mateya24
|
Punce voščilo malo z zamudo, ampak kljub temu. V novem letu vam in vašim družinam želim veliko zadovljstva, ter srečnih in s smehom polnih trenutkov, predvsem pa zdravja vam in vašim malčkom. No mi smo silvestrovo preživeli kar doma, smo pojedli včerjo in imeli obisk do 21, pol pa smo se trudli malo uspavat, kar nam je končno uspelo ob 23, ob polnoči pa smo bli spet auf V glavnem za zjokat kakšno stanje je bilo zuni...kljub novim oknom in prižganimi uspavankami zravn je v bajti bobnelo kot na fronti...totalno se jim je mešalo..za znoret..se mi zdi da so cele milijone zmetali ven za to pirotehniko...mah pa taki ljudje, ko drug drugemu kažejo kdo ma več... Mala je drugač boljše, virus smo dali skozi, ostali pa so nam še problemi s hranjenjem..upiranje, kričanjem,jok, z rokami prav tepe okoli sebe...tak da smo v začetku na žlički pol pa flaško...še vodo ji moram dat pit na žličko prvo, pol pa komaj začne s flaške dalje pit No hotla sem vas tud vprašat kakšno je stanje pri vas z menstruacijami? Mate redne? Bolj močne? No jaz jo mam v roku enega meseca zaj že tretjič...po 3 dni krvavim, pol pa neha in čez kak tedn spet Ginekologinja je na dopustu, pa morm počakat do ponedeljka, da vidim kaj bo rekla. Me kar skrbi Morem omenit tud kak se je nam začelo novo leto...prav žalostno.. Zjutraj ko je mami šla k babici voščit novo leto sta jo z dedijem našla vso krvavo v postli..in urgentno v bolnico..krvavitev so zaenkrat zaustavli, ampak po prvih preiskavah sodeč ima raka...kar tak direkt so nam povedali...dva tedna bi naj ležala not, da bi dobli izvide natančnejših preiskav, preden jo bodo operirali..ampak se bojijo, da operacije ne bi preživela zaradi slabega srca Ne morem vam opisat kak mi je hudo, še sploh pa zaradi tega, ker je moja prababica umrla zaradi raka, moja mami je bla operirana in so ji vzeli maternico in so ji rakave celice v celoti odstranli in je zdaj ok...kar naprej mi gre po glavi, da je tole dedno, oz sem lahko tudi jaz zaradi tega bolj nagnjena k temu in lahko še tudi mene kaj takega čaka... Zato me je zaradi teh mojih nerednih in čudnih menstruacijah zaj še bolj strah. Sem včeri mojmu vstrelila ven, da se morma zdaj še hitr potrudit, če hočema še enga , pa me je kar čukasto pogledal pa se smejal.. Raje vas ne bom več morila, ker ponavadi ko mam čas prit tu gor, nimam ponavadi nič dobrega za povedat in se samo potožim, tega pa vam tud ni treba vedno poslušat..
|