Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 13:51:48
|
|
|
|
Neža7
|
Kahlo..... Joj res ne moram, ker se mi notri krči in potem rahlo krvim, da nič za naju.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 13:52:50
|
|
|
|
ledenka
|
KAHLO, bom nesramna pa rekla, da pojasni
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 13:53:17
|
|
|
|
KAHLO
|
aja ....pol je pr tebi problem....v tistem trenutku k ti začneš uživat jah nič ja pol pa boš kr prkrajšana za ta filling....veš kaj predstavljaj si kako bo takrat k boš pa brez skrbi lahko haaaaaa........k da bi še enkrat zgubila nedolžnost sam lepooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 13:54:19
|
|
|
|
KAHLO
|
Ledenka ni blema....vse se da tud oralno poštimat drgač pa sem čist prepričana da januarke...tu še kr nekaj načinov poznajo!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 14:06:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo, punce, kako ste pridne...še čudno, da ves čas ne dežuje. Lepo vas pozdravljam in začenjam svoje rutinsko petkovo "after work" lenarjenje -zdaj tudi v vaši družbi. Z veseljem pa bom tudi malo poklepetala.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 14:13:50
|
|
|
|
ledenka
|
KAHLO
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 14:15:49
|
|
|
|
KAHLO
|
ledenka ....opiši kaj slikica prikazuje, saj veš da jih ne vidim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 14:21:50
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ledenka ....opiši kaj slikica prikazuje, saj veš da jih ne vidim lučko mislim sladoled, seveda, ne lustra
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 14:25:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa Kahlo, najbrž ti še nisem čestitala. (poredna Majch) Imej zdravo in lepo bebico!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 14:34:17
|
|
|
|
KAHLO
|
ledenka ....spet smo pri lizi lizi happy happy
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 14:35:13
|
|
|
|
KAHLO
|
Majch thx
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 14:38:28
|
|
|
|
spelka12
|
ajsika belgijski pir mi že 1 leto stoji v omari, ker ne pijem piva. A bi ga ti? No vprašam . No imaš vsaj še en razlog več, da me kdaj obiščeš. kahlo nisem se skrivala, sinusi so mi odpovedal, štrajkajo 100 na uro in hočjo boljše delovne pogoje. Pa se ne dam. Eno neumesno vprašanje. Danes greva kupit pralni stroj, a imate kaki predlog katera firma je dobra? Lušta se nama candy, ker mora biti globina stroja 52 cm kar pa nimajo vse firme? Pa eno desko za peglat rabim, tako široko, mal bolj stabilno. V merkurju imajo eno za 100 evrčkov pa ne vem, če je vredna tolk denarja. Kdor dela seznam stavim na 38% - MINIMALNO.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 14:44:43
|
|
|
|
Anonimen
|
spelka12...za gospodinjske aparate in pripomočke si poglej stran www.ceneje.si in primerjaj cene. Mogoče ti bo kaj koristilo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 14:46:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 ajsika belgijski pir mi že 1 leto stoji v omari, ker ne pijem piva. A bi ga ti? No vprašam . No imaš vsaj še en razlog več, da me kdaj obiščeš. A rabim taki izgovor? Sej si grog tud omenjala sicer sem pa s kakim čajčkom ali tud samo vodo zadovoljna, glavno je dobra družba. Pri piru pa le poglej, a ni že poteku rok trajanja Eno neumesno vprašanje. Danes greva kupit pralni stroj, a imate kaki predlog katera firma je dobra? Lušta se nama candy, ker mora biti globina stroja 52 cm kar pa nimajo vse firme? Pa eno desko za peglat rabim, tako široko, mal bolj stabilno. V merkurju imajo eno za 100 evrčkov pa ne vem, če je vredna tolk denarja. Deske za peglanje imajo tud v Sparu, pa kar dobre in ne za dosti denarja men osebno je glavno, da je stabilna in ma dobro prevleko, to se pa dobi tud za 50 EUR. Pralni stroj - samo ne Gorenja! Poglej še kake Bosch, Whirpool ali Electrolux. Naj si prodajalci vzamejo cajt, sej ne kupuješ navadnih žarnic Candy sem imela, mi je delal ok ene 10 let, samo enkrat je šel programator, pa še to po ene 8h letih. Whirpool sem tud mela, nekoč v najemu, je bil fajni. Gorenje imam zdaj, pa je star 2 leti in je že 3x prišu serviser. Moja mama ima pa Miele, ki je men osebno jako drag men je važno, da ma možnost za pol perila, pa da porabi malo vode in elektrike, pa centrifuga vsaj 1200 obratov. no, sej je kar izbire
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 14:55:13
|
|
|
|
spelka12
|
majch hvala lepa, že primerjam. ajsika če zajadraš v moj konec dobiš vse - belgijsko pivo (rok trajanja - dokler ga ajsika ne spije ), grog, vino, čaj, sok, vroča voda......kar ti srce poželi. Pa za desko mi je drugač vseeno, glavno da se ne sesuje pod mojim ogromnim kupom nespeglanih cunj. Ravno dobila klic postala tetka - moram it jokat, od veselja seveda.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 14:57:45
|
|
|
|
Neža7
|
OPA! 9.12 sva midva zadnjo . Ne 9.11 CIAO PUNCE LEPO SE IMEJTE.....
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 14:58:51
|
|
|
|
Orhideje
|
Punce!! Vidim, da ste full pridne vsaj pri klepetanju. nič hudega, če ne morete . Saj obstaja še več vrst načinov potešitve, kot ste že ugotovile. Le svoje pikice skrbno pazite. Ostale pa za aktivno časa nimamo. škoda, da nimam časa, da bi malce poklepetala z vami. Moram it pečt potico in sadni kruh, pa brž drugače z pravo temperaturo v krušni peči ne bo nič. Bom še spekla košček za vsako od vas. Aja, celo test sem kupila. Upam, da zdej res ne pride. Saj je že marsikatera od vas jo dobila ravno takrat, kot da bi ti testki prinašali . Ko vas nosečke poslušam, bi očitno morale vse, ki čakamo bit mal previdne pri in se tudi me poslužit drugih načinov užitka.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 15:00:01
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Ravno dobila klic postala tetka - moram it jokat, od veselja seveda. bravo, tetka izjokaj veselje, potem pa si obriši solzice in pojdi pogledat malega nečakeca!!! pa poročaj podrobnosti!
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 15:03:35
|
|
|
|
KAHLO
|
čestitam spelka!! K sem jaz postala teta se mi je čist zmešalo, moj nečak je moja največja ljubezen.....in še tist večer sem poklicala vse prjatlce od naju s sestrico....in smo ga ornk zažurale....in evo moj nečak...je tak veseljak...........da to ni res...saj drgač ne mora bit k ga je tetka pošteno zalila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 15:04:35
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Pralni stroj - samo ne Gorenja! Poglej še kake Bosch, Whirpool ali Electrolux. Naj si prodajalci vzamejo cajt, sej ne kupuješ navadnih žarnic Candy sem imela, mi je delal ok ene 10 let, samo enkrat je šel programator, pa še to po ene 8h letih. Whirpool sem tud mela, nekoč v najemu, je bil fajni. Gorenje imam zdaj, pa je star 2 leti in je že 3x prišu serviser. Točno tako! Karkol imava od Gorenja, je nama že kej pocrkal. Pralni stroj dela samo še ena funkcija normalno, hladilnik pa poplavlja Sva pa preveč lena, da bi kr naprej serviserje klicala, tko da pač dela zanič hehe.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 15:06:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke, teta spelka12! Lepo lepo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 15:20:24
|
|
|
|
spelka12
|
nf - kdaj ti to poveš . Midva sva šla pa v ponedeljek kupit kuhinjo in so vsi aparati od Gorenja, samo pomivalni stroj ne. Ups. Hvala za čestitke.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 15:23:19
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 nf - kdaj ti to poveš . Midva sva šla pa v ponedeljek kupit kuhinjo in so vsi aparati od Gorenja, samo pomivalni stroj ne. Ups. s hladilnikom sem jaz zadovoljna, v prejšnjem stanovanju sem mela pa še štedilnik in pečico in je bilo ok. pomivalca od Gorenja imam pa zdaj in komaj čakam, da crkne, da kupimo novega je bil že v tem stanovanju, ko sva se preselila. predn crkne, pa ga je škoda menjat
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 15:25:43
|
|
|
|
Anonimen
|
tolk o domači industriji...hehehe...midva sva pred tremi leti iskala ugodne aparate in sva vzela Beko pralni stroj. (nikol slišala pred tem) Imel je še največ garancije...lol, dela pa ko šus že tretje leto intenzivno.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 16:07:50
|
|
|
|
tany83
|
Pozdravljene!!! Sem rabila ker neki casa, da sm prebrala vse kar ste napisale, ze dans... jst pa se se komi prebujam s kavico... ceprav je ze 11 tudi tukaj... sam nism lih jutranji clovek.... lp
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.