hanna1
|
vsem malim in večjim sončkom,konzervicam ter tistim,ki nas prenašajo . Vsem nam želim,da nam nikoli in nikdar v tem letu ne bi zmanjkalo optimizma,dobre volje,pa zdravje naj nam tud služi (o, pa naši deci tud ),pol smo pa taglavne Mi smo bli doma,mamo smo pripeljali dol--mimogrede,je bla že naslednji dan nazaj ,ker gor ni prišel nihče k nje -- Hana je nekaj poskakovala do 10!! in šele pol omagala,sploh ni hotla zaspat,ampak pol je nobena kanonada ni zbudla,so eni ravno pred našim blokom spuščali rakete in je sekalo,ko .Danes sem se pa že navsezgodaj lotila malo boljšega kosila--klasika--Goveja juha z vlivanci,pečenka,govedina,riž,HREN in solata,zdaj sem pa spet čist ....še dobro,da je mala spala celo noč,midva z Blažem sva šla spat malo pred 1,ati pa neznano kdaj...bica je že itak ob pol 9 drnjohala,sam jo je pol ognjemet zbudu--smo imeli bajen razgled z našega okna.Jaz se lahko pohvalim,da mi letos nismo nobene petarde kupli,še ati ne,ker se je lani eden od naših sorodnikov grdo poškodoval,pa je samo stal zraven,ko so rakete spuščali--mu je nekaj vrglo v obraz--doma naredu njegov prijatelj --in je skor oslepel.Sem se pa malo spominjala,kako sem lani podoživljala novo leto in kaj se je med tem vse zgodilo--bilo je veliko lepega,saj veste Torej smo bile na istem julci Tole sta pa res prava prijateljčka,pa kakšno bistro dekle je tvoja punca,natasaom a zdej si jo postrigla misska,stephany,Laubica,duskamb,lumpa6,julci...in vse ostale,hvala za lepe želje in da .....bi se vsaj malo izpolnile...tud jaz vam isto želim