muki1
|
Pozdravljene. Še eno urco oddelam in petek svetek . Pikapolona, ko sem brala o Brininih težavah, sem tudi jaz pomislila na alergijo. Bodi pozorna. Ti pa verjamem, da se nočeš s tem še soočati, ker si tudi sama alergik, ker veš kakšen križ je to in se bojiš tega, da bi ti nekdo potrdil, da je tudi Brina alergična. Jaz sem tudi dolgo ,,odlašala,, z Nežinim bruhanjem in bolečinami v trebuščku, ter se tolažila z mislijo, da je črevesna viroza, ker me je bilo na smrt strah iti na teste, saj sem nekje globoko v sebi že vedela odgovor, da je res alergična . No, zdaj že korakamo na poti k ozdravitvi in smo že vsi tako not padli, Neža se je navadila, z vrtcem sem se dogovorila za dietno kuhinjo, ravno danes sva se z vzgojiteljico slišali in mi je cel menu prebrala, je bila zelo prijazna in razumevajoča, saj so tudi njej pred božičnimi prazniki odkrili cel kup alergij. Vsekakor pa upam, da se bo mali Brincelj izkopala iz tega in bo pokašljevanje izzvenelo kot da ni bilo nič. Držim pesti. Gael, Miha..... tudi vama in mamicama pošiljam . Remy, lepo te je brati. Daj oglašaj se večkrat. Znaš napisati kakšno zelo udarno in te zelo rada preberem . Mis, jaz pa ne morem gledati albumov . Ko odprem album sploh ne vidim tistega kvadratka, kamor moraš vpisati geslo. Ne doma, ne v službi, torej morda šteka RR. Maxica, najbržbo res od zobkov driska . Moram ti povedati, da si mi za vzgled in sva se z možekom odločila, da tudi mi prekolesarimo pomlad/poletje/jesen 2008. Komaj čakam na sonček. No, naj bo še prej malo zime in seveda snega, ampak ne predolgo. Moci, žal ti moram sporočiti, da smo 22. marca zasedeni, ker se bo poročila moja dobra prijateljica, torej če takrat planiraš poroko nas ne bo . Sivkamivka, predvidevam, da si naspidirana od sreče, ker v kratkem potuješ v svojo domovino? Omenjam in lubčkam Altati, Piškot, in fRRRR. Lu, videla tvojo prošnjo, ti ugodim na ZS naslednji teden, če ne bo prepozno? @lina, kako kaj zdravje? Lucika, a si že kaj drislava ?