arneja
|
Dobro jutro, danes sem pa dobro spala, je prav pasalo . Lotty, kako zelo si srečna danes ? Kaj lepega je UZ pokazal ? Dajamaja, sem tudi jaz prvič slišala za borove meso, pa sem mislila, da si se zatipkala - koliko novega se me res naučimo tu gor . Jaz še nemastno meso komaj dol spravim, kaj šele, da bi mastnega samo gledala. Ja, gospod Mirko Tuš bi ti pa za tole oglaševanje na RR res lahko kaj evrčkov nakazal . Abra, lahko se od večih stvari odvisen, samo pri meni ni ta druga ravno pivo . Za pivo pa ne vem, ker je spet OH pa res ne vem ali je zame, ki imam slabe celice, sploh dobro ali ne. No, bom videla, ko bom v postopku. Haha, prenosni UZ-ji za uporabo doma - si že bila kaj na googlu ? Pija, upam, da ti jodlanje na seminarju danes dobro uspe . Pa še ena dobra ideja: nova tema na RR Nosečnice po IVF-ju . Smo res neprimerljive s puncami, ki so blazno razočarane, ker jim prvi mesec ni uspelo . Meni pa sardele niso nič dobre. Tudi pri ribicah jem samo osliča, pa mogoče kdaj postrv. Čeprav obvezno brez glave. Ma, sem res čudna kar se mesa tiče . No, sem v pričakovanju Prešernovega rojstnega dne . Amelia, kako ste kaj vi trije? Hodite v službo? Te še kaj zvija spodaj? Rmeli, vidva pa kar veselo spet na delo . Nista prav nič prestara še. Srce že ve, da hoče še eno bebiko .