piskot
|
cer. porocilo od dohtarja: decku je nekaj slisal v pljucih, dobili antibiotik in sinecod sirup. sem jezna ko strela. sem mu rekla, ce mu lahko da kri pregledat, pa mi je rekel, da bo potem vseeno napisal antibiotik, tudi ce gre za virusno, ker prevec hrope tamali. zdaj mu pac dajemo antibiotik. saj po nekaterih mnenjih niti ni tako napacno, da se vsaj v pljucnico ne razvije. damn. jutri klicem na zd, kdaj lahko menjamo pediatra in ce je se frej ena teta, pri kateri se martin vsaj drl ni. pri temu se dere takoj ko ga zagleda. aja, midva sva se pred kaksnimi 10 dnevi nehala dojit. in evo takoj antibiotik. pa danes mi je zacelo mleko tect ko sem ga dajala spat ... mati narava ... al pa moji mozgani . poroka enkrat maja sla na UE, pogledala v moj rokovnik, katero sredo sem prosta, določila 11.6.2003, povedala doma. okraskov na avtih nismo imeli, sopek sem sla zjutraj sama iskat (in jih slisala od cvetlicarja, da se to sploh ne spodobi, ko je izvedel, da je sel moz medtem na pir, je pa itak cist ven padel). obleko je moz ze imel, jaz sem sla po eno laneno v benetton. pa ene natikace sem si kupila. po poroki smo sli v bliznji lokal na borovnicke z bando, starsi so tastarejse peljali domov, ob 12h kosilo pr' bizjak na beli. vabljenih 16 ljudi (price, najozja zlahta ... starsi, bratje, sestre, 3 moje tete iz tujine in par najboljsih frendov ker svaka s familijo ni bilo) ob 17h sli domov, nadaljevali pri mozeku (je bil takrat podnajemnik), naslednji dan zjutraj spokala, sla za podaljsan vikend na jadran, pristala na losinju.