|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
4.1.2008 10:13:36   
moci
madonca, saj bomo na 2. stran padleuser posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
4.1.2008 10:18:00   
tasha23
Joj joj kaj pa zdaj s temi porokami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČEstitke vsem, ki stopate v novo skupno življenje.

Jaz sicer nisem glih pristaš tega....

Sicer pa smo spet doma: tokrat imamo gnojno angino in mali kuha 40 vročine. Ubogi se mi tako smili. Čez eno urico imamo spet pediatra in upam, da se je stanje kaj izboljšalo...

Jaz pa ''uživam'' (ča lahko sploh tako rečem, ko pa je mali tako bolan) doma user posted image . Upam, da bo kamlu boljši, že 3 noči ne spimo, ker zbijamo vročino tudi ponoči, včeraj mu je kljub svečki narastla na 41 user posted image user posted image user posted image , na srečo je tuš pomagal... Tako sem se ustrašila. V bistvu ko mu začne naraščati, pa čeprav tako reagiramo s svečko ali Calpolom ne pomagata brez obkladkov ali tuša user posted image user posted image user posted image ... po svečki namesto, da bi temperatura pričela padati skokovito naraste user posted image
Zdaj spi že celo jutro in SMRČI user posted image user posted image user posted image user posted image  - pa brez vročineuser posted image user posted image user posted image

LP

Se še kaj oglasim

p.s. Moci - lep prstan, res user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
4.1.2008 10:23:25   
mis
Hoj!  Mala mi sedi v naročju in razmetava svinčnikeuser posted image

geslo sem pozabla. Dobite če se spomnim. Počasi grem v službo, pol zvečer pa fešta, vrnemo se jutri.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
4.1.2008 10:25:08   
moci
zoja je ponoči spet bruhala. driska že 3 dni, pije, je pa skoraj ničuser posted image ampak zdaj je vesela in živahna, samo v naročju bi bila kar naprej.
P dela popoldne in bom klicala, če se lahko pridemo pokazat. mogoče bo do takrat nehala driskatuser posted image
drugače bi morali imeti zdaj uvajanje, ne vem, kako se nama bo potem izšlouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
4.1.2008 10:26:25   
moci
tasha, a vi tudiuser posted image upam, da bo kmalu dobro.

mis, uživaj user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
4.1.2008 11:06:55   
psaša
Glih kar so mi iz vrtca sporočilo, da je mali zakuhal. user posted image  Grem po njega. Adijo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
4.1.2008 11:20:40   
moci
pri nas je zbolel še moj brat. včeraj je non stop bruhal, kuha čez 39 in zdaj mu še vročina ne padeuser posted image
trenutno se kopa, ker druge rešitve ne vem. pa imam dvauser posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
4.1.2008 11:37:32   
Anonimen
jaz tudi kašljam kot en star atauser posted image , samo ne vem, če bi šla že do zdravnika, ker nimam vročine......

no, moj oči je pa zdaj dobil še popkovno kilouser posted image - zgleda, da mu je en notranji šiv popustil...........kdaj bomo že enkrat vsi zdraviuser posted image

jaz pa perem- spet, pa cunje obešam- ko bom na svojem definitivno kupim še sušilca (zdaj ni prostora)!

Tinkara je v vrtcu........tam pa vse poje........user posted image mali, mene pa zajuser posted image !

Mogoče je pa nakupovanje preko spleta- brez slik, boljše, ker verjetno manj zapravišuser posted image

bom jaz pogledala, če imam še geslo od mis spravljeno, še v starem ZS predaluuser posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1683
4.1.2008 11:47:16   
Maxica
No no, kaj je zdaj to, vsi po vrsti zbolevate.user posted image  Pozdravite se čimprej no, presnete viroze in zima in kaj jaz vem kaj še vse. Naj bo čimprej mimo, pa da sonček mal posije in bo pomlad tu. Komaj čakam.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
4.1.2008 11:49:06   
Maxica
Lan je pa včeraj ful kakal, ene petkrat, smrdeče in mehkeje, ritko je imel prav ubogo rdečo. A je možno, da od tega, ker mu zdaj tiste dve dvojki, ki sta za božič prikukali na plano, rasteta dalje?user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
4.1.2008 12:39:34   
frrrr
oj,

mis js pa vem tvoje geslo od albuma user posted image user posted image pošljem na zs.

vsi bolani - pozdravite se! Gael, Miha, bret od moci... VSI!

s tamaučkom sva spala dans do 8:05, pol sva se previla, pozajtrkovala, pospravla iz pomivalca in se je mati spravla v službo. ampak se ji nič ne da delat. zdej je pohamsala krofe. in delat dalje.

lepo se mejte! pa zdravi bodite! vikend je pred vrati...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
4.1.2008 13:08:38   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

mis js pa vem tvoje geslo od albuma user posted image user posted image pošljem na zs.

Pol ga pa še meni pošlji, meni je napačnega poslala.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
4.1.2008 13:10:36   
pikapolona2
hmmmm

kaj naredit?

Brina kašlja že 3 mesece...začeo se je malo pred 1 RD...pa ni imela vročine je kašljala mokro in ker se je vleklo ji je P vzela kri in ji predpisala Hiconcil....nakar se stanje za ene 2 dni umiri ...nato pa spet kašelj v novi rundi......P reče ja potem je pa sigurno virusno ....pa da bo izzvenelo naj ukinem AB...OK...kašelj se je v teh dobrih 2 mesecih res umiril čez dan ga ni ampak ponoči pa še vedno nabija ...predvsem zjutraj. Kupili smo vlažilec....nič....mogoče je samo kašelj zdej namesto suh spet moker (???) mazala sem jo z materino dušico ....nič...no in danes greva spet k P ....naj jo posluša in baje se ne sliši nič.....ampak vseeno ji predpiše sumamed...da to je pa zdej AB z širšim spektrom delovanja in da je to lahko neki bronho???(pozabla). Kri ji ni vzela. Zdej sm pa v dilemi. Govorila z žlahtnikom ki je pulmolog...sicer za odrasle...pravi da on AB brez pregleda krvi nebi dal...po možnosti je potrebno dat izpljunek in gojiti bakterijo...ampak vseeno pravi da ve da je težko to pri tako majhnih otrokih naredit....OK....kličem nazaj P in jo prosim naj nama da pregledat kri....pa mi reče da se na krvi itak nebo nič videlo....potem se lepo pogovarjava in pravi ja pol i pa ne dat antibiotika če vsa je tko strah tega AB....hkrati pa mi trdi da ni nič hudega tale sumamed.
Aja vročine sploh nismo imeli nikoli.

glb?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
4.1.2008 13:13:26   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

vsi bolani - pozdravite se! Gael, Miha, bret od moci... VSI! Bret Pit???user posted image

s tamaučkom sva spala dans do 8:05, pol sva se previla, pozajtrkovala, pospravla iz pomivalca in se je mati spravla v službo. ampak se ji nič ne da delat. zdej je pohamsala krofe. in delat dalje. Tudi mi smo jih dobili za po kosilu. Mi ravno zdaj diši pod nos, vendar nisem nekakšen fen krofov, tako da bo šel kr z mano domov.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
4.1.2008 13:27:27   
altati
pikapolona- jaz AB brez pregleda krvi otroku NE BI DALA! Nikoli! S tvojo pediatrinjo se nikakor ne strinjam. AB je potreben zgolj ob bakterijskih okužbah, virusnim ne pomaga nič- Že to, da ste ga enkrat začele jemati (kar tako bz) in nato še celo predčasno nehale (po nasvetu Puser posted image user posted image user posted image , mislim, pa kje user posted image  se jemlje tako neodgovorni pediatriuser posted image user posted image user posted image ) se mi zdi milo rečeno GROZNO!
A sta poskušali s kakšnimi inhalacijami? Materina dušica npr.?
Če bi bila jaz ti, bi vsekakor kot prvo zahtevala pregled krvi, če na krvi ne bi bič pokazalo, bi pa definitivno prosila za napotnico za pulmologa ali vsaj alergologa. ker otroka očitno nekaj draži. A nisi ti alergik, al se meni to samo zdi?
Jaz npr. kašljam celo zimo zaradi centralne kurjavein s tem posledično suhega zraka in več pršice. Pomagajo mi Claritine in Flixotide.Ampak to dvoje dobiš pri alergologu ali pulmologu.

je pa to seveda samo moje skromno mnenje.....
me pa resno razpizdijo (oprostite izrazu) zlorabe antobiotikov s strani pediatrov na naših otročkih...in ko bodo AB nujni in upravičeni, ne bodo prijeli....to bo pa fajn, kajneuser posted image user posted image ?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
4.1.2008 13:27:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

hmmmm

kaj naredit?

Brina kašlja že 3 mesece...začeo se je malo pred 1 RD...pa ni imela vročine je kašljala mokro in ker se je vleklo ji je P vzela kri in ji predpisala Hiconcil....nakar se stanje za ene 2 dni umiri ...nato pa spet kašelj v novi rundi......P reče ja potem je pa sigurno virusno ....pa da bo izzvenelo naj ukinem AB...OK...kašelj se je v teh dobrih 2 mesecih res umiril čez dan ga ni ampak ponoči pa še vedno nabija ...predvsem zjutraj. Kupili smo vlažilec....nič....mogoče je samo kašelj zdej namesto suh spet moker (???) mazala sem jo z materino dušico ....nič...no in danes greva spet k P ....naj jo posluša in baje se ne sliši nič.....ampak vseeno ji predpiše sumamed...da to je pa zdej AB z širšim spektrom delovanja in da je to lahko neki bronho???(pozabla). Kri ji ni vzela. Zdej sm pa v dilemi. Govorila z žlahtnikom ki je pulmolog...sicer za odrasle...pravi da on AB brez pregleda krvi nebi dal...po možnosti je potrebno dat izpljunek in gojiti bakterijo...ampak vseeno pravi da ve da je težko to pri tako majhnih otrokih naredit....OK....kličem nazaj P in jo prosim naj nama da pregledat kri....pa mi reče da se na krvi itak nebo nič videlo....potem se lepo pogovarjava in pravi ja pol i pa ne dat antibiotika če vsa je tko strah tega AB....hkrati pa mi trdi da ni nič hudega tale sumamed.
Aja vročine sploh nismo imeli nikoli.

glb?

jaz sem enkrat tako kašljala (pa zdaj se mi dozdeva, da bo isto)- SUH KAŠELJ, POTEM MOKER IN SUH, ne moreš se odkašljat, sem pa prav razcepišče bronhov čutila, kar pihalo mi je po sapniku........pa dr. kao ni nič slišala, pa sem ji rekla, da če jaz, ko diham čutim kje imam razcepišče........da potem to ni normalno.........mi je dala sumamed (da bom dala mir kaouser posted image ), je takoj prva tableta prijela in potem je bil mir!!!
Jaz bi ji dala sumamed, se ti pa lahko zgodi, da boš morala še kakšen antibiotik sprobati, preden bo boljše ( ČE NI PREGLEDA KRVI/ IZPLJUNKA IN NAREJENEGA ANTIBIOGRAMA, POTEM KAR NA SLEPO PROBAVAJOuser posted image  ( ampak meni  je sumamed pomagal!)
PA KO ENKRAT ZAČNEŠ JEMATI ANTIBIOTIK, GA POJEJTE DO KONCA, NE KAR NEHAT, KER KAO NE POMAGA?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!! ŠELE, KO NAREDIŠ CELO KURO Z NJIM IN ČE NI BOLJŠE, GREŠ K ZDRAVNIKU!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1691
4.1.2008 13:32:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

pikapolona- jaz AB brez pregleda krvi otroku NE BI DALA! Nikoli! S tvojo pediatrinjo se nikakor ne strinjam. AB je potreben zgolj ob bakterijskih okužbah, virusnim ne pomaga nič- Že to, da ste ga enkrat začele jemati (kar tako bz) in nato še celo predčasno nehale (po nasvetu Puser posted image user posted image user posted image , mislim, pa kje user posted image  se jemlje tako neodgovorni pediatriuser posted image user posted image user posted image ) se mi zdi milo rečeno GROZNO!
A sta poskušali s kakšnimi inhalacijami? Materina dušica npr.?
Če bi bila jaz ti, bi vsekakor kot prvo zahtevala pregled krvi, če na krvi ne bi bič pokazalo, bi pa definitivno prosila za napotnico za pulmologa ali vsaj alergologa. ker otroka očitno nekaj draži. A nisi ti alergik, al se meni to samo zdi?
Jaz npr. kašljam celo zimo zaradi centralne kurjavein s tem posledično suhega zraka in več pršice. Pomagajo mi Claritine in Flixotide.Ampak to dvoje dobiš pri alergologu ali pulmologu.

je pa to seveda samo moje skromno mnenje.....
me pa resno razpizdijo (oprostite izrazu) zlorabe antobiotikov s strani pediatrov na naših otročkih...in ko bodo AB nujni in upravičeni, ne bodo prijeli....to bo pa fajn, kajneuser posted image user posted image ? SE STRINJAM- pa še to ne vem zakajuser posted image  sploh še dajejo Hiconcil- ker je to za en k..... antibiotik!

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1692
4.1.2008 13:37:59   
altati
o, Remy, hello! How are you?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
4.1.2008 13:39:35   
Anonimen

gre, gre, kašljajočeuser posted image , ampak bo že........

kako si pa ti? Kdaj imaš OP?

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1694
4.1.2008 13:40:39   
pikapolona2
no sej en teden ji ga zdej definitivno še nebom dala...ko se pa nasledi teden vidimo s P pa bom res zahtevala pregled krvi nato pa dalje. Po tem hiconcilu je tud tako bogo ritko dobila da sm 10 dni rabila da sva nazaj na normalno stanje prišle.

Altati tudi jaz sem že posumila na alergijo ...sam kaj ko smo bili vmes na štajerskem pa je bilo isto...pa tudi okolje doma se ni tolk spremenilo....vlažilec pa ji res ne pomaga. Remy evo ravno to je...ankrat suh nato moker pa suh pa moker kašelj....mah nevem...bega me pa res to ker je to vedno samo proti jutru. Tolk opozarjajo kolk je zlorab antibiotikov na koncu jih pa kar tako predpišejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
4.1.2008 13:42:05   
pikapolona2
z materino dušco od justa sem ji mazala prsni koš in podplate...pa nič...danes sm nabavila še čaj in ga bova poskusile inhalirat...čeprav nevem kako bom uspešna z inhalacijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1696
4.1.2008 13:42:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

gre, gre, kašljajočeuser posted image , ampak bo že........

kako si pa ti? Kdaj imaš OP?

pojma nimamuser posted image user posted image user posted image

jaz tudi kašnljam že en mesec, ampak bo že.....
tako kašljajoče me sigurno ne bo nihče operiral...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
4.1.2008 13:43:38   
altati
pikapolona- pršice je pozimi veliko več.....si na to pomislila? Mene ravno to draži....
Daj vztrajaj na pregledu krvi in napotnici za alergologa. Res! Ne daj se!

Neposredna povezava do sporočila: 1698
4.1.2008 13:53:13   
pikapolona2

pikapolona- pršice je pozimi veliko več.....si na to pomislila? Mene ravno to draži....
Daj vztrajaj na pregledu krvi in napotnici za alergologa. Res! Ne daj se!

sam a ni tko da bi potem skoz pokašljevala...pa v njeni sobi ni talnih oblog...pa tudi drugje jih nimamo..ima 5 pliškotov, ki ne spijo z njo v postelji......nebom še kuj panike z alergologom zagnala...joj upam da niso pršice teh se ne moreš izogibat

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
4.1.2008 13:54:09   
Anonimen
ja verjamem, da te bolne ne bodo operirali........to je en........ker se začne vlečt.......
Jaz se prav spomnim, da včasih (OŠ), ko sem šla k dr., da si za vsak drek dobil AB in to glih Hiconcil, potem so pa naenkrat kar nehali dajat AB.......zdej se jih pa rahlo izogibam, ker drugače mi imunost čist pade in v kombinaciji z izpiti (stres) sem zmeraj fasala kakšna vnetja v spodnjem štukuuser posted image

Izpljunka pa tud starejšim ne jemljejo- tašča je v 2 mesecih dobila 4 različne AB za plučnico- kri je pa itak samo vnetje kazalauser posted image  ( no pa rtg so ji nardili), pol so ji končno eni prijel, drugač bi jo pa šele po tem na Golnik poslali!

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?