|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
3.1.2008 17:28:02   
Anonimen
Ja, ja moj je isti bil danes, Madejka, s tem, da ni hotel čisto nič...user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3751
3.1.2008 17:32:37   
Freycha
Dita je tudi danes bolj tečna kot ponavadi.. mislim, da je pač tak dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
3.1.2008 17:39:05   
tinispela
Špela mi je tud zdajle ful jokala, pa to sploh ni v njeni navadi

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
3.1.2008 17:41:12   
kapica
Mateya, mi je zal za tvojo babico.
Menstro pa mam ze od tretjega mesca po porodu in kr redno, nic kaj boleco, oz. manj kot prej.

Sem kupla danes komarckov caj,pa sentjanzevo olje za rano od CR, ker je tako grda in rdeca, se vednouser posted image !!! A ve katera ce je to olje dobras zadeva?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
3.1.2008 17:44:03   
SANEK1
Mi2 sma bili kako uro in pol zunaj. Mater je brilo.user posted image user posted image user posted image
Jaz kuham kosilo za jutri, moja dva najdražja pa čotita v spalni, tak da mam končno malo več časa za RR inuser posted image .

Mateya, pri vas pa je res vedno nekj. Boš vidla, da se bo tak kot vse do zdaj, tudi to poštimalao. user posted image user posted image user posted image
Jaz sem kljub dojenju prestala že 4 menzo. So cicer kar boleče, vendar kratke-okoli 4 dni. Prej sem jih imela na 18-24 dni, zdaj pa okoli 30 dni. Razen prejšne ni blo več kot 40 dni user posted image user posted image user posted image , Ne me vprašat kolko testov sem naredila ( mislim da 3 user posted image ).

Tašonka, tudi zate user posted image user posted image user posted image , upam da ne boli preveč.

Midva sma prej tak za finto Živo stehtala. Sicer je bla oblečena in z polulano pleničko, ampak mene je vseeno kap. Naša mala pupa ima že okoli 9300, 9400 g. user posted image user posted image user posted image   Mogoče pa je vaga pokvarjenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bomo vidli 14!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
3.1.2008 18:20:46   
rumba
kapica, kot so ti že druge napisale, ni dobro postavljati otročka na nogice. Mora se sam dvigniti ob opori, šele takrat je zares pripravljen. Hojica: vsi pediatri jo odsvetujejo. Mi je nikoli nismo imeli. Sestrična jo je uporabljala oz. njena hčiuser posted image  in je potelej še dolgo časa hodila samo po prstih. Jo je bil kar user posted image  odvaditi.
Pa še nočno dojenje: jaz sem Hano in Aneja odvadila samo tako, da si je mož vzel najmanj teden dni in ju samo on ponoči miril. Jaz sem spala v drugi sobi in nisem nikoli prišla zraven. Je, je bil jok in kreganje, a sta kmalu skapirala, da je ponoči konec. Sama nimam pojma, kako bi ju odvadila. Sicer pa se tudi Julija doji po 3- 4x na noč. Še ne razmišljam o ukinjanju. Se mi ne da.user posted image  Riževo kašico sem delala sama ani, ker je imela posebno dieto Sem kupila bio riževo moko in jo zakuhala v mleko. Pustiš par minutk , da se zgosti. Lahko jo zakuhaš tudi na vodi in pol razredčiš s svojim mlekom. Ali pa kupiš kak boljši riž (rjavi, divji...) in ga ful razkuhaš, zmiksaš in razredčiš z mlekom. Jaz sem dodala kako banano ali pa skuhala na vodi od kompota, sicer je bilo čisto brez okusa. Isto je fajn zdrob kuhan na vodi od kompota.user posted image  Samo zdrob še ni priporočljiv, ker vsebuje gluten.user posted image
Ajvy, kako gre z gh? Kako si uspela? Julija jo še vedno 100% odklanja. pišuka, ziher me hoče Bog štrafat, ker sem bila sama neješča in sem jezila mamo. Pa mi bo trikratno vrnil.user posted image
bojana2, ja Julija je tudi groba.user posted image  pPa še nohti ji tako hitro rastejo, da ji ne utegnem striči, pol me pa tako uščipne, da je joj. Nisem je še začela učiti, naj bo nežna. Pri prvidveh to ni palilo. Ji pa povem, da to mamico boli in odstranim rokico. Vrečko za urin lahko kupiš tudi v lekarni. Jaz imam vedno kako na zalogi.
NRMM in Tašonka, se vama pridružujem v klubu bedečih.user posted image  Julija čez dan spi 1 - 2x po max pol ure. Danes je za spremembo spala malo več.user posted image  Se pozna, da sva sami in je mir.user posted image
zvesta, bravo za Izaka! Lepo je prestal laboratorij, pa še poakzal je, da dobro ve, kdo je kdo.user posted image
Bačko, user posted image  Žani, ki se že tako lepo obrača! Super! Julija se še vedno ni obrnila ne s trebuha na hrbet niti obratno.user posted image
mateya24, user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da se čimbolje izide. Aja, menstruacije pa še nimam.user posted image
A_R, danes so pa naši izgleda da res vremenski. Tudi Julija ni kaj prida dobre volje...
Freycha, jaz bi tudi tisti mail o GH pliiiiiz.user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
3.1.2008 18:23:49   
rumba
Zdaj imam pa jaz eno vprašanje:
A je še katera, ki še ne uvaja GH oziroma je otroček še noče jesti?????
Kot sedan pri nas kaže, se bom morala preseliti k septemberkam ali bog ne daj oktoberkam, da bom klepetala o uvajanju gh.user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
3.1.2008 18:35:27   
tejči77
Julijke, pozdravljene!
Končno se vam  javljam po dolgem času. Verjetno ste že tako pozabile name, tako dolgo že nisem klepetala.
Upam, da so vaši otročički vsi zdravi, da ste lepo praznovali in vsem želim srečno v novem letu.
Naša Larisa je že praznovala 6 mesecev in mi zdajle pridno nagaja v naročju, da komaj pišem. Sama noče biti niti za sekundo.
So pa naši krči končno minili. Počasi sva začele tudi z GH, vendar je zaenkrat še ne mara.
Evo, že moram iti.
lp vsem

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
3.1.2008 18:35:39   
Anonimen
rumba, mi imamo en dan, ko jemo vse in veliko... potem pa 3 dni ne odpre ust niti za mleko ne..... Tako da sploh nevem včasih, kje sva z Uvajanjem GH oz s hrano nasploh...

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3759
3.1.2008 18:36:38   
Anonimen
tejči.... juhu... kako sme vesela, da si se oglasila... daj, pridi še nas kaj pogledat, kaj povedat....

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3760
3.1.2008 18:38:32   
Anonimen
Rumba, ne govori.. Moj sploh noče jesti GH več.. Nevem, ali so zobki, ali kaj, niti mleka ne sprejme... Jao no..

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3761
3.1.2008 18:44:50   
rumba
tejči77, user posted image user posted image user posted image . Tebe pa pogrešam! Lepo, da si se oglasila in da vam lepo gre.user posted image
zvesta, ja mi je znano od ta prvih dveh.user posted image  Mi tudi tokrat ziher ne uide.
A_R, ma, Patrik je že prav lepo jedel.... verjetno ga res nekaj muči in bo potlej vse lepo nadoknadil.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
3.1.2008 19:08:35   
Freycha
tejči, tebe je pa res lepo tu videti....... Seveda tudi Larisi čestitke za pol leta user posted image user posted image user posted image  pa javi se še kaj user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
3.1.2008 19:16:26   
majrim
tejčiuser posted image user posted image user posted image ...če ne tu,pa tamuser posted image ...pridi še kdajuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
3.1.2008 19:32:25   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Zdaj imam pa jaz eno vprašanje:
A je še katera, ki še ne uvaja GH oziroma je otroček še noče jesti?????
Kot sedan pri nas kaže, se bom morala preseliti k septemberkam ali bog ne daj oktoberkam, da bom klepetala o uvajanju gh.user posted image user posted image

Rumba jaz sem mu včeraj prvič japko dala pa je mel full neke težave, pa še ne vem če od japke al ne. Tak da jaz še v bistvu nič nisem prav uvajala.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
3.1.2008 19:42:05   
Anonimen
Zvesta, svetoven avatar, res je lep Izak mali... Ah, kaj mali, velikan user posted image

Ja, Rumba, to je res, upam le, da je to začasno...

Tejči, lepo, da si se oglasila, dosti krat pošpegam na tvoj blog, pa nič novega.. user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3766
3.1.2008 19:55:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Zvesta, svetoven avatar, res je lep Izak mali... Ah, kaj mali, velikan user posted image

meni pa ni všeč... iščem novega...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3767
3.1.2008 20:03:08   
Anonimen
Hehe, ko je toliko slik, da se težko odločiš, katerega dati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3768
3.1.2008 20:40:30   
Češnca
A_R, zvesta  obe imata luštnega... sinčka in avatar, seveda! user posted image

Filip in Tara vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se GH tiče smo mi na riževi kašici, drugega še nismo probali. Kašico pa zelo lepo je.

Mateya user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
3.1.2008 20:54:42   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Moram vam povedat, da sem ekstremno vesela, da smo se končno premaknili z mrtve točke kar se tiče GH...sledila sem navodilom moje tete( upokojena med.sestra).....vsak dan sva v času riževe kašice probali eno žličko jabolčne kašice....po dveh dneh jo je pojedla že dve žlički in danes po enem tednu je pojedla pol tamalega frutka jabolčnega  ................. jjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeee ....no in tako bom z vsem probala......user posted image user posted image

Rumba, samo zate ......pa še vedno pridno jemo.....je rekla, da po gh nič mleka, saj mora biti že en obrok takšen.....ji pa dam to dve ure po pitju mlekeca, ko je še vedno dobre volje in naspana....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
3.1.2008 21:02:01   
tinispela
Mi smo pri GH zaenkrat samo na jabolku dop in riževi kašici zvečer. Jutri ji bom poskusila pire naredit.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
3.1.2008 21:16:50   
Afnica
Imamo zobek. 100% user posted image  Sem ga slišala in čutila na žlički. In kot sem že rekla- še 39. user posted image Sem pričakovala, da bo prej pri Lanu-glede na 'simptome', pa me je moja pupa presenetila. Čeprav pa pravijo, da dobijo user posted image prej.

Jutri imava z dragim obletnico. user posted image Že 8.user posted image Bi rada videla zdej tiste, ki so rekli, da iz te najstniške ljubezni(jaz 15, on 19) ne bo nič. user posted image  Kaj nič, dva lumpa. user posted image  One big happy family. user posted image

Za obmesečnice lumpom user posted image user posted image

Glede nošenja- jaz tega fizično ne zmorem. Bi morala imeti 4 roke. Zato ju dam raje na tla in se igramo. Druge ni.
Zvečer po moji nadaljevanki- Rebelde user posted image  ju greva kopat. Pol jesta (20:30) in zaspita sama v posteljici z dudo.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
3.1.2008 21:22:00   
madejka
Afnica sem gledla tvoje božične slikce. Kaka lubeka maš!!!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
3.1.2008 21:28:47   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

NRMM in Tašonka, se vama pridružujem v klubu bedečih.user posted image  Julija čez dan spi 1 - 2x po max pol ure. Danes je za spremembo spala malo več.user posted image  Se pozna, da sva sami in je mir.user posted image

No evo pri nas je bilo isto.Maruša je bila pri varuški,mož v službi,tako da je res bil mir in je Maša spala 2,5 uri.Očitno jo moti razgrajanje velike sestrice.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
3.1.2008 21:31:03   
Anonimen
Hvala še vsem preostalim za čestitke za RD!user posted image

Afnica
, čestitke Lani za š p i č k o.user posted image user posted image

Bačko
, jaz sem Juretu do zdaj dala za jest rižolino, banano, jabolko, korenček, ohrovt in cvetačo. Od vsega samo banano samo poje, ostalo moram pa v rižolino zamešat, če ne noče. Poje pa tud sam rižolino. Ga glih večerja.user posted image

Pupi, sej men je tud zdej mal lažji, ker se zna že tud sam zamotit v stajci in ga ni treba non stop nosit, samo ta falot se drgač tud buden hoče velik nosit, za zaspat pa obvezno. Bolečine so mi pa že itak vsakdanja stvar. Ko zrasteta, bom res šla nekam hrbtenico poštimat, samo ne vem še kam.

Mateya24, ma zate mi je pa res hudo. Samo sranje imate s temi boleznimi.user posted image Samo dvomim, da te tvoje krvavitve kej tazga pomenijo. Na pregled pa le pejt. Ampak je po porodu običajno, da traja, da se uredijo krvavitve. No, jaz imam sicer že v štartu redne, so pa ful močnejše in bolj boleče. Pa user posted image zate in user posted image za babico!

Kapica, falit sigurno ne moreš s šentjanževim oljem, če bo pomagal, pa ne vem. Je pa fajn, škodoval ne bo.user posted image

Tejči77, WB!user posted image Jaz te nisem pozabila.user posted image Ste zdravi?

Filip in Tara, čestitke za polletnico!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?