|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
4.1.2008 14:27:33   
Lunca1
Kar se lune tiče, mi je pa ena babca enkrat rekla, da so porodi večkrat tik pred ali za luno, tako da izgleda kar drži. Včeraj so imeli v Kranju menda gužvo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
4.1.2008 14:44:24   
muzika
To mi je pa čudno, da se mora za prisotnost pri porodu plačati. Prvič slišim.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
4.1.2008 15:04:23   
dašabina
Drži se Sunny, boš očitno prva dolenjska januarčiča.
Prisotnost se pa plača, v NM do odhoda mamice domov, tako da ne prej.

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
4.1.2008 15:06:05   
dašabina
Punce,  Benika že pestva Jakoba, jupi user posted image user posted image user posted image , je na Rodili smo!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
4.1.2008 15:06:38   
TONČI.
Benka je rodila Jakoba!

Četitke mladi družinici.user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
4.1.2008 15:18:36   
ursulina
Ooo, Benika, čestitke!!! Smo dihale s tabo, a ne da je pomagalo user posted image

jaaaaaaaaa, mene tudi "strašijo" s tole polno luno oz. mlajem, upam, da ne bomo preveč gužve naredile, da se nam bodo primerno lahko posvetili... user posted image

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
4.1.2008 15:18:40   
vaney
no, pa sem spet postala ženska, ne vem, kdaj sem na profilu sploh kliknila moškiuser posted image

alfabeta, mene trenutno še nič ne daje. sem pa vprašala g. od kje te moje bolečine zadnje dni (ki jih je konec), pa sva pogruntale, da je bilo krivo namakanje v topli (vroči) vodi, ker to sproži krčenje maternice. tako, da se več ne smem kopatuser posted image

sem se pa zredila za 3kg zadnje 3 tedne in sem zdaj na +19 kg (imam jih 79). zdaj bo pa res dost... saj ni čudno, da imam strije, saj moja koža tudi ni čudežnauser posted image

benika, iskrene čestitke za bebicouser posted image user posted image user posted image  
jaz bi tudi...no, še do ponedeljka moram počakat, da registriramo avto in da grem po naročeni ležalnik, pol pa lahko gremuser posted image

mml, zdaj se mi pa zdi, da nas res večina samo še čaka in čaka in čaka...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
4.1.2008 15:24:09   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Še niso januarčice nič povedale, če nam dovolijo, da klepetamo z njimi user posted image
To pa ne bo držalo, kar malo si preberi za nazaj! Sicer pa so te že druge januarčice okregale. user posted image

Sem res bila že dodobra okregana, nisem še imela priložnosti prebrati vsega za nazaj user posted image Smo pa seveda vse vesele, da lahko ostanemo vaše user posted image user posted image user posted image

user posted image ste pa takšne klepetulje, da se mi sanja ne, kako vam naj sledim user posted image Se vidi, da je 'naš' mesec tukaj user posted image

Sunny lepo dihaj, dihaj in dihaj... Januarčice mislimo nate!!!

Benika tebi pa še enkrat čestitke za Jakoba user posted image

Plačilo za prisotnost partnerja... V letu 2007 bi naj bilo potrebno povsod doplačati prisotnost partnerja, čeprav se mi zdi, da je v Mariboru še vedno zastonj. Pa nama na Ptuju tudi niso nič rekli, čeprav jim na vratih piše, da je treba plačati 10 €. Upam, da naju ne bo davčna lovila user posted image Se pa mi nesmiselno zdi naprej plačevati, kaj pa če pride kaj vmes, pa partner potem ni prisoten pri porodu?

Punce, še eno vprašanje, če katera kaj ve o tem... Vem, da otroci ne smejo jesti medu do 1.leta starosti. Kako pa je z mano in dojenjem? Ga lahko jem, čeprav dojim?
Mislim, da se nas vse tri (mene, dragega in mojo mami), ki smo seveda non stop z Gašperjem loteva prehlad. Moj dragi in mami sta že čisto prehlajena, mene pa tudi že glava boli, zdaj pa me je kar malo strah, da ne bi še Gašperja okužili.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
4.1.2008 15:30:03   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
   user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image

3.1.
user posted image  suzanaKK (30), Velenje, user posted image  SG, user posted image Aljaž
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
  user posted image  martinka (28), user posted image , Brežice, user posted image Ana

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), NM, user posted image , NM, user posted image Neja  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image  
user posted image aurora6 (30), user posted image , Ljubljana, user posted image

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image      
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  ursulina (28), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image
user posted image  Artikl (29), Kočevje, user posted image , Ljubljana, user posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna (25), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image , Ali
user posted image ina83, user posted image , user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320 g, 45 cm
user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460 g, 43 cm  
TEA
1350 g, 40 cm
user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720 g, 48 cm
user posted image  

10.12. jana26 (PDP 9.1.)
LUKA
3000 g, 50 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625 g, 52 cm

user posted image

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE
2950 g, 47 cm

user posted image

21.12. sani (PDP 14.1.)
MANJA
1875 g, 42 cm

user posted image

22.12. gagy85 (PDP 8.1.)
DANAJA
2560g, 48 cm
user posted image

23.12. karatina (PDP 6.1.)
KARIN
3570 g, 50 cm

user posted image

24.12. piškamiška (PDP 16.1.)
MATIC
1855 g, 43 cm
NEJC
2030 g, 44 cm

user posted image

25.12. mala pikica (PDP 4.1.)
GAŠPER
3450 g, 51 cm

user posted image

27.12. nana35 (PDP 9.1.)
KLEMEN
3550 g, 51 cm

user posted image

30.12. katee (PDP 6.1.)
ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm

user posted image

30.12. sonček balonček (PDP 1.1.)
MARUŠA
3400 g, 50 cm

user posted image

01.01. klepetka (PDP 1.1.)
LANA
3900 g, 54 cm

user posted image

02.01. martinca (PDP 10.1.)
PATRIK
3320 g, 50.5 cm
user posted image

04.01. benika (PDP 2.1.)
JAKOB
3500 g, 50 cm

Januarčic je zdaj samo še 67!
Imamo pa zato že 17 mamic, 12 user posted image in 7 user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 15:31:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateja80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2635
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 15:31:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2636
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 15:33:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2637
4.1.2008 16:06:48   
katee
klepetka gre tudi danes domov. Sva se dvakrat videli v porodnišnici. Lana je zelo sladka deklica

user posted image user posted image user posted image  vsem novim mamicam

Neposredna povezava do sporočila: 2638
4.1.2008 16:16:54   
klaja
Benika čestitam, zdaj pa lepo okrevaj po porodu in čim prej domov, da se boste lahko vsi štirje cartali!user posted image

Sunny zdaj pa smo z mislimi s tabo, upam da kmalu sporočiš novičko!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
4.1.2008 16:19:58   
MojcaG
pozdravljene januarčice! semkaj sem "uletela" zato, da vam sporočim, da je SuzanaKK že v porodnišnici, 2 cm odprta!!! user posted image  user posted image  user posted image  jo je sicer malce strah, ampak je nasmejana in polna optimizma, sem pa zelo vesela, da je naš Aljaž najavil svoj prihod na ta svet. (je namreč naš ženin user posted image  )držimo ji pesti, da bo porod kmalu zanjo in da ne bo hudo.

vsem ostalim želim enako, mamicam pa iskrene čestitke!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
4.1.2008 16:24:22   
katee
SuzanaKK sporoča, da je v porodnišnici v Celju , je 2 cm odprta in čaka, kdaj se bo mali korenjak odločil prikukati na svet.

Dihajte punce, dihajte!!!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
4.1.2008 16:45:49   
Golobček
No se vidi da je res naš mesec !user posted image  vse hitijo v porodnišnico.

Suzana KK in Sunny bomo dihali z vama da bo porod čimlažji in da bo vajin sonček čimprej v vajinem naročju.user posted image user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
4.1.2008 16:45:52   
Lunca1
O danes bo pa tole pester dan, toliko o 7.1. user posted image . punce mislim na vas.

Benika čestitke za sanjskega Jakoba.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
4.1.2008 16:47:50   
Golobček
Sem prehitro stisnila potrdi in pozabla Beniki čestitat za Jakoba.
Čestitke Benika in bravo Jakob

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
4.1.2008 16:51:49   
Tinča1
Sem vse napisala, pa sem stisnila delite. Kakšna frajerka sem. To pa zato, ker ponavadi predno potrdim post prej kopiram, da če bi slučajno me vrglo ven, bi enostavno prej napisano prilepila. Zdaj pa so se mi prsti zvozljali.user posted image

Benika čestitke za Jakoba user posted image user posted image user posted image .

Suzana, ti kar lepo dihaj, pa bo šlo. Madona sem pametna, ko še tega nisem skozi dala.

Mala pikica verjemi, da nas je veliko prebralo tvojo zgodbo, samo si je nekako nismo upale komentirat. Samo, da se je dobro izteklo.user posted image

Avto še vozim tudi jaz. Sem se predvčerajšnjim peljala sama na CTG pa nisem imela problemov, razen z basanjem not in ven, kjub temu, da je avto malo višji. Ampak bo že.

Tudi jaz se včlanjam v klub tistih, ki NE rodijo 2 tedna prej.user posted image  Mogoče bo pa polna luna kaj pomagala v torek.

Lp

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
4.1.2008 16:54:10   
urssyy
Dans se pa res dogaja.

Sunny in Suzana držim pesti za vaju user posted image user posted image . Benika tebi pa iskrene čestitke ob rojstvu.user posted image user posted image .

Mala pikica jaz sem prebrala tvojo porodno zgodbo in pa tudi slišali sva se preko GSM, zato lahko samo rečem, angelčki vaju čuvajo.
Sani zraven tvoje porodne zgodbe sem pa itak jokala zraven.
Katee dobrodošla nazaj med nas. Mlade mamice pišite čimveč, ker tudi nas zanima kaj se dogaja potem ko prideš domov iz bolnice in ostaneš sam doma z user posted image . Miljon vprašanj, a sem dobro previla, je lačen, zakaj joka, a diha........za vse vas user posted image , da vas čuva.

Golobček tudi meni je žal, da ni bilo časa za kavico, a moj me ne spusti več same na daljšo vožnjo, zraven kavice mu pa ni za sedet....saj veš kako so s.p.-jevci, saj maš enega doma- nikol nimajo časa. Bova nadoknadili, ko bova hodili k pediatruuser posted image .

MMl  danes si pa daj užitka in se naspi. Tvoj dragi je pa res priden če zamuja samo 1 uro, moj ponavadi redko zamuja, sam ko pa zamuja ga pa tudi 5 ur ni domov...

Danes sem imela G., sem bla konc v 2 minutah, je menda imela gužvo. Je potipala trebušček in rekla, da je user posted image  obrnjen z glavico dol, jaz pa vprašam, če je 100%, ker glavico še vedno čutim pod rebri. Nakar naredi ultra hitri UZ in potrdi, da se je zmotila. Potem pa vprašam kdaj mi bo dala datum za CR (tako sva bili dogovorjeni ), pa zopet razočaranje, da bova še počakali 1 teden user posted image . Saj vem, da paničarim, ampak mene je strah da se ne bi otrok prehitro spustil, če bo prišlo do naravnih popadkov, ker menda ko je prenizko ne morejo več opraviti CR.  Je pa rojstvo z rotko naprej rizično za mojo user posted image , vsaj tako mi je rekla G, prejšnjič  na pregledu. A ve katera kaj več o tem. Prosim potolažite meuser posted image .

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
4.1.2008 17:04:42   
Lunca1
Urssyy če se ti bo štartalo ti samo pojdi čimprej v P, prvič tako ali tako ne gre tako hitro.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
4.1.2008 17:27:03   
urssyy
Hvala Lunca za odgovor. Upam, da bom zdražala do datuma za CR.
Lunca kaj ti si opravila kaki Ctg, glede na to da imaš 3 dni do PDP?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
4.1.2008 17:29:04   
dašabina
Urssy, jaz nimam s tem izkušenj, ampak saj bo, ne skrbi.
Kar se tiče CTG, ga imam jaz 3. od 36. tedna naprej do PDP (13.1.).

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
4.1.2008 17:36:43   
mml
benika čestitke za Jakoba user posted image user posted image user posted image

suzana kar brez strahu in lepo počasi dihaj user posted image

urssyy ne se prehudo sekirat zaradi G, kar se pa poroda z ritko naprej tiče...v enih P striktono vztrajajo pri vaginalnem porodu (LJ P je že takšna in imajo povsem dobre izkušnje), drugje se takoj odločajo za planiran CR (Izola), v ostalih se odločajo gelde na velikost otročka, količino plodovnice in še kaj...kolikor vem, sta najhujša in njapogostejša nevranost izpah kolkov in zlom ljučnice pri otročku...ostali zapleti so pa zelo zelo redki. Če se ne boš dogovrila za CR in te presenetijo popadki, ti svetujem, da greš takoj v P, ker se lahko še takrat dogovoriš za CR, če porod še ni preveč napredoval. Sicer pa držim pesti, da se še uspeš dogovoriti user posted image

Jaz sem odlenarila dobro uro na kavču in je prav pasalo, privoščila sem si še skodelico "malinvega" čaja, ob 19. imava pa rezervirano v tajski restavraciji...bom vsaj vedela zakaj ne morem spati in me peče zgaga user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?