Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 12:13:55
|
|
|
|
gold fish
|
joj, soncek33 - imam kar solze v očeh.... ko pomislim, da bi lahko bilo res....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 12:16:44
|
|
|
|
sonček33
|
gold fish - res, iskreno, iz srca - privoščim ti to srečo, privoščim ti vse dobro...moramo upati, da nam je uspelo. In tukaj na rr zate stiska pesti ogromno punc...
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 12:35:56
|
|
|
|
Amelia
|
Punce moje, jaz vam pa v novem letu vsem skupaj želim, da vam "štorklja" čim prej prinese enega zdravega otročička. Pa ne pozabite: Upanje umre zadnje!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 13:42:14
|
|
|
|
pf
|
Pija 76 super. Vidiš lepo novoletno darilo. Punce želim vam, da v prihajajočem letu vse zagledate , ter da bo leto 2008 leto . Vsem skupaj želim obilo zdravja, zagona in sreče pri otročkih. Vse naj naj v letu 2008.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 14:03:42
|
|
|
|
arneja
|
Braaaavo, Pija . Če so bili pa zamzrnjenčki tako lepi, kaj drugega bi se pa lahko zgodilo kot ? Kakšen silvester, kaj ? Midva sva zdaj doma, vas na hitro malo preberem, da vidim, kaj je še novega. Lepo praznujte danes, pa naj nam novo leto uresniči sanje .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 14:32:01
|
|
|
|
gold fish
|
soncek3 in gloria - kaj sta že dobile pošto za zamrznjenčke
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 14:32:28
|
|
|
|
tassi1
|
VSEM ŽELIM,DA SE NAM URESNIČI NAŠA VELIKA ŽELJA-IMETI LEPO SE IMEJTE V NOVEM LETU 2008
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 14:36:19
|
|
|
|
sonček33
|
fishica - jaz jih nimam :(, pošte pa najbrž pol tudi ne bom dobila
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 14:36:37
|
|
|
|
sonček33
|
Kaj pa ti ??
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 14:37:49
|
|
|
|
sonček33
|
tass1 - ja, res je - ena sama izpolnjena želja bo dovolj - in veš kaj? kadar ima prste vmes ljubezen - je vse mogoče.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 14:41:00
|
|
|
|
tassi1
|
-SONČEK
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 16:20:59
|
|
|
|
gold fish
|
soncek33 - so mi rekli, da bodo videli in da dobim domov.... zdaj pa ne vem ali ni nobeden ostal ali zaradi praznikov malo dalje traja
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 16:27:46
|
|
|
|
sonček33
|
pomoje boš pošto dobila, če ti niso rekla, da ni nič...jah prazniki so pomoje krivi
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 16:37:42
|
|
|
|
gold fish
|
Vsak dan je nov čas za sanje, za male in velike želje, za smeh in radost, za veselje. Vsak dan pot naprej nas pelje. Želim vam veliko zdravlja, sreče, uspehov, mnogo izpolnjenih majhnih in velikih želja... vsem pa iz srca želim predvsem eno.... naj bo leto 2008 leto naših magičnih in . Srečno, vaša Ribica
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 18:38:34
|
|
|
|
Lupita
|
Tudi jaz vam želim vse najlepše v novem letu z željo, da se vam čim prej uresniči želja o !!! Hkrati pa sporočam, da se vam pridružujem v vašo družbico...ne vem še sicer, po kakšni metodi, ampak vem samo, da po naravni verjetno ne bo šlo... No, ampak v novo leto z optimizmom!!! Upam, da me sprejmete... Vsem želim veselo rajanje in vse najlepše v 2008!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 19:08:04
|
|
|
|
Goldy
|
Lupita - dobrodošla v naši sredini! Seveda te sprejmemo. Tudi jaz želim vsem polno, polno ljubezni v novem letu in vse polno !
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 31.12.2007 20:12:39
|
|
|
|
Pija76
|
Abra, arneja, pf in ostale hvala za želje!!! Upam, da uživate vse skupaj in vsaka posebej, moj silvester je res lep. Sploh ne morem verjeti!!!! Lupita dobrodošla med nami, boš videla kako je tukaj gor luštno! Veselo skočite v novo leto!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 1.1.2008 12:23:37
|
|
|
|
m.rudovic
|
ZELIM VAM VSEM USPEŠNO IN ZDRAVO PRIHAJAJOČE LETO,DA SE VAM IZPOLNIJO VSE SKRITE IN TISTE NEIZPOLNJENE ŽELJE MOJE ŽELJE PRIHAJAJO IZ GORENJSKE
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 1.1.2008 14:20:24
|
|
|
|
kikaa
|
Vsem skupaj želim Srečno v letu 2008!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 1.1.2008 14:26:05
|
|
|
|
maja24
|
So trenutki in tudi dnevi polni sreče in miline, ko radostni oči zapremo in si zaželimo naj ne mine! Naj jih bo čim več v prihodnjem letu,srečno 2008
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 1.1.2008 16:08:07
|
|
|
|
dajamaja
|
Pija, kako lepa novica!!! Iskrene čestitke !! Abra, upam, da je novo leto pregnalo izcedke!!! Še dva dni in videla boš svoje . Na silvestra se nisem uspela javiti, ker sem pekla, kuhala, ... Vsem želim .. ja to kar si tako srčno želimo, da se nam uresniči v tem letu!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 1.1.2008 16:56:02
|
|
|
|
gloria
|
Punce moje SREČNO NOVO LETO...Želim da se vsaki od vas ispolnejo tiste skrite želje ki jih nosimo v srcu... Jaz in moj mož smo pa dobesedno obležala v pojstli.Ne vem več ker kermu kuha čaj.Še kašljat več nemormo kolk nas mišice bolijo. Pija 76 za +++++ Maybebeybi čestitke za nosečnost Nina želim ti čim manj bolečo punkcijo in čim več zdravih celic Gold fish ti bi pa kr testek delala .Nekje 12 dan ti pokaže realno sliko tak da še mal počakaj boš vidla da bo močen +++.Pošto za zamrzjenčke v vsakem primeru dobiš sam kaj se bo zdej mal zavleklo zaradi praznikov. Sonček 33 me dve se bomo zmenle za drugo soboto 12.1 za test .Saj če bi bilo čez teden bi ga itak delale v lj ker je pa vikend pa moramo čakat pondeljka.Ti kr pojdi na sprehod...Saj oni tud sami rečejo da probaj živeti čim bolj normalno,sprehod ti pa ne bo škodil.Kak se drugače počutiš?Ti pikice kaj nagajajo .Boš vidla da se bo tud nam pokazal +++++.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 1.1.2008 17:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi lahko prosim katera pove koliko ste dale za samoplačniški beta hcg? Meni ne verjamejo, da sem tako malo plačala.Hvala.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 1.1.2008 17:07:24
|
|
|
|
Pija76
|
Ojla punce, pa ste malo pogledale na plano letos...sem že mislila da vas ne bo . Ribica jaz sem test delala 12.dan po ET, mogoče bi kaj pokazal že 10. dan, počakaj čimdlje, da se ne boš sekirala, če bi slučajno zaradi prezgodnosti pokazal -. Dajamaja kaj si kuhala in pekla, je kaj ostalo? Jaz sem neki lačna zdele.... Sonček kako si kaj? Si šla na sprehod? Gloria čimprej se pozdravi, pa dragi tudi...... Abra kako si? Dej se mal javi no.... Arneja a je ena od obljub za 2008 da ne boš na RR velik visela al kaj? Te pogrešam.... Sayuri kje si pa ti? Kako je počutje? Dakec???? Ostalih pa zgleda še ni iz praznovanj.....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 1.1.2008 17:09:25
|
|
|
|
pf
|
Danes se me je polotila grozna gripa. Skozi kiham, imam rahlo vročino in bolečine po celem telesu, vse kosti me bolijo. A mislite, da to lahko škodi mojemu dojenčku?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......