|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
3.1.2008 19:16:09   
Darca_k
RABM PA: KAKŠEN VZOREC PROŠNJE MAL ZA ORIENTACIJO, da spravm skupi in odpošljem do ponedeljka kot sem si obljubila...tut ustajat moram začet ob 7 30- Maj

Kolumbo kaj to rabiš za delo?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 801
3.1.2008 19:57:30   
malecka_mateja
čer!

jaz sem že boljše!user posted image sam čist še ne!
je pas mala fasala vročino tak da krizauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da nebo nič!sva ble pri zdravniku pa ni bilo nič!hvalabogu!

zdaj pa grem se cartat ker moj gnjavi!
tak da pridne bit!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 802
3.1.2008 22:02:16   
atena777

Počasi bom zač4la verjeti kar je rekla Visnjaa, da se mi bo se oddahnilo, ko bom sla v sluzbo
David je ze cel dan tok siten, niti minute ne more biti sam.

Evo nasla stran kje se lahko izživljate:

http://www.caption.it/

user posted image

Darca_k hvala za lepe zelje user posted image !

Malecka_Mateja me veseli da si boljse!

Tudi za ostale navijam, da cimprej okrevate!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 803
3.1.2008 22:17:34   
atena777
DeMer nasla nekaj lusnega zate user posted image

user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 804
3.1.2008 22:23:24   
DeMer
DeMer nasla nekaj lusnega zate

HAHA, pa si se izdala po kakčni straneh ti brskaš! user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 805
3.1.2008 22:25:52   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

DeMer nasla nekaj lusnega zate

HAHA, pa si se izdala po kakčni straneh ti brskaš! user posted image

Pozorno oko lahko opazi, da je bil izdelan especially for you! Lahko napisem nanj kar hocem Demer & her darling....

Samo povej!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 806
4.1.2008 8:39:19   
atena777
Kje ste vse? Kam ste se izgubile? Ali se sploh ne najde več čas za RR?

Jaz sem včeraj spet pozno v noč slike obdelovala (bolje inventura) in danes imam spet neprepano krizo, ker david sicer ne pozna na uro, a vedno vstane tam okrog 7.30, potem pa ko se ura bliža pol devet vedno bolj glasno zahteva, da ga vzamem iz posteljice!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 807
4.1.2008 8:47:29   
Margit
Dobro jutro!

Evo Atena jaz sem tukaj. Sem bila včeraj sama s tamalima. Do poznih večernih uro, ali bolje rečeno, ko sta že oba spala je moj predragi prišel domov. Tako da ni bilo časa za RR. Je bilo pa tako luštno, ko je tamala že ob sedmih zaspala, tamalček pa ob osmih. In potem sem si po dolgem času ogledala film. TAk za dušo. Uh je pasalo.
Zdele sicer v posteljici neki čveka. Ampak naj se kar zmeni mal sam s sabo, da jaz u miru kavico spijem. Sej se bo že zbudnil ko mu bo dovolj.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 808
4.1.2008 8:53:02   
Margit
Včeraj je bil Matic končno zdrav. Morm hitr trkat. No vsaj po obnašanju je bil spet stari Matic.
Upam da bo to zdaj tako. Čeprav je na Metelkovi zadnjič rekla da se more prekužit in da nič ne pomaga, ker Maša nosi vse viruse iz vrtca.
No par dni nazaj smo prešaltali na navadno mleko. Po nasvetu pediatrinje. Tako da veselo pije navadno mleko, čokoladno mleko, kakav, mlečni riž, gres, ... vau. Kako ga je luštno gledat. Midve z Mašo sva imeli za kosilo fižolovo juho in jagodne cmoke in kompot. In ne boste verjeli tamal ga je zmazal pol. Se mu je kar mešalo zraven. On je jedel pa riž z grahom in goveje rezance v omaki. Popoldan sem pa spekla navihančke z gozdnimi sadeži in ga je tud pol pojedel. Pa kako mi je dopovedoval kaj bi. Sem jih imela na mizi, on pa je jedel jogurt. In mi je tako kazal in se trudil dopovedat kaj bi. Očitno bo boljši jedec kot Maša, upam da tudi po izboru hrane, da ne bo treba skoz gledat kaj skuhat.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 809
4.1.2008 9:02:15   
helimaša
helo

Margit vidim da Matic že ful velik stvari je.....a čokoladno mleko že lahko.....jst sm navadn mlek že dala ampak sam za polento.....glih tok mal da ga je pojedla....pa sej zdej so že tolk velki da lahko že skor vse....jst ji bi tud rada dala mal kakava al pa čokoladnga mleka.....
sej zdej je kr kul k že tok stvari jejo....jst skor ne kuham več posebi za njo....edino če midva kšno svinjino jeva....drgač pa načeloma je vse z nama...
a gre kera že v službo v kratkem....men poteče v soboto sam mam še star dopust tko da grem delat 5. ferbruarja....

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 810
4.1.2008 9:11:16   
Margit
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

helo

Margit vidim da Matic že ful velik stvari je.....a čokoladno mleko že lahko.....jst sm navadn mlek že dala ampak sam za polento.....

Jah načeloma naj bi mleko začeli po enem letu. Men je pediatrinja  zadnjič rekla da mu ga lahko dam. Če bi bil alergičen nanj bi bil že na materino mleko in potem na Aptamil. ker v če mama pije mleko in je mlečne izdelke preide na otroka, aptamil in podobne stvari pa so narejene iz kravjega mleka samo prilagojene tako malim otročkom.
Jaz sem poskusla, zaenkrat vse OK. Mali ful popije. Je pa tako da saj ima čokolešnik tudi čkolado notri. Pa mislim da je na škatli napisano da od 8.mes dalje. In ker je čokolešnik jedel sem mu včeraj dala prvič tudi čokoladno mleko.
Ne vem no. Vsaka naredi po svoji vesti. Če bi bil zdajle v vrtcu bi jedel vse po vrsti. Zjutraj imajo mlečne zajtrke.
In glede na to, da je pri nas Maša zelo slab jedec, tukaj ne bom komplicirala, ker ne želim imeti še enega takega pri hiši. ker to je noro noro noro, če je otrok totalno neješč. Pa pri njej nisem nič komplicirala. Ampak je tak otrok ki ji je zakon pršut, olive, fižolova juha, zelje, pradižnikova juha .... take stvari ki jih triletni otroci še pogledajo ne.
jo pa morm še mal pohvalit. Zadnji mesec kar pridno je.user posted image Sicer jo količinsko Matic prekaša :) ampak jaz sem vseeno srečna.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 811
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 9:22:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 9:23:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 813
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 9:24:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 814
4.1.2008 11:32:19   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mene zanima katero mleko uporabljate? Alpsko, sveže, domače, LM PM, ....1,2, 3, 6???

Navadno 3,6. Nič redčeno z vodo. Ker otroci potrebujejo maščobe.
Še boljše pa je domače, če veš kaj kravica papca.

Neposredna povezava do sporočila: 815
4.1.2008 11:55:57   
malecka_mateja
oj!

mi smo spali katastrofa mal ase je skoz zbujala in jokala!pa ji nisem svečeke smela dat ker joj e že dobila pa pol ji je vročina padla je blo malo bolje!pa jaz sem še cela boga!gnjo mi v potokih teče iz ust in nosa torej vem da j ebila gnojna angina!kriza!
mala je zdaj kr ok!zjutraj ob 7 je dobila svečko in zdaj je še ok!upam da tako ostane!
zdaj spi!
mama kuha kosilo ker meni vse smrdi jemo rižoto!oz jedo!ker še nimam glih apetita mogoče kak kruh to je vse!

super margit da je matic zdravuser posted image user posted image user posted image
atena se privajaš na službo in noče tolčeš???
ja naša tudi že kravje dolgo je oz za pit ji še ga nisem dala ampak normalno kuham gris....jemo pa lapsko 3.6 nič rečeno!

kolumbo si dobila mail???
helimaša lepo tebi da si tako dolgo domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 816
4.1.2008 12:08:29   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Mali fuul kašlja, sem ga zdejle dala spat ene 5 krat, pa vsakič, ko ga dam v vodoraven položaj, ga začne dušit zaradi noska, ko pa začne čez usta dihat pa kašlja vsake 3 sekunde. user posted image user posted image user posted image

Jasna poskusi mu podložiti vzglavje da bo glavica malo višje. Tako bo veliko lažje dihal. Jaz navadno kar kakšno deko zložim in jo dam pod jogi tam pri vzglavju. Pa je potem veloko bolje. Pa skuhaj velik lonec kamilic in jih daj v sobo kjer spi. Čez dan ga lahko tudi držiš zraven štedilnika (sam pazi da ti lonca dol ne vrže) in zavri vodo pa notri žličko soli. Dobro je tudi da ga daš v kopalnico in tam odpri ful vročo vodo, da se naredi para. Pa nosek mu kar z inekcijo pucaj. Daj not fiziološko in najprej stisni v eno nosnico pol pa še v drugo. Večkrat na dan. No to je par taki nasvetov - jaz jih že vsa leta dobivam pri pediatrinji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 817
4.1.2008 12:09:37   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

helimaša lepo tebi da si tako dolgo domauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Jaz se bom tudi zdajle spravla lep mejl pisat. Držite pesti da bo odgovor še lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 818
4.1.2008 13:44:14   
atena777
Hejla!
A veste kaj! Danes sva bila prvič v vrtcu! Sva nesla zdr.potrdilo, ki sva ga še prej iskat k pediatrinji. Sem mogla eno mamico poklicat, da me je opogumila za vse skupaj (jaz sem kar razmišljala, da bi š za en teden podaljšala). Ampak itak plačaš vrtec ne glede na to ali je notri ali ne.
Bo v skupini 14 otrok, ki so stari od marec 2006 do marec 2007. 4 punčke, 10 fantkov. Vzgojiteljica prijazna, David jo je sprejel. V ponedeljek začnemo z uvajanjem. Je rekla, da se ji zdi, da ne bo težav z njim, ker se zna lepo zamotiti.
No malo se mi je oddahnilo. Se mi zdi, da je prvi kontakt ful pomemben. Upam, da bo šlo še naprej tako dobro. 

Na psrehod se mi pa še vedno ne da, je tako mrzlo zunaj, brrrr.

Kako ste ve?

Malecka_Mateja kdaj pa je Tjasa zbolela?

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 819
4.1.2008 13:57:42   
atena777
FenkDemer ne spreglej: http://www.email.si/apps/es_gallery/a.php?id=34253

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 820
4.1.2008 15:33:32   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Mali fuul kašlja, sem ga zdejle dala spat ene 5 krat, pa vsakič, ko ga dam v vodoraven položaj, ga začne dušit zaradi noska, ko pa začne čez usta dihat pa kašlja vsake 3 sekunde. user posted image user posted image user posted image

Jasna poskusi mu podložiti vzglavje da bo glavica malo višje. Tako bo veliko lažje dihal. Jaz navadno kar kakšno deko zložim in jo dam pod jogi tam pri vzglavju. Pa je potem veloko bolje. Pa skuhaj velik lonec kamilic in jih daj v sobo kjer spi. Čez dan ga lahko tudi držiš zraven štedilnika (sam pazi da ti lonca dol ne vrže) in zavri vodo pa notri žličko soli. Dobro je tudi da ga daš v kopalnico in tam odpri ful vročo vodo, da se naredi para. Pa nosek mu kar z inekcijo pucaj. Daj not fiziološko in najprej stisni v eno nosnico pol pa še v drugo. Večkrat na dan. No to je par taki nasvetov - jaz jih že vsa leta dobivam pri pediatrinji.

O Margit, tele tvoje nasvete bom tud jest uporabila. Thanks. Mi spimo katastrofa, fiziološka in pumpica od rije ne pridejo v poštev, ker se dere in zvira, ni variante. Upamo na boljše cajte. Midva z atijem sva pa tud čist u user posted image , oba smrkava da je kej, pa grlo naju boli, no ati hvala bogu nima več vročine!

Drugače pa moram mojo bejbo pohvalit. Včeraj je shodila, pa ful fajn se ji zdi! Bravo moja miška Eva user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdej pride čez celo dnevno do jedilnice, kjer ima igrače. Vmes se lepo vstavi, malo pogleda okrog, potem pa nadaljuje. No sej kdaj jo še vedno skipa, ampak u glavnem je pa šefica na dveh nogah!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 821
4.1.2008 17:32:13   
malecka_mateja
oj!

margit a je uspelo???

atena slabo bereš mojeposte!user posted image te bom po riti!user posted image user posted image user posted image včeraj je vročino odbla in sva šle takoj k P pa je vse ok!sam vročino more progurat!prej ob 3 je dobla danes prvo svečko ker je bla tečk apa vročino je mela zdaj dobi še eno pred spanjem in upam da bo ok!

ribicau meni moja tudi joka ko ji s tisto pumpico noska čistim sam se potrudim da je čiprej za nama ker drugače pa se mantra ko ne more dihat!drgače pa jo dam na posteljo ležat jaz se vležem malo višnje od nje jo objamem z roko preko nje in drugo rokico pa držim z telesom in istočastno glavice nemore premikat upam da si kaj razumelauser posted image in potem sva hitro gotove!pa bravo za prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 822
4.1.2008 18:03:46   
Anonimen
Pozdravljene!

Kako ste kaj? Mi smo kr ok, ati je zdrav, mami tudi, mali pa še kr neki štrajka, ampak bolje je že! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Margit hvala za nasvete, vse tole že prakticiramo od nekdaj, edino kar nisem poskusila je to, da v kuhane kamilice dam sol. Bom probala danes, ker mu vsak večer skuham lonec kamilic in položim zraven kinderpeta. Pa a je vseeno a je filter kamilic, al morajo biti cvetke??? user posted image

No, v glavnem spimo bolj ne ko ja, ampak sm se že skor navadla, da je ob 3 rabuka, tako da se jaz prva zbudim, in pol čakam, kdaj bo alen odpel in se izigral, potem pa se začne dretje in kr pičima ven v dnevno.

Atena ful lepe obleke. Ko jih gledam še mene prime, da bi se "oddala", sam da bi imela eno gor user posted image user posted image user posted image

Mateja upam, da je tjaša bolje.

Ribicau user posted image user posted image user posted image za Evine prve pohode! Kr ne morem verjet, mi smo še tako daleč od tega.

A katera od vas uporablja hojico??? Mi jo, kaj pa vem...user posted image user posted image

Nč, se je že zbudu...

Pičim, se slišimo!user posted image

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 823
4.1.2008 18:05:13   
Anonimen

ribicau meni moja tudi joka ko ji s tisto pumpico noska čistim sam se potrudim da je čiprej za nama ker drugače pa se mantra ko ne more dihat!drgače pa jo dam na posteljo ležat jaz se vležem malo višnje od nje jo objamem z roko preko nje in drugo rokico pa držim z telesom in istočastno glavice nemore premikat upam da si kaj razumelauser posted image in potem sva hitro gotove!pa bravo za prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, tudi mi nekako takole to izvajamo. Brez pumpice in fiziološke nebi šlo. Mam raje da se buni 1 minutko, pol pa je pol urce vse ok, kot pa da smrka in kašlja, ker ne more dihat. Mah, bo že... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 824
4.1.2008 21:09:31   
ribicau

Ja, tudi mi nekako takole to izvajamo. Brez pumpice in fiziološke nebi šlo. Mam raje da se buni 1 minutko, pol pa je pol urce vse ok, kot pa da smrka in kašlja, ker ne more dihat. Mah, bo že... user posted image

Ma jest na pol na njej ležim, pa mi uspe npr. v eno nosnico stisnt, pol pa preteče 10 min, da mi rata v ta drugo! Prakticirava tud tko, da jo moj drži, pa potem vlivam, ampak....ma ne morte verjet, kva je ta otrok vse sposoben narest. Z uno pumpico jo morm pa dobesedno "nategnt" , da mi rata pridt blizu nosu. Pol pa če iz ene nosnice potegnem, tamala takoj ve zakaj se gre in ni šans, da bi pustila še iz druge. Ah bo že. Zdej so kamilice po celi sobi, pa evkaliptus mam nakapan v vodo, spodaj pa svečka, pa vzglavje sem ji dvignila, pa mislim, da jo glih zdele slišim....cao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?