|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
31.12.2007 15:42:10   
Oranža
Ojla punce,

Mi smo tud dons prvič šli na sprehod, saj imamo sončka in celih 5 stopinj user posted image user posted image . Zdej smo pa kosilo pojedli, smo kar pizzo s tuno nardili, in mali spančka, user posted image  pa Enej sta pa še mal šla na sončka.
Scuba vidim da sta tud vi2 ble zuni - ma res paše...pri nas je bil mali čist topel k smo domov prišli. Zebe jih ziher ne ampak jim prav paše svež zrak.
Večerjo si bomo tud mi privošli, da maš vsaj kej filinga da je neki drugačen dan dons....
Pol bomo pa žuriral vsaj do polnočiuser posted image user posted image ...pa upam da se takrat tud tuki gor kej srečamouser posted image
Je rekel moj zadnjič; madonca sej se ti zmeša, če se kompjuter pokvar, k ne boš mogla na forumuser posted image user posted image . Pa še prav ima....
No en lep sončen pozdravček do nadaljnega....čaouser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
31.12.2007 15:45:56   
Tanayya29
ojla.

mi 3 je smo si privoščil popoldanski spanecuser posted image user posted image .Jaz sem spala uro in pol,moje dva "dojenčka",pa še spita v postelji.

Kr naj ,noč bo dolga.

scuba,mi smo tud šli prej ven....v Lj je po dolgmu času sonček,smo šli kupit za večerjo,je bla taka gužva v trgovini..midva s Tajem sva ven počakala,ker je blo čist preveč ljudi notr...

aha,jedl bomo hmmmmmmmm...kaj pa vem.Ne vem kaj vse je nakupu.Vem samo,da bojo žlikrofi,ki jih je dala moja "nona"(Jaz sem iz Idrije originalno),in zraven bo moj sčaral.A je kera že jedla žlikrofe?Sam uni iz trgovine niso glih fini...ja,moj tud vedno full dobr skuha,je pač kuhar....

uuuuuuuu babyfon se oglaša......
aha,pozabla sem povedat,da smo se ustavli še v color medvode,kjer prodajajo pirotehniko...hihi..smo kupl raketeuser posted image .

pa pa

< Sporočilo je popravil nayya28 -- 31.12.2007 15:58:24 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
31.12.2007 16:07:31   
Tanayya29
Na svetu si,da gledaš sonce,na svetu si,da greš za soncem.
Na svetu si,da sam si sonce.
Naj bo leto 2008 vedno obsijano s sončkom...

to vam želi nayya in vsi moji.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nayya28 -- 31.12.2007 16:08:12 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
31.12.2007 16:25:15   
mamuška
Pecivo uspelouser posted image user posted image , ga pa Dominik nekaj svira, tako da imam premalo rok trenutnouser posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

Neposredna povezava do sporočila: 1129
31.12.2007 16:29:41   
Oranža
Evo tole je pa od nas za vas:

Staro leto srajčko slači,
sveže zlikano oblači.
Srajčka je poslikana,
z vzorci drobcenih želja.
Izberite vzorček zase
takšnega, ki bo za vse čase,
čipkal zdravje, mir in srečo.
Raztegnite ga v ljubečo
mavrico okrog planeta,
ki ne bo nikoli sneta.
Skrivnost je kot pajčevina,
ki varuje zibelko življenja,
je nasmeh,
ki v ljubezni tihi tke besede sreče.
Z vsakim novim jutrom spogleduje se
in noči odšteva,
da ob novem letu sreče čar
in želje naše v vaša srca vlije.
SREČNO 2008!!

P.s. sem dodala še neki slikic v album, geslo je vanja.
pa pa

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 1130
31.12.2007 16:41:36   
Dajica
Da bi bilo leto 2008...od A do Ž:

Ambiciozno
Boooombastično
Cvenka polno
Čudoviiiiito
Duhovito
Ena a
Fantastično
Genialno
Hahaha...(beri:smeha polno)
Izjemno
Juuuhuuuhu....(rajš ne bruhuhu;) )
Kukulele
Le zate
Mično
Norrrrooooooooo
Opasno;)
Pijano (ma ne preveč!!;) )
Radovedno
Srčkasto <3
Še pa še najbujš
Tralala hopsasa
Uspešno
Veselo
Zaljubljeno
Živahno

Vsem zelim vse najlepse v novem letu 2008, pa da bi tudi drugo leto veliko natipkale tukaj!

Lp

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
31.12.2007 17:15:51   
nicolina
Nayya, Vanja in Dajica hvala vam za čestitke....
Vanja, lepe slikice, kako imaš srčkana fanta....user posted image

TUDI JAZ VAM ŽELIM VSE LEPO V 2008...

ŽIVLJENJE JE KOT REKA, KI NAM PRINAŠA IN ODNAŠA STVARI,
NE OZIRAJOČ SE NA NAS. ZATO NE SMEMO ŽIVETI SAMO ZA
JUTRIŠNJI, TEMVEČ PREDVSEM ZA DANAŠNJI DAN IN NE ČAKATI
VELIKIH DOGODKOV, KI BI NAM PRINESLI SREČO, AMPAK SE
VESELITI MAJHNIH STVARI IN KRATKIH, VENDAR LEPIH IN BOGATIH
TRENUTKOV, KI NAM POPESTRIJO VSAK DAN.

OD VSEGA KAR V ŽIVLJENJU DOŽIVIMO,
OSTANE TISKO, KAR HOČEMO, DA OSTANE.
SPOMINI, NEIZPETE ŽIVLJENJSKE MELODIJE,
DOBRE ŽELJE.
ZATO VEDNO NEKAJ OSTANE,
DA LAHKO GRADIMO IN USTVARJAMO DALJE ...
IN VSE LEPE STVARI, KI SO NAM PODARJENE,
NAM DOKAZUJEJO, DA ŽIVLJENJE NI LE TO
KAR VIDIMO Z OČMI ...

Nicolina in moja dva najdražja...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
31.12.2007 17:22:00   
sonchek
Evo punce...samo toliko da vam zaželim lepo praznovanje in
SREČNO NOVO LETO...

..zame je bilo že to tolk srečno, da si kej več že zaželet skor ne morem...razen veliko zdravja..kar želim tudi vam!!!

Sonchek

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
31.12.2007 17:32:42   
Laubica
TUDI NAŠA DRUŽINA VAM VSEM ŽELI SREČNEGA IN ZDRAVEGA,PA MALO ZAPLEŠITE INuser posted image NAZDRAVITE user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
31.12.2007 17:53:49   
scubadiver
Drage punce,
lepo praznujte, krasno se imejte, v novem letu pa vam vsi trije skupaj z mačko želimo prespane noči, veliko sreče in smeha in uresničitev večine želja. Če si ničesar ne želimo, življenje izgubi enega od smislov.

user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
31.12.2007 22:03:12   
ajtak
user posted image , mi smo povecerjali, mali spi, moj je na wc-ju user posted image user posted image , okolica pa ko soska fronta... pa pri vas ste kaj praznicni?

Jaz cakam, da se mali zbudi, da ga preoblecem (danes ne bo kopanja) nahranim in gremo vsi trije v pojstlo. Se bomo mal stiskal user posted image .

Torej lepo praznujte, men kar pase da ni treba nikamor imam pa mocen obcutek, da ne bom polnoci docakala, no vsaj budna ne...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
31.12.2007 22:15:02   
barika
JAZ VAM PA ŽELIM VEEEELLLLIIIIIIIIIIIIK SREČE PA ZDRAVJA, PA PRIDNE OTROKE, PA DA VAM DEDCI NE BOJO NAGAJAL PA PA PA VSE KAR SI SAME NAJBOLJ ŽELITE......!!!!!

SREČNO 2008!!!
user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
31.12.2007 22:50:34   
potepinka
NO ŠE MALO PA BOMO DOČAKALI

VSEM ŽELI NAŠA DRUŽINA SREČNO ZDRAVO IN VESELO

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
31.12.2007 23:03:42   
Laubica
Jaz že spet jem, malček spi ,mož in sin sta doli pri tašči,jaz pa se čudim da mali niti trzne ne ko takooooo pokajouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
31.12.2007 23:10:48   
Anonimen

user posted image

SREČNO 2008 TUDI OD NAS

KAJ VEČ PO PRAZNIKIH

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1140
31.12.2007 23:48:37   
nemrak
user posted image user posted image ,

SREČNO 2008!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
1.1.2008 0:07:40   
ajtak
Naj bom prva letos...
Srecnga pa zdravga!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
1.1.2008 0:12:16   
Oranža
Srečnga pa zdravga še od mene user posted image user posted image .

(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
1.1.2008 0:25:28   
scubadiver
Drage čveke,
srečno 2008 še enkrat user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
1.1.2008 9:35:13   
Laubica
Dobro jutro v novem letu-kako ste silvestrovale?Midva z Timonom mirno-drugi so ga pa čagaliuser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
1.1.2008 11:01:29   
nicolina
Dobro jutro, ena velika in dobra user posted image v letu 2008!
Drage moje čvekice, želim vam vse lepo.... da bi bile še naprej tako super in da bomo še veliko čvekale! user posted image

Mo smo silvestrovali doma, Tin ni hotel zelo dolgo zaspat, se je čist rasčul. Zapal je ene 20 min pred polnočjo, pa hvala bogu da je, ker je tu pr nas tako nenormalno pokalo, da je blo še mene groza. On je pa lepo spal, se ni dal motiti. user posted image  Pol se je zbudil še ob 4 in ob 7.30, zdej pa spet spi.

Kaj se je pa spet zgodilo? Ko je okrog 4 pojedel, ga dam nazaj v posteljico, vklopim AC, jaz tud lepo zaspim in se vklopi alarm. Sem skočila iz pojstle, vzela Tina ven, on me je pa tako debelo pogledal. Joj, se mi je kamen odvalil od srca.
Za kaj vraga se je spet vklopil user posted image , in to že drugič. Veste, kolk sem se vstrašla, sploh nisem mogla zaspat nazaj, skos sem se vstajala preverjat, če je vse ok. Smo imeli kar pester začete NL.

Nič, lepo se mejte na praznični dan..pa pa

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
1.1.2008 11:48:06   
Ilije
SREČNO 2008!

Pozdravljene v čudovit novoletni dan (pri nas je sončekuser posted image )!

Tudi mi smo silvestrovali doma. Nič posebnega... Ajda in Iris sta spali, ati je pa tud še pred polnočjo šel spat. No jaz sem zdržala pred televizijo do polnoči, potem sem pa mal na oknu visela, ker je imel brat spodaj žurko in so imel cel ognjemet (mislim, da je celo prekašal tistga iz Pivo in cvetja).
No danes zjutraj pa sem že okrog dežurnega zdravnika skakala, ker ima Iris že od sobote skoz vročino in smo šle po antibiotik. Upam, da mi jo rata pozdravit preden se še Ajda kaj naleze.

Grem z Ajdo mal na sonček, čeprav vem da bojo solzice pri Iris, ker bo mogla not ostatuser posted image .

Lep dan...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
1.1.2008 12:02:58   
ajtak
hej, hoj.
Nasi gledajo novoletni koncert in jejo sadno kupo... jaz pa mam cas malo vas pozdravit.

Ilje, vasa Iris se mi pa prav smili. Res je tako lep soncek, da je greh bit notr... Komaj cakam , da moja dva mal ven zvlecem sam se bojim da bo prej konc soncka, zdej gledata koncert ob 2h mora jit pa ati v sluzbo (sicer sam za eno urco, sam soncek bo pa pobralo user posted image ).

Nase silvestrovanje sem vam opisala ze ko je bilo se v teku... Nato smo ob 23h Tjasa zrihtali in je sel spat, midva sva pa do polnoci pocakala nato smo pa gledali ognjemet, ki so ga mel pr sosedih in se pred eno sva oba (no vsi trije) ze spala. Pa mi ni zal!! Je prav fin obcutek, ko sem danes kokertok naspana in ne cela skrokana kot navadno 1.1. user posted image .

A ni hecno? Lani sva bila v CE na silvestrovanju na prostem in jaz sem ga prav veselo srala, plesala in se nalivala z borovnicevcem user posted image user posted image , kdo si je mislil da bom naslednje leto porocena zenska s takim krasnim sinckom, ki bo sla spat takoj po polnoci...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
1.1.2008 12:13:30   
Oranža
ojla punce,
mi smo silvestrovo preživeli do 23h v joku in s krčki, no pol je zaspal in je spal do 5h zjutraj - nisem mogla verjetuser posted image user posted image , no pol je pa spet potegnil do 08.30user posted image .  Enej je bil že tolk zaspan včeraj, da ni več vedel kaj bi sam s sabo in smo kar ob 23h odšteli in spili otroški šampanjec pol je pa šel spat in je zaspal v 5 min. Mi2 sva pa do 1h še čukala, no pol sva se pa tud postrgala spatuser posted image .
Tuki je tud sonček tko da upam da bomo tud šli na kak sprehod.
No se še kej slišimo, ups, beremo...

(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
1.1.2008 12:39:13   
scubadiver
Dobro jutro, dober dan,

Mi smo se imeli prav luštno. Lana je spala od osmih do 23.30, tko da smo se vsi trije polupčkali ob polnoči ko je bla ravno še budna. Sem bla prov vesela. Drugače pa sva z mojim najdražjim preživela novo leto ob super večerji in pred TV-jem.
Sem se pa vmes skregala s sosedi, ker so metali petarde direkt tle med hišami in je tko zabobnelo, da je še mene privzdignilo s kavča od strahu. Lana se je seveda zbudila in jo je ful jokala. In sem jij po prvi petardi prosila, da stopijo do ceste - 10 metrov. Grem nazaj noter, čez 5 minut pa je spet počilo tle med hišami. In sem šla še enkrat ven in jih res fejst napizdila. Pobila bi jih. No potem so pa Lano dajali krči od 3h do 6h zjutri. Če bi mela kej petard bi šla ob šestih zjutri jest unim sosedom pred vrata metat petarde. Me zanima če bi mi tud rekli: Pa dejte razumet novo leto je. GRRR.
Sedaj pa gledava novoletni koncert. lana pančka midva pa lenariva. Kako paše user posted image

V Ljubljani pa ni sončka user posted image . Dejte ga poslat še na naš konec mal prosim. Da bi šli še mi mal ven. Tle je prov turobno.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?