rumba
|
kapica, kot so ti že druge napisale, ni dobro postavljati otročka na nogice. Mora se sam dvigniti ob opori, šele takrat je zares pripravljen. Hojica: vsi pediatri jo odsvetujejo. Mi je nikoli nismo imeli. Sestrična jo je uporabljala oz. njena hči in je potelej še dolgo časa hodila samo po prstih. Jo je bil kar odvaditi. Pa še nočno dojenje: jaz sem Hano in Aneja odvadila samo tako, da si je mož vzel najmanj teden dni in ju samo on ponoči miril. Jaz sem spala v drugi sobi in nisem nikoli prišla zraven. Je, je bil jok in kreganje, a sta kmalu skapirala, da je ponoči konec. Sama nimam pojma, kako bi ju odvadila. Sicer pa se tudi Julija doji po 3- 4x na noč. Še ne razmišljam o ukinjanju. Se mi ne da. Riževo kašico sem delala sama ani, ker je imela posebno dieto Sem kupila bio riževo moko in jo zakuhala v mleko. Pustiš par minutk , da se zgosti. Lahko jo zakuhaš tudi na vodi in pol razredčiš s svojim mlekom. Ali pa kupiš kak boljši riž (rjavi, divji...) in ga ful razkuhaš, zmiksaš in razredčiš z mlekom. Jaz sem dodala kako banano ali pa skuhala na vodi od kompota, sicer je bilo čisto brez okusa. Isto je fajn zdrob kuhan na vodi od kompota. Samo zdrob še ni priporočljiv, ker vsebuje gluten. Ajvy, kako gre z gh? Kako si uspela? Julija jo še vedno 100% odklanja. pišuka, ziher me hoče Bog štrafat, ker sem bila sama neješča in sem jezila mamo. Pa mi bo trikratno vrnil. bojana2, ja Julija je tudi groba. pPa še nohti ji tako hitro rastejo, da ji ne utegnem striči, pol me pa tako uščipne, da je joj. Nisem je še začela učiti, naj bo nežna. Pri prvidveh to ni palilo. Ji pa povem, da to mamico boli in odstranim rokico. Vrečko za urin lahko kupiš tudi v lekarni. Jaz imam vedno kako na zalogi. NRMM in Tašonka, se vama pridružujem v klubu bedečih. Julija čez dan spi 1 - 2x po max pol ure. Danes je za spremembo spala malo več. Se pozna, da sva sami in je mir. zvesta, bravo za Izaka! Lepo je prestal laboratorij, pa še poakzal je, da dobro ve, kdo je kdo. Bačko, Žani, ki se že tako lepo obrača! Super! Julija se še vedno ni obrnila ne s trebuha na hrbet niti obratno. mateya24, Držim pesti, da se čimbolje izide. Aja, menstruacije pa še nimam. A_R, danes so pa naši izgleda da res vremenski. Tudi Julija ni kaj prida dobre volje... Freycha, jaz bi tudi tisti mail o GH pliiiiiz.
|