arneja
|
Evo, zdaj sem pa tečnobo izgnala iz sebe . Se bom potrudila, da ne bom več tečnarila . Zdajle pridno jem ajdov kruh z marmelado brez sladkorja, bom poskušala po Montignacu jesti tale mesec do postopka. Sem do zdaj jedla samo svinjarijo :((. In enkrat tedensko se prisilim celo meso pojesti, čeprav moj pravi, da to ni nič ok, ker se silim - ja, če mi gre težko dol, kaj pa naj ? Pija in Abra, vajini izcedki pač spremljajo nosečnost, vidve se kar nehajta sekirat . Četrtek bo definitivno vajin dan, pardon vaš, ker vas bo kar šest, če bosta pa še očija zraven pa osem . Abra bo lepe srčke videla, Pija pa dve pikici . Pija, a ti pa vsak dan kar en testek narediš ? Pa saj zdaj sem pametna, sama bi bila pa verjetno ista . Amelia, sanje očitno res slej ko prej resničnost postanejo . Pri tebi so že, pri meni upam, da se to letos zgodi . Ja, upam, da res ne boste kar pobegnile od tu, ker vam bo ves čas slabo . Kar poglejte Sayuri, revčko . Dobro si se spomnila, kaj naložiti na zabavi. Mi smo imeli pa včeraj ovulacijo, no, vsaj naj bi jo imeli, pa smo mogoče kaj po naravni poti pridelali . Pismo, da bi imela doma UZ, bi si vsak dan tisto palčko notri rinila, pa gledala, če je kje kakšen velik folikl . Pikovit, koliko je bilo pa snega v Kranjski? Super, da si se nauživala . Gloria, v soboto da nam res o treh pluskih sporočite . Pija, hvala ker si se tudi ti včlanila v klub Unionskih navijačic . Boste pa toliko bolj joškaste, če že skakati ne boste smele .