|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
2.1.2008 20:09:41   
natasaom
moja gazdarca ga ma tud v garaži-sem se že mal švercalauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
2.1.2008 20:33:27   
majrim
hvala bogu ,danes niste tolko čvekale,da sem kar hitro prebralauser posted image ...a telovadba vas mučiuser posted image ..jaz se tudi spravljam,po drugi starni pa molim,da bo kej novega...sej ne vem kako,ker moj dragi neki štrajkauser posted image ...sploh noče telovadit v pojstli, mene pa kar raznaša od energijeuser posted image
neli99...moja Neža ni nikoli hotela podirat kupčkov...čez dan še kakega,ponoči pa sploh ne...neki časa sem se matrala,ko pa sem vidla,da noče, sem kar omagala..je pa res,da ni nikoli polivala..

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
2.1.2008 20:57:41   
hanna1
...jes bom pa mela orbitrek najbrž kar gor pa dol po štingah user posted image user posted image user posted image ....

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
2.1.2008 21:17:22   
Vilma
Čer konzervice user posted image
Evo mene, preživela tri dni sama z otrokom, tudi silvestrovo. Mali je prespal bombardiranje, ne morem verjet! Šipe so se tresle, on pa je drnjohcal.
No do pol dveh, ko se je vse umirilo! Potem pa mami akcija do štirih. Sploh ne vem, kaj ga je tako motilo, sem si že zaželela petard, bi ga mogoče to nazaj uspavalo. user posted image
Jutri pa končno pride moj dragi z dežurstva, sem že prav nestrpna. user posted image
Sem pa sitna, tri dni gledam samo malčka palčka in sem ter tja taščo. Nobenega obiska nisem imela, vsi so nekaj zdravili mačke al pa šli na lepše. Tudi ko sva šla z DOminikom ven na sprehod, ni bilo nikogar. user posted image
Tako da rabim sveeeeeeeet! Jutri grem prvič na telovadbo za nosečnice, se že prav veselim! V petek pa babji žur, tega se pa še bolj veselim! user posted image  Saj sem rada s sinetom, ampak vsaj kakšno minutko na dan pa se rada pogovorim tudi z odraslo osebo. user posted image
Upam, da ste ve dobro.
Bodite v cevtju user posted image

PS: A se mi zdi, al ste res nekaj govorile o srečanju v januarju? Upam, da to še velja! user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
2.1.2008 21:35:05   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...jes bom pa mela orbitrek najbrž kar gor pa dol po štingah user posted image user posted image user posted image ....
a veš da j veliko bolj zanimivo kot pa orbidrekuser posted image veš da če greš dol po štingah,morš tud nazaj prit.user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
2.1.2008 21:42:52   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
..jes bom pa mela orbitrek najbrž kar gor pa dol po štingah user posted image user posted image user posted image ....
a veš da j veliko bolj zanimivo kot pa orbidrekuser posted image veš da če greš dol po štingah,morš tud nazaj prit.user posted image user posted image

...user posted image še posebej,ko ugotoviš spodaj,da si pozabu kluče od avta in podobne neresnosti in....že pihaš nazaj po štengah v 4 štuk user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
2.1.2008 21:46:54   
Anonimen

..jes bom pa mela orbitrek najbrž kar gor pa dol po štingah user posted image user posted image user posted image ....

...user posted image še posebej,ko ugotoviš spodaj,da si pozabu kluče od avta in podobne neresnosti in....že pihaš nazaj po štengah v 4 štuk user posted image

Jaz pa v peti. Meni pa se dogaja obratno - iz nabiralnika vzamem časopis in pridem pred stanovanje in ugotovim, da so ključi ostali v nabiralniku....user posted image  imam pa 87 stopnic.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4157
2.1.2008 23:40:42   
hanna1
user posted image user posted image user posted image ....jutr grem tud jes štet stopnice....user posted image ......
julci,kaj te je že zanimalo,mala mi ga zadnje čase biksa,sploh noče zvečer zaspat,,dons sem jo božala po roki,ampak ven je nisem vzela in na koncu je le omagala.Do zdaj sem jo nadojila,dala v posteljo in malo je še včasih godrnjala in zaspala,zdaj pa kar poskakuje,ko jo dam noter--sam k sebi v pojstlo je ne bom dala user posted image ,je prava tipica ratala,pa ni kaj videt ,da jo je strah,sam...zgleda bi rada malo pozornosti...jokat je pa ne pustim,ker....ima med drugim zelo močan glas user posted image in bi verjetno pol bloka vedelo drug dan,da se je pri nas dete jokalo,pa tud nisem za take vzgojne prijeme....enkrat ziher zaspi user posted image .....aja,pravzaprav sem hotla povedat,da se pol odplazim iz sobe in rač. sameva in čaka,mene pa medtem po možnosti malo zmanjka pred TVuser posted image user posted image -tako kot danes...na primer user posted image

Jutr je šola,grem spat

pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
3.1.2008 8:01:16   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Jaz pa v peti. Meni pa se dogaja obratno - iz nabiralnika vzamem časopis in pridem pred stanovanje in ugotovim, da so ključi ostali v nabiralniku....user posted image  imam pa 87 stopnic.

še dobr da živim v pritličjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
3.1.2008 9:03:28   
Laubica
DOBRO JUTRO-kako ste kaj,mam končno malo cajta prid pred rr,ker mali je v šoli, ati spi iz nočne,najmanjši pa dremauser posted image ste omenjale telovadbo ,jaz imam pa ab king pro pod posteljo je tudi že ogromno praha goruser posted image .Mene pa nekaj spet mleko jezi-včeraj sem že imela pripravljeno flaško ker je bil zelo naporen dan -mali mi je 1. od kar je nasvetu tako cel dan zendral in ga ni nič potolažlo razen joške ,pol pa zvečer kot vedno ga spravim v posteljo pa taki jok -da mi je skoraj srce počlo,ga seveda vzamem ven dam spet na zizo se pomiri,dam v postlco spet taki grozn jokuser posted image ga spet vzamem ven in nesem v kuhinjo dam v ležalnik pa se pomiri in tam zaspi,nesem v postlco spet se zbudi samo ne joka ampak jamra kot vedno predno zaspi in tako sem 5x še mogla not predno je zaspal,pol sem pa zize imela kot cunje,sem samo molila da se ne bo hitro zbudil in se je že ob 12h,samo so se glih toliko naplnile da je bilo dovolj -hvala bogu,zdaj si pa spet sezam kuhamuser posted image upam da bo danes boljši dan,no jutro glih ni bilo lepo ,se je revež tako vkrampnil da se je spet tako z solzicami grozno jokaluser posted image pol sva pa pumpico od Rije probala in je res super kako mu je nosek spucalouser posted image user posted image tak da tiste ki je še nimate -ta boljša je res

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
3.1.2008 9:20:20   
makala
Dan moje drage čvekice!

Sem ful vesela, da je paznikov konc in gremo spet v normalni red in tir.
Samo kuhanje, papcanje, pedenanje, prenajedanje, fuj........
Jst sem se odločila, da v ponedeljek začnem z 90 dnevno ločevalno dieto. NIsem čist prepričana, da mi bo ratalu, ampak bom probala. Je že katera probala? Je blu hudo?.

Jst tud upam, da naše srečanje v januarju BO.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
3.1.2008 9:39:35   
hanna1
Dobro jutro tud  od mene user posted image

Ja men tud kar prija,da je praznikov enkrat konc in da se polna energije zaženem v nove podvige user posted image ....ko bi me sej se prijelo kaj takega,sam se volja že pri sosedu ustavi in ne gre naprej user posted image .Pa še zunaj je tako kilavo vreme,da ne vem,kako bomo šli ven--si bomo morali nekaj zmislit  user posted image Laubica,kaj pa če tvoje dete čuti tvoj nemir zaradi službe...ponavadi se niti ne zavedamo,da smo napeti,če smo vezani na čas--jaz že.Že to je stresno zate,da moraš it,pa mislit moraš,kaj moraš v tistem času,ki ti je na razpolago,vse postorit--čimveč po možnosti user posted image --in se hitro ustvari ne tak začaran krog.Jaz si tud ne predstavljam,kako bo,ko bo treba v službo,kako bodo otroci to sprejeli-našo odsotnost--pri Blažu sem namreč bila še nekaj časa doma,ker sem bila brez službe in mi malo povejte,kakšne so ble reakcije pri vaših malčkih potem.Res je,da mam še čas,sam se mi zdi ,da ti meseci z neverjetno hitrostjo bežijo in....ma,sem že spet čist mimo zabluzila in vas zamorila,sam....me res zanima user posted image Aja,pa na user posted image sem vas pozabila povabit,a je kaj pridišala user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
3.1.2008 9:42:50   
julci
Dobro jutro
Uh mene je pa včeraj zmanjkalo že ob pol enajstih.user posted image Se vidi da mi ga Zala biksa ponoči.
Ja ti naši otročki.Veš Hana da men Zala tud noče pred deseto zadnje dni zaspat.Zgleda da jo na večer še bolj dlesni bolijo,ker ma tak jok.Tk da je zadnjič nismo mogli drugač umirit kot pa s svečko.Dlesni je mela pa ful rdeče in vroče,zobka pa še od nikoder.user posted image

Makala jaz jih kr neki poznam,ki so shujšale z 90 dnevno dieto,sam se jih je večina kr hitro zredila nazaj za vse kar so dol sklatle,pa še neki za povrh.Med njimi sem tud sama nažalostuser posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
3.1.2008 9:45:00   
julci
Aja,pa na sem vas pozabila povabit,a je kaj pridišala
ful diši in čudežno se je znašla še v mojem lončku.user posted image te pokličem user posted image zdaj

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
3.1.2008 9:55:28   
natasaom
dan!!!!1jest si bom tud še eno kavo skuhala.sem popisala števc za el.user posted image   40e več kot prejšni mesec..spet se bomo kregal..men gre to že pošteno na živce!!
pa še tolk sem bla pametna,da sem narobe pogledala in sem se zmotila za 600kw user posted image ...sej so mi popravli,sam prvi izračun me je na rit vrgu iz 50e na 120euser posted image ...no,zdej bo pa okoli 85e.še zmerej preveč glede na to,da mi delamo isto kot zmeraj,sosedje se pa na kalorifer grejejo..
ma,sej bo počlo 1x!ta mesec zarad položnice..
za srečanje sem!!!!!
aja pa z ločevalno sem jest shujšala 10kg v 1m.pol sem pa nehala,ker je blo tolk žurk user posted image

danes sem pa na beljakovinski dieti..makala sej imamo hujšarice svojo temouser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
3.1.2008 9:59:34   
makala
Natasaom kje najdem to temo? Se bom prdružla.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
3.1.2008 10:00:47   
Laubica
Laubica,kaj pa če tvoje dete čuti tvoj nemir zaradi službe...ponavadi se niti ne zavedamo,da smo napeti,če smo vezani na čas--jaz že.Že to je stresno zate,da moraš it,pa mislit moraš,kaj moraš v tistem času,ki ti je na razpolago,vse

Ja Hana -tudi to je lahko-saj danes hval bogu sem doma sem pa včeraj delala doma kot nora -čistla generalno stanovanje ,ker pred prazniki ni bilo cajta,sem mogla hitet ker sem malčka tašči dala da ga ven pelje,pol pa nikoli ne veš kdaj bosta nazaj in sem imela turbo v ritiuser posted image pol sta me pa moja možka prej presenetla ko sta prehitro prišla iz sankanja-sta šla z sankami v dolino iz Pohorja,pa rečem da še nisem gotova -pa slišim izjavo -ja kaj si pa do zdaj delalauser posted image user posted image user posted image user posted image ,ja no saj se je pol opravičil ko je zagledal moj ubijalski pogleduser posted image user posted image no jutri pa res moram spet v službo in v soboto

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
3.1.2008 10:01:25   
julci
me je na rit vrgu iz 50e na 120e ...no,zdej bo pa okoli 85e.še zmerej preveč glede na to,da mi delamo isto kot zmeraj,sosedje se pa na kalorifer grejejo..
ma,sej bo počlo 1x!ta mesec zarad položnice..
Jaz bi na tvojem mestu plačala tolko ko si prej ostalo naj pa sosedi,pa jim naj lastnici data položnico.Uh men bi tako piskr razgnalo od pritiska.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
3.1.2008 10:07:10   
natasaom
makala- na hujšanju..nam bo uspelo?so punce že seznam naredle..kr prjav seuser posted image

julči sej bo tko..sej nism na glavo padla,da bom unim lenuhom el.plačevala..ko pride položnica pokličem gazdarico,da pride sem.pun k.jih mamuser posted image

jem jabolkouser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
3.1.2008 10:07:33   
Laubica
Ja elektrika se je spet podražlauser posted image midva greva danes po novi pralni stroj z 1600 obrati ,da ne bo sušilec več rabo 3 ure sušit ,ker zdaj imava samo z 500 obrati stroj,pa nam je taščin božiček prispeval € za novegauser posted image user posted image mam zlato taščo-res ,se ful razumeva-ne samo zdaj ko je dala €user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
3.1.2008 10:07:37   
Anonimen
Dobro  jutro!

Jaz jo imam tudi user posted image .

Kot sem včeraj napisala imam danes likalni maraton. Na srečo ne rabim kuhat, ker nam je ostalo od včeraj.

Ločevalna dieta -  pred tremi leti shujšala 12 kg. ( iz 72 na 60 kg) Držala sem se je strogo 28 dni (do vodnega dneva), potem pa sem nehala, ampak če se je le dalo sem potem še nekaj časa ločevala hrano. Res pa je, da igram tenis (rekreativno).
Tudi jaz sem se zredila nazaj, ampak dobili smo malčka.user posted image user posted image user posted image
Za mene, je to najbolj idealna dieta na svetu, ker sem jedla praktično vse - še tortice in sem shujšala. Edino črna grenka kava ni bila po mojem okusu.

Zdaj bom počakala do 1 februarja. Malček bo star skoraj 4,5 mesece, mogoče bova že poskušala jabolka in korenček... in mislim, da si bom že lahko privoščila dieto.

Se pa vidi, da je konec praznikov, takoj nas je več na RR-ju.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4171
3.1.2008 10:09:27   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Ja elektrika se je spet podražlauser posted image midva greva danes po novi pralni stroj z 1600 obrati ,da ne bo sušilec več rabo 3 ure sušit ,ker zdaj imava samo z 500 obrati stroj,pa nam je taščin božiček prispeval € za novegauser posted image user posted image mam zlato taščo-res ,se ful razumeva-ne samo zdaj ko je dala €user posted image

jest bi tud taščo melauser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
3.1.2008 10:13:43   
Laubica

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Ja elektrika se je spet podražla midva greva danes po novi pralni stroj z 1600 obrati ,da ne bo sušilec več rabo 3 ure sušit ,ker zdaj imava samo z 500 obrati stroj,pa nam je taščin božiček prispeval € za novega mam zlato taščo-res ,se ful razumeva-ne samo zdaj ko je dala €

jest bi tud taščo mela

Ja pol se moraš pa poročituser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
3.1.2008 10:17:31   
natasaom
japajadeuser posted image ....mi je moj zadnjič reku kolk žlahte bi povabila na poroko?!
on jo ima za pol slovenije user posted image ..jest pa samo par kandidatov pa še to po moje nebi prišli vsi..ne bom se poročila-sam priimek bom zamenjalauser posted image
moja tašča bo pa glih tko pozabila na nas

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
3.1.2008 10:20:04   
Laubica
moja tašča bo pa glih tko pozabila na nas
ojej-to pa ni fajn,za vse tiste ki imate slabe tašče mi je hudo
za menjavo priimkauser posted image to je zdaj moja kolegica naredila

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?