Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 12:16:34
|
|
|
|
KAHLO
|
hmmmmmmm....sem že hotla napisat da se bo treba zment pa kak koktejl bar oropat....magar najinga....pa sem si kar premislila....k ne bom mogla sam zraven gledat Ledenka to z greapfrutom mu pa še moram poročat...saj mogoče že ve....sam vseeno, tak da mal pametno spadem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 12:25:25
|
|
|
|
Anonimen
|
kahlo... a ti si bila lani v švici? 2007 al 2006. Midva z mojim sva bila lani na medenem popotovanju po švici. Je bilo ful fajn.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 12:28:04
|
|
|
|
KAHLO
|
lani smo se šli smučat v švico in je bilo špicaaaaaaaaaaa letos pa pol ne bo nič iz smuačnja.... pa mi ni nič kaj hudo.......k vem da bo v meni rastla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 12:30:07
|
|
|
|
Orhideje
|
Kahlica, nič ne bo pred nedeljo - na lulanje mislim. Tudi, ti si bila dobra, da si se preselila iz prelepe Štajerske v LJ. Se pa vidi, kje ti bolj paše. Še dobro, da si urejala in gledala tisto inštalacijo na Štajerskem! Punce, ki živite v tujini tudi jaz vas občudujem. Še več tako pogumnih in odločnih punc!! Čeprav bi tudi jaz sedaj z veseljem odšla kam v tople kraje. Saj je pri nas že sedaj cel mesec tak mrzlo, da groza. Še dobro, da vse aktivno . Lep pozdravček sicer iz mrzle Slovenije. No, če sedaj ne ugledam - bom tudi jaz raje šla v tople kraje. Lep pozdravček vsem. Začela sem zadaj, ker vas komaj dohajam, v službi mi nočejo dat mira,...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 12:31:41
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar oj jej... kje je poletje... Ja, res kje je to poletje? Gantar ne razvajaj nas preveč.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 12:39:04
|
|
|
|
ledenka
|
KAHLO, lahko se dajo tud pomaranče v mojito, al pa maline, pa še kaj - sam men je z grejpfrutom najboljše ampak dobrih koktejlov v lj še nisem pila sploh mojita ne, pr tem sem fuuuuul zbirčna orhideje, najtežje je it kvaliteta bivanja v tujini je pa lih taka, kot si jo ustvariš. sem bila kar nekaj po svetu, za delj časa, in če si najdeš dobro družbo, je vedno vse lažje
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 12:46:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ledenka... a mi lahko prosim poveš za kakšen fin koktail oz. kar za tega, k se pogovarjate s kahlo. Hvala.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 12:50:16
|
|
|
|
ledenka
|
gantar, men je najboljši mojito, ampak ne vem, kje se dobi res dobrega (razen tistega, ki ga naredi picek od KAHLO ). jaz jih ne znam miksat, jih pa rada pijem. všeč so mi še capirinha (temni rum), margarita (tekila), tequila sunrise (tekila), gin-tonic, bloody mary (vodka). Raje bolj razredčeni, ne presladki, na bazi ruma, tekile ali gina jao, sem alkohol-lik
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 12:53:23
|
|
|
|
KAHLO
|
ledenka maš prav....jaz še tud nisem v lj takega ta hudega koktejla pila?!?! smo šli nkerat v okostnaka....pa so mi bli vsi za nič....oz...vsi so meli enake okuse...barve pa so bili različni no na koncu se pri pila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 12:59:14
|
|
|
|
KAHLO
|
Drgače pa sem jaz full fenica Martinija(od žganih) ....... sam drgače pa tud rada pivček, pa vinček, pa tud kak špricarček spijem drgač ne bi moglo bit...saj sem iz vinorodnih okolišev no to pa je zdaj lih tak zvenelo k da bi bla na alikča mahnena......to ne...ampak v prijetni družbi se pa radi razvajamo tud z opojnimi pijačami (seveda v mejah, in seveda z treznimi šoferji.....ker če kaj sovražim je pa to če kdo gre za volan nažingan pa tud če je samo malo)!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 13:00:26
|
|
|
|
ledenka
|
nazadnje sem mojito pila pri tanovem Mački al kaj je tisto... in uporabljajo poprovo meto, ne navadne mi je bilo zjutraj fullll slabo, pa nisem dosti spila v Dabudi majo mojito z grozdjem, je kar ok, samo premalo mete za moj okus ja, mam momente, ko iščem po lj idealni mojito
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 13:02:47
|
|
|
|
ledenka
|
ni ga čez dobro vino al pa belgijski pir pol pa v taksi pa dam, ne za volan za žgane pa nisem fenica... mogoče kak res dober konjak ali viski, ampak to lih ene 3x letno no, sej tud vino pijem sam čez vikend pri kosilu, pir pa poleg pizze ali čevapov
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 13:05:33
|
|
|
|
KAHLO
|
ledenka.....jaz koktejlov lih neiščem okrog k mam mojga za to doma... kaj se pa tiče pira....pa sem na istem k ti k...pici pa k žaru .......pašeeeeee vino pa mi tud ob nedeljskem kosilu prakticiramo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 13:06:46
|
|
|
|
Neža7
|
Lep pozdrav moje borke Upam, da ste se lepo imele čez praznike..... Iskrene čestitke amy81 Kahlo tebi sem že čestitala Kahlo.... Kako se počutiš? si še vedno malo od vesele? Zelo mi je žal jazzz27 in lidija_21 ne ubupaj! Gantar.... Kako si pa ti? Vidim, da si samo med navijačiče... hmmm upam, da boš nas tudi kmalu presenetila z
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 13:13:54
|
|
|
|
KAHLO
|
Neža7 res sem še čist od 30.12 k sem zagledala ..občutki mešani Pa ti kako se kaj počutiš....si vredu, a je blo tebe tud na začetku kr strah ?!?!?a si že bla na pregledu?!?! radovenost!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 13:15:57
|
|
|
|
murkica
|
Mislim čveke čvekaste . Že včeraj zvečer sem vas hotla priti pogledati, pa sem si premislila ker sem bila 100%, da že vse spite in pol danes pridem na RR in odkrijem, da ste napisale ene 5 strani in to brez mene . Ne sej se hecam, ste mi prav lepo polepšale jutro(no čeprav ni več jutro, sem danes mal zaspala ). Seveda vsem nečakajočim želim, da zagledate , še posebaj pa to želim našima slovenkama za mejo, da se bosta v tujini še bolj domače počutile. Ena je spraševala, če smo koruznice ali poročene...žal se ne spomnim več katera, ko ste pa načvekale toliko strani... No jaz sem na koruzi. Sedaj skupaj živiva že dobro leto, vendar mineva že dobrih 6 let, odkar sva se prvič poljubila. No oziroma sve se že prej , ampak zares pa sva začela 30.9.2001. In sedaj se že dobrih 6 M trudiva, da nebi bila več sama ampak, da bi v najin dom prišel en mali otročiček. ( no lahko tudi dva naenkrat , baje da imava predispozicije za to, so bili po njegovi strani dvojčki in tudi po moji). Drugače pa ne vem, če se bova kdaj poročila. Njemu sploh ni do tega, meni mogoče je malo ampak se mi to niti ne zdi tako pomembno, tako, da mislim, da bova kar živela na koruzi. NIč bodite pridne, jaz pa si grem umit glavo in pa malo razvajati. Ta vikend pa skočim še na tajsko masažo in si malo privoščim!!! Komaj čakam.
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 13:18:06
|
|
|
|
METULJ1
|
Orhideje - hitro, hitro po testek. Jaz že močno držim pesti, da pokaže . Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 13:19:15
|
|
|
|
KAHLO
|
Murkica ti si si pa privoščila.....še masiral te bodo...no naj te le ornk namasirajo da boš pridelala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 13:21:57
|
|
|
|
Neža7
|
Kahlo.... tako paniko še nisem še nekoli čutila, ko sem videla malo krvi, vedar je pikica o.k Hvala bogu! Sem opazila, če se počutim malo potrebna in se mi krči tamle notri sem opazila, da lahko dobim rahlo krvavitev, da na SEKS moram pozabiti, čeprav sem imela že imela čudne sanje Joj 9.11 je bilo ta zadnji krat, da sva , ker je G nama prepovedala. Slabo pa mi je cel dan, da res se mi ne da kaj veliko jest.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 13:26:55
|
|
|
|
Neža7
|
Kahlo.... A ja! dvakrat sem že bila na pregledu in UZ zaradi zelo, zelo rahle krvavitev. Videla sem že kako bije 22.1 ima naslednji pregled in 7.2 ima že NS.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 13:35:43
|
|
|
|
KAHLO
|
Vsaka ti čast, nisem vedla da si krvavela vmes, sem mislila kako si premagala tist strah da se ne bi ponovila še enkrat zgodba z prejšnje nosečnosti!?!?! ...no jaz sploh ne dvomim v tebe in sem prepričana da boš donosila to pikico....verjetno si si pa gromozansko oddahnila k si vidla bitje srčka!!! jaz zdaj še samo na to čakam...pol bom pa mal lažje dihala Drgače pa še jaz nimam nobenih slabost, ali pa kakšnih drugih znakov...zdaj če je to vredu nimam pojma...jaz srčno upam da bo vse o.kkkkkkkk no ti držim pesti 7.2...pa le glej da boš spet poročala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 13:37:13
|
|
|
|
KAHLO
|
drgače sem pa jaz tud mojmu pikecu zabičala da nič več dokler se nebo za ziher prjelo.....bo treba kaj druga naštudirat....ampak pr teh januarskih borkah...to sploh ni težko
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 13:38:42
|
|
|
|
Neža7
|
Kahlo.... Hvala, ZLATA SI! Tdui tebi veliko, veliko sreče
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 13:43:02
|
|
|
|
Neža7
|
Moj je že vedel od julija 2007, da bo prepovedano, da ni bil šok, ko je nama to G povedala. Po 12T pa bova videli, če bova dobila zeleno luč za 1x na teden, če ne potem bova že lepo preživela brez
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 13:46:31
|
|
|
|
KAHLO
|
Neža7 saj lahko še na drug način potešita željo drug po drugem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.