živa
|
Hoj! Po mojem vsi moji fantje spijo , eden pri meni v ležalniku, druga dva pri ta večjem v sobi, tako da imam malo časa viset na RR. Novo leto: pri nas je bilo bolj menda mirno kot prejšnja leta , ampak je vseeno pokalo kaki dve uri; mali je vse prespal, tako da sem brez veze dežurala pri njem, veliki je bil pa čisto zmešan in prestrašen in je jokal zaradi pokanja , tako da je med tistim časom mož spal pri njem. Z nazdravljanjem tako ni bilo nič, ker sem bila jaz ok. dveh, ko je večji končno zaspal, že koma v postelji. pingi: Ni variante, da Jaka v Hotsling spraviš v kombinezonu. Jaz svojega še v racmankah komaj komaj stlačim not - govorim za položaj zibke z glavo zunaj ali noter. Zdravila: mi imamo doma preventivno paracetamol svečke. Za malega in velikega. Spanje: Včeraj zvečer smo imeli spet norišnico in mali ni in ni hotel spati . Je zadremal, pa spet odprl oči, zehal, zadremal, jokal ... Nič ga ni pošteno uspavalo. Ob 23h sem imela dovolj nošenja, crkljanja in dojenja, sem ga dala v posteljo, nato pa poslala moža, da ga je hodil vsakih pet-deset minut tolažit, ko se je drl. No, po 20 minutah je zaspal. Počutim se obupno, da sem ga pustila jokat , ampak je uspavanje res preseglo meje. Sem se spomnila nate, janja - saj pri vas se je to obneslo, ali ne? Duda: Naš mali se z dudo davi in je besno užaljen, če mu jo poturim, cuza zgolj moj mezinec . A ima katera kak nasvet za dudo, katero naj še kupim? Nukova (kavčuk) in Aventova (silikon) očitno njemu nista ok, jaz pa ne morem vsakič, ko joka, stati pri njem in mu držati mezinec v ustih za tolažbo. Dojko mi meče ven, ko ni več lačen. Menstruacijo mi je prinesel dedek Mraz . Ali mi zna katera razložit, zakaj je prišla tako zgodaj, če pa jo po prvem porodu nisem dobila 11 mesecev? Dojim enako kot prvič. Kako pa je s tem (bilo) vas, ostalih drugo- ali večrodkah? Lepo se imejte, živa
|