NRMM
|
Čeeer! afnica za jutrišnjo obletnico. madejka si mu dala kuhano jabolko?Včasih so lahko težave več dni in napenja.Maša je imela pri jabolku tudi probleme,jo je napenjalo tudi po 2 dni .No zdaj sem ji probala dati že surovo in je ok. Pri nas pa je problem,če ji dam kapljico D vitamina (Oleovit).3 dni jo napenja zelo zelo ,tako,da smo zopet ustavili doziranje. Kar pa se ostale GH tiče pa je pri nas zaenkrat OK.Poizkusila je že res ogromno stvari.Zelenjava (bučke,por,cvetačo,brokoli,grah,stročji fižol,papriko,paradižnik,špinača-VSE PREKUHANO),sadje(jabolka,hruške,banano,borovnice,suhi ananas,suhe marelice,suhe slive,kivi,grozdje,kaki,papajo,mango-VSE PREKUHANO razen jabolke),meso(teletina,piščanček,zajček,goveja juhica),mlečne kašice ki se mešajo z vodo,mlečne kašice,ki se mešajo z mlekom (obožuje keksolino in medolino),skutke-fructzwerge,doma kuhan puding,rumenjak...pa verjetno bi se še kaj našlo.No tudi žemljo in kekse je že glodala,ter Maruša ji je dala mislim,da predvčerajšnim,ob par minutni moji nepazljivosti ..........sledi slika....
< Sporočilo je popravil NRMM -- 3.1.2008 21:39:20 >