|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
4.1.2008 12:16:34   
KAHLO
hmmmmmmm....sem že hotla napisat da se bo treba zment pa kak koktejl bar oropat....magar najinga....pa sem si kar premislila....k ne bom mogla sam zraven gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ledenka to z greapfrutom mu pa še moram poročat...saj mogoče že ve....sam vseeno, tak da mal pametno spademuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
4.1.2008 12:25:25   
Anonimen
kahlo... a ti si bila lani v švici? 2007 al 2006. Midva z mojim user posted image  sva bila lani na medenem popotovanju po švici. Je bilo ful fajn. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2077
4.1.2008 12:28:04   
KAHLO
lani smo se šli smučat v švico in je bilo špicaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image letos pa pol ne bo nič iz smuačnja.... pa mi ni nič kaj hudo.......k vem da bo v meni rastlauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
4.1.2008 12:30:07   
Orhideje
Kahlica, nič ne bo pred nedeljo - na lulanje mislim. Tudi, ti si bila dobra, da si se preselila iz prelepe Štajerske v LJ. Se pa vidi, kje ti bolj paše. Še dobro, da si urejala in gledala tisto inštalacijo na Štajerskem!  
Punce, ki živite v tujini tudi jaz vas občudujem. Še več tako pogumnih in odločnih punc!! Čeprav bi tudi jaz sedaj z veseljem odšla kam v tople kraje. Saj je pri nas že sedaj cel mesec tak mrzlo, da groza. Še dobro, da vse aktivno user posted image user posted image user posted image .  Lep pozdravček sicer iz mrzle Slovenije.
No, če sedaj ne ugledam user posted image  - bom tudi jaz raje šla v tople kraje. Lep pozdravček vsem. Začela sem zadaj, ker vas komaj dohajam, v službi mi nočejo dat mira,...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
4.1.2008 12:31:41   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

user posted image

oj jej... kje je poletje... user posted image  user posted image  user posted image

Ja, res kje je to poletje? Gantar ne razvajaj nas preveč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
4.1.2008 12:39:04   
ledenka
KAHLO, lahko se dajo tud pomaranče v mojito, al pa maline, pa še kaj - sam men je z grejpfrutom najboljše user posted image  ampak dobrih koktejlov v lj še nisem pila user posted image  sploh mojita ne, pr tem sem fuuuuul zbirčna user posted image

orhideje, najtežje je it user posted image  kvaliteta bivanja v tujini je pa lih taka, kot si jo ustvariš. sem bila kar nekaj po svetu, za delj časa, in če si najdeš dobro družbo, je vedno vse lažje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
4.1.2008 12:46:24   
Anonimen
ledenka... a mi lahko prosim poveš za kakšen fin koktail oz. kar za tega, k se pogovarjate s kahlo. Hvala. user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2082
4.1.2008 12:50:16   
ledenka
gantar, men je najboljši mojito, ampak ne vem, kje se dobi res dobrega (razen tistega, ki ga naredi picek od KAHLO user posted image ). jaz jih ne znam miksat, jih pa rada pijem. všeč so mi še capirinha (temni rum), margarita (tekila), tequila sunrise (tekila), gin-tonic, bloody mary (vodka). Raje bolj razredčeni, ne presladki, na bazi ruma, tekile ali gina user posted image  jao, sem alkohol-lik user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
4.1.2008 12:53:23   
KAHLO
ledenka maš prav....jaz še tud nisem v lj takega ta hudega koktejla pila?!?!user posted image smo šli nkerat v okostnaka....pa so mi bli vsi za nič....oz...vsi so meli enake okuse...barve pa so bili različniuser posted image user posted image no na koncu se pri pilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
4.1.2008 12:59:14   
KAHLO
Drgače pa sem jaz full fenica Martinija(od žganih) .......user posted image user posted image user posted image sam drgače pa tud rada pivček, pa vinček, pa tud kak špricarček spijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drgač ne bi moglo bit...saj sem iz vinorodnih okoliševuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no to pa je zdaj lih tak zvenelo k da bi bla na alikča mahnena......to ne...ampak v prijetni družbi se pa radi razvajamo tud z opojnimi pijačami (seveda v mejah, in seveda z treznimi šoferji.....ker če kaj sovražim je pa to če kdo gre za volan nažingan pa tud če je samo malo)!!!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
4.1.2008 13:00:26   
ledenka
nazadnje sem mojito pila pri tanovem Mački al kaj je tisto... in uporabljajo poprovo meto, ne navadne user posted image  mi je bilo zjutraj fullll slabo, pa nisem dosti spila user posted image  v Dabudi majo mojito z grozdjem, je kar ok, samo premalo mete za moj okus user posted image  ja, mam momente, ko iščem po lj idealni mojito user posted image  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
4.1.2008 13:02:47   
ledenka
ni ga čez dobro vino al pa belgijski pir user posted image  pol pa v taksi pa dam, ne za volan user posted image  

za žgane pa nisem fenica... mogoče kak res dober konjak ali viski, ampak to lih ene 3x letno user posted image  no, sej tud vino pijem sam čez vikend pri kosilu, pir pa poleg pizze ali čevapov user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
4.1.2008 13:05:33   
KAHLO
ledenka.....jaz koktejlov lih neiščem okrog k mam mojga za to doma...

kaj se pa tiče pira....pa sem na istem k ti k...pici pa k žaru .......pašeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

vino pa mi tud ob nedeljskem kosilu prakticiramo

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
4.1.2008 13:06:46   
Neža7
Lep pozdrav moje borke user posted image

Upam, da ste se lepo imele čez praznike.....

Iskrene čestitke amy81 user posted image user posted image user posted image  Kahlo tebi sem že čestitala user posted image  user posted image  

Kahlo.... Kako se počutiš? si še vedno malo user posted image  od vesele? user posted image

Zelo mi je žal jazzz27 in lidija_21 user posted image user posted image user posted image  ne ubupaj! user posted image

Gantar.... Kako si pa ti? Vidim, da si samo med navijačiče... hmmm upam, da boš nas tudi kmalu presenetila z user posted image user posted image  user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
4.1.2008 13:13:54   
KAHLO
Neža7 res sem še čist user posted image od 30.12 k sem zagledalauser posted image ..občutki mešaniuser posted image

Pa ti kako se kaj počutiš....si vredu, a je blo tebe tud na začetku kr strah ?!?!?a si že bla na pregledu?!?! radovenost!!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
4.1.2008 13:15:57   
murkica
Mislim čveke čvekasteuser posted image .

Že včeraj zvečer sem vas hotla priti pogledati, pa sem si premislila ker sem bila 100%, da že vse spite in pol danes pridem na RR in odkrijem, da ste napisale ene 5 strani in to brez meneuser posted image . Ne sej se hecam, ste mi prav lepo polepšale jutro(no čeprav ni več jutro, sem danes mal zaspala user posted image ).

Seveda vsem nečakajočim želim, da zagledate user posted image , še posebaj pa to želim našima slovenkama za mejo, da se bosta v tujini še bolj domače počutile.

Ena je spraševala, če smo koruznice ali poročene...žal se ne spomnim več katera, ko ste pa načvekale toliko strani... No jaz sem na koruzi. Sedaj skupaj živiva že dobro leto, vendar mineva že dobrih 6 let, odkar sva se prvič poljubila. No oziroma sve se že prejuser posted image , ampak zares pa sva začela 30.9.2001. In sedaj se že dobrih 6 M  trudiva, da nebi bila več sama ampak, da bi v najin dom prišel en mali otročiček. ( no lahko tudi dva naenkrat user posted image , baje da imava predispozicije za to, so bili po njegovi strani dvojčki in tudi po moji). Drugače pa ne vem, če se bova kdaj poročila. Njemu sploh ni do tega, meni mogoče je malo ampak se mi to niti ne zdi tako pomembno, tako, da mislim, da bova kar živela na koruzi.

NIč bodite pridne, jaz pa si grem umit glavo in pa malo razvajati. Ta vikend pa skočim še na tajsko masažo in si malo privoščim!!! Komaj čakam.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
4.1.2008 13:18:06   
METULJ1
Orhideje - hitro, hitro po testek. Jaz že močno držim pesti, da pokaže user posted image .

Pozdravčki

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
4.1.2008 13:19:15   
KAHLO
Murkica ti si si pa privoščila.....še masiral te bodo...no naj te le ornk namasirajo da boš pridelalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
4.1.2008 13:21:57   
Neža7
Kahlo.... tako paniko še nisem še nekoli čutila, ko sem videla malo krvi, vedar je pikica o.k Hvala bogu! Sem opazila, če se počutim malo potrebna in se mi krči  tamle notri user posted image  sem opazila, da lahko dobim rahlo krvavitev, da na SEKS moram pozabiti, čeprav sem imela že imela čudne sanje user posted image  Joj 9.11 je bilo ta zadnji krat, da sva user posted image , ker je G nama prepovedala.
Slabo pa mi je cel dan, da res se mi ne da kaj veliko jest. user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
4.1.2008 13:26:55   
Neža7
Kahlo.... A ja! dvakrat sem že bila na pregledu in UZ zaradi zelo, zelo rahle krvavitev. Videla sem že kako user posted image  bije user posted image  22.1 ima naslednji pregled in 7.2 ima že NS.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
4.1.2008 13:35:43   
KAHLO
Vsaka ti čast, nisem vedla da si krvavela vmes, sem mislila kako si premagala tist strah da se ne bi ponovila še enkrat zgodba z prejšnje nosečnosti!?!?!user posted image ...no jaz sploh ne dvomim v tebe in sem prepričana da boš donosila to pikico....verjetno si si pa gromozansko oddahnila k si vidla bitje srčka!!! jaz zdaj še samo na to čakam...pol bom pa mal lažje dihalauser posted image

Drgače pa še jaz nimam nobenih slabost, ali pa kakšnih drugih znakov...zdaj če je to vredu nimam pojma...jaz srčno upam da bo vse o.kkkkkkkkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no ti držim pesti 7.2...pa le glej da boš spet poročalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
4.1.2008 13:37:13   
KAHLO
drgače sem pa jaz tud mojmu pikecu zabičala da nič večuser posted image dokler se nebo za ziher prjelo.....bo treba kaj druga naštudirat....ampak pr teh januarskih borkah...to sploh ni težkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
4.1.2008 13:38:42   
Neža7
Kahlo.... Hvala, ZLATA SI! Tdui tebi veliko, veliko sreče user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
4.1.2008 13:43:02   
Neža7
Moj je že vedel od julija 2007, da bo user posted image  prepovedano, da ni bil šok, ko je nama to G povedala. Po 12T pa bova videli, če bova dobila zeleno luč za user posted image  1x na teden, če ne potem bova že lepo preživela brez user posted image  

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
4.1.2008 13:46:31   
KAHLO
Neža7 saj lahko še na drug način potešita željo drug po drugemuser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.