Anonimen
|
Pozdravljene! Kako ste kaj? Mi smo kr ok, ati je zdrav, mami tudi, mali pa še kr neki štrajka, ampak bolje je že! IZVIRNO SPOROČILO: Margit IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 Mali fuul kašlja, sem ga zdejle dala spat ene 5 krat, pa vsakič, ko ga dam v vodoraven položaj, ga začne dušit zaradi noska, ko pa začne čez usta dihat pa kašlja vsake 3 sekunde. Jasna poskusi mu podložiti vzglavje da bo glavica malo višje. Tako bo veliko lažje dihal. Jaz navadno kar kakšno deko zložim in jo dam pod jogi tam pri vzglavju. Pa je potem veloko bolje. Pa skuhaj velik lonec kamilic in jih daj v sobo kjer spi. Čez dan ga lahko tudi držiš zraven štedilnika (sam pazi da ti lonca dol ne vrže) in zavri vodo pa notri žličko soli. Dobro je tudi da ga daš v kopalnico in tam odpri ful vročo vodo, da se naredi para. Pa nosek mu kar z inekcijo pucaj. Daj not fiziološko in najprej stisni v eno nosnico pol pa še v drugo. Večkrat na dan. No to je par taki nasvetov - jaz jih že vsa leta dobivam pri pediatrinji. Margit hvala za nasvete, vse tole že prakticiramo od nekdaj, edino kar nisem poskusila je to, da v kuhane kamilice dam sol. Bom probala danes, ker mu vsak večer skuham lonec kamilic in položim zraven kinderpeta. Pa a je vseeno a je filter kamilic, al morajo biti cvetke??? No, v glavnem spimo bolj ne ko ja, ampak sm se že skor navadla, da je ob 3 rabuka, tako da se jaz prva zbudim, in pol čakam, kdaj bo alen odpel in se izigral, potem pa se začne dretje in kr pičima ven v dnevno. Atena ful lepe obleke. Ko jih gledam še mene prime, da bi se "oddala", sam da bi imela eno gor Mateja upam, da je tjaša bolje. Ribicau za Evine prve pohode! Kr ne morem verjet, mi smo še tako daleč od tega. A katera od vas uporablja hojico??? Mi jo, kaj pa vem... Nč, se je že zbudu... Pičim, se slišimo!
|