted image .

Mis, jaz pa ne morem gledati albumov user posted image . Ko odprem album sploh ne vidim tistega kvadratka, kamor moraš vpisati geslo. Ne doma, ne v službi, torej morda šteka RR.

Maxica, najbržbo res od zobkov driska user posted image . Moram ti povedati, da si mi za vzgled in sva se z možekom odločila, da tudi mi prekolesarimo pomlad/poletje/jesen 2008. Komaj čakam na sonček. No, naj bo še prej malo zime in seveda snega, ampak ne predolgo.

Moci, žal ti moram sporočiti, da smo 22. marca zasedeni, ker se bo poročila moja dobra prijateljica, torej če takrat planiraš poroko nas ne bo user posted image .

Sivkamivka, predvidevam, da si naspidirana od sreče, ker v kratkem potuješ v svojo domovino?

Omenjam in lubčkam Altati, Piškot, in fRRRR.

Lu, videla tvojo prošnjo, ti ugodim na ZS naslednji teden, če ne bo prepozno?

@lina, kako kaj zdravje?

Lucika, a si že kaj drislava user posted image  ?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
4.1.2008 14:13:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

frrr ja ne vem kako je s tem zadahom. lu je zacela, da je to s kasljem povezano.

slab, kisel, gnojni zadah lahko kaže na gnojno angino, vnetje grla, slabo prebavo itd...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
4.1.2008 15:37:34   
Anonimen
dobro jutro....

že 15 mesecev se sprašujem, kdaj za božjo voljo bomo mi ponoči spali ?!user posted image user posted image user posted image user posted image  

Danes smo celo noč stokcali, jokcali, se premetavali, kašljali,......za znoret.....upam, da je samo reakcija na cepljenje in da bomo jutri zdravi ko dren.....

Sicer pa jutri D day, glede razprodaj...baje da je totalen clerance, kar pomeni tudi do 70 - 80 % razprodaje...in si grem kupit en montl, ker imam enega starega, predpotopnega........

Altati, en prijatelj ki je bil te dni na obisku, si je kupil Iphone......samo malo dražim ? Kva je zdej, kdaj bo operacija ? Meni bi se cufalo...si se pozanimala kako je glede nadstandarda ?

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
4.1.2008 15:44:30   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Altati, en prijatelj ki je bil te dni na obisku, si je kupil Iphone......samo malo dražim ? Kva je zdej, kdaj bo operacija ? Meni bi se cufalo...si se pozanimala kako je glede nadstandarda ?

user posted image user posted image user posted image  za Iphone. Ampak kaj bo pa delal v evropi z njim? Ker ameriški tukaj definitivno ne delajo, krek je pa trikibiznisuser posted image user posted image user posted image

Operacija- kašljam kot star, zapit in zakajen mornar. Nihče me ne bo v takem stanju operiral....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
4.1.2008 15:46:15   
pikapolona2
lina pa se ti ljubi gužvatuser posted image . Al boš butlerja poslalauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
4.1.2008 16:20:13   
Anonimen

lina pa se ti ljubi gužvatuser posted image . Al boš butlerja poslalauser posted image

hehehe.....ne definitivno se mi ne ljubi gužvat...ampak kar je treba je treba, pa še splača se...recimo taki montli so iz 800 dolarjev znižani na 100 dolarjev....

sva se pa z možičkom takole zmenla, da bo najprej šel on, ker se trgovina ob osmih odpre, nato pa šibava midva s Tristanom nasproti in zamenjava vprežnega konja.....heheh...zdej pa sam rečte, če nisva zmešana ?

Altati....Iphone....baje ga bo skrekal, ampak potem ne velja garancija....ah, ne zastopim......če bi jest to naredila bi mi ziher po dveh dneh crknil....

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1710
4.1.2008 16:22:48   
Anonimen

user posted image  meni je pa takale omara za igrače ful dobra.....bi mi naredili malo reda, preden pridejo naslednji ''gostje''...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1711
4.1.2008 16:31:29   
Anonimen
muki- hvalauser posted image , meni se pa zdi, da same bedarije pišem, pa da me tko preskočteuser posted image user posted image

Jaz sem pa Tinkaro že ene 3x zalotila, da reče ka ka- ko bo/je kakala- a to pomeni, da je že čas za kahlico?

evo, Tinkara me že izsiljuje, da bi name splezala, z mene pa na okensko policouser posted image
pa v vrtcu noče pri miru sedeti za mizo, pleza vse naokoli, dol s stola, gor na mizouser posted image  in je danes malicala v svoji posteljiciuser posted image , vsi drugi so pa lepo za mizo sedeli!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1712
4.1.2008 17:56:10   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Mis, jaz pa ne morem gledati albumov user posted image . Ko odprem album sploh ne vidim tistega kvadratka, kamor moraš vpisati geslo. Ne doma, ne v službi, torej morda šteka RR.

ti samo klikni tam kjer bi okence moralo biti in boš videla, da lahko vpišeš geslo.
RR izbira slabe barveuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
4.1.2008 17:58:00   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Altati....Iphone....baje ga bo skrekal, ampak potem ne velja garancija....ah, ne zastopim......če bi jest to naredila bi mi ziher po dveh dneh crknil....

ja, to krekanje je hudo rizično.
je moj najboljši in najljubši programer user posted image  preučil in se jaz vsekakor tega ne bi šla. Verjetnost da ti dela je bolj ničnauser posted image . Garancijo pa itak izgubiš.predrag špas, da bi reskiral.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
4.1.2008 17:58:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

muki- hvalauser posted image , meni se pa zdi, da same bedarije pišem, pa da me tko preskočteuser posted image user posted image

bluzišuser posted image user posted image user posted image
ful rade te beremo!
vsaj jaz!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
4.1.2008 18:12:59   
Arabela
Pozdravčki!

Katarina pa je dnaes pravi vragec... počne vse tisto kar ne sme... jelka stoji že 14dni, doslej je pustila vse okraske na miru, zdaj pa akcija pa vse dol vleče.. leze po stolu po katerem ne sme, o...... in je šel prvi okrasek.user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
4.1.2008 18:20:50   
Arabela
Pazim da se mala ne ureže na okrasku pa sem se jaz...

Poroka... mi bi tudi, pa sem jaz že 2leti noseča, s trebuhom pa se ne bom poročala sem rekla... da se bodo vsi imeli fajn in plesali mene pa da bi križ bolel in ne bi smela nič piti... no pride poroka po otrocih..user posted image

Komaj čakam da bo minila zima, ker te bolezni mi grejo že pošteno na živce... pa tema ob štirih.. bljak... se mi zdi da samo notri čepimo...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
4.1.2008 19:05:48   
altati
Arabela- jaz sem se tudi držala tega, kar sem vedno govorila, da se noseča ne bom poročila. In se nisem....sem se kasneje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
4.1.2008 19:23:40   
piskot
cer.

bolnik je ze omagal. sicer je cisto ziv, samo zgleda kot zombi, noce jest, pa zeloooo razdrazljiv je. ni kaj, tipicen bolnik. upam da bo kmal boljsi. danes sem mu se malo temperature namerila, ampak samo 37.

sicer smo sli pa danes kupit tisto cudno na baterije za nos cistit. prejsnikrat smo imeli sposojenega od altati, je bilo ful dobro. no danes se je pa tako dret zacel, ko sem samo prizgala tisto ... pa smo spet vrgli mal ojrotov prec user posted image .

lina jaz sem se ze zdavnaj vdala v usodo in se nehala sprasevat. sicer pa priporocam bachove rescue kapljice pred spanjem, te pomirijo, ce spis s prekinitvami in nisi nervozen, se veliko bolj naspis kot ce celo noc psihiras zraven. biliv mi, imam izkusnje.

remy a vrtci so zdaj tako demokraticni? pisuka, jaz se spomnim da smo bili kot v vojski. pa ce nisi dovolj hitro jedel, si se krompir dobil v juho.

arabela po mojem vam je katarina skusala namignit, da je cas za drevesce podret?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 19:27:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1720
4.1.2008 19:48:00   
altati
kuki- naš Jaša pa kar nastavi noska, da ga očistimo. Se popolnoma nič ne krega, ko čistimo. Poskusi večkrat, boš videla, da se bo Martin tudi navadil.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
4.1.2008 19:54:07   
piskot

kuki- naš Jaša pa kar nastavi noska, da ga očistimo. Se popolnoma nič ne krega, ko čistimo. Poskusi večkrat, boš videla, da se bo Martin tudi navadil.

saj ga je nas tudi ko smo imeli vasega. zdaj pa strajka. a zamenjate? user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 20:47:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1723
4.1.2008 20:55:39   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

vsi bolani - pozdravite se! Gael, Miha, bret od moci... VSI! Bret Pit???user posted image pit ja user posted image sem se zatipkala user posted image

s tamaučkom sva spala dans do 8:05, pol sva se previla, pozajtrkovala, pospravla iz pomivalca in se je mati spravla v službo. ampak se ji nič ne da delat. zdej je pohamsala krofe. in delat dalje. Tudi mi smo jih dobili za po kosilu. Mi ravno zdaj diši pod nos, vendar nisem nekakšen fen krofov, tako da bo šel kr z mano domov.user posted image js jih do pred dvema mesecema nisem marala... zdej sm pa ene dobre odkrila... pa šeto ne bi, če mi sodelavec ne bi poturil enega. in od takrat se mi jih je že nekajkrat zaluštalo. pol je pa enih 14 dni mir user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
4.1.2008 20:55:42   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

slab, kisel, gnojni zadah lahko kaže na gnojno angino, vnetje grla, slabo prebavo itd...
naš ima tak gnojni zadah. ampak kašlja pa nič ne. sem pa ugotovila, da ima najhujši zadah, če se zbudi in joka. ne vem kdaj pridejo povprečno (vem, da veliko vaših že zleze vam v posteljo in ne jokajo) ugotovijo, da ne rabijo jokat, da jih slišimo. js tamauga slišim tut, če se mau obrne al pa prileze k meni. a on vseeno v 80% bujenj sred noči joka. no, sej to je jok za 5 do 10 sekund, ampak vseeno. pa rekel bi mama in bi bla takoj pri njemu. če sva pa z možem še budna in mali zajoka, pa traja mogoče 10 sekund preden prideva, takrat mu pa bolj zaudarja. kaka enkrat na dan, včasih dvakrat.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?