Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 30.12.2007 20:11:31
|
|
|
|
Sulfinija
|
Evo punce ne boma šla sama na Jezersko šli bomo namreč trije ravnokar se je prikazala moja gostja . Naj le bo ne bo mi pokvarilo novoletnega vzdušja,zabave in veselja kajti v letu 2008 bom jaz častna zmagovalka in jo bom pregnala. LP
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 30.12.2007 20:22:08
|
|
|
|
Abra
|
Čer Sem malo štrajkala danes. Sem tko lena ratala, da se mi še laptopa ni dalo odpret. Danes sva bila povabljena na kosilo, potem sem morala pa še odspat svoje Dajamaja jaz se kar trudim s pozitivnimi mislimi, moja otročka skoz spodbujam, naj jima začne srček bit Je pa precej lažje bit pozitiven, dokler je upanje, ko te kaj sesuje je pa težko. Se pa res ne damo! gold fish jaz sem pa drugače taka vodopivka, zdaj mi gre pa vse težko dol, zdaj si prav štejem, da vsaj tista 2,5 spijem. Boli te pa vse zaradi hiperstimulacije, veš kako imaš jajčnike povečane. pikovit ti pa tko pridno vso žlahto obiskuješ. Midva imava kar ogromno, pa se nama ne da tega počet Nina tebe bi pa res v Jato takoj vzeli Mijavček jaz sem tudi bolj nova, da se te ne morem spomnit, bom pa januarja navijala zate Pija, danes je bil pa zelo mrzel dan, najbrž na Gorenjskem še bolj. Je jezero že kaj zamrznjeno? Midva sva prejšnji teden hotla na Jezersko, pa sva se pol kar v Predvoru ustavila in tam je že kar blo. Sulfinija uživajta na Jezerskem maybebaby čestitam ti je Dedek Mraz prinesel lepo darilo.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 30.12.2007 20:58:58
|
|
|
|
gold fish
|
...tut jaz nekaj štrajkam danes ... Smo zjutraj spali kar do pol desetih....., potem pa cel dan nekaj počeli... sem komaj zdaj vklopila rač. Pri nas je tako mrzlo, da jaz niti ven ne grem...., pa še neka mini vročina se mi kaže -37,2.., pa mrazi me cel čas... Abra - danes se pa nalivam z vodo... ne vem, če nisem prešibala tvoja 2,5l . Sulfinija - uživajta z možekom na Jezerskem in si naberita moči za "zmagovalca"... Pikovit - tudi ti uživaj v Kranjski gori.... Soncek33 in Gloria -kako sta kaj? Kam odhajate kaj jutri?... če že niste šle.... Mi bomo jutri kar doma..., smo mislili iti na Pohorje..., pa je poleg mraza noro še to, da sem jaz že 14 dni na bolniški..., pol pa srečam tam koga iz službe.... ponavadi je tak.... Bom rajši na toplem grela svojo pikico.... eno v trebuščku, drugo ob sebi, pa seveda tudi.... Zdaj grem malo gledat še Lada in Jureta.... se vam javim še jutri, preden pobegnemo v 2008... Pozdrav.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 30.12.2007 21:43:48
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Naj bo vaše leto 2008 vse od A do Ž: atraktivno, bogato, cvetoče, čilo, darežljivo, enkratno, fino, genialno, hvaležno, igrivo, jasno, kulturno, lepo, mirno, naravno, opazno, pravično, radodarno, svetlo, šarmantno, toplo, ustvarjalno, varno, zadovoljno in živo! Martinščica
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 30.12.2007 22:45:36
|
|
|
|
Amelia
|
Hej punce moje! Jaz sem se za vikend potepala v Kranjski Gori, sedaj sem pa spet doma. Je bilo luštno, nisem sicer smučala, se ne upam, da se ne bi slučajno zgodlo kaj mojim pikicam, ampak je bilo vseeno fino. Ene punce, ki nimajo težav sicer smučajo, ampak jaz sem tako dolgo čakala na , da res ne bi tvegala. Gloria, Sonček33 česitke za 2 pikici , sedaj ju pa pridno grejta vseh mesecev, a važi? Pf, jaz sem Ok, izcedka ni več, ga je bilo samo malo v petek na WC papirju, tako da me ne skrbi več, več bo pa itak jasno na 1 UZ. Sem malo brala in ima izcedek veliko nosečnic med nosečnostjo, tako da sem mal pomirjena, verjamem, da bo vse OK z mojo ali mojima dvema pikicama. Pija76 držim pesti, da tale tvoj izcedek pri tebi pomeni to kar je pri meni !!! Nina čestitke za celo četo jajčec, uf to bo zarodkov!!!! Kje pa je kaj naša Arneja?! ARNEJA, pogrešamo te!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 1:48:47
|
|
|
|
pikovit
|
Pija no pol bomo pa počalali na leto 2008 in videli kako debeli + se ti bo prikazal.Drugače pa refošk in merlot ruls Vsem ostalim pa en lep pozdrav.Jutri greva v Knanjsko in bova malce uživala.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 1:53:09
|
|
|
|
pikovit
|
Evo punce nekaj za vas in srečno 2008 Vaša Pikovit
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 1:54:30
|
|
|
|
pikovit
|
Zakaj pa mi ni nič pokazalo ?Pa tako lepa slikica .Namen je bil dober.Zdaj grem pa spat.Lahko noč bejbe.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 8:05:50
|
|
|
|
Pija76
|
Dobro jutro spet strašim prva? No boljši stavek: strašiva ( - mo) prva (-i). Punce štirikrat sva si za novo leto zaželela, da bi dobila v letu, ki prihaja . Končno naju je Dedek Mraz slišal....zjutraj nisem mogla spati in sem naredila test, pokazalo se je !!!!! Upam, da tale moj izcedek čimprej izgine! Tako, da uradno 3.1.2008 odprem nosečke 2008. V letu, ki prihaja vsem ki vam še ni uspelo želim, da greste po moji poti, vsem nosečkam pa, da po vseh pukah postanete mamice! Srečno!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 8:31:56
|
|
|
|
sonček33
|
Pija76 -bravo, čestitam, Joj, kako ti privoščim, kako lep bo dananšnji dan in kaj vse vaju čaka naslednje leto. Smej se, vriskaj, joči od sreče. Še meni so prišle solze v oči. Objem.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 9:25:09
|
|
|
|
Amelia
|
Pija76 super , uradne čestitke prejmeš pa 3.1..
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 9:26:45
|
|
|
|
**NiNa**
|
Pija ČESTITAM!!! . Joj kolk sem jaz vsesela, če kateri uspe. Pazi nase in na pikici, pa uživaj v , naj bo čim manj skrbi pa hitro naj mine!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 9:30:45
|
|
|
|
sonček33
|
Punce sem trtji dan po trabnsferju - saj grem lahko na 10 minutni sprehod ane? Niso na Gk nič kaj konkretno rekli, da ne smem kam it, so rekli počivat, ampak cel dan bit na riti pa tudi ni ok.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 9:42:22
|
|
|
|
Pija76
|
Sonček pojdi ven seveda! Jaz sem pri 1. in 2.ET-ju full ležala, pa pazila pa ne vem kaj vse, zdaj sem šla pa takoj po ET k nečakom in sem se z njima ukvarjla, pa drug dan v službo, pa 3 dan sem clo hiško pospravila ( s pomočjo dragega) pa vidiš danes kaj sem zagledala. Vse počni normalno v mejah! Sonček, Nina in Amelia hvala za čestitke.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 9:55:28
|
|
|
|
tassi1
|
česitke in upam,da bomo drugo leto VSE zagledale
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 10:18:34
|
|
|
|
Abra
|
Pija J U P I I I Si mi prav polepšala dan! Zdaj si zadnja letošnja in prva v novem letu, ko bo še "uradno"
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 10:40:31
|
|
|
|
Abra
|
No, danes se je dan prav lepo začel. Naj se v novem letu samo tko nadaljuje! Pri meni pa stanje spet malo navzdol ... izcedek se je spet ful povečal ... očitno ga mora prav za praznike bit več ne vem več kaj počet. Amelia super, da si se izcedka rešla. Jaz sem ga teden po testu šele dobila in že ko zgleda, da ga ne bo več, se hudič spet vrne. Jaz tudi ne bom smučala. Midva sva tudi te praznike (kot vedno) v Dolomitih planirala, letos bi se jaz samo sprehajala, pa je tudi to padlo v vodo. Kako mi ti izcedki kontrolirajo življenje Arneja pa v toplicah uživa, saj je tko napisala, a ni? Pikovit, ti pa res uživaš kar nažuraj se zdaj, dokler še lahko okušaš merlot Sonček33 ti kar pojdi na sprehod, še marsikaj lahko počneš zdaj. Malo imaš povečane jajčnike, zato kakih sunkovitih gibov ne delaj, pa dvigovat ti tudi ni treba. Vse zmerno. Pija je imela zamrznjenčke, pa ji ni blo na jajčnike treba čuvat. Sprehodov pa čimveč, če je zrak fajn. V ljubljanskem glih ni za uživat ...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 10:43:16
|
|
|
|
gold fish
|
Pija76 - čestitke..... Uživaj..., želim ti lepo in mirno nosečnost ter seveda zdravo/i pikico/i.... Joj, kako se ti je leto lepo zaključilo..... Mi lahko poveš kateri dan si delala test? Kdaj sploh pokaže realno stanje - baje 14 dni po stopki.... Jaz imam pa že 2 dni povišano temp - 37.2 - 37,3...., upam, da je to dober znak.... Je pa res, da me že malo srbijo prsti, pa vem, da je še prehitro.... Soncek33 - kaj ti si šteješ soboto zraven pri dnevih?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 11:07:02
|
|
|
|
Amelia
|
Gold fish, a nimaš ti testa šele 11.1. počakaj še malo, tako da boš potem res ziher, ko ga boš naredila, ker če ga toliko prej narediš če je potem še dvomiš če je res, če je pa - potem pa si itak slabe volje, ampak lahko da je še prezgodal, da bi pokazalo +. Abra pa kaj je s tem tvojim izcedkom, ga bom jaz začarala, da bo šel stran: ČIRA, ČARA...... Jaz sem pa prečekirala že ene strani, kjer je narisan razvoj zarodka po tednih, joj upam, da se moja pikica ali pa dve pikici pravilno razvijata, UZ imam pe šele čez 1 teden, takrat se mi bo začel 8. teden, tako da po mojem bi se takrat že moral slišati srček. No pa saj bo hitro minilo, še dobro da so skoz prazniki in se skoz nekaj dogaja, ker če bi bili sedaj navadni tedni bi se mi še stokrat bolj vleklo. Knjige o nosečnosti si pa še ne upam kupiti, jo bom kupila, če bo vse OK na 1 UZ in šele potem bom klicala tudi svojega ginekologa in se naročila še pri njemu.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 11:19:24
|
|
|
|
Abra
|
Amelia naj se tvoje čaranje uresniči Pa ne zdaj mislit, da ni vse uredu. Veš, da je! Saj bereš, da je skoraj vedno ok! Imajo preveliko gužvo v četrtek najbrž, da so te šele drug teden naročili .. ti si tudi imela test na petek, kajne? Mene kar ni nikamor vpisala, je rekla da ima že tako gužvo in naj kar pridem. Ti boš samo več vidla, otročka bosta že večja gold fish si že neučakana 12. dni po ET naj bi pokazal že realno stanje. Lahko tudi prej, ni pa ziher. Na BT se pa v postopku ni ravno za zanest, ker jemlješ progesteron ... po mojem je čisto brezveze, da jo meriš. Saj bo kmalu dan D
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 11:28:18
|
|
|
|
Amelia
|
Ja test sem imela 21.12, kar pomeni, da bom imela 1 UZ 17 dan od testa.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 11:29:20
|
|
|
|
sonček33
|
gold fish - jaz nič ne štejem, ker jaz sem en tak butalc za vse to in me tudi zihr do 14.1. ne bo nihče prpravu do tega da nardim test...to le je mareč že 40 mesec najinega poskusa - pa še nobenga testa nisem nardila..nimam jajc :) Ja sej menda je sestra res rekal, da je kako naslednji dan po transferju 1. dan.Bo že držalo, men je vseen , sam da se prime, pa da me ve pustite, da grem ven na ta čudovitigirenjski zrak, na sončka, v naravo, vasj za mal časa, tok da vem, da še živim
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 11:38:30
|
|
|
|
gold fish
|
Abra - jaz si nič ne merim bazalne..., samo se ful čudno počutim, pa ponavadi se mi na očeh vidi, da imam povišano... pol si pač zmerim... to je to... Amelia - test imam 10.1 sem se malo zatipkala zadnjič, pa saj vem, da je prehitro.... samo saj veš... tako si želim zagledati ti dve , da pač fantaziram.... Saj bom še počakala... Soncek33 - jaz prvič tudi nisem delala testa, samo me je pa M prehitela, drugič sem ga na 8 da, je bil -, pa še isti dan je prišla M, sedaj v tretje.... pa gre rado... bomo počakali... Pozdravček.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 11:43:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Drage moje soborke! V letu, ki prihaja vam želim, da bi se vam uresničila največja želja-postati mamica. Nikoli ne smemo obupati, saj je za vse nas upanje, ki nikoli ne umre. SREČNO 2008
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 11:48:08
|
|
|
|
sonček33
|
gold fish - tokrat si defenitivno zmagovalka!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......