Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 12:30:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Pija 76 čestitke Pa vse dobro vnaprej.Čuvaj se.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 12:41:35
|
|
|
|
Rmeli
|
Drage moje, meni ne bo treba v LJ na krvni test... Je tardeča prišla...žal Drugim vso srečo, mi pa smo zaključili to temo in bomo dali obrt nazaj... Zdaj pa izjokat še ostale solze... Držte se... Rmeli
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 12:50:21
|
|
|
|
*ajetam*
|
oh neeeee. žal mi je
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 13:10:31
|
|
|
|
Amelia
|
Pija76 uradne čestike za , jupi!!!!!!!!!!!!!! Rmeli, žal mi je, ampak ne obupaj!!!obljubiš?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 13:41:09
|
|
|
|
pf
|
Pija 76 čestitke in vse dobro za naprej? Punce, a ste vse naredile tudi krvni test? Jaz ga nisem, pa mi je zdaj tako čudno, ker vidim, da ste ga pa ve nove nosečke vse. Rmeli boš videla, da boš tudi ti nosečka v letu 2008. Kar pogumno naprej.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 13:48:55
|
|
|
|
gold fish
|
Pija76 - sedaj še uradne čestitke , uživaj .... želim ti lepo in mirno nosečnost ter zdravega otročka.... Rmeli - Pf - vse, ki so na GK v LJ ali v MB delajo krvni test na 15 dan po ET, kolikor mi je znano pa ga punce pri Rešu ne delajo.... naredijo na 14 dan doma urinski test .... sicer pa bodo one bolj točno vedele... Pozdrav vsem....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 13:55:44
|
|
|
|
gloria
|
Pija 76 čestitke za potrjeno nosečnost .Uživaj kolk se da v dnevih ki ti prihajajo... Rmeli pogumno naprej Sayuri kakšen lep seznam.Tisti medvedki so tolk sladki.Res si carica.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 14:00:37
|
|
|
|
gloria
|
Gold fish kakšno lepo ribico maš.Glih zdej se z mojim pogovarjamo da bi v novem stanovanju imela akvarij z ribicami.Mogoče ta tvoja doplava do mene ...Kak se počutiš?A ti maš utrogestan,ali tudi ne?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 14:04:37
|
|
|
|
Abra
|
Dvojčkov pri nas ne bo, še vedno pa je upanje za enega Danes sem pred pregledom še pogledala v karton in je Reš zadnjič napisal, da sta bili vrečki veliki 10 in 8 mm, čeprav se je meni zdela večja razlika med obema. Danes pa čisto živčna bulim v ekran in že Rešu rečem, če ni ničesar več, on pa - no, počakte mal ... in se pojavi vrečka velika 20 mm, notri pa majčken plodek. Res je majhen, je pa definitivno tam. Utripa pa še ni bilo. Reš pravi, da je za ta čas (7t 4d) res majhen, ga pa ne bomo vnaprej nič obsojali. Je rekel, da je od prejšnjega tedna viden ogromen napredek. In zdaj spet čakamo še en teden ... Druga vrečka je izginila, najbrž se je v zadnjih dveh dnevih izločila, vsaj glede na "izcedke". Sta bila dva dolga kosa čisto nitkaste strukture. Mi je povečal dozo prometriuma, ker nič ne škodi ... zdaj na 8 ur. Tko, še en živčni teden, najbrž je pa cela nosečnost taka .. od pregleda do pregleda ... Drage moje, hvala za vse vaše pestke in misli. Kaj bi jaz brez vas
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 14:04:41
|
|
|
|
*ajetam*
|
punce kakšne so uzpešnosti pri vas pri iui ? rata večini v prvo ali se postopki večkrat poovijo predno vam uspe? tako v povprečju...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 14:06:59
|
|
|
|
sayuri
|
Abra moja zlata, kok sem jaz vesela te novičke . Res je velik napredek, da je vrečka zrasla iz 1cm na 2cm. Zelo zelo dobro. Če se je plodek videl, se bo sedaj kmalu tud srček pokazal. Močno močno držim pesti in bom s teboj še en živčni teden. Itak sem doma s temi slabostmi
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 14:07:28
|
|
|
|
*ajetam*
|
sem že našla in razočarana nad samo 15% Procent uspešnosti je nekje 10-15% na ciklus. Sama nosečnost poteka povsem naravno in ne spada med rizične. Pgost je pa pojav večplodne nosečnosti ( 15% ) Po neuspešnem poiskusu lahko postopek takoj ponovimo. Čeprav je število postopkov neomejeno se priporočajo nekje trije poizkusi in nato v kolikor ni pozitivnega rezultata preiti na katero drugo tehniko. Saj je najverjetneje problem resnejši in ni premagan na ta način. abra zdej pa držimo pesti . uspelo bo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 14:08:06
|
|
|
|
gloria
|
Abra ta eden bo ta pravi korenjak...Saj vidiš kako močno se bori da ostane pri svoji mamici .Drži se...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 14:08:22
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Pija 76 čestitke in vse dobro za naprej? Punce, a ste vse naredile tudi krvni test? Jaz ga nisem, pa mi je zdaj tako čudno, ker vidim, da ste ga pa ve nove nosečke vse. Ne, jaz ga nisem. Samo CB sem naredila in poklicala Reša.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 14:08:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Abra, bom zmolila en oče naš za tvojo pikico. Pri naslednjem UZ boš že slišala .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 14:10:26
|
|
|
|
gold fish
|
Gloria - si naštimavam to ribico še od lani, no ja sedaj mi je uspelo Ja, jaz imam Utrogestan - sem dobila 3 škatle...., ravno sedaj grem malo v horizontalo... Drgačem sem OK, me danes kar boli križ, pa jajčnike čutim, je pa bolečina drugačna od včeraj, ko sem mislila, da pride tečka.... Me že mika, da bi naredila test...., ene so ga delale... ker me ta bolečina kar cel čas "straši" in pol hodim čekirat wc papir.... Kaj pa ti? kakšne znake imaš pa ti? Pozdrav.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 14:18:47
|
|
|
|
gloria
|
gold fish jaz se tud prštimavam za v horizentalni položaj(tud mam za vzet tebletko).Nič kaj posebnega ni razen da me je včeraj špikal v jajčnikih ter prsi so mi občutljive.Drugače komi čakam drug teden ker tud mislim delat test nekaj prej,sam nevem če ti ni še mal prezgodaj.Počakaj še kateri dan...Ti si taka kot jaz...Jaz bi ga tud že zdej delala .Mal se bomo morale zamotit še z nečem drugem...Že sem študirala da bi računalnik dala na hladno za kake 3 dni mogoče bi kaj manj študirala o tem...lepo počivaj...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 14:25:09
|
|
|
|
Pija76
|
Abra napredek je lep. Pozitivno do naslednjega tedna, jaz stiskam pesti naprej! Evo še za srečo!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 14:31:17
|
|
|
|
Abra
|
Zdaj pa še za nazaj Čarna lepo, da si se spet oglasila. Ta moja drama je tudi mene ves čas spominjala na tvojo in Dajamajino. Upam, da se bo ta srečno končala. Kako si, greš že kmalu po zamrznjenčke? Da bomo lahko navijale zate, zdaj je čas plusov, se kar splača O ribica ima pa novo slikco. Zakaj pa si zelena? Pija zdaj še uradne čestitke in en brezalkoholen da proslavimo Tale tvoj beta je prav lepo visok, da že malo diši na pa še tko zgodi, ti je že slabo ... Rmeli tudi zate bo sonček posijal, samo ne obupat. pf jaz sem na dan testa zjutraj najprej naredila clearblue, potem sem šla pa še v adrialab na krvnega, ker skor nisem mogla verjet, da je res. Na kliniki pa imajo vse krvni test. Ajetam, IUI niso najbolj uspešni, mislim da ok 10%. Malo nižje ali na naslednji strani imajo tudi IUI-jevke svojo temo, niso najbolj aktivne zadnje čase. Boš tam najbrž kaj več zvedela. Kot ti naslov pove, smo tukaj tiste , ki imamo IVF ali ICSI - pri obeh gre za zunajtelesno oploditev. Same inekcije pa postanejo kmalu mala malca, vse te bojo naučili, ko je konec jih skoraj pogrešaš Sayuri misliš, da je res tko dobro? Saj Reš je res optimističen, jaz se pa še nisem čisto sestavila. Dopoldne sem bla z živci že na koncu ... sem sestro v Dravljah prosila, če mi zmeri pritisk in je bil zgornji 159, spodnjega sem pa pozabila .. in to po pregledu, bogved kakšen je bil pred ... Dakec Punce, jaz kar jokam, ko vas berem. Da tko mislite name.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 14:38:26
|
|
|
|
Amelia
|
Abra, no vidiš kako se tvoja pikica močno bori, da bi ostala pri mamici, super!!!! Držimo pesti za naprej.... Abra, kdaj si imela ti punkcijo?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 14:42:50
|
|
|
|
*ajetam*
|
abra nisem vedela. se opravičujem
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 14:45:11
|
|
|
|
Abra
|
Amelia, 25.11. punkcijo, transfer pa 30.11. Ti si pa dva tedna za mano, kajne?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 14:46:42
|
|
|
|
Amelia
|
Pf pri Rešu nobena ne dela krvnega testa, razen če gre sama od sebe, vse naredimo Clearblue in potem se naročimo čez 2 tedna pri našemu Rešu, da nam pove kako pa kaj... Ja Abra, jaz sem imela 2.12. punkcijo in 7.12 ET., tako da sem 1 teden za tabo, a bova midve tud skupaj v porodnišnici, joj kako bomo čvekale...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 14:51:06
|
|
|
|
Abra
|
Ajetam, veš, da si tudi tuki dobrodošla. Nisem te hotla pregnat, tuki imamo samo druge postopke, pa zato malo več problemov, ker je najprej stimulacija, pa punkcija, čakanje na transfer, pa še čakanje na plusek. Malo več faz imamo ... upam, da ti rata samo s stimulacijo. Smo pa najbrž tuki najbolj informirane o neplodnosti, tko da kar vprašaj, če te kaj zanima.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 3.1.2008 14:52:47
|
|
|
|
Abra
|
Amelia, glede na gužvo v porodnišnicah bo treba kar rezervirat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......