|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
3.1.2008 22:14:16   
pikovit
Dajamaja zanima me iz kakšnega mesa je borovo meso?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
3.1.2008 22:16:28   
Pija76
No še jaz nekaj novega vem, oz dve stavri, kaj je brita in borovo mesouser posted image user posted image , sem tud jaz mislila, da se je punca zatipakalauser posted image user posted image .
Jaz slišim da v Celj imajo vse, tko da bom jaz tud enkrat tja skočila, upam da po nosečniške cunje user posted image , pa k Dajčimajči na kavico - upam da dobro kuhaš!
Ja UZ je pa res nekam ušel, sam pr men ga ni, sicer nisem še hiške cele prehodila ampak na hitr ni nič novega videt user posted image .
Jaz sem se pa zdele za seminar jutr pripravljala, pa sem kar hitr zaključila, bom že nekaj odjodlala jutr...ne da se mi, sem neki paf danes. Pa bolj luštn je tle gor z vami, tko da prjatlce moje ne bom vas zapustila. Ej bomo pol odprle temo nosečnice po IVF-u, pa bomo spet skupaj a prav?
Glede sadja se pa jaz tud strinjam, če ni sezonsko je meni čist zanič, bi me mogle vidt z grozdjem, pa še zdaj ga imam v hladilniku nekaj od boge 1 kilce....
Zdaj jem sam kivi, banane in pomaranče.....
Bom pa zdele en kakav spila.
Abra glede čokolade sem tud jaz čist mim, jo skoraj nič ne jem, včasih kako bajadero - to imam pa res rada, ampak celo imam jaz lahko za 1 mesec, dobr da imam user posted image , ker drugače bi ji rok potekel. Ampak una torta mi je pa fulll dobra res!
Dejzi ti si se pa dobr odločla, ampak a si predstvaljaš kombinacijo zel.soka in piva?? To bi bla žurka......
Pikovit men pošlji email na zs pa ti tud pošljem za celice če hočeš...mogoče celo enako kot dobič od Dajamaje.
Arneja več kaj bo hitr 8.2. tle, pa če Prešernov RD user posted image . Ribe pa so boljše negojene, gojene bolj pogojno, to sem v reviji nosečnost prebrala. Pa sej men so sardele full dobre

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
4.1.2008 7:55:29   
Amelia
Dobro jutro user posted image !

Danes imamo pa Lotty, mojo mušketirko na seznamu, držimo pesti, da je s tvojima pikicama vse OK, pa javi nam kaj.

Macka27 se nam nisi že dolgo javila, mislim nate, lep pozdravček, oglasi se še kaj, a važi?

In gremo veselo na delo...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
4.1.2008 8:25:46   
Bety upa
Abra...user posted image user posted image user posted image .....Zelo sem vesela za UZ....

Večkrat se zgodi, da plodek tako zaostaja v rastu samo na začetku in potem te preseneti, ko v 10.dneh vse nadoknadi zla nazaj.....In tvoj malček bo ravno to naredil...

Nekaj podobnega se je zgodilo Neni (Ki zdaj ziba user posted image  - Luka).....

Če ti je Reš povečal še Prometrij, potem je to res dober znak, da sam verjame v dober rezultat.....

In mi tudi.....

P evo še nekaj pujskov, ker so menda pomagali ..user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
4.1.2008 8:34:38   
Rmeli
Hvala za spodbudne besede, punce. Res je, danes je že boljše. Malo sva tudi z mojim stvar predebatirala in glede na to, da sva že kar v letih(jaz 39, on 45), sva rekla, da mogoče bi pa še enkrat probala. Zelo težko se bi namreč sama sebe prepričala, da je zdaj konec, čeprav imam po eni strani že tega prek glave. Vedno sem mislila, da je moje poslanstvo biti Mama, predvsem mama in šele potem vse drugo. In da bo okoli mene kopica otročičev.Saj sem zelo srečna, da imam Zalo, ampak saj veste, težko se je sprijaznit, da ti obračaš življenje, bog pa obrne.user posted image
Zdaj grem pa v LJ poklicat in da vidim,kaj bodo rekli.user posted image

Še naprej vas bom brala in se veselila z vami, mogoče tudi kaj dodala, drugače pa beremo v naslednji bitki...

Držite se punce...user posted image  in veliko sreče vam želim...

LP,Rmeli

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
4.1.2008 8:56:30   
arneja
Dobro jutro,

danes sem pa dobro spala, je prav pasalo user posted image .

Lotty, kako zelo si srečna danes user posted image ? Kaj lepega je UZ pokazal user posted image ?

Dajamaja, sem tudi jaz prvič slišala za borove meso, pa sem mislila, da si se zatipkala - koliko novega se me res naučimo tu gor user posted image . Jaz še nemastno meso komaj dol spravim, kaj šele, da bi mastnega samo gledala. Ja, gospod Mirko Tuš bi ti pa za tole oglaševanje na RR res lahko kaj evrčkov nakazal user posted image .

Abra, lahko se od večih stvari odvisen, samo pri meni ni ta druga ravno pivo user posted image . Za pivo pa ne vem, ker je spet OH pa res ne vem ali je zame, ki imam slabe celice, sploh dobro ali ne. No, bom videla, ko bom v postopku. Haha, prenosni UZ-ji za uporabo doma - si že bila kaj na googlu user posted image ?

Pija, upam, da ti jodlanje na seminarju danes dobro uspe user posted image . Pa še ena dobra ideja: nova tema na RR Nosečnice po IVF-ju user posted image . Smo res neprimerljive s puncami, ki so blazno razočarane, ker jim prvi mesec ni uspelo user posted image . Meni pa sardele niso nič dobre. Tudi pri ribicah jem samo osliča, pa mogoče kdaj postrv. Čeprav obvezno brez glave. Ma, sem res čudna kar se mesa tiče user posted image . No, sem v pričakovanju Prešernovega rojstnega dne user posted image .

Amelia, kako ste kaj vi trije? Hodite v službo? Te še kaj zvija spodaj?

Rmeli, vidva pa kar veselo spet na delo user posted image . Nista prav nič prestara še. Srce že ve, da hoče še eno bebiko user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
4.1.2008 9:01:57   
Anonimen
Arneja, grozno, danes sem še slabše spala oziroma nisem spala. Sem kot zombi, pa še zbolela sem (boli grlo, nos kaplja, kašljam....). Ob pol petih več nisem zdržala in sem si čajček skuhala in gledala TV, sedaj pa umiram v službi.

Pija, čez praznike sem samo pohajkovala in tekmovala v pitju vina. user posted image  Sem prav vesela, da je že vsega konec. Ampak, raje bi bila na zelenjavnem soku, če veš kaj mislim.

Gold fish, še js ti moram povedati, da imaš kjuti ribico. user posted image

Rmeli, upam da ti bo še enkrat uspelo dobiti bebico. Imaš pa jekleno voljo in željo do uspeha. Bravo.

(odgovor članu arneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2632
4.1.2008 9:06:38   
arneja
Dakec, mogoče si pa čez praznike preveč vinčka popila pa te je zdaj bolezen ulovila? Bi bilo bolje pivo piti user posted image . Kakšen aspirinček pa bo mogoče kaj bolje. Jaz sem takšna tabletomanka, da me je kar sram user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
4.1.2008 9:07:55   
Anonimen
Lotty, kako kaže UZ? Čimprej se javi.

A Ajetam smo pa prestrašili? Punca pridi k nam nazaj. Tu smo taprave zate.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2634
4.1.2008 9:09:33   
Anonimen
Arneja, najraje bi vse tablete pojedla sam, da bi mi bilo bolje. Pa ne mislim na samomor user posted image

(odgovor članu arneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2635
4.1.2008 9:16:03   
pf
Lotty držim pesti zate. Javi, ko boš gotova.

Tudi jaz že komaj čakam UZ. Ga imam 8.1.2008 komaj ob 16.45, tako da bo dolg dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
4.1.2008 9:16:36   
Anonimen
Nina, čestitke za tako pridno kokoško. Pa čimprej po otroke, da bo doma veselje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2637
4.1.2008 9:19:03   
Anonimen
Pf, še štiri dni pa boš zagledala tvoje biserčke. Itak maš vikend vmes, pol pa si že na mizi.

(odgovor članu pf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2638
4.1.2008 9:34:50   
pf
Pravkar sem se odločila, da ne bom nič pisala na forum nosečnost, ker me je tam groza. Fajn mi je tukaj z vami se dopisovati, tam pa so same neke grozote. Tukaj se bodrimo, nasmejemo, smo kot ena družina, tam pa imajo ene take pripombe, da ti voljo pobere, ko malo prebereš. Jaz bom kar tu navijala naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
4.1.2008 9:46:28   
Anonimen
Pf, pravilno si se odločila.

Ko brskam po forumih sem tudi sama prišla do tega spoznanja, da je naš forum najboljši. Sayuri, nas pridno na seznamu obvešča kaj se z nami dogaja, da slučajno nebi komu pozabili držati pesti ali izreči čestitke ali z njimi jokati ali navijati...

(odgovor članu pf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2640
4.1.2008 9:51:46   
Amelia
Arneja, midva ali pa mi trije smo OK user posted image , slabosti ni, samo boleče joškice, imam pa od vseh teh inekcij še vedno ful napihnjen trebuh, tako da imam za pisalno mizo kar odpete kavbojke, ker me tolk tišijo! V službo hodim normalno, nimam stresne službe, tako da mi je čist fino.

Pf, a si pokukala na nosečniški forum? Ja tud mene je takoj minilo, sem šla kar hitro nazaj....sam upam, da nas ne bodo ostale punce, ki so še v postopku kam nagnale, ha, ha user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
4.1.2008 10:32:03   
Abra
Dobro jutro!
Danes sem pa jaz slabo spala. Malo čez drugo sem morala na wc, potem pa nisem mogla več zaspat. Ob pol petih sem vstala, si že sok naredila (so bli v bloku najbrž zelo veseli user posted image ) prebrala časopis ... ok šestih me pa je končno zmanjkalo na kavču ... bi lahko spala do 12 .. ta hoja na wc me bo uničla. Če zadržujem, je pa še huje. Me vse boli.

Bety, če ti misliš, da je rezultat dober, to tudi jaz bolj verjamem. Se mi zdi, da si tko realna punca. Pa ko veš, za kak podoben primer, je upanje takoj večje. Pujsi pa zgleda res pomagajo, hvala. user posted image

Pija, jaz imam čokolado zelooo rada, sem ratala pa tko zbirčna, da mi vsaka ni več všeč in je zaradi tega na srečo malo manj pojem.

Rmeli, nič nisi v letih. Za otročka je še vedno čas. Smo tako narejeni, da nas poraz pač sesuje, se znamo pa hitro sestaviti nazaj in upati naprej.

Arneja, še nisem bla na googlu user posted image se poskusim malo zadržat user posted image

Dakec, danes bi pa midve lahko ponoči čvekali user posted image

Lotty danes pa zate držim pesti, da boš na UZ vidla svoja user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
4.1.2008 10:47:00   
gold fish
Dober dan...

jaz se pa danes tako čudno počutim..... Križ me boli ful, pa spodaj me nekaj boli - včeraj me ni nič - in sem že čisto user posted image ... če se ne bo ta živčna vojna počasi končala bom znorela.....
Danes je 9 dan po ET.... prvo prelomnico 7 dan sem preživela, danes je druga...., če to preživim....

Joj, kaki - post sem napisala.....  samo kaj, če se danes res tako počutim... sploh še nisem jedla zajtrka...ga tudi ne morem...

Držite pesti, da je ne bo.....

Pozdrav.

Aja, Gloria - si že dobila pošto? Jaz še kar nič.....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
4.1.2008 11:03:08   
Abra
ribica, si prav na dobri poti. Še par user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image da bo bolj ziher user posted image
Pojdi ven na sprehod, ti bo takoj bolje, tudi če je vreme zanič.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
4.1.2008 11:20:32   
konina
Pozdravljene. Sem prav slabe volje, saj mi računalnik še vedno ne dela. Včeraj sem prebrala, kaj se dogaja s tabo, Abra,in tiščala pesti, potem pa nisem mogla preverit, kaj si izvedela. SEm cel dan in še ponoči mislila nate in držala pesti.
Čestitam za plodov napredek, sedaj pa pogumno naprej. user posted image
Čestitke tudi novi nosečki. Srečno do konca nosečnosti, čim manj slabosti in čim več prespanih noči, ko bo user posted image  pri vas. (ali pa dve)

Jaz sem se počasi navadila na tale mraz, bi šla pa kar nazaj v Egipt. TAm sem resnično lahko odklopila cel svet. Bili smo kot v pravljici.  Tukaj pa so nas počakale težave realnega sveta.  Hja, ni kaj. Tako mora biti. Bom še kaj pogledala k vam, ko pridem do računalnika. Uf, sem jezna na njega.

Abra, zate pa sem res vesela in še naprej držim pesti.

Lp, Nina

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
4.1.2008 12:36:33   
gold fish
soncek33, gloria - kako sta?

kje ste ostale?

Pozdrav.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
4.1.2008 13:19:21   
Amelia
Lotty a si že videla svoji pikici, jaz spet navijam zateuser posted image kot pred 14 dnevi, ko sva skupaj trepetali pred testom. Mene čaka v ponedeljek isto, pa me zanima kako se to vidi na UZ, pa ali ti delajo UZ spet skoz t malo al že na trebuhu, a dobiš kakšno slikico?

Neposredna povezava do sporočila: 2647
4.1.2008 13:20:50   
sonček33
Gold fish, ribica naša, tukaj sem. Boljše volje. Utrujena pa po dveh dnevih dela, kot bi bila na fronti :), upam, da je to dober znak.
Daj povej mi, imaš ti zdaj dobro prebavo?Mi zaupaš kakšen trik?user posted image Zdaj pa mene muči ta nadloga.
Joj, ti se bližaš dnevu D, si ok, počutje???

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2648
4.1.2008 13:41:34   
gold fish
Soncek33 - moja prebava še tudi ni čisto taka kot bi morala biti, sicer grem ampak "trdo"user posted image
Moje počutje danes je malo čudno, boli me križ, pa tam spodaj tud.. Samo me je to zdaj vse dneve, ko se je vreme spreminjalo - pa se s tem tolažim...
Ja, res je približuje se dan D....

Za prebavo sem si pa jaz tudi nabavila laneno seme in ga jem v Activi-i - kupujem tisto s slivami, mi je najbolj dobra....., pa tudi Actimel - orange pijem vsak dan, poleg tega pa seveda kar se da veliko vode...ko se spomnim.... Drugače pa nič posebnega...

Kako je tvoje počutje? Ti nisi na bolniški?  Jaz sem....

Pozdrav.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
4.1.2008 13:48:38   
sonček33
Vidim, da imava kar isti način preganjanja prebavnih motenj - aktivia slive in lan. Pa jaz zjutraj še mal donata, pa slive namočene v vodi...pa je tut bolj trdo :)
bova že premagali to nadlogo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......