hanna1
|
neli ti si tak sonček, na nikogar nikol ne pozabiš Glede te diete--moja svakinja je ful shujšala kaki dve leti nazaj,pa kadila ni,zdaj pa samo sedi pred računalnikom,je sendviče in kadi --in ma še več kil,ko prej--a ni škoda stran vrženega truda,pa tok fajn postavo je mela--mislim,da pri vsaki dieti je najpomembnejša disciplina in trdna odločitev,da sprejmeš drugačen način prehranjevanja,ker porabiš tud več časa za pripravo hrane,torej kjer je volja,je pot --še mal,pa bom doktorirala z nakladanja --je pa vseeno res Mi smo šli pa dons kri pa vodo dat--Hana--in kri sploh ni registrirala,ko jo je zbodla,ampak pol tako doooooooolgo noče nehat teč,men je še doma popackala žabe,pa pulovrček,ker ji je spet začela teč.Vrečko za vodo sem ji pa tako strokovno namontirala,da je za dve kaplici pa šlo noter,drugo pa vse mimo ,pa tako smo čakali dol,da bi se polulala--zdaj bom pa kr v pon. oddala v Mežici v lab.,če nama rata--zdaj sem pa tolk crknjena od tega skakanja sem in tja,pa pol stvari sploh nisem uspela narest,ker je moj dragi popoldne v službi in se mu je mudilo -Je pa mala cel živc,ampak zjutraj je spala skor do pol 8 in jo bom probala tud dons mal nazaj držat pri spanju,da bo šla zvečer prej--ma,če bi blo po moje,bi bla jes zdaj že v horizontali --še dobro,da je petek. trixi,tud pr nas si en-dva-tri iz ambulante,še najbolš je ,če kar sam poveš znake in mnenje in v naši ambulanti nikol ni gužve--je pa v Črni taka zdravnica,da do malce glih 2 al pa 3 zrihta in marsikdo mora po 2×,celo 3× prit,da pride na vrsto--če medtem že ne ozdravi,al pa kaj hujšga Zdej pa že žicam Hano,če greva spat